![]() |
#2341 |
.
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
ja ćwiczę na orbitreku.
![]() |
#2342 |
Wtajemniczenie
|
Patastu jak robisz tą rybkę na parze? Bo też mam garnek, ale jakoś nie przepadałam za nią, nie wiem, może źle doprawiałam czy coś, zdecydowanie wolę grillowaną
![]() ![]() Co do Mel B to też lubię jej energiczność, ale najlepiej chciałabym, by efekty były widoczne na JUŻ co jest nierealne, do wszystkiego potrzebny jest czas i niezwykła motywacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Za mną T25 + skakanka + brzuszki (nie polubiłam programu "Total body circuit", bo jak dla mnie za dużo ćwiczeń z pompkami, moja podłoga nie pozwala mi na takie "skakanie pompkowe" , jest za śliska ![]() ![]() Wgl to wy też macie taką czerwoną twarz po ćwiczeniach? bo u mnie to masakra xD jeszcze mam różowy stanik sportowy i wyglądam jak świnka ![]()
Edytowane przez Kuroiyuuki Czas edycji: 2015-09-16 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2344 |
Raczkowanie
|
Ja czasami chodzę na orbitrek na siłownię, tzn. w te dni, kiedy albo nie ma albo nie wyrobiłam się na zwykły fitness, ale traktuję to raczej jako podtrzymywanie kondycji.
Ogólnie ćwiczę z Natalią Gacką czym wzbudzam powszechną radość, bo dokładnie tak jak Gackiej, mnie także zawsze towarzyszy kot ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
Raczkowanie
|
skazana_na_bluesa Długo już ćwiczysz na orbitreku ? Wiem, że jest on świetny, bo nie obciąża tak stawów jak zwykłe bieganie, ale mam wrażenie, że jak na nim ćwiczę to powiększają mi się łydki, puchną czy co ?!
![]() alarunka Ja z reguły na parze robię łososia, przy nim nie ma dużo roboty, bo niedoprawiony z reguły wszystkim smakuje. Dodaję zawsze sól morską, sól ziołową, pieprz, tymianek, czasami zioła prowansalskie (nacieram w sensie), skrapiam to oliwą, powinno się też skropić sokiem z cytryny z tego co mi wiadomo, ale ja tego nie praktykuję. Zazwyczaj eksperymentuję z tymi przyprawami. Dzisiaj robię filety z pstrąga na parze. Zazwyczaj piekę dorsza, pstrąga ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, ale dzisiaj zdecydowałam się na przysmak z parownika. Można na filet położyć pomidorki, ser mozarella i już jest coś innego, jak z tym zapieczesz lub zaparujesz, to na pewno będzie dobre ![]()
![]() |
#2348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ratujcie! Siedzę sobie w pracy, przychodzi do nas kobieta i mówi do mnie: "Ooo czy ja dobrze widzę, będzie miała pani dzidziusia?" Co ja z sobą zrobiłam?! Od razu wyszukałam forum o odchudzaniu i znalazłam Was
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Kuroiyuuki Czas edycji: 2015-09-16 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2351 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na nie niestety trzeba poczekać.. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Raczkowanie
|
Na fitness chodzę od lutego, Gacką robię od początku maja + fitness 2x na tydzień + w bieżnia/orbitrek 1x tydzień
Celem było zrzucenie 5 kg, dlatego miałam też dietę, a teraz już nie zwracam uwagi na wagę, tylko chcę poprawić wygląd brzucha, podnieść pupę i pozbyć się "pelikana" z ramion. Ogólnie ramiona to mój największy problem i wiem, że powinnam zacząć ćwiczenia siłowe, ale jakoś tak samej mi głupio na siłowni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
Hmm, najważniejsze podam jutro rano, jak się zważę
![]() Mam 24 lata i "siedzącą" pracę. 169 cm wzrostu i podejrzewam, że blisko 80 kg ![]() Liczę, że z Waszym wsparciem mi się uda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2354 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jesli chodzi o buraka to oczywiście, za każdym razem! A ja jeszcze mam dosyć jasną karnację, więc juz wgl taka świnka xD Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2355 |
Wtajemniczenie
|
Z grillowaniem akurat mi się poszczęściło poprzez kuchenkę mikrofalową, która ma osobną opcję grillowania 100%, więc tylko przyprawiam przyprawą do ryb, solą, ziołami i wsadzam do mikrofali, włączam program i robi to za siebie. A jeżeli chodzi o piekarnik to zawsze kładę na papier czy folię oczywiście tak samo przyprawioną i ustawiam termoobieg z funkcją grill.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
.
|
łydki mogą puchnąć jeśli się wcześniej mało ćwiczyło. za jakiś czas powinno to minąć. tak samo przy zrobieniu przerwy kilkudniowej. no i najważniejsze, że efekty są jak się trzyma dietę.
do tej pory ćwiczyłam na orbitreku na siłowni, ale chcę coś kupić do domu, żeby móc w wolnej chwili ćwiczyć.
![]() |
#2357 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() Larissa, zapraszamy, razem damy rade ![]() Sent from my C1905 using Tapatalk
![]() |
#2358 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jakie zmiany w diecie poczyniłyście?
Ja jutro piekę chleb na zakwasie ![]()
![]() |
#2360 | |
Zadomowienie
|
Hej!
U mnie dzisiaj dietetycznie dobrze, nawet na mieście wybrałam zdrowy obiad a nie wizytę w mcdonaldzie (chociaż kusiło ![]() Cytat:
![]() Ja mam orbitrek, nie zauważyłam żeby mi łydki puchły, ale to może dlatego, że mam je bardzo masywane ![]() Kurcze kiedy czytam jak ćwiczycie to mi się głupio robi że ja nie. Ale na swoją obronę dość dużo dzisiaj chodziłam. Ćwiczenia chcę włączyć w przyszłym tygodniu. Szkoda, że mam mały pokój w mieszkaniu bo wzięłabym ten orbitrek, ale za to mam tam steper i trzeba zacząć na nim ćwiczyć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
Wam to fajnie, wy mozecie jakies ćwiczonka itd a ja po cc miesiac i nic nie moge chociaz z butow juz mnie wyrywa
![]() Ja z kakao teraz przezucilam sie na capucino, przynajmniej mniej kaloryczne ![]()
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Robię sobie fotkę co miesiąc i fajnie jest obserwować zmiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2363 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
![]() |
#2365 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2366 |
Wtajemniczenie
|
W piekarniku 180 stopni ok. pół godzinki, a w kuchence mikrofalowej tak do 40 minut z funkcją grill. Oczywiście w trakcie obracam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
Raczkowanie
|
Buu, dziewczyny :< Dziś nie mój dzień i nie wiem co się dzieje...
Mam nadzieję że to chwilowe załamanie i to minie, bo zupełnie dziś nie mam energii!! Od 4.08 robię Chodakowską (w cyklu 2dni Skalpel- jeden dz. coś innego-2 dni skalpel- coś innego) mam już za sobą 7 treningów i już mnie tak ćwiczenia nie męczą nawet ... A dzisiaj ZERO entuzjazmu, ale postanowienie to postanowienie, przebrałam się, włączam filmik i wytrzymałam tylko 10min... :< Nie ze zmęczenia, nawet nie zdążyłam się spocić. Po prostu ku*wica jakaś mnie wzięła, jak Chodakowska przez swoje gadanie źle liczyła pozostałe do końca ćwiczenia razy, zaczęłam przeklinać (co dotąd też mi się nie zdarzało) i musiałam przestać bo zebrało mi się na płacz... :< Po prostu... nie mogłam ruszyć dalej... Boję się że jutro znowu tak będzie :< dziś w dzienniczku zapisałam z małym tylko ptaszkiem wykonania zadania na dzisiaj że 1/4 ćwiczeń ale jak tak dalej pójdzie to wszystko runie i wrócę do punktu wyjścia szybciej niż zajęło mi dotarcie gdzie teraz jestem. Co robić? ;-; Jakieś sposoby na upadek woli? Nie chcę się poddać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2368 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sent from my C1905 using Tapatalk
![]() |
![]() |
#2370 |
Przyczajenie
|
Witam Was kobietki
![]() Jestem w trakcie odchudzania, ale zaczynam tracić motywację, więc się do Was dołączę. Mam 170 wzrostu, a moje BMI zawsze wahało się między normalnym a lekką nadwagą (nie ukrywam, że jest w tym zasługa słodkości, do których pałam miłością namiętną). W ciągu dwóch miesięcy udało mi się stracić 4kg, ale wciąż mi mało. ![]() Życzę Wam dziewczyny dużo motywacji i szybkich efektów! 71->67--->60 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.