Mamusie lutowe - część II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 11:34   #601
Hermi1989
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
rozumiem ją każdy ma prawo wyboru czuję, że się odsunie ode mnie bo my zawsze na sportowo i aktywnie i maniaczki zdrowego jedzenia...tylko ja od życia chce czegoś więcej niż tylko zajmowanie się sobą...przychodzi czas że ja i Tż to zdecydowanie za mało no cóż trudno mi będzie bo ja bardzo lubię i szanuje jej poglądy tylko trochę przykro, że nie będzie się cieszyć razem ze mną...już wcześniej nawiązywałam do tych tematów o dziecku to wiem jaka była reakcja więc nie spodziewam się cudu
kingula ja mam taki i polecam od ponad tyg na nim śpię http://allegro.pl/poduszka-ciazowa-k...254276176.html

Agata i na obiad i w Twoje rejony bardzooooo chętnie
Masz rację, w pewnym momencie pragnie się posiadać pełną rodzinę. Mój mąż szaleje ze szczęścia, że będzie nas trójka, córka będzie jego oczkiem w głowie .
Cóż, w takich okolicznościach trzeba patrzeć na siebie. Wszystkich nie da się uszczęśliwić dookoła. Oczywiście, że żal przyjaźni jednak dziecko będzie ważniejsze. To oczywiste.

Właśnie, też muszę upolować taką poduchę, bo coraz trudniej ułożyć mi się do snu.
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:34   #602
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
moja mama urodziła 6 dzieci wiec w tych sprawach jej ufam

posprzątałam w kuchni i chyba troche poleże a potem sie wykąpie
pożycz mi trochę siły bo ja już 2 razy w kuchni sprzątałam, a moja Królewna po raz 3 wysypała mąkę i rozniosła ją po całym mieszkaniu....

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:36   #603
butterfly20
Zakorzenienie

Małż mial "okienko" to wziął młodą na spacer a ja zrobiłam kompotyi buraczki do słoików. Jak wrócą to pójdzie spać to nadrobię, ufff w koncu chwila dla siebie

Aaa i kopytka zrobiłam przez Agatę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:39   #604
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
moja mama urodziła 6 dzieci wiec w tych sprawach jej ufam

posprzątałam w kuchni i chyba troche poleże a potem sie wykąpie
Wow, to masz 5tkę rodzeństwa. Ciekawa jestem jak to jest mieć tak liczne rodzeństwo. Kiedyś sądziłam, że nasza trójka to już sporo, ale kiedy dorosłam i wszyscy się tak porozjeżdżali to zupełnie zmieniłam zdanie.

Też muszę posprzątać, a tak mi się nie chce :/.
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:50   #605
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
pożycz mi trochę siły bo ja już 2 razy w kuchni sprzątałam, a moja Królewna po raz 3 wysypała mąkę i rozniosła ją po całym mieszkaniu....

o mamo.... ja jestem perfekcjonistka, wszystko jest pod linijke

ciekawe co bedzie pozniej

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:55   #606
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

fajnay ten rogal ale jak patrze ze sama poszefka kosztuje ok 90 zl to az mi slabo he
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 11:56   #607
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hermi1989 Pokaż wiadomość
A i jeszcze jedno, czasem TSH wolniej spada przez niski poziom żelaza we krwi. Bada się wtedy poziom Ferrytyny, tj. poziom zmagazynowanego żelaza we krwi, ważniejszego niż zwykłe Fe.
a to możliwe, bo biorę biofer na podniesienie żelaza i dopiero na ostatniej wizycie endo mi powiedział, że biofer powinnam brać po ok 4h od wzięcia Letrou, bo inaczej Letrox gorzej się wchłania
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 12:10   #608
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Kasia to w czym problem?
trochę mam daleko
Cytat:
Królewna troszczy się by mamusia się nie nudziła
Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
fajnay ten rogal ale jak patrze ze sama poszefka kosztuje ok 90 zl to az mi slabo he
ja zapłaciłam za dodatkową poszewkę 30 zł a nie 90 kupiłam bo wiem że przy karmieniu tez się przyda więc wybierz to co dla Ciebie jest najlepsze

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:36   #609
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

na prawie trzy tygodnie!

troche martwi mnie podróż, bo wczoraj jak wracalismy z pracy to juz mnie bolał kregosłup, chyba sobie poduszke pod plecy wsadze
bo droga zajmie koło 15 godzin

i po drodze zajezdzamy do Torunia bo zgarniamy z akademika moja siostre bo juz sie nie moze doczekac nas a mieszkamy w okolicach Olsztyna
Wszyscy juz czekaja, tylko brzuch im w głowie

a ja czekam na niedziele bo wtedy ruszamy na tydzien tu :
http://www.hoteltatra.pl/ : love:
Moja Gin mi mówiła,żeby na tak długie trasy rozkładać fotel jak najbardziej się da na płasko i robić przerwy co 3 godziny. Jednak tak długie siedzenie w jednej pozycji nie jest dobre, to już nawet stanie i chodzenie jest lepsze.

Cytat:
Kaaasi

wez bo zaraz sie posikam

znalazlam te jego kapielówki

a wiecie co sie stalo, od dwóch dni czasami wycieka mi cos z sutka- mama mówi ze to siara
Jak najbardziej może tak być, chociaż ja jeszcze tego nie doświadczyłam- z Tusią w ogóle nie miałam siary w ciąży

Cytat:
wiecie co mam do was takie pytanie wazne,odnosnie tych ROGALI DO SPANIA,przegladam wlasnie na allegro i zastanawia mnie jedna rzecz,zauwazylam ze one sa roznego ksztaltu.np U,,,J,,,,CZY TEZ PIONOWE.jakie wy macie i jakie polecacie dziewczyny?
eeee ja chyba mam U.Ale najbardziej to C

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
U mnie z cienkim makaronem nitki. Dzieciaki właśnie jedzą...zjedzą to nie wiem co będziemy robić bo chętnie bym sobie poleżała...Może wygonię Gadziszcza do ich pokoju niech się bawią a ja się bachnę w salonie i trochę odpocznę...a potem na plac zabaw

Ja też zawsze robię z tym makaronem ALe mieliśmy przedwczoraj także pasuję z pomidorówką

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
o mamo.... ja jestem perfekcjonistka, wszystko jest pod linijke

ciekawe co bedzie pozniej
ja też taka byłam, ale się zmieniło nie mam sił co 5 minut wszystkiego po niej sprzątać

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:44   #610
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Agata mogę wpaść na obiad? a naleśniki na słodko czy z czymś innym ?
Hermi koleżance powiem jak już tego nie da się ukryć chyba sama nie wiem z czego to wynika poprostu bardzo nie lubi dzieci, ale w innych kwestiach jesteśmy podobne pewnie z czasem ten kontakt się urwie ze względu na moja nową sytuację, ale co poradzić trochę szkoda...może dlatego że jest jedynaczką i dlatego jest taka
poradzimy sobie ze wszystkim choć gorsze momenty pewnie też będą
Ja w ogole nie rozumiem jak mozna nie lubic dzieci. Sory ale moj leb jest na to za maly. Ja nie naleze do osob ktore leca I bawia sie z kazdym dzieckiem, nie sikam z radosci na widok kazdego bobasa I szanuje to, ze ktos nie pragnie miec dzieci ale I tak nie rozumiem jak mozna stwierdzic ze sie nie lubi dzieci, przeciez to sa mali ludzie, kazdy kiedys byl dzieckiem Mozna nie lubic sie z dziecmi bawic I dziecmi zajmowac w ogole, ale dla mnie jak ktos nie lubi dzieci to znaczy ze nie lubi calej populacji I samego siebie. Albo za glupia na to jestem Jak sie kolezanka od ciebie odwroci bo masz dziecko to znaczy, ze nie byla warta twojej przyjazni.
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 12:59   #611
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Ja w ogole nie rozumiem jak mozna nie lubic dzieci. Sory ale moj leb jest na to za maly. Ja nie naleze do osob ktore leca I bawia sie z kazdym dzieckiem, nie sikam z radosci na widok kazdego bobasa I szanuje to, ze ktos nie pragnie miec dzieci ale I tak nie rozumiem jak mozna stwierdzic ze sie nie lubi dzieci, przeciez to sa mali ludzie, kazdy kiedys byl dzieckiem Mozna nie lubic sie z dziecmi bawic I dziecmi zajmowac w ogole, ale dla mnie jak ktos nie lubi dzieci to znaczy ze nie lubi calej populacji I samego siebie. Albo za glupia na to jestem Jak sie kolezanka od ciebie odwroci bo masz dziecko to znaczy, ze nie byla warta twojej przyjazni.
no widzisz to obie pojąc tego nie możemy szanuje każdego zdanie, ale...no właśnie... niby ma faceta są jakieś 3 lata ze sobą, ale są ze sobą bo są i tyle bez planów na przyszło i twierdzi ze jest z nim z przyzwyczajenia trochę dziwne, ale co poradzić Tż mówi, że jak tak będzie to trudno, a jak zacznie się sezon letni to poznam inne mamusie w parku na spacerach i będę mieć nowe koleżanki
Motyl u Ciebie wczoraj był wypasiony obiad szczególnie talerz dla tatusia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 13:05   #612
tygryszek
Zadomowienie

Co do tsh to miałam 3,4, potem spadło do 2,9 i dostałam letrox 1/2 z 75
Dzisiaj sprawdzałąm tsh bo miałam wizytę u endo i zeszło tylko do 2,75. Lekarka powiedziała, że powinnam mieć w okolicach 1, więc dostałam Euthyrox 1/2 z 125. Nie rozumiem dlaczego za granicą nie obniżają tsh

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:07   #613
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
no widzisz to obie pojąc tego nie możemy szanuje każdego zdanie, ale...no właśnie... niby ma faceta są jakieś 3 lata ze sobą, ale są ze sobą bo są i tyle bez planów na przyszło i twierdzi ze jest z nim z przyzwyczajenia trochę dziwne, ale co poradzić Tż mówi, że jak tak będzie to trudno, a jak zacznie się sezon letni to poznam inne mamusie w parku na spacerach i będę mieć nowe koleżanki
Motyl u Ciebie wczoraj był wypasiony obiad szczególnie talerz dla tatusia
No to w sumie nawet mi jej troche szkoda bo pewnego dnia, gdy juz mlodosc, uroda I beztroska przemina, obudzi sie samotna z takim podejsciem. Z dziecmi czy bez, warto jest byc z tymi ktorych sie kocha a nie z przyzwyczajenia. Twoj Tz ma racje, jeszcze poznasz inne mamusie w parku na spacerze
Stary 2015-09-16, 13:10   #614
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
No to w sumie nawet mi jej troche szkoda bo pewnego dnia, gdy juz mlodosc, uroda I beztroska przemina, obudzi sie samotna z takim podejsciem. Z dziecmi czy bez, warto jest byc z tymi ktorych sie kocha a nie z przyzwyczajenia. Twoj Tz ma racje, jeszcze poznasz inne mamusie w parku na spacerze
pewnie i nie zamierzam się zamartwiać z tego powodu teraz mam inne priorytety i myślę, że warto być trochę takim egoistą i planować po swojemu, a nie patrzeć na innych poza tym z nią wszystko w porządku w innych materiach dlatego mamy wspólne tematy

Stary 2015-09-16, 13:15   #615
23m
Rozeznanie

Hej Mamusie
ale gnacie z postami, może tak się nie udzielam ale za bardzo czasu nie mam przez pracę, na l4 postaram się dołączyć do rozgadanych mamusiek a codziennie Was podczytuję i naprawdę wiele ważnych kwestii poruszacie tutaj, tym bardziej że to moje pierwsze dzidzi będzie i wieeeelu rzeczy jeszcze nie wiem... i wielu na pewno bym nie wiedziała, gdyby nie Wy Gaduły kochane

Swoją drogą w którym tygodniu zapisywać się do szkoły rodzenia?

Znalazłam na fb konkurs dla kreatywnych przyszłych mamusiek, może którejś z nas by się udało wygrać bon do Smyka 500 zł ojjjj przydałoby się
https://www.facebook.com/ABCAlkoholu...67939593270340

Edytowane przez 23m
Czas edycji: 2015-09-16 o 13:19
23m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 13:31   #616
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy czytałaś wątek na głównym "dlaczego nie chcę mieć dzieci"- dzięki wizażowi wiem co myślą niektóre dziewczyny na ten temat chociaż pewnie głośno wśród dzieciatych by tego nie powiedziały...
Naprawdę mnie już chyba nic nie zdziwi.

Wróciłam ze spaceru z zakupów, dzisiaj pierwszy raz gulasz będę robiła, żeby może na 2-3 dni było ale ta mąka jest wszędzie i nawet mi się nie chce zejść z krzesła co oznaczałoby uprzątnięcie jej

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 13:34   #617
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
na 16 a ty?

ja mam podobnie, tylko u mnie niestety sama się odsunęłam, bo za bardzo mnie bolał mnie widok dzieci
Ja dopiero na 19:30. Mam nadzieję, że nie będzie za dużej obsuwki
Cytat:
Napisane przez 23m Pokaż wiadomość

Znalazłam na fb konkurs dla kreatywnych przyszłych mamusiek, może którejś z nas by się udało wygrać bon do Smyka 500 zł ojjjj przydałoby się
Zapisać się możesz i teraz Jak daaaaawno temu tam byłam, to polecali uczestnictwo w okolicach 30 tyg.
Muszę poczytać o konkursie, dzięki
Stary 2015-09-16, 13:35   #618
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 23m Pokaż wiadomość
Hej Mamusie
ale gnacie z postami, może tak się nie udzielam ale za bardzo czasu nie mam przez pracę, na l4 postaram się dołączyć do rozgadanych mamusiek a codziennie Was podczytuję i naprawdę wiele ważnych kwestii poruszacie tutaj, tym bardziej że to moje pierwsze dzidzi będzie i wieeeelu rzeczy jeszcze nie wiem... i wielu na pewno bym nie wiedziała, gdyby nie Wy Gaduły kochane

jak konkurs to coś dla mnie ja konkursowa jestem wczoraj mi wpadły 3 książki i 50zł z Biedronki szkoła rodzenia 24-25 tydz u mnie przynajmniej a zapisy to chyba indywidualnie już

Stary 2015-09-16, 13:46   #619
lamia12344
Rozeznanie

Cytat:
A może którąś mieszka obok mnie albo na tej samej wsi boziu ale by byli super.przypominam że mieszkam niedaleko Skawiny
Kingula ja w Libertowie siedzę, do Skawiny mam 10 minut autobusem

Cytat:
Kaaasi

wez bo zaraz sie posikam

znalazlam te jego kapielówki

a wiecie co sie stalo, od dwóch dni czasami wycieka mi cos z sutka- mama mówi ze to siara
Siara, siara Ja mam już od miesiąca. W poprzedniej ciąży tez mniej więcej na tym etapie mi się pojawiła

Pojechaliśmy dzisiaj z M do ciucholandu Akurat mu się trafiło bo ma dziś i jutro wolne Tym razem nie wytrzymałam i kupiłam 3 bodziaki i 2 rampersy w rozmiarze 0-3 Na razie wszystko w miarę uniwersalne, chociaż ciężko było takie wybrać bo wszystko co mi wpada w ręce jest w kwiatuszki, albo różowe Mam nadzieję że to dobra wróżba
Udało mi się też wychaczyć 2 pary spodni dla Młodego- targa wszystkie w ekspresowym tempie w przedszkolu.
Zapłaciłam majątek- 22,50
Spotkałam tez 2 znajome- 1 była przekonana że zaraz rodzę jak popatrzyła na brzuch, druga mówi, że fajny, malutki. I bądź tu człowieku mądry...
W biedrze miałam ochotę nawrzucać starej babie, bo bezczelnie wryła się przede mnie w kolejkę bo ona ma małe zakupy a dziecko śpi w wózku Nie no spoko ja w ciąży postoję, bo jej 5 latek nie może pospać w wózku 5 minut dłużej

Trzymam kciukasy za wizyty Dawajcie znać co i jak Ja zaraz znikam po Młodego a później do teściowej bo zaprosiła nas na barszcz z uszkami

Edytowane przez lamia12344
Czas edycji: 2015-09-16 o 13:49
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 13:55   #620
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

Lamia to całkiem niedaleko mnie.ją dziś muszę jechać kupić okładki ns książki młodemu.i niewiem czy się nie skurcze chociaż na. Niedrapki he
Stary 2015-09-16, 13:57   #621
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem czy czytałaś wątek na głównym "dlaczego nie chcę mieć dzieci"- dzięki wizażowi wiem co myślą niektóre dziewczyny na ten temat chociaż pewnie głośno wśród dzieciatych by tego nie powiedziały...
Naprawdę mnie już chyba nic nie zdziwi.

Nie czytalam, ale mam dwie znajome, ktore nie chca dzieci z roznych powodow. Nie chcec dzieci a nie lubic dzieci to dla mnie calkiem inna sprawa. Sama nie jestem wielbicielka wszystkich dzieci, ale uwazam, ze wszystkie sa wspanialym cudem

Cytat:
jak konkurs to coś dla mnie ja konkursowa jestem wczoraj mi wpadły 3 książki i 50zł z Biedronki szkoła rodzenia 24-25 tydz u mnie przynajmniej a zapisy to chyba indywidualnie już
Jak ty to robisz? Ja w zyciu zlotowki nie wygralam
Stary 2015-09-16, 14:00   #622
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

Dziewczyny pisałam wam że byłam na tym echokardiografie płodu.i pisałam że ciężko było zrobić badanie przez niekorzystne ułożenie płodu i przez moje powłoki brzuszne inaczej (sadla-tłuszcz) ale się udało.pani ginekolog powiedziała że wydaje jej się że dziewczynka.potem dała na kartce wynik badania i przy rubryce płeć napisała żeńska.myślicie że jak by była nie pewną to by pisała?
Stary 2015-09-16, 14:01   #623
23m
Rozeznanie

Cytat:
To około 20 tyg. pójdę się dowiem.

To szczęściara jesteś mnie jeszcze nigdy nie udało się nic wygrać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 14:06   #624
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

A pytam tak bo był tu kiedyś poruszamy temat imion kurcze a ją nie myślałam o tym wogóle.teraz jak wiem że dziewczynka zaczęłam coś myśleć ale za żadne skarby niewiem jakie imię podoba mi się

Joanna-Asia

Karolina-Karolcia

Oliwia-Oliwka

Zuzanna-Żucia

Anna-Ania

Kurcze a dla chłopca

Adam-Adaś

Tomasz-Tomus

I kurcze zupełnie zapomniałem co dalej

Lubię proste imiona
Stary 2015-09-16, 14:07   #625
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Nie czytalam, ale mam dwie znajome, ktore nie chca dzieci z roznych powodow. Nie chcec dzieci a nie lubic dzieci to dla mnie calkiem inna sprawa. Sama nie jestem wielbicielka wszystkich dzieci, ale uwazam, ze wszystkie sa wspanialym cudem

Jak ty to robisz? Ja w zyciu zlotowki nie wygralam
ja nie gram w losowych tylko w kreatywnych np w Biedronce trzeba zrobić zakup za 5zł i wymyśleć hasło codziennie 500 osób wygrywa szanse są duże zbieram na wózek w ten sposób a książki tez tam gdzie trzeba coś napisać w losowych nie mam szczęścia kiedyś może pokaże ile tego mam bo w sumie gram od 3 lat z przerwami teraz już mi się tak nie chce więc tylko jak mnie nagroda interesuje to próbuje

Stary 2015-09-16, 14:11   #626
23m
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość

Pojechaliśmy dzisiaj z M do ciucholandu Akurat mu się trafiło bo ma dziś i jutro wolne Tym razem nie wytrzymałam i kupiłam 3 bodziaki i 2 rampersy w rozmiarze 0-3 Na razie wszystko w miarę uniwersalne, chociaż ciężko było takie wybrać bo wszystko co mi wpada w ręce jest w kwiatuszki, albo różowe Mam nadzieję że to dobra wróżba
Udało mi się też wychaczyć 2 pary spodni dla Młodego- targa wszystkie w ekspresowym tempie w przedszkolu.
Zapłaciłam majątek- 22,50
Spotkałam tez 2 znajome- 1 była przekonana że zaraz rodzę jak popatrzyła na brzuch, druga mówi, że fajny, malutki. I bądź tu człowieku mądry...
W biedrze miałam ochotę nawrzucać starej babie, bo bezczelnie wryła się przede mnie w kolejkę bo ona ma małe zakupy a dziecko śpi w wózku Nie no spoko ja w ciąży postoję, bo jej 5 latek nie może pospać w wózku 5 minut dłużej

Trzymam kciukasy za wizyty Dawajcie znać co i jak Ja zaraz znikam po Młodego a później do teściowej bo zaprosiła nas na barszcz z uszkami
Lamia ja za bardzo czasu nie mam na ciucholand ale moja mama jest na bieżąco i już po kilka sztuk białych, kremowych bodziaków kupiła wogóle nie zniszczonych - też nie znam płci maleństwa.
A wczoraj dostałam od niej mmsa ze zdjęciem kilku sztuk ciuszków typowo dla chłopca haha obstawia cały czas chłopaka dopiero 30.09. może się dowiem...

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
A pytam tak bo był tu kiedyś poruszamy temat imion kurcze a ją nie myślałam o tym wogóle.teraz jak wiem że dziewczynka zaczęłam coś myśleć ale za żadne skarby niewiem jakie imię podoba mi się

Joanna-Asia

Karolina-Karolcia

Oliwia-Oliwka

Zuzanna-Żucia

Anna-Ania

Kurcze a dla chłopca

Adam-Adaś

Tomasz-Tomus

Lubię proste imiona
My wstępnie wybraliśmy Zuzię i Tomeczka

Edytowane przez 23m
Czas edycji: 2015-09-16 o 14:09
23m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 14:14   #627
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny pisałam wam że byłam na tym echokardiografie płodu.i pisałam że ciężko było zrobić badanie przez niekorzystne ułożenie płodu i przez moje powłoki brzuszne inaczej (sadla-tłuszcz) ale się udało.pani ginekolog powiedziała że wydaje jej się że dziewczynka.potem dała na kartce wynik badania i przy rubryce płeć napisała żeńska.myślicie że jak by była nie pewną to by pisała?

Hmm Napewno dziecka plec wpisala? W UK by sie na to nie zdobyli. Nie ma 100% pewnosci dopuki sie dziecko nie urodzi.

Cytat:

Joanna-Asia

Karolina-Karolcia

Oliwia-Oliwka

Zuzanna-Żucia

Anna-Ania

Kurcze a dla chłopca

Adam-Adaś

Tomasz-Tomus

Lubię proste imiona

Joanna takie piekne Bo moje

Cytat:
ja nie gram w losowych tylko w kreatywnych np w Biedronce trzeba zrobić zakup za 5zł i wymyśleć hasło codziennie 500 osób wygrywa szanse są duże zbieram na wózek w ten sposób a książki tez tam gdzie trzeba coś napisać w losowych nie mam szczęścia kiedyś może pokaże ile tego mam bo w sumie gram od 3 lat z przerwami teraz już mi się tak nie chce więc tylko jak mnie nagroda interesuje to próbuje

A gdzie znajdujesz te konkursy?
Stary 2015-09-16, 14:15   #628
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm Napewno dziecka plec wpisala? W UK by sie na to nie zdobyli. Nie ma 100% pewnosci dopuki sie dziecko nie urodzi.

Joanna takie piekne Bo moje

A gdzie znajdujesz te konkursy?
na wątku pochwal się wygranymi na wizażu jest sporo i sama szukam w necie

Stary 2015-09-16, 14:22   #629
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

No wydaje mi die że dziecka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0121.jpg (113,2 KB, 22 załadowań)
Stary 2015-09-16, 14:26   #630
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
No wydaje mi die że dziecka
jeżeli tak wpisała to tak jest z tym, że wiadomo pewność jest dopiero jak się urodzi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości