![]() |
#661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Za niedługo kładę dzieci i będę miała wolne...będę odpoczywać i się nudzić...i myśleć o tym jak wszyscy mają mnie w d*pie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ciąży i pierwszych cudownych ruchów córeczki. Mamy podobnie, to także moja pierwsza ciąża, też spodziewam się córki i jest bardzo ruchliwa, już nie tylko widać to na USG ale czuję jej kuksańce ![]() Zapraszam do smarowania postów ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#663 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Były za to inne wątki, które mogą szokować, bo to że ktoś nie chce mieć dzieci to ok, ale że prędzej wyłowi rybki do słoiki niż wyniesie cudze dziecko z pożaru już mnie zszokowało. A i żeby nie było, rybki i chomiki zostały postawione również ponad innych dorosłych. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
6-7 tydz? No to tylko w pl bo w Anglii zgłaszasz ciąże dopiero kolo8-9 tyg z położna widzisz sie koło 10 tego a pierwsze usg jest w 12 tyg. Oni wogole uznają pierwsze 3 miesiące ze jesli organizm sam odrzuci ciąże to tak musiało byc niema żadnych leków do podtrzymania ciąży pewnie tylko w ekstremalnych przypadkach.moje koleżanki jak zaczęły ronić koło 9 tyg to normalnie kazali brac im paracetamol tylko i wrócić za tydz zeby mogli zobaczyć macice czy sie dobrze oczyściła! Porazka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zadomowienie
|
Ja już po wizycie, wszystko ok, chociaż młody przykleił się do kręgosłupa i nie pokazał buzi, lekarka starała się jak mogła, ale niestety poległa.
Zostało mi praktycznie całe opakowanie Letrox 75, zjadłam tylko 7 tabl bo brałam po połówce, gdyby któraś z Was potrzebowała to mogę przesłać, bo ja mam zmieniony teraz lek i bez sensu żeby mi leżał, a może któraś z Was skorzysta
#666 |
Zakorzenienie
|
"Pierwiastki"- już niedługo same poznacie magię powiedzianego przez dziecko Mama i tego co potem
![]() No rozumiem. To skonsultuj się koniecznie z tym drugim lekarzem i mocne kciuki!!
#667 |
Zakorzenienie
|
A co sies talo? Moze taki okres na pewno nikt nie ma cie w dupie :-*
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Po prostu humor mam beznadziejny...M wyjechał w sobotę rano, dzisiaj jest środa a przez ten czas nikt poza nim się do mnie nie odezwał...nie oczekuje ze kazdy bedzie codziennie dzwonil i pytal co u nas czy coś...ciul że młoda jestem ale przecież cokolwiek może się stać...a nikt się nami nie interesuje...
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Przykre i to bardzo...siedzę jak pustelnik...jeszzce ten tydzień ok bo M ma dniówki ale w przyszłym nocki więc już będę całkiem sama bo nawet na Skype wieczorem nie pogadamy...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#672 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#673 | |||
Zakorzenienie
|
Ja leciałam do pl i pozniej spowrotem do USA (2h przesiadka i 10h) w drugim trymestrze. Nie było problemu. Nie ma sie co obawiać o maleństwo. Chyba ze sam lot dla ciebie to za duzy stres to wtedy nie ma co. Rozumiem bo ja tez nie znoszę latać
![]() Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
W USA tez to nie działa tak wczesnie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
Super ze wszystko ok! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() sama to jestem ja ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przykre ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Witam nowa mamusie! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz moja druga ciaza a tz byl do tej pory ze mną na 1 usg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety takie jest życie, przy porodzie też zakładam że będę sama niestety nic nie poradzę ciągle sobie powtarzam że poradzę sobie i dam radę bo nie pozostało mi nic innego ![]()
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Oglądacie Top Chefa?Ta grubsza blondynka, o której był teraz filmik prowadzi tę salę, na której miałam wesele-nawet była pokazana
![]() ![]() AGaczilla łączę się z Tobą w bólu. Może nie osamotnienia, ale olania...Cała rodzina wie,że powinnam dużo leżeć przez te moje nery, wygrzewać się pod kocem i co?Jajco. Oprócz moich rodziców, któzy pracują nikt mi nie pomoże. Mąż miał mieć wolne popołudnie i wieczór i co?Jak zwykle Teściowie wymyślili mu coś do roboty,no bo oni się budują.... No żal pl... a potem znowu będą tekst od T.,że mam się oszczędzać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#680 |
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi kibietki na jakiej wysokości mniej więcej jest nasza dziesiątki? Pytam bo nie czuje ruchów a ciekawa jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli chodzi o dzieciątko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tz powiedział jedno moje słowo i wraca...tylko ja wiem co to oznacza i musimy przeczekać jeszcze trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja dobrze napisane ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-16 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 |
Rozeznanie
|
No widzisz tylko ją tak potrafię pisać he ale za to jaki to trening dla waszych muzgow.jak ją myślę o was hehe
Mąż padł jutro go zapytam o to wyłączenie bo samej mnie to wkurza juz |
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, jak każde dziecko goni, wariuje, grzebie po szafach i wszystko wyciąga. Jakby siedziała apatycznie w jednym miejscu to bym sie pewnie martwiła, a tak to jak zwykłe zdrowe dziecko, aczkolwiek szognem nie jest. A z tymi minami to mi nie mów, nie da jej się zdjecia zrobić bo albo minę robi, albo się dziwnie uśmiecha ![]()
![]() |
#686 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mozna, idz z penem I pytaj przed badaniem. Ja mialam nagranie w poprzedniej ciazy. Cytat:
Mniej wiecej w polowie drogi do pepka. Jak sie polozysz swobodnie na plecach I zaczniesz palcami lekko (powtarzam lekko!) ugniatac brzuch powoli od spojenia w strone pepka to w polowie drogi powinnas poczuc koniec macicy (czuc taki twardszy worek) polozna mi pokazywala ostatnio jak to sprawdzic. Agaczilla nie smutaj ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Rozeznanie
|
Jak dotykam brzuch to cały się trzęsie nawet na lezaco jak galareta.czuje tłuszcz
Ale co wy chudzińki możecie o tym. wiedziec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poprzedniej ciąży nie umiałam nawet pod koniec wyczuć główki córy, a niektóre dziewczyny jak położne umiały wyczuć głowę, pupę, rękę czy nogę przy ruchu. Dla mnie to wszystko było jedno i nie wiedziałam czy to ręka/noga wypachała mi brzuch czy może tym razem pupa. Natomiast teraz bez problemu wskazuje w którym dokładnie teraz miejscu jest dzidziuś, wyczuwam macice. Może teraz będe wiedziała czy dzidzia jest głową w dół zanim mi to lekarz na usg pokaże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Zakorzenienie
|
Ouu widze ze wiele z was jest z dala od tz. Dolaczam sie. Moj oracuje w innym.mieście ale juz mam nadzieje niedlugo bedziemy razem.
Trzymajcie sie dziewuchy bedzie lepiej. Agaczilla nie smutaj :-* moze sama odezwij sie pogadac a następnym razem ktos odezwie sie do ciebie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.