Mamusie lutowe - część II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 17:53   #661
agaczilla21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Za niedługo kładę dzieci i będę miała wolne...będę odpoczywać i się nudzić...i myśleć o tym jak wszyscy mają mnie w d*pie...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:15   #662
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewciak88 Pokaż wiadomość
Cześć, Jestem Ewa, mam 27 lat, mam termin na 07.02.2016 i to moja pierwsza ciąża i najprawdopodobiej będzie to dziewczynka( już trzech lekarzy potwierdziło)

Nigdy wcześniej nie pisałam na forach, ale czas najwyższy nie tylko podczytywać Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona i wspomożecie czasem radą , bo doświadczenia nie mam, a i w okolicy żadna koleżanka nie spodziewa się dzidziusia

Tydzień temu poczułam pierwsze stuki-puki, ale dziś już w pracy nie mogłam się skupić co chwilę Mała fikała koziołki, a jak to początkująca w temacie po każdym kopniaczku byłam bardzo zdziwiona
Cześć Ewa
Gratuluję ciąży i pierwszych cudownych ruchów córeczki. Mamy podobnie, to także moja pierwsza ciąża, też spodziewam się córki i jest bardzo ruchliwa, już nie tylko widać to na USG ale czuję jej kuksańce .
Zapraszam do smarowania postów .

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Za niedługo kładę dzieci i będę miała wolne...będę odpoczywać i się nudzić...i myśleć o tym jak wszyscy mają mnie w d*pie...
Aga złote masz dzieci . Wkurzył Cię ktoś?
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:17   #663
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy czytałaś wątek na głównym "dlaczego nie chcę mieć dzieci"- dzięki wizażowi wiem co myślą niektóre dziewczyny na ten temat chociaż pewnie głośno wśród dzieciatych by tego nie powiedziały...
Naprawdę mnie już chyba nic nie zdziwi.

Wróciłam ze spaceru z zakupów, dzisiaj pierwszy raz gulasz będę robiła, żeby może na 2-3 dni było ale ta mąka jest wszędzie i nawet mi się nie chce zejść z krzesła co oznaczałoby uprzątnięcie jej
ten wątek jest całkiem ok (poza paroma postami). Nie rusza mnie to ani trochę, że ktoś dzieci nie chce mieć, bo ich nie lubi, czy po prostu nie chce bo nie. Nawet lepiej jak ktoś nie chce, jest tego świadomy i nie ma dzieci, niż miałby wychowywać i źle się z tym czuć.
Były za to inne wątki, które mogą szokować, bo to że ktoś nie chce mieć dzieci to ok, ale że prędzej wyłowi rybki do słoiki niż wyniesie cudze dziecko z pożaru już mnie zszokowało. A i żeby nie było, rybki i chomiki zostały postawione również ponad innych dorosłych.

Cytat:
Cześć, Jestem Ewa, mam 27 lat, mam termin na 07.02.2016 i to moja pierwsza ciąża i najprawdopodobiej będzie to dziewczynka( już trzech lekarzy potwierdziło)

Nigdy wcześniej nie pisałam na forach, ale czas najwyższy nie tylko podczytywać Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona i wspomożecie czasem radą , bo doświadczenia nie mam, a i w okolicy żadna koleżanka nie spodziewa się dzidziusia

Tydzień temu poczułam pierwsze stuki-puki, ale dziś już w pracy nie mogłam się skupić co chwilę Mała fikała koziołki, a jak to początkująca w temacie po każdym kopniaczku byłam bardzo zdziwiona
Witamy
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:20   #664
Miniaczek86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
mi gin kazala zrobic zanim zaczelismy sie starac. wyszlo mi cos 2.3 i kazala zrobic zaraz na poczatku zobaczyc czy nie rosnie. no i uroslo do 2.7 i od razu leki. teraz mam w granicy 1.5 przy lekach.
na rozpisce badan mam ze robi sie w okolicach 6-7 tygodnia

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

ja do tej pory mialam super wyniki a wczoraj odebralam i mam obnizone limfocyty i podwyzzone neutrofile - procentowo, bo ilosciowo ok. Najwazniejsze ze iliosciowo ok. Teraz zastanwiam sie czy to ma zwiazek z moim przeziebieniem aktualnym bo gardlo i katar na calego. Czytalam tez ze limfocyty lubia w ciazy spadac. No i jak procentowo jakies spadaja to inne rosna - to standard. Poki co odchylenia od normy minimalne wiec sie nie martwie

Wiecie ze w USA mialam morfologie robioną raz jedyny na poczatku? i koniec. a tutaj co wizyte wszystkie badania. Mocz tam tez tylko raz na poczatku a pozniej na kazdej wizycie sprawdzali tylko paseczkiem czy nie ma bialka. I powiem Wam, ze takie prowadzenie ciazy jest zdecydowanie mniej stresujace

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Kciuki i za Twoją wizyte!

6-7 tydz? No to tylko w pl bo w Anglii zgłaszasz ciąże dopiero kolo8-9 tyg z położna widzisz sie koło 10 tego a pierwsze usg jest w 12 tyg. Oni wogole uznają pierwsze 3 miesiące ze jesli organizm sam odrzuci ciąże to tak musiało byc niema żadnych leków do podtrzymania ciąży pewnie tylko w ekstremalnych przypadkach.moje koleżanki jak zaczęły ronić koło 9 tyg to normalnie kazali brac im paracetamol tylko i wrócić za tydz zeby mogli zobaczyć macice czy sie dobrze oczyściła! Porazka
Miniaczek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:24   #665
tygryszek
Zadomowienie

Ja już po wizycie, wszystko ok, chociaż młody przykleił się do kręgosłupa i nie pokazał buzi, lekarka starała się jak mogła, ale niestety poległa.

Zostało mi praktycznie całe opakowanie Letrox 75, zjadłam tylko 7 tabl bo brałam po połówce, gdyby któraś z Was potrzebowała to mogę przesłać, bo ja mam zmieniony teraz lek i bez sensu żeby mi leżał, a może któraś z Was skorzysta

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:28   #666
butterfly20
Zakorzenienie

"Pierwiastki"- już niedługo same poznacie magię powiedzianego przez dziecko Mama i tego co potem))

Cytat:
Napisane przez Miniaczek86 Pokaż wiadomość
No niestety niewybieram sie do pl. Boje sie latać . Wiem ze drugi trymestr niby bezpieczny ale wole nieryzykowny
No rozumiem. To skonsultuj się koniecznie z tym drugim lekarzem i mocne kciuki!!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:29   #667
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
A co sies talo? Moze taki okres na pewno nikt nie ma cie w dupie :-*

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 18:32   #668
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
6-7 tydz? No to tylko w pl bo w Anglii zgłaszasz ciąże dopiero kolo8-9 tyg z położna widzisz sie koło 10 tego a pierwsze usg jest w 12 tyg. Oni wogole uznają pierwsze 3 miesiące ze jesli organizm sam odrzuci ciąże to tak musiało byc niema żadnych leków do podtrzymania ciąży pewnie tylko w ekstremalnych przypadkach.moje koleżanki jak zaczęły ronić koło 9 tyg to normalnie kazali brac im paracetamol tylko i wrócić za tydz zeby mogli zobaczyć macice czy sie dobrze oczyściła! Porazka
Aż mi źle jak pomyślę ile z takich ciąż mogło być donoszonych...

Stary 2015-09-16, 18:38   #669
agaczilla21
Zakorzenienie

Po prostu humor mam beznadziejny...M wyjechał w sobotę rano, dzisiaj jest środa a przez ten czas nikt poza nim się do mnie nie odezwał...nie oczekuje ze kazdy bedzie codziennie dzwonil i pytal co u nas czy coś...ciul że młoda jestem ale przecież cokolwiek może się stać...a nikt się nami nie interesuje...
Stary 2015-09-16, 18:42   #670
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Po prostu humor mam beznadziejny...M wyjechał w sobotę rano, dzisiaj jest środa a przez ten czas nikt poza nim się do mnie nie odezwał...nie oczekuje ze kazdy bedzie codziennie dzwonil i pytal co u nas czy coś...ciul że młoda jestem ale przecież cokolwiek może się stać...a nikt się nami nie interesuje...
Wiem, że to przykre, tym bardziej, ze wszystko na Twojej głowie. Dzielna z Ciebie kobieta

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 18:45   #671
agaczilla21
Zakorzenienie

Przykre i to bardzo...siedzę jak pustelnik...jeszzce ten tydzień ok bo M ma dniówki ale w przyszłym nocki więc już będę całkiem sama bo nawet na Skype wieczorem nie pogadamy...
Stary 2015-09-16, 18:48   #672
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie, wszystko ok, chociaż młody przykleił się do kręgosłupa i nie pokazał buzi, lekarka starała się jak mogła, ale niestety poległa.
Świetne wieści aczkolwiek szkoda, że Dzieciątko bardziej Ci się nie pokazało. Musisz czekać do następnej wizyty i to jest wtym najgorsze, to czekanie :/.

Cytat:
Masz gorszy dzień, brak Ci towarzystwa, życzliwego zainteresowania. To widać, że nie masz się za pępek świata. Szkoda, że reszta rodziny nie pomyśli, żeby ruszyć cztery litery czy choćby odezwać się do Ciebie bezinteresownie.
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 19:19   #673
ja :)
Zakorzenienie

Ja leciałam do pl i pozniej spowrotem do USA (2h przesiadka i 10h) w drugim trymestrze. Nie było problemu. Nie ma sie co obawiać o maleństwo. Chyba ze sam lot dla ciebie to za duzy stres to wtedy nie ma co. Rozumiem bo ja tez nie znoszę latać

Cytat:
No niestety niewybieram sie do pl. Boje sie latać . Wiem ze drugi trymestr niby bezpieczny ale wole nieryzykowny

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:

W USA tez to nie działa tak wczesnie na wizytę koło 10 tyg sie chodzi nie wczesniej. Tez maja "naturalne" podejście

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość

Zostało mi praktycznie całe opakowanie Letrox 75, zjadłam tylko 7 tabl bo brałam po połówce, gdyby któraś z Was potrzebowała to mogę przesłać, bo ja mam zmieniony teraz lek i bez sensu żeby mi leżał, a może któraś z Was skorzysta

Super ze wszystko ok!

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 19:20   #674
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka nie jesteś sama masz cudowne dzieci ciężko znosisz 3 ciążę może to z tego powodu masz gorszy humor, a uwierz mi lepiej jak nikt nie dzwoni niż mieć taką teściową jak ja mam o czym wspominam i opisuję w k.
sama to jestem ja w 4 ścianach Tż wraca w październiku a później dopiero na święta i co mogę poradzić ? takie życie a lekko mi również z tym nie jest tylko staram się tak organizować czas by o tym nie myśleć właśnie wróciłam z rowerka ale ciepło od razu humor lepszy

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 19:24   #675
Zakorzenienie

Cytat:
Przykre i to bardzo...siedzę jak pustelnik...jeszzce ten tydzień ok bo M ma dniówki ale w przyszłym nocki więc już będę całkiem sama bo nawet na Skype wieczorem nie pogadamy...

No przykre ale los sie na pewno odmieni niedługo..

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Witam nowa mamusie!

Stary 2015-09-16, 19:53   #676
ewciak88
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Agatka nie jesteś sama masz cudowne dzieci ciężko znosisz 3 ciążę może to z tego powodu masz gorszy humor, a uwierz mi lepiej jak nikt nie dzwoni niż mieć taką teściową jak ja mam o czym wspominam i opisuję w k.
sama to jestem ja w 4 ścianach Tż wraca w październiku a później dopiero na święta i co mogę poradzić ? takie życie a lekko mi również z tym nie jest tylko staram się tak organizować czas by o tym nie myśleć właśnie wróciłam z rowerka ale ciepło od razu humor lepszy
Widzę, że jest tu sporo żon emigrantów... ja od tej soboty zostaję sama :/ trochę szkoda, że nie będzie go na połówkowym badaniu (na pierwszym prenatalnym też nie mógł) czy pytałyście kiedyś czy można nagrać kawałek badania i zapisać np. na pendrivie? przeżycie niesamowite a szkoda by go to całkiem ominęło...
ewciak88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 19:56   #677
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że jest tu sporo żon emigrantów... ja od tej soboty zostaję sama :/ trochę szkoda, że nie będzie go na połówkowym badaniu (na pierwszym prenatalnym też nie mógł) czy pytałyście kiedyś czy można nagrać kawałek badania i zapisać np. na pendrivie? przeżycie niesamowite a szkoda by go to całkiem ominęło...
w niektorych gabinetach azpisują na plytce dvd - zapytaj koniecznie przed badaniem

to juz moja druga ciaza a tz byl do tej pory ze mną na 1 usg genetycznym w pierwszej ciazy. jakos tak zawsze wypadlo ze akurat nie mogl. teraz mial isc na polowkowe w piatek to zaś coś wypadło dzisiaj! no ale trudno, nie ma co plakac, a pare miesiecy bedzie widzial na zywo
Stary 2015-09-16, 20:00   #678
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
można tylko trzeba powiedzieć przed
niestety takie jest życie, przy porodzie też zakładam że będę sama niestety nic nie poradzę ciągle sobie powtarzam że poradzę sobie i dam radę bo nie pozostało mi nic innego

Stary 2015-09-16, 20:02   #679
butterfly20
Zakorzenienie

Oglądacie Top Chefa?Ta grubsza blondynka, o której był teraz filmik prowadzi tę salę, na której miałam wesele-nawet była pokazana No ale, to że był o niej filmik oznacza,że niebawem odpadnie

AGaczilla łączę się z Tobą w bólu. Może nie osamotnienia, ale olania...Cała rodzina wie,że powinnam dużo leżeć przez te moje nery, wygrzewać się pod kocem i co?Jajco. Oprócz moich rodziców, któzy pracują nikt mi nie pomoże. Mąż miał mieć wolne popołudnie i wieczór i co?Jak zwykle Teściowie wymyślili mu coś do roboty,no bo oni się budują.... No żal pl... a potem znowu będą tekst od T.,że mam się oszczędzać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 20:03   #680
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

A powiedzcie mi kibietki na jakiej wysokości mniej więcej jest nasza dziesiątki? Pytam bo nie czuje ruchów a ciekawa jestem
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 20:04   #681
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
można tylko trzeba powiedzieć przed
niestety takie jest życie, przy porodzie też zakładam że będę sama niestety nic nie poradzę ciągle sobie powtarzam że poradzę sobie i dam radę bo nie pozostało mi nic innego
Oj kochana ja też się czasem czuję,jakby mój małż był gdzieś daleko, bo tyle pracuje i jesteśmy same Tak mi żal Tusioła, bo ona zawsze strasznie się cieszy jak tata wraca do domu

Stary 2015-09-16, 20:13   #682
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi kibietki na jakiej wysokości mniej więcej jest nasza dziesiątki? Pytam bo nie czuje ruchów a ciekawa jestem
Dziesiątki ? da sie wyłączyć korekcje wyrazów w telefonie jkaby co widzialam ze o tym pisalas.

jesli chodzi o dzieciątko to koniec maicy powinien na 20 tygodni znajdowac sie mniej wiecej w polowie odleglosci miedzy koscią łonową a pępkiem
Stary 2015-09-16, 20:14   #683
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Oglądacie Top Chefa?Ta grubsza blondynka, o której był teraz filmik prowadzi tę salę, na której miałam wesele-nawet była pokazana No ale, to że był o niej filmik oznacza,że niebawem odpadnie

AGaczilla łączę się z Tobą w bólu. Może nie osamotnienia, ale olania...Cała rodzina wie,że powinnam dużo leżeć przez te moje nery, wygrzewać się pod kocem i co?Jajco. Oprócz moich rodziców, któzy pracują nikt mi nie pomoże. Mąż miał mieć wolne popołudnie i wieczór i co?Jak zwykle Teściowie wymyślili mu coś do roboty,no bo oni się budują.... No żal pl... a potem znowu będą tekst od T.,że mam się oszczędzać
juz teście by mogli sobie odpuścić....tym bardziej że masz jak rozumiem urwanie głowy z mała bo domyślam się że jak by grzeczna nie była to każdego odrobina wytchnienia się należy a Tusiaczek tęskni na pewno z tatą te jej miny masakra

Tz powiedział jedno moje słowo i wraca...tylko ja wiem co to oznacza i musimy przeczekać jeszcze trochę więc nie płaczę mu do tel rozbawiam jak tylko się da bo wiem, że tez tęskni i odliczam dni a jak sama przeżyje poród to będę taka dumna jak paw bo jak któraś z Was napisała "jak weszło to i musi wyjść " także kogo jeszcze potrzeba pocieszyć ?
ja dobrze napisane dlatego mamy zgagę często bo macica która jest tak wysoko uciska na żołądek ja czytam co w każdym tyg się dzieję więc nie panikuje jak coś nowego czuję

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-09-16 o 20:16
Stary 2015-09-16, 20:20   #684
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

No widzisz tylko ją tak potrafię pisać he ale za to jaki to trening dla waszych muzgow.jak ją myślę o was hehe

Mąż padł jutro go zapytam o to wyłączenie bo samej mnie to wkurza juz
Stary 2015-09-16, 20:26   #685
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
juz teście by mogli sobie odpuścić....tym bardziej że masz jak rozumiem urwanie głowy z mała bo domyślam się że jak by grzeczna nie była to każdego odrobina wytchnienia się należy a Tusiaczek tęskni na pewno z tatą te jej miny masakra

Tz powiedział jedno moje słowo i wraca...tylko ja wiem co to oznacza i musimy przeczekać jeszcze trochę więc nie płaczę mu do tel rozbawiam jak tylko się da bo wiem, że tez tęskni i odliczam dni a jak sama przeżyje poród to będę taka dumna jak paw bo jak któraś z Was napisała "jak weszło to i musi wyjść " także kogo jeszcze potrzeba pocieszyć ?
ja dobrze napisane dlatego mamy zgagę często bo macica która jest tak wysoko uciska na żołądek ja czytam co w każdym tyg się dzieję więc nie panikuje jak coś nowego czuję
W poprzedniej ciąży czytałam właśnie kalendarz rozwoju płodu tydzień po tygodniu, poradniki itp. Teraz nie mam czasu hehehe

Wiesz, jak każde dziecko goni, wariuje, grzebie po szafach i wszystko wyciąga. Jakby siedziała apatycznie w jednym miejscu to bym sie pewnie martwiła, a tak to jak zwykłe zdrowe dziecko, aczkolwiek szognem nie jest.
A z tymi minami to mi nie mów, nie da jej się zdjecia zrobić bo albo minę robi, albo się dziwnie uśmiecha

Stary 2015-09-16, 20:26   #686
siasia13
Rozeznanie

Cytat:

Mozna, idz z penem I pytaj przed badaniem. Ja mialam nagranie w poprzedniej ciazy.

Cytat:

Mniej wiecej w polowie drogi do pepka. Jak sie polozysz swobodnie na plecach I zaczniesz palcami lekko (powtarzam lekko!) ugniatac brzuch powoli od spojenia w strone pepka to w polowie drogi powinnas poczuc koniec macicy (czuc taki twardszy worek) polozna mi pokazywala ostatnio jak to sprawdzic.

Agaczilla nie smutaj Czesto ludzie nie dzwonia bo wiedza ze masz duzo roboty z dziecmi I nie chca d.py zawracac. Moze ty do kogos zadzwon?
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 20:31   #687
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

Jak dotykam brzuch to cały się trzęsie nawet na lezaco jak galareta.czuje tłuszcz

Ale co wy chudzińki możecie o tym. wiedziec

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-16, 20:41   #688
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Jak dotykam brzuch to cały się trzęsie nawet na lezaco jak galareta.czuje tłuszcz

Ale co wy chudzińki możecie o tym. wiedziec

Napewno da sie to zrobic, bez przesady, tylko mi tlumaczenie przez internet slabo idzie. Musialby ci ktos zademonstrowac
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 20:52   #689
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość

Napewno da sie to zrobic, bez przesady, tylko mi tlumaczenie przez internet slabo idzie. Musialby ci ktos zademonstrowac
nagraj filmik

W poprzedniej ciąży nie umiałam nawet pod koniec wyczuć główki córy, a niektóre dziewczyny jak położne umiały wyczuć głowę, pupę, rękę czy nogę przy ruchu. Dla mnie to wszystko było jedno i nie wiedziałam czy to ręka/noga wypachała mi brzuch czy może tym razem pupa. Natomiast teraz bez problemu wskazuje w którym dokładnie teraz miejscu jest dzidziuś, wyczuwam macice. Może teraz będe wiedziała czy dzidzia jest głową w dół zanim mi to lekarz na usg pokaże.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:25   #690
marciar7
Zakorzenienie

Ouu widze ze wiele z was jest z dala od tz. Dolaczam sie. Moj oracuje w innym.mieście ale juz mam nadzieje niedlugo bedziemy razem.
Trzymajcie sie dziewuchy bedzie lepiej.
Agaczilla nie smutaj :-* moze sama odezwij sie pogadac a następnym razem ktos odezwie sie do ciebie u mnje to dziala,niestety kazdy ma swoje sprawy ale jak ja staram sie odzywac to zawsze wraca

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości