![]() |
#721 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
![]() |
#722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja ruchy czuję, ale rzadko i raczej delikatnie- mam łożysko na przedniej ścianie i tłuszczyku trochę. Za to Michał to był dopiero wiercipięta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Raczkowanie
|
Też nie nadążam!
![]() Kaaasi też miałam antydzieciową koleżankę i zaskoczyła mnie bardzo. Na wieść o mojej ciąży popłakała się ze wzruszenia (dość długo się znamy). Mimo, że sama nie przepada to ucieszyła się moim szczęściem - naprawdę nie mogłam w to uwierzyć. Czasem warto dać ludziom szansę, a nawet jeśli nas zawiodą to trudno, zbyt wiele nie trzeba od niektórych wymagać. ![]() Cytat:
![]() Hermi1989 takie grubsze figi (ale niestety tylko pod brzuch) są w Rossmanie Kingula111 mi ostatnio brzuch zaczął ciążyć wieczorem, jakoś tak nisko się wydawał i trudno mi było wstać. Czasem też mam duszności, chyba musimy się przyzwyczaić... Muszę się z Wami podzielić wieścią, już znam płeć! Będzie dwóch chłopczyków! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Agaczilla co ty tak pozno, zaspalas? ![]() ![]() Cytat:
I co ty mowisz, ze nie masz z kim doroslej rozmowy przeprowadzic. Ja u siebie w pracy takich inteligentnych nie prowadze ![]() Cytat:
Caly czas tak mam, prawie od poczatku. Zazwyczaj ujawnia sie pozniej ale ja mam tak od jakiegos 8tc. Zadyszka mnie lapie (chociaz raczej jestem wysportowana) nawet jak tylko siedze I gadam. Co tu duzo mowic, brzucha prawie nie widac, przybylo mi tylko 2kg, raczej jestem szczupla, a czuje sie jak wielka orka wyrzucona na brzeg ![]() Cytat:
Wow super. Futerko wymiata ![]() Witam z glutem ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
dziekuje wam dziewczyny strasznie za tak szybkie odpowiedzi.uspokoiłyście mnie,bo juz zaczelam sie nakrecac ze cos jest nie tak.Wystarczy ze kawalek przejde i to spacerkiem i zadyszke mam serduszko wali jak bym biegala
![]() dzieki kochane ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- czesto tez mam uczucie takiego hmm pelnego brzucha czasem wydaje mi sie taki napiety,nie twardnieje ale taki napiety ta moje przepuklinka po aktywniejszym dniu tez czasem taki dyskomfort czuje lekkie pobolewanie wtedy sie klade i jest ok ale o tym z wami nie popisze bo zadna nie ma tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulację ![]() ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Siasia udało się pospać do 6 i stąd moje opóźnienie...a wgl wku*wia mnie mój net i dzwoniłam żeby mi przyjechali radiówkę zamontować bo mnie szlag trafi...mamy domowy z plusa...jak mieszkaliśmy u rodziców to chodził super bo zasięg dobry no i super prędkość za 11 zł bez limitu bo ze SMARTDOM...a tutaj to jest masakra...nieraz na telu zasięgu jedna kreska...na laptopie net jako tako ale z tela mnie wywala więc muszę zmienić...może jacy przystojni technicy przyjadą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Oooo!!! Dzieki tobie wyrowna sie trochę na watku :-D dontej pory wiekszasc dziewczynek :-D
#730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy nie moglam sie nadziwic jak dziecko moze ie dac sapc kopniakami, a kolezanki mi to opowiadaly non stop ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() koleżanka dostanie szansę zobaczymy jak będzie u mnie to będzie zmiana o 360 stopni zupełnie inne życie i inne obowiązki i skończą się moje wieczorne wycieczki na rower jak ostatnio ![]() Agatka wystarczy że masz mega przystojnego lekarza ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-09-17 o 09:23 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Lacze sie w bolu. Moje dziecie raz kopie calkiem wyraznie, a np dzisiaj od rana cisza, kompletnie nic ![]() ![]() Cytat:
No ja wiem, mnie moje wlasne potrafi irytowac, tak ze mam ochote ja zamknac na klucz. Co nie zmienia faktu, ze dzieci to mali ludzie. Jak mozna nie lubic ludzi? Mozna nie lubic pojedynczych jednostek, ale zeby wszystkich? Gratuluje chlopczykow ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
Masz rację tak to jest. W takich momentach u mnie sprawdza się zdroworozsądkowe tłumaczenie sobie, że jest wszystko w porządku i szkoda nerwów. Wczoraj jak się wkurzyłam, to czułam jak Mała skakała mi po brzuchu, potem aż przykro mi było, że Ona to wszystko już czuje.
#734 |
Zakorzenienie
|
Moje dzieciaki właśnie zażyczyły sobie bibe...i jedzą szprota w sosie pomidorowym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Kasia mam właśnie taki pomysł
![]() ![]() Lilka to już z daleka poznaje jak się jej ulubione bajki zaczynają...ostatnio leci z ich pokoju do salonu i mówi :Siosia siostrzyczka to jest cicia braciszek- bisiek ![]() jeden- deden dwa- ha papuga- puga słoń- sioń serek- helek szynka- hinka Dobre jest jak koło kościoła idziemy...to oboje krzyczą Bozia. i pytam się kiedy pójdą to mówią że dzielę ![]() Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-09-17 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wy już wybraliscie imie? Chyba tak tylko mi mignelo, caly czas pamietam Pole u Ciebie ![]() Agata wlasnie, nie przesadzaj, lekarza masz przystojnego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Rozeznanie
|
Ja
![]() ![]() Ja też czasami czuje kopnięcia, ale częściej mi się zdarza, że się Klusek wypycha i mam taką twardą kulkę w 1 miejscu na brzuchu ![]() Siasia zdrówka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dostajesz produkt dla siebie i często dla znajomych. Później musisz wypełnić raport/y z testowanka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też jeszcze mi się nie udało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
No czepiłyście się tego lekarza
![]() Przyjadą pany neta montować bo co to sobie nie można na przystojnych facetów popatrzec ![]() Lubię sobie czasem na innych popatrzeć ![]() ![]() Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2015-09-17 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakie to wszystko maleńkie ![]() Witam z rana. Ja kończę drugie pranie, rozwieszę i idę na wizytę. Też jestem jakaś roztargniona bo nie wiem czy mam na 12.20 czy na 12.40 ale olać. I tak jest zawsze 30-40 min obsuwy. Ale dziś pewnie tylko zobaczy wyniki krwi i pierwszego usg. Pewnie serduszka posłucham. Ciekawe ile przytyłam bo mam wrażenie, że wręcz jakaś lżejsza się zrobiłam. Ja ![]() ![]() Margaret była też nieruchliwa ale od samego początku nadrabia te 9 miesięcy ![]()
![]() |
#742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Mój M na początku na Patryk kategoryczne nie...a teraz mu się podoba...więc będzie Amelia lub Patryk
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
Ja dziewuszkę bym chciała Ingę ale mój M kategorycznie się nie zgodził... Na razie stanęło na Zuzi. A dla chłopca Mateusz albo Rafał
![]() Nie wiem co to będzie z tymi gołąbkami ![]() ![]() No i kapusta poszła w kosz- lecę do sklepu po następną ![]() Edytowane przez lamia12344 Czas edycji: 2015-09-17 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ze caly dzien w ruchu to tez robi swoje, bo ja zazwyczaj jak spokonie wieczorem siade to czuje najmocniej, ale od 2 dni leze w lozku z przeziebieniem i tez dupa dzisiaj ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() z meskim tez bylby oroblem u nas, ale na 90% nie mamy tego problemu tym razem - oby jutro potwierdzono moją Lilke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja ![]() ![]()
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#750 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak pojde na lunch to sobie kupie czosnek, imbir I cytryne. Strasznie jest chorowac w pracy. Cytat:
Popatrzec zawsze mozna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.