Mamusie lutowe - część II - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-16, 21:29   #691
mamusiaczek
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie, wszystko ok, chociaż młody przykleił się do kręgosłupa i nie pokazał buzi, lekarka starała się jak mogła, ale niestety poległa.

Ja też już jestem 😊 z maluchem wszystko ok i tym razem to córeczka 😍 choć dr stwierdził ze 100% pewności to na porodówce dopiero. jutro wrzucę do klubu zdjęcie księżniczki 😃

Cieszę się ze u Ciebie też wszystko ok!! 😃 u nas też była walka o fotkę bo zasłaniała się rękami, a później odwróciła się do kręgosłupa i tyle bylo pozowania 😜
Stary 2015-09-16, 21:35   #692
nursii
Zadomowienie

Agaczilla21 trzymaj się i nie smutkuj Pewnie to średnie pocieszenie, ale jak widzisz sporo dziewczyn tutaj jest w takiej sytuacji, że większość czasu są same... ja też się czuję często jak pustelnik, mój Tż bardzo dużo pracuje, wychodzi wcześnie rano wraca późnym wieczorem, także całe dnie siedzę sama. Odkąd jestem w ciąży wiele koleżanek mi się wykruszyło, no bo moje rówieśniczki nie myślą o posiadaniu dzieci ani żadnych tematach z tym związanych, a ja teraz nie myślę o tym co one( np. imprezy) więc wiele z nich uznaje, że nie ma sensu się ze mną spotykać... Tak naprawdę spotykam się od czasu do czasu z dwiema osobami. Rodzinę mamy z Tż małą i bardzo daleko... i też powiem Ci, że telefon milczy, poza moja mamą chyba nikt się nie interesuje moim losem, np. mój kochany starszy brat odkąd jestem w ciąży ani razu nie zadzwonił do mnie żeby pogratulować, zapytać jak się czuję czy cokolwiek... Najważniejsze , że mamy kochających Tż-ów , Ty masz dwójkę wspaniałych szkrabów już, wkrótce będziemy miały nasze maleństwa, które " hodujemy" w brzuszkach i to jest najważniejsze... przyjaciele są i odchodzą, z rodziną " najlepiej wychodzi się na zdjęciach"... także nie smutajmy
Stary 2015-09-16, 21:40   #693
marciar7
Zakorzenienie

Ohh nursii skad ja to wszystko znam :-D same story bro
Stary 2015-09-16, 21:54   #694
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
W poprzedniej ciąży czytałam właśnie kalendarz rozwoju płodu tydzień po tygodniu, poradniki itp. Teraz nie mam czasu hehehe

Wiesz, jak każde dziecko goni, wariuje, grzebie po szafach i wszystko wyciąga. Jakby siedziała apatycznie w jednym miejscu to bym sie pewnie martwiła, a tak to jak zwykłe zdrowe dziecko, aczkolwiek szognem nie jest.
A z tymi minami to mi nie mów, nie da jej się zdjecia zrobić bo albo minę robi, albo się dziwnie uśmiecha
bo Ty już wiesz jak to jest ja tak mniej więcej chce wiedzieć co się dzieje
Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
nagraj filmik

W poprzedniej ciąży nie umiałam nawet pod koniec wyczuć główki córy, a niektóre dziewczyny jak położne umiały wyczuć głowę, pupę, rękę czy nogę przy ruchu. Dla mnie to wszystko było jedno i nie wiedziałam czy to ręka/noga wypachała mi brzuch czy może tym razem pupa. Natomiast teraz bez problemu wskazuje w którym dokładnie teraz miejscu jest dzidziuś, wyczuwam macice. Może teraz będe wiedziała czy dzidzia jest głową w dół zanim mi to lekarz na usg pokaże.
zdolniacha trening czyni mistrza

Dziewczyny wszystkim nam ciężko na swój sposób, niestety na wiele rzeczy nie mamy wpływu trzeba szukać pozytywnych rzeczy wiem że łatwo powiedzieć, ale kiedyś Wam napiszę czemu mam takie podejście a nie inne...

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 21:58   #695
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Ja też już jestem z maluchem wszystko ok i tym razem to córeczka choć dr stwierdził ze 100% pewności to na porodówce dopiero. jutro wrzucę do klubu zdjęcie księżniczki

Cieszę się ze u Ciebie też wszystko ok!! u nas też była walka o fotkę bo zasłaniała się rękami, a później odwróciła się do kręgosłupa i tyle bylo pozowania

Wspaniałe! super ze nic nie wyrosło i przede wszystkim ze córa zdrowa!

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
bo Ty już wiesz jak to jest ja tak mniej więcej chce wiedzieć co się dzieje

zdolniacha trening czyni mistrza

Dziewczyny wszystkim nam ciężko na swój sposób, niestety na wiele rzeczy nie mamy wpływu trzeba szukać pozytywnych rzeczy wiem że łatwo powiedzieć, ale kiedyś Wam napiszę czemu mam takie podejście a nie inne...

Kaasi bardzo pozytywna z ciebie osoba świat lubi takich ludzi!

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ide spac, jutro znow siedze w domu zeby sie wykurować porządnej. A w piąteczek usg! a w sobotę wesele na szczęście juz ostatnie w tym roku

ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-16, 22:30   #696
marciar7
Zakorzenienie

Ja tez lece w objexia morfeusza... Jutro zajecia z klasa meska juz widze jak to bedzie.. Eh :-P
Stary 2015-09-17, 07:13   #697
agaczilla21
Zakorzenienie

Co Wy mamuśki śpicie jeszcze? U mnie Mikołaj wstał o 6 i standardowo "tajo" sobie zażyczył a Lilka spała prawie do 6.30...zaraz po 7 już w sklepie byliśmy. A że nie miałam za dużo do kupowania to nakupiłam chleba i w zamrażalnik...to może już w tym tyg nie będę musiała iść...chyba że w sobotę po kapustę jak mi się na niedziele zasmażanej uchce...Śniadanko dzisiaj na tarasie teraz ja z laptopem a dzieci się bawią a takie cieplutko teraz Obiad mam z głowy, okna bym już mogła umyć bo dość brudne ale konieczności nie ma więc jak mi się zachce to umyję a jak nie to nie
Po południu przyjedzie moja mama bo w piątek rano mam z Mikołajem do logopedy...może zahaczymy gdzieś o jakiś sklep...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 07:19   #698
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Co Wy mamuśki śpicie jeszcze? U mnie Mikołaj wstał o 6 i standardowo "tajo" sobie zażyczył a Lilka spała prawie do 6.30...zaraz po 7 już w sklepie byliśmy. A że nie miałam za dużo do kupowania to nakupiłam chleba i w zamrażalnik...to może już w tym tyg nie będę musiała iść...chyba że w sobotę po kapustę jak mi się na niedziele zasmażanej uchce...Śniadanko dzisiaj na tarasie teraz ja z laptopem a dzieci się bawią a takie cieplutko teraz Obiad mam z głowy, okna bym już mogła umyć bo dość brudne ale konieczności nie ma więc jak mi się zachce to umyję a jak nie to nie
Po południu przyjedzie moja mama bo w piątek rano mam z Mikołajem do logopedy...może zahaczymy gdzieś o jakiś sklep...
Cześć Dziewczyny, hej Aga
Nie ma spania, mnie gnicie w łóżku zwyczajnie osłabia, potem cały dzień mam taki byle jaki i chodzę jak nieprzytomna.
Aga dynamicznie od rana u Ciebie. Fajnie, że spokojnie będziesz mogła wybrać się jutro z synkiem do logopedy. Samej to by Ci było trudno z dwójką dzieci.
Na dworze w Trójmieście pięknie, słońce świeci, jest prawie 20 stopni ciepła, a ja muszę kisić się w mieszkaniu, w oczekiwaniu na kuriera, który czort wie o jakiej godz. się zjawi. Ale zamówiłam. min. sobie gatki, bo w stacjonarnych sklepach te na brzuszek to są tak drogie, że hej i kocyk w kolorze malinowym dla mojej nienarodzonej córki, czas się powoli przestawiać z kolorami na bardziej dziewczęce .
Hermi1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 07:27   #699
agaczilla21
Zakorzenienie

W sumie to nigdy nie byłam z nimi dwoma...ostatnio zawsze mieliśmy tak że jechaliśmy we czwórkę...ja z Mikołajem do logopedy, a M z Lilką na plac zabaw a potem do teściów...a wcześniej to jak mieszkaliśmy u rodziców to Lilka z moją mamą zostawała...
Dziś fajnie było z rana...zjadłam wszystkie kanapki z talerza a Lilka mówi "nie ma.pupić klepu" Padam z niej nieraz...
Albo tekst
Ja: jak masz na imię?
L: łała (tak mówił na nią Mikołaj zanim zaczął mówić Lila)
Ja: nie
L: Lila
ja: a jaka Lila?
L: duzia
Stary 2015-09-17, 07:28   #700
mamusiaczek
Rozeznanie

Hej I ja już się witam! Jeden już w przedszkolu, drugi do szkoły za 2 h pójdzie, to mam chwilę na kawkę Też dzisiaj czekam na kuriera, bo dostałam się do testowania Monte Snack
Stary 2015-09-17, 07:31   #701
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
W sumie to nigdy nie byłam z nimi dwoma...ostatnio zawsze mieliśmy tak że jechaliśmy we czwórkę...ja z Mikołajem do logopedy, a M z Lilką na plac zabaw a potem do teściów...a wcześniej to jak mieszkaliśmy u rodziców to Lilka z moją mamą zostawała...
Dziś fajnie było z rana...zjadłam wszystkie kanapki z talerza a Lilka mówi "nie ma.pupić klepu" Padam z niej nieraz...
Albo tekst
Dobrze, że jednak masz na kogo liczyć i nie musisz sama się produkować.
Lilka jest przesłodka . Jak będzie Was piątka, to dopiero będziesz miała wesoło .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-17, 07:33   #702
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd praca nie pozwala, ale kawa do dzieła zakupy to jest dobra myśl
Cytat:
Napisane przez Hermi1989 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, hej Aga
Nie ma spania, mnie gnicie w łóżku zwyczajnie osłabia, potem cały dzień mam taki byle jaki i chodzę jak nieprzytomna.
Aga dynamicznie od rana u Ciebie. Fajnie, że spokojnie będziesz mogła wybrać się jutro z synkiem do logopedy. Samej to by Ci było trudno z dwójką dzieci.
Na dworze w Trójmieście pięknie, słońce świeci, jest prawie 20 stopni ciepła, a ja muszę kisić się w mieszkaniu, w oczekiwaniu na kuriera, który czort wie o jakiej godz. się zjawi. Ale zamówiłam. min. sobie gatki, bo w stacjonarnych sklepach te na brzuszek to są tak drogie, że hej i kocyk w kolorze malinowym dla mojej nienarodzonej córki, czas się powoli przestawiać z kolorami na bardziej dziewczęce .
pokażesz co wybrałaś? też się rozglądam za czymś takim jak legginsy
ja to już jutro

Witam
przysypiam nad umowami, a tyleee dziś do zrobienia, ale dam radę i będę myśleć nad kolejnym hasłem do Biedronki bo mam paragon koleżanka mi dała przysłali mi już ten biustonosz do karmienia szary w kropki taki miękki z dodatkowymi wkładkami wielorazowymi i napisane że rozciąga się do 2 rozmiarów także mam nadzieję że zmieszczę się bo wzięłam rozmiar S
mamusiaczek gratulacje i zapomniałam o tym testowaniu

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-09-17 o 07:34
Stary 2015-09-17, 07:34   #703
agaczilla21
Zakorzenienie

OOO mamusiaczek fajnie...to chyba z trnd? o ile pamiętam....ja mam (w sumie to miałam) z trnd pampers pants...a tak mi się ciężko zabrać za napisanie jakiegoś raportu...ale to może dzisiaj zrobię bo mnie potem już do żadnej kampanii nie wezmą...z test me too miałam klocki lego duplo, mleko nestle ze â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠⠘☠, żel dapis też ze â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠⠘☠, kapsułki perlux, gerber do re mi z Ambasady Trendów...trochę tego było

no patrzcie go nawet str.eet.com czaszkują

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2015-09-17 o 07:37
Stary 2015-09-17, 07:41   #704
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hej I ja już się witam! Jeden już w przedszkolu, drugi do szkoły za 2 h pójdzie, to mam chwilę na kawkę Też dzisiaj czekam na kuriera, bo dostałam się do testowania Monte Snack
Hejka
Nie lubię czekać, czasem taka niecierpliwa jestem :/. Jeszcze chwila, niech tabletka na tarczycę dobrze się wchłonie i tez machnę sobie kawę i jajecznice, ochota mnie na nią naszła .
Jak wygląda takie testowanie?

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

Cytat:
a skąd praca nie pozwala, ale kawa do dzieła zakupy to jest dobra myśl

pokażesz co wybrałaś? też się rozglądam za czymś takim jak legginsy
ja to już jutro

Witam
przysypiam nad umowami, a tyleee dziś do zrobienia, ale dam radę i będę myśleć nad kolejnym hasłem do Biedronki bo mam paragon koleżanka mi dała przysłali mi już ten biustonosz do karmienia szary w kropki taki miękki z dodatkowymi wkładkami wielorazowymi i napisane że rozciąga się do 2 rozmiarów także mam nadzieję że zmieszczę się bo wzięłam rozmiar S
mamusiaczek gratulacje i zapomniałam o tym testowaniu
Kaaasi miałam na myśli wysokie ciążowe figi. Ale na leginsy też polowałam, nawet Gattę odwiedziłam, to ciążówki mają takie cienkie, a zależało mi na fajnych, grubszych na jesienne chłodniejsze dni to nic a nic nie mają w ofercie. A przez internet nie odważyłam się żadnych zamówić.
Tak szybko zdecydowałaś się na biustonosz do karmienia? Hih pokaż zdjęcie w nim .
Szalone jesteście z tym testowanie i konkursami .

Edytowane przez Hermi1989
Czas edycji: 2015-09-17 o 07:48
Stary 2015-09-17, 07:43   #705
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
OOO mamusiaczek fajnie...to chyba z trnd? o ile pamiętam....ja mam (w sumie to miałam) z trnd pampers pants...a tak mi się ciężko zabrać za napisanie jakiegoś raportu...ale to może dzisiaj zrobię bo mnie potem już do żadnej kampanii nie wezmą...z test me too miałam klocki lego duplo, mleko nestle ze â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠ â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠, żel dapis też ze â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠ â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠, kapsułki perlux, gerber do re mi z Ambasady Trendów...trochę tego było

no patrzcie go nawet str.eet.com czaszkują
dam znać jak będzie testowanie w Biedronce tam 1000 pierwszych osób dostaje nie wiedziałam, że też lubisz testować
Hermi najczęściej dostajesz coś i później ankieta do wypełnienia lub opisanie jakie się sprawdził produkt nic trudnego ani wymyślnego aaaa to mnie zmyliłaś u mnie czasem na gatki znajomi mówią legginsy szukam czegoś też co by nie prześwitujące było i w miarę ciepłe na jesień

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-09-17 o 07:47
Stary 2015-09-17, 07:52   #706
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
dam znać jak będzie testowanie w Biedronce tam 1000 pierwszych osób dostaje nie wiedziałam, że też lubisz testować
Hermi najczęściej dostajesz coś i później ankieta do wypełnienia lub opisanie jakie się sprawdził produkt nic trudnego ani wymyślnego aaaa to mnie zmyliłaś u mnie czasem na gatki znajomi mówią legginsy szukam czegoś też co by nie prześwitujące było i w miarę ciepłe na jesień
No tak z tym testowanie to logiczne, że tak właśnie to wygląda.
Nic nie szkoda . Wiem, jak to można się pomylić. Mam w rodzinie Ślązaka, nie mogłam się przyzwyczaić początkowo do tych specyficznych określeń, u nich gacie to po prostu spodnie. Śmiesznie czasem było przez śląską gwarę .
Leginsy ciążowe fajne są z Happy Mum, jednak nie ma mowy bym wydała 150 zł na nie :/. Może coś się trafi gdzieś rzutem na taśmę. A też chcę takie porządne, nie żadną cieniznę.

Edytowane przez Hermi1989
Czas edycji: 2015-09-17 o 07:54
Stary 2015-09-17, 07:59   #707
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Na Biedronkę zawsze jak wejdę to już po ptokach...
Stary 2015-09-17, 08:07   #708
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Ja tez lece w objexia morfeusza... Jutro zajecia z klasa meska juz widze jak to bedzie.. Eh :-P
Powodzenia
klasy meskie sa ciezkie, ja w LO mialam 29 chlopa i 5 dziewcyn i pamietam jak biedne Panie praktykantki przychodzily na zajecia, chlopaki nie mieli litosci..

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Albo tekst
U mnie w brzuchu też rośnie mała Lila Pola juz chodzi i mowi 'smarujemy brzuch oliwą, dzidziusia Lila' (oliwa = olejek z migdałów )
Stary 2015-09-17, 08:09   #709
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Powodzenia
klasy meskie sa ciezkie, ja w LO mialam 29 chlopa i 5 dziewcyn i pamietam jak biedne Panie praktykantki przychodzily na zajecia, chlopaki nie mieli litosci..

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

U mnie w brzuchu też rośnie mała Lila Pola juz chodzi i mowi 'smarujemy brzuch oliwą, dzidziusia Lila' (oliwa = olejek z migdałów )
Ja mam jeszcze zajecia z technikum informatycznym.... Ale mam w glowie pare pomyslow jak ewentualnie nad nimi zapanowac.. Mam nadzieje ze zle. Je bedzie bo bede sama w zastepstwie za nauczyciela...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-17, 08:13   #710
Zakorzenienie

Cytat:
ja to już jutro

Ty to masz z tym wygrywaniem. Chyba sama musze sprobowac. Ja wygralam coś raz w zyciu - koleha w pracy założył sie ze mną o 100$ ze tydzien przed TP nie wloze pierscionkow na rece. Musialam mu jechac do biura pokazac ze wszystko jest ok i dał mi stówe

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Ja mam jeszcze zajecia z technikum informatycznym.... Ale mam w glowie pare pomyslow jak ewentualnie nad nimi zapanowac.. Mam nadzieje ze zle. Je bedzie bo bede sama w zastepstwie za nauczyciela...
Dasz rade tylko musisz być twarda i ostra i bedzie gitara. Niestety to ciezki wiek dla chlopakow, w glowach im sie miesza ale jak masz pomysl to na pewno bedzie ok!

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Dzień dobry tak w ogole ja juz dzisiaj duzo lepiej sie cuzje, jeszcze tylko zatkany nos został. Jednak cebula z czosnkiem dają rade Ale i tak siedze dzis w domu jeszcze w lozku zeby sie doleczyc. Fajnie tak rano nie pedzic do pracy, zjesc razem sniadanko całą rodzinką
Stary 2015-09-17, 08:14   #711
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Na Biedronkę zawsze jak wejdę to już po ptokach...
trzeba próbować
Cytat:

Ty to masz z tym wygrywaniem. Chyba sama musze sprobowac. Ja wygralam coś raz w zyciu - koleha w pracy założył sie ze mną o 100$ ze tydzien przed TP nie wloze pierscionkow na rece. Musialam mu jechac do biura pokazac ze wszystko jest ok i dał mi stówe
ja mam zasadę kto nie gra nie wygrywa, ale ja w losowaniach nie mam szczęścia tylko takie kreatywne bardziej Pola zadowolona pewnie z dzidziusia ale ciekawe jak to będzie jak się pojawi już z Wami

Stary 2015-09-17, 08:15   #712
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Dasz rade tylko musisz być twarda i ostra i bedzie gitara. Niestety to ciezki wiek dla chlopakow, w glowach im sie miesza ale jak masz pomysl to na pewno bedzie ok!

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Dzień dobry tak w ogole ja juz dzisiaj duzo lepiej sie cuzje, jeszcze tylko zatkany nos został. Jednak cebula z czosnkiem dają rade Ale i tak siedze dzis w domu jeszcze w lozku zeby sie doleczyc. Fajnie tak rano nie pedzic do pracy, zjesc razem sniadanko całą rodzinką
Kuruj sie i korzystajz czasu spedzonegoz. Rodzinka
No mam nadzieeje ze lekcja minie szybko :-D dzis bedzie o present simple wiec nudy troche ale ci zrobie ze każą z podręcznikiem iść...45min szybko zleci
Stary 2015-09-17, 08:28   #713
kingula111
Rozeznanie

GG do kingula111

Ej dziewczyny a powiedzcie mi czy macie czasem takie uczucie ciężkości?ciężko wam się oddycha -nawet w spoczynku?
kingula111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-17, 08:28   #714
Zakorzenienie

Cytat:
trzeba próbować

ja mam zasadę kto nie gra nie wygrywa, ale ja w losowaniach nie mam szczęścia tylko takie kreatywne bardziej Pola zadowolona pewnie z dzidziusia ale ciekawe jak to będzie jak się pojawi już z Wami
No ciekawe teraz uwielbia male dzieci, ale to co innego jak mam na rekach neimowle przez kilka chwil a jak bede je miec przy sobie cale zycie. No jakos musi przetrwac, takie prawo natury
Stary 2015-09-17, 08:29   #715
Zakorzenienie

Cytat:
Kuruj sie i korzystajz czasu spedzonegoz. Rodzinka
No mam nadzieeje ze lekcja minie szybko :-D dzis bedzie o present simple wiec nudy troche ale ci zrobie ze każą z podręcznikiem iść...45min szybko zleci
Pewnie że zleci
a rodzinka juz sie rozeszła - młoda poszla w tango do parku z nianią, TZ do pracy a ja do łóżka

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny a powiedzcie mi czy macie czasem takie uczucie ciężkości?ciężko wam się oddycha -nawet w spoczynku?
tak wiesz jak to, dzidziuś coraz wiekszy, zaczyna wszystko podchodzić do góry i bedzie uciskac na narzady wiec i oddychac bedzie ciezej. nie ma sie co martwic poki nie masz uporczywych dusznosci
Stary 2015-09-17, 08:31   #716
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że zleci
a rodzinka juz sie rozeszła - młoda poszla w tango do parku z nianią, TZ do pracy a ja do łóżka

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

tak wiesz jak to, dzidziuś coraz wiekszy, zaczyna wszystko podchodzić do góry i bedzie uciskac na narzady wiec i oddychac bedzie ciezej. nie ma sie co martwic poki nie masz uporczywych dusznosci
Lez ile wlezie!!:-D ja teraz jak moge tez korzystam. Zacznie sie pazdziernik i koniec z lenistwem :-P
Stary 2015-09-17, 08:33   #717
agaczilla21
Zakorzenienie

Kingula ja tak mam leżąc na plecach...w poprzednich ciążach tak nie miałam a teraz już nawet z M unikamy tej pozycji w czasie se bo mi po prostu ciężko i tak jakoś słabo...jak leżę przed tv to też muszę na boku albo lekko na boku...
Stary 2015-09-17, 08:40   #718
lamia12344
Rozeznanie

Witam się z rana i w 18 tygodniu do połówkowego jeszcze 20 dni zacznę odkreślać w kalendarzu!!!

Zaraz wstaję i tworzę gołąbki- miały być z kaszą ale mam tylko ryż a do sklepu zanim dolezę to mnie południe zastanie...

W załączniku zakupki dla Kluska Razem z futerkiem, które kupiłam w 6tc- nie mogłam się powstrzymać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150917_004.jpg (81,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20150917_003.jpg (107,0 KB, 25 załadowań)
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-17, 08:46   #719
Hermi1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kingula111 Pokaż wiadomość
Tak to już teraz będzie. Nasze serca pracują o połowę ciężej stąd to uczucie. Ale to zupełnie normalne i nie masz się czym niepokoić.

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
Witam się z rana i w 18 tygodniu do połówkowego jeszcze 20 dni zacznę odkreślać w kalendarzu!!!

Zaraz wstaję i tworzę gołąbki- miały być z kaszą ale mam tylko ryż a do sklepu zanim dolezę to mnie południe zastanie...

W załączniku zakupki dla Kluska Razem z futerkiem, które kupiłam w 6tc- nie mogłam się powstrzymać
Szybko zleci ten czas do połówkowego . Goooołąbki, mniam mniam.
Śliczne te ciuszki dorwałaś .
Stary 2015-09-17, 08:55   #720
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość

super łowy
do mojego 1 dzien
gołąbki z ryzem najlepsze

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Są dni że młoda kopie jak najeta. A sa dni jak dzis, ze kurde nic. Powiem Wam, ze strasznie mnie to stresuje! Z Polą tak samo było i to do konca. Ona byla tak malo ruchliwa, ze prawie osiwiałam w ciazy bo co chwila sie martwilam ze si enie rusza. WYkonczyc mnie chca te dzieci juz w brzuchu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości