|
|
#4231 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
a na początku brak aż po 3 w ciągu dnia, czy od razu po 1? Fajnie, że Ci pomógł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze lepiej dokupić niż potem ma sie walac, bo co zrobisz z kilkoma sztukami? ;/ A no właśnie, albo można zapomnieć o subskrypcji, a miało się nie zamawiać np w tym miesiącu ![]() Cytat:
![]() No w Twoim przypadku to jednak termin z USG bardziej wiarygodny będzie ![]() Cytat:
Cytat:
Powiedz coś o sobie, pracujesz? Uczysz sie? Jak się czujesz? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||||
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, 3 razy po jednej przez trzy dni a teraz biorę po jednej.
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Hmm to skoro miałaś sporo bakterii i leukocytów i taka dawka Ci pomogła, to może i jak tak będę brała. A tylko to bralas czy miałaś coś jeszcze? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
A jeśli to 60% będzie wynosić mniej niż 1000 zł to wyrównają do tysiąca? Bo takie jest chyba założenie nowego becikowego
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Noo dokładnie. Sama decydujesz, które pudełko chcesz, a którego nie
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko to. Po dwóch tygodniach zrobiłam posiew i już było czysto.
|
|
#4237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dostaję dużo ubranek, mam pełno próbek ponieważ chodzę do szkoły rodzenia - z mężem będziemy dopiero robić zakupy na wyprawkę i urządzać pokoik za jakiś miesiąc,mieliśmy sporo wydatków ostatnio na inne sprawy więc jeszcze ta kwestia nie ruszona Jestem na AWFie w Krakowie kończę 2 rok - kończę bo w pn czeka mnie jedna poprawka. Od października zamierzam wziąć ITS - zależy jak dogadam się z dziekanem, bądź roczną dziekankę.Jeszcze się okaże Co do ciąży to z początku miałam zagrożoną poronieniem, trafiłam do szpitala w 7 tygodniu z plamieniem i bólami brzucha, gdyby nie szpital prawdopodobnie bym poroniła.. Ogólnie przechodzę dobrze ten okres, jedynie ostatnio pojawiły się skurcze dość mocne i znów mam zalecenie leżeć i odpoczywać |
|
|
|
|
#4238 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyprawka zrobiona? bo my tu rozkładamy ją na części pierwsze hehe a tak każda jeszcze na bieżąco coś uzupełnia ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Ja biorę rok raczej i do razu 80%. ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
To tez miałaś trochę ciążowych przebojów, współczuję ;/ |
|||
|
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
Benita współczuję sytuacji z mieszkaniem :/ ale co za ch.. zaliczka dotyczyła innych warunków :/:/ mam nadzieje ze uda się to jakoś rozwiązać ..
Sylwuska ciesze się ze wizyta udana ![]() Rudaska no zobaczymy wrazie czego zostaje mi youtube ![]() Ogolnie ale u Was rozmowa przynosi przynajmniej jakiej efekty .. u nas wszystko pogarsza zamiast dojść do porozumienia brniemy w kłótnie coraz bardziej .. dlatego olalam to .. szkoda nerwów ![]() Właśnie ANIQA do wodopoju !!! ![]() Katja hej ) Kalusia przelew pewnie robiłaś na te konto allegro nie pamiętam jak się to nazywa to do nich powinnaś napisać to Ci zwrócą ![]() Fionka Ty chyba pisałaś ze miałaś mole ? Udało Ci się je zlokalizować ? Ja dzisiaj rano walczyłam w szafce i znalazłam france w orzechach.. :/ Biorę się chyba za szafę w sypialni .. :/ bo mam taki burdel na półkach ze nie umiem nic znaleźć a jak skończę to za bloga sorki chce się zabrać i wypisać te kosmetyki które u niej wypadają najlepiej ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Tez biorę rok z góry )
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
Katja najważniejsze że to wszystko już za Tobą
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Witaj katja, gratuluję córeczki
Cytat:
Nie mogę spać tak mnie brzuch boli, jak na okres
|
|
#4244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4245 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję, dziękuje kochane
![]() no tak, na szczescie wszystko jest ok A czy jest jeszcze jakaś mama co nie ma wyprawki czy wszystkie już w trakcie przygotowywania? |
|
|
|
#4246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to jesteśmy na różnych etapach. Ja np mam mało ale powoli zaczęłam to ogarniać
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu,ale mam dziś dzień na rozbebeszanie finansów i organizacje ślubu. Powoli chcemy się za to zabrać,ale jakoś kiepsko idzie :-( Póki co zrobiłam wstępną listę wszystkiego i koszty. Przeraża mnie to.
|
|
|
|
#4250 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę nospy, źle na nią reaguję, mam zawroty głowy i mdłości. Leżę ale nie pomaga. Piłka nie pomaga, już mnie męczy ten ból ehh... A co do nospy przypomniało mi się jak kiedyś miałam zapalenie pęcherza, wylądowałam na pogotowiu i mówię lekarzowi że nospy nie mogę brać. Wypisał receptę, tż poszedł do apteki a tam na recepcie nospa forte
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
Rudaska Brałas nospe?
To moje zdobycze z all ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Kalusia a nie da rady się zalogować normalnie jak na mbank ? ![]() Myślałam że nikt z tego nie korzysta moi znajomi wszyscy maja założone hahahah
|
#4252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytam co dziewczyny doradzają (bo i dzieciate mamy już tu mamy ) i analizuję pod siebie i kupuję
|
|
|
|
|
#4253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może poproś kogoś żeby Ci kupił a aptece coś rozkurczowego? Żebyś mogła wziąć. Wiem, że ból @ nie jest dobry w ciąży... ja mam takie bóle przy skurczach, ale wiem na czym stoję... Albo jedź na IP niech to sprawdzą. ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Aniqa jak za ok 20 zł to myślę że dobry deal
|
#4255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz by się skończyło na skromnej ceremonii i obiedzie tylko dla rodziny. Głównie ze względu na kasę właśnie. Wolałabym to wydać na mieszkanie swoje, już by była spooooro większa część na wkład własny.Ale zależy jaką kto ma sytuację
Edytowane przez andriuszka77 Czas edycji: 2015-09-17 o 16:52 |
|
|
|
|
#4256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super, to pocieszylas mnie, może,mi też to wystarczy ja robiłam ogólne badanie moczu, bez posiewu i wyszło mi ze o kilka leukocytów za dużo, zobaczymy po kuracji ![]() Cytat:
![]() Dobrze, ze sytuacja opanowana a Ty czujesz się lepiej ![]() Cytat:
Ale ładne, jaki sweterek słodki ![]() Jeju Dziewczyny ja nic nie robie, byłam wcześniej na zakupach i wróciłam taka zmordowana tym gorącem, ze na nic nie mam siły, w końcu zgłodnialam, zjadłam chyba z 5 małych kanapek z chlebem orkiszowym, dzisiaj kupiłam i był taki pyszny, ze jadłam bo jest pycha a najedzona byłam już wcześniej i teraz pekam ;/ mialam się wziąć za jakąś robi te ale już mi się nie chce, spać mi się zachciało, chyba u mnie to włącza się nocny tryb życia, bo wtedy spać mi się nie chce. Zaraz Mąż wróci od rodziców i jedzie do pracy a ja w planach mam zrobić sobie paznokcie, ciekawe czy zrobię może zlozylabym te zamówienie w aptece...?Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#4257 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sumie od kolezanki ktora niedawno rodzila dostalam kilka rzeczy ktore jej zostaly jak wkladki laktacyjne,kilka szt majtek poporodowych, pieluszki newborn, bella mama, więc chyba nie jest tak źle zawsze to cos ![]() Cytat:
Cytat:
chyba sama zacznę szperać na allegro, sama potrzebuję też dla siebie kilka ciuszków na jesień i zimę
|
|||
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, mówiłam, że tylko ja z tego korzystam
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo to tym bardziej!
![]() Cytat:
Dziś nie zrobiłam dosłownie NIC ![]() Jutro planuję sprzątanie, ale też nie sprzątnę wszystkiego bo ma jeszcze przyjść facet włożyć nam tą półkę do szafy, bo trzeba coś odkręcić, bo inaczej się nie da i pewnie mi znowu syfu narobi :/Ja planuję delikatny peeling i maseczkę wieczorem Co chcesz w Aptece zamawiać? Coś dla Lili czy dla siebie?
|
|
#4260 |
|
Raczkowanie
|
Oj doskonale to znam,zawsze sobie mówię że od jutra coś porobie kreatywnego a i tak jak dorwę lapka to siedzę przy nim pół dnia, nie wspominając że wstaję zwykle koło 11. Niestety nie zasnę wcześniej niż o północy
PS. dziś poczułam co to znaczy ten kopniak w żebra. Chyba się zaczęło xd mała wierci się niesamowicie,myślałam że kopniaki w żebra zaczną sie trochę później a tu proszę 27 tydzień i już pierwsze kopniaki w prawe żebro |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

a na początku brak aż po 3 w ciągu dnia, czy od razu po 1? Fajnie, że Ci pomógł
duża już twoja córeczka :love : prawie kilogram szczęścia nosisz
ja właśnie się zbieram, jakoś udało mi się ogolic bez rozlewu krwi
jak będę po wizycie to się odezwę
biorę książkę ze sobą bo zapewne będę czekać aż wejdę
Nie jestem pewna czy może tak zmienić sobie warunki po wpłaceniu zaliczki.. Najlepiej to z kimś skonsultować. Walczcie o zaliczkę.
ala: zamówiłam we wtorek kilka rzeczy od różnych sprzedawców i oczywiście żadnego info o wysyłce. Wysłałam do wszystkich maila z zapytaniem, odpisała mi Kerstin2001, pytając, czy płacilam bo oni nie mają na koncie mojej wpłaty. Zdziwiłam się bo przecież placiłam przez internet ale wysłałam im potwierdzenie przelewu. Otwieram sobie to potwierdzenie przelewu, a w nim zupełnie inny nr konta 

i pewnie mi znowu syfu narobi :/