Mamy marzec 2016. Część II - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-18, 07:11   #3091
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część II

Dzień Dobry !
Dzisiaj bellybestfriend przywitało mnie informacją , że to już II TRYMESTR
Jejciu a dopiero co się martwiłam , że nie będzie serduszka na USG , ale ten czas leci
Co do łóżeczka , to chce jakąś płaską podusie , kołderkę / kocyk prześcieradło i to wszystko

Lece do pracy bo się spóźnię

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 07:13   #3092
Bonku
Wtajemniczenie

Moja kolezanka byla w 2013 w Auchan wtedy jej płeć powiedzieli ja mam pod nosem Auchana ale teraz nie ma nic takiego dlatego ciekawa jestem gdzie u wykalacki?
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 07:16   #3093
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nina1406 Pokaż wiadomość
Spóźnione dzień dobry
pół dnia spędziłam w czytelni ale warto było - dopisałam co nie co do swojej pracy i wzięłam trochę materiałów do domu. muszę się spiąć i w końcu dokończyć to pisanie...
mam pytanie: czy planujecie szczepić się przeciw grypie? Bo ja nigdy tego nie robiłam ale teraz tak się nad tym zastanawiam czy warto.
Ostatnio byłam u alergologa i on mówił że mogę się zaszczepić bo astma i ciąża to wskazanie.Ale szczerze to chyba jednak nie będę się szczepic bo do tej pory bez tego przeżyłam a nie będę w ciąży ryzykować

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny . Ona przy Mężu jest idealną mamusią. Jak mu mówię, że mi przykro, że się mnie czepia itp to rzadko Mąż coś robi z tym (bo przecie idealna mamunia). Jeśli jest świadkiem na tzw własne oczy to wiadomo- reaguje, staje za mną murem. Ale czasem jak mu opowiadam to jest na zasadzie "a nie przejmuj się/ a czepiasz się". Może i jestem przewrażliwiona, ale kurde no.
Jej córka będąc w ciązy z drugim dzieckiem przytyła 20 kg. Także nie wiem, ja chyba ze 30 powinnam przybrać?
Miałam podobną sytuację w pierwszej ciąży. Ciągle jej nie pasowało albo ciągle chciała brzuch mój głaskać. Nie cierpiała tego bo gadała do niego" moja sofi, moja zosia, zosieńka, soooffi " i tak w kółko. Imię mi się podobało nawet Ale skutecznie mi je obrzydzila. A przy mężu była słodka i nawet potrafiła powiedzieć że ja się do niej nie ładnie odzywam. Zwariować można. Niestety trzeba wyznaczyć było jasne granice. Nie będzie Zosi nie tyka mojego brzucha i jem co chce. A przede wszystkim ile chce. Obrazila się Ale później jej przeszło i trochę się uspokoiła. Wiosek taki że jak jej jasno nie powiesz co jej wolno to ci na głowe wejdzie :-\
Stary 2015-09-18, 07:23   #3094
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Dzień Dobry !
Dzisiaj bellybestfriend przywitało mnie informacją , że to już II TRYMESTR
Jejciu a dopiero co się martwiłam , że nie będzie serduszka na USG , ale ten czas leci
Co do łóżeczka , to chce jakąś płaską podusie , kołderkę / kocyk prześcieradło i to wszystko

Lece do pracy bo się spóźnię

ale mnie głowa znów boli
Stary 2015-09-18, 07:25   #3095
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Dzień Dobry !
Dzisiaj bellybestfriend przywitało mnie informacją , że to już II TRYMESTR :
Stary 2015-09-18, 07:27   #3096
magda16262
Zadomowienie

Oj tak na 9.20 mam do lekarza bo jest jeszcze gorzej boje sie o malenstwo .
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 07:36   #3097
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda16262 Pokaż wiadomość
nie bój się, lekarz na pewno da Ci bezpieczne leki i wszystko będzie w porządku

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

A z innej beczki to wczoraj skończył mi się Duphaston i jakoś się teraz boję
Dobrze, że jutro lekarz to o wszystkim z nią pogadam.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-18, 07:40   #3098
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Moja kolezanka byla w 2013 w Auchan wtedy jej płeć powiedzieli ja mam pod nosem Auchana ale teraz nie ma nic takiego dlatego ciekawa jestem gdzie u wykalacki?
jakaś ogólnopolska akcja

http://szczesliwemacierzynstwo.pl/st...czesliwa-mama/
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 07:42   #3099
malinka9191
Zakorzenienie

wykalacka na kiedy masz tp?
Bo nie widzę Cię na 1 stronie, a widzę, że u Ciebie to już 18 tydzień
Stary 2015-09-18, 07:46   #3100
magda16262
Zadomowienie

Ja mialam luteine 2x2 pozniej 1x1 i jak sie skonczyła to juz byl koniec. Nic sie nie działo u ciebie tez bd ok
Stary 2015-09-18, 07:58   #3101
Bonku
Wtajemniczenie

Wykalacka jest na lutowkach bo jest lutowo marcowa
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 07:59   #3102
_polly_
Zakorzenienie

Dzień dobry! Magda, zdrowia życzę! Ja się dzisiaj lepiej czuję, kończę się ogarniać i chyba do lumpka pojadę. a później do mamy.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:03   #3103
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Nieznajoma wspolczuje teściowej... Mu budujemy dom kolo teściów niby swoje ale pod okiem 'mamusi' i często gęsto zastanawiam się jak to bedzie, ale pamiętaj na wszystko jest rozwiązanie, a moze jakos jej głupio odpowiadaj, nie widać? Malo tyje? Dziękuję za komplement!! To super a martwilam sie ze nigdy nie zrzucę ciążowych kilogramów oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Powiedz jej, że niech każdy lepiej pilnuje swojego brzucha. A jak po ciąży wrócisz szybko do swojej wagi to też będzie źle? Moja teściówka też ma takie jazdy, ale na szczęście nie muszę z nią mieszkać
edit: w sumie ja jestem w 13+2 i nadal nic nie przytyłam. Nie wiedziałam, że to może być dziwne dla ludzi.
Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Musisz nauczyć się ją ignorować. Pewnie chciałaby jak najlepiej dla swojego wnuka ale musisz jej jasno dać do zrozumienia, że Ty jesteś jego mamą i sama wiesz co jest dla niego najlepsze! Czasy się zmieniły i tak jak ona zaczyna się teraz odmładzać, tak Ty masz prawo stosować się do nowych zaleceń lekarzy, położnych, znajomych, a nie postępować tak jak ona by to zrobiła 30 lat temu
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Jezuuu.. Jak ja nie cierpię takich ludzi! Nie dołuj się i pamiętaj, że takiej nie dogodzisz. Tacy ludzie po prostu lubią narzekać, lubią komuś pokazać, że wiedzą lepiej, nawet jeśli to gunwo prawda. Nie psuj sobie babą humoru, bo nic tym nie zyskasz. Co byś nie zrobiła i tak będzie na coś marudzić, więc po prostu trzeba olać. I postawić męża do pionu! Nie ma, że przesadzasz. Jest Ci źle, on ma to rozumieć i porozmawiać z matką. Wytłumaczyć, że Ciebie jej komentarze nie interesują, ważysz idealnie, ubierasz się tak jak Wam się podoba i koniec kropka. Nie ma dyskusji.
Głowa do góry i nie pozwól żeby Ci wredna baba wchodziła na głowę, odszczeknij się czasem, może zrozumie, że się zagalopowała.
Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
nieznajoma0 ja na razie mam spokój z teściową i oby tak zostało że się nie wtrąca chociaż wkurza mnie czasem bo twierdzi że za mało jem lub nic nie jem, ale TŻ jej powiedział że to moja sprawa i moje dziecko i jeśli lekarz stwierdził że wszystko w porządku to znaczy że wystarczająco się odżywiam. a praktycznie jak ciągle wymiotowałam to mało jadłam fakt ale nie miałam ochoty na jedzenie, ale coś zawsze się zjadło także dzidziuś ma już 13 cm więc chyba rośnie i dobrze go karmie;d także nie daj sie;d
Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
Teściową należy słuchac jednym uchem a wypuszczac drugim. Moja jak czasem coś palnie to nie wiem płakac czy się śmiac
Cytat:
Co do teściowej to moja okazała się sympatyczniejsza i bardziej się o nas troszczy i martwi niż moja mama. Niestety tak wyszlo. Nie warto w ogole przejmować się takimi uwagami bo chce po prostu wyprowadzić człowieka z równowagi. Trzeba mieć nadzieję że z czasem jej przejdzie ;-) rób swoje i niczym sie nie przejmuj
Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
współczuje przeżyć z teściową, my widujmy si czy z teściami czy z moimi rodzicami ok. 2 razy w miesiącu, także nawet nikt nie ma czego skrytykować, bo nie wie jak jest, jakoś każdy neutralnie do tego podchodzi, w końcu jesteśmy dorośli
Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
dziewczyny juz wszystko napisaly, to nie bede sie powtarzac.
Napisze tylko BADZ DZIELNA< dasz rade z tesciowa, dla malucha
Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Miałam podobną sytuację w pierwszej ciąży. Ciągle jej nie pasowało albo ciągle chciała brzuch mój głaskać. Nie cierpiała tego bo gadała do niego" moja sofi, moja zosia, zosieńka, soooffi " i tak w kółko. Imię mi się podobało nawet Ale skutecznie mi je obrzydzila. A przy mężu była słodka i nawet potrafiła powiedzieć że ja się do niej nie ładnie odzywam. Zwariować można. Niestety trzeba wyznaczyć było jasne granice. Nie będzie Zosi nie tyka mojego brzucha i jem co chce. A przede wszystkim ile chce. Obrazila się Ale później jej przeszło i trochę się uspokoiła. Wiosek taki że jak jej jasno nie powiesz co jej wolno to ci na głowe wejdzie :-\
Dziękuję Wam dziewczyny. Wszystkim i każdej z osobna. Rozwiązanie z teściową jest przejściowe. Później zmieniamy lokal, gdzie już zostaniemy dłużej, dopóki się nie przeprowadzimy do naszego domu.
Mąż ma do środy urlop, dlatego chcemy jak najwięcej czasu spędzić czy to na działce, czy to na remoncie tego "nowego" lokum (została jeszcze wymiana kuchni, remont jednego pokoju - meble, panele, malowanie całości, i jak się uda - łazienka (wymiana płytek, przeróbka wanny na prysznic) i zrywanie boazerii w przedpokoju...). Aha i wymiana instalacji. Także jest tego trochę. A remont się przyda, bo mieszkanie (jak już będziemy na swoim-swoim - wynajmiemy

Obiecuję być silna. Dla dzidziusia!. Buziaki dla Was .

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:04   #3104
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mialam luteine 2x2 pozniej 1x1 i jak sie skonczyła to juz byl koniec. Nic sie nie działo u ciebie tez bd ok
mam taką nadzieję

Cytat:
aaa taki numer
Stary 2015-09-18, 08:05   #3105
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
wykalacka na kiedy masz tp?
Bo nie widzę Cię na 1 stronie, a widzę, że u Ciebie to już 18 tydzień
Cytat:
si si ja z Om mam 24.02 a wg USG 2.03
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:06   #3106
gosza82
Rozeznanie

Boziuuuu ale naskrobałyście kurcze mam 30 min i lece do roboty także nie dam rady nadrobić

To tak w skrócie!
Zaczynam 17 tydzień!!! ale chyba ktoś jeszcze dzisiaj ze mną go zaczyna już chwalić się

Malinka pracuję w szkole jestem nauczycielką w-fu.

Nieznajoma weź sprawy w swoje ręce i sama jej powiedz co o niej i jej poradach myslisz. Ja miałam wesele w maju i pierwsze starcie z tesciową mój mąż też wydaje mi się że jej przejdzie itp i żebym sama coś powiedziała... No to się wziełam na odwagę i jej wygarnełam miesiąc się do mnie nie odzywała. A Teraz to normalnie kochana teściowa się zrobiła i widać że chyba przemyślała

Dziewczyny gratulacje kolejnych znanych płeć dzieci aż mnie szlag trafia ja tu 17 tydz i nic nie wiadomo a Wy już gratulacje z całego serducha

Kurde lecę dziś mam gości ale wpadnę tutaj by nie mieć znów takich zaległości. Muszę na telefonie sobie to ściągnąć.

Buziaki kochane i uroczego dnia!!!!
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:10   #3107
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:

Fajnie. Szkoda że nie mogę wziąć udziału w żadnej akcji.

A tak w ogóle to dzień dobry. Wczoraj cały dzień poza domem znowu ale za to byłam ostatni jak na razie raz u dentysty i mam chwilę mam nadzieję dłuższą spokój Byliśmy też niestety odwiedzić moją teściową która znalazła się w szpitalu. Tak czytam o tych waszych teściowych, powiem wam że moja też czasami potrafi mnie wkurzyć i powiedzieć za dużo. Ale wiele jej też kocha swoją rodzinę, a szczególnie jak dotąd jedynego wnuka. Nie wyobrażam sobie sytuacji że miało by jej zabraknąć. Martwię się o nią po prostu

Sorry że tak smęcę musiałam się wygadać troszkę. Teraz czeka nas przeprowadzka. Pomału zaczynam nas pakować ale ciężko mi z Radkiem. Pakuje tylko jak śpi inaczej on mi wszystko rusza i rozrzuca. Takie pakowanie mija się z celem

Ja jestem w 15-tyg i brzucha już nie ukryje
Stary 2015-09-18, 08:11   #3108
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
si si ja z Om mam 24.02 a wg USG 2.03
to juz wszystko teraz wiem
Cytat:
Napisane przez gosza82 Pokaż wiadomość
Boziuuuu ale naskrobałyście kurcze mam 30 min i lece do roboty także nie dam rady nadrobić

To tak w skrócie!
Zaczynam 17 tydzień!!! ale chyba ktoś jeszcze dzisiaj ze mną go zaczyna już chwalić się

Malinka pracuję w szkole jestem nauczycielką w-fu.

Nieznajoma weź sprawy w swoje ręce i sama jej powiedz co o niej i jej poradach myslisz. Ja miałam wesele w maju i pierwsze starcie z tesciową mój mąż też wydaje mi się że jej przejdzie itp i żebym sama coś powiedziała... No to się wziełam na odwagę i jej wygarnełam miesiąc się do mnie nie odzywała. A Teraz to normalnie kochana teściowa się zrobiła i widać że chyba przemyślała

Dziewczyny gratulacje kolejnych znanych płeć dzieci aż mnie szlag trafia ja tu 17 tydz i nic nie wiadomo a Wy już gratulacje z całego serducha

Kurde lecę dziś mam gości ale wpadnę tutaj by nie mieć znów takich zaległości. Muszę na telefonie sobie to ściągnąć.

Buziaki kochane i uroczego dnia!!!!
podziwiam, w życiu wf nie lubiałam może to przez nauczycielkę z podstawówki, która była dziwna i nigdy nic nam nie pokazala jak cwiczyc
Stary 2015-09-18, 08:14   #3109
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
No a Ty jak na Olgę? Bo w Twoich propozycjach tego imienia nie było
Na początku brałam pod uwagę ale skoro mężowi się podoba bardziej niż Hania.. Zobaczymy, które imię będzie do niej bardziej pasowało gdy już ją zobaczymy
Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
chociaż wkurza mnie czasem bo twierdzi że za mało jem lub nic nie jem
Moja teściowa to anioł ale np. byliśmy u nich w niedzielę na obiedzie, a mi było niedobrze i nie jadłam mięsa.. no to zaraz pytanie "nie smakuje Ci?"chociaż mówiłam, że mnie mdli albo "musisz dużo jeść", a ja jej wtedy mówię, że nie dużo ale zdrowo
Cytat:
Napisane przez nessea Pokaż wiadomość
Mysle ze bedzie idealne.
Wiem, że można zastosować rożek czy pieluszkę ale skoro nie będziemy kupować pościeli to mogę kupić woombie mają śliczne kolory i wzory..
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Jakos mi niedobrze i glowa mnie rozbolala..
To woombie jest na prawde takie dobre? Hmm tak sie zastanawiam czy nie trudno byloby potem odzwyczaic dziecko od tej ciasnoty?
Oh w okolicach godz.22 też robi mi się niedobrze..
Woombie ma służyć tylko do spania, a w czasie aktywności, karmienia będzie poza nim. Później można kupić większy rozmiar ale myślę, że nie będzie takiej potrzeby bo starsze dzieci lubią zmieniać pozycję w czasie znu, podrapać się itd.
Cytat:
Nie martw się o maleństwo ono w swoim domku jest dobrze chronione
Stary 2015-09-18, 08:19   #3110
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrówka. Daj znać po wizycie
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:30   #3111
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
w życiu wf nie lubiałam może to przez nauczycielkę z podstawówki, która była dziwna i nigdy nic nam nie pokazala jak cwiczyc
Uwielbiałam w-f od podstawówki do technikum!!! Często jeździłam na zawody w biegach przełajowych na długich dystansach
Stary 2015-09-18, 08:39   #3112
nina1406
Wtajemniczenie

Dzień dobry ale naskrobalyscie juz z rana ja wcale spać nie moglam. Tak strasznie wialo że zasnąć nie moglam. W efekcie pospalam do tej godziny
Zjadlabym cos dobrego na obiad ale nie mam pomyslu co. Pochwalcie sie obiadami to moze mnie zainspirujecie ;-) po obiedzie spadamy do moich rodziców na weekend także zabieram się za pakowanie na razie

Pani magister dietetyki
nina1406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:42   #3113
kallina_2014
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a u mnie juz 17 tc. Nie mogę doczekać się aż poczuję mojego Stasia.

Moja teściowa jest w porządku, w ogóle się nie wtrąca, o nic nie pyta i dobrze gotuje
Ale widzimy się średnio raz na miesiąc lub dwa.
kallina_2014 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-18, 08:46   #3114
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

witajcie:d ja od rana sprzątam bo mamy mały remont także odezwę się za jakiś czas

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 08:56   #3115
darolka
Rozeznanie

Cytat:

ale mnie głowa znów boli
Wiem co czujesz :'( ostatnio 3 dni się marzyłam z bólem głowy. Tylko apap który guzik daje :-( narazie odpuściło i mam nadzieję że narazie ból nie wróci...

Ależ się najadlam :-\ aż ruszyć się nie mogę :-P

Aaa i wiecie co? Według OM to mam teraz 14 tyd. I na to wygląda że mnie dzidziuś smyra

Edytowane przez darolka
Czas edycji: 2015-09-18 o 09:00
darolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:01   #3116
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cytat:
Dzień dobry ale naskrobalyscie juz z rana ja wcale spać nie moglam. Tak strasznie wialo że zasnąć nie moglam. W efekcie pospalam do tej godziny
Zjadlabym cos dobrego na obiad ale nie mam pomyslu co. Pochwalcie sie obiadami to moze mnie zainspirujecie ;-) po obiedzie spadamy do moich rodziców na weekend także zabieram się za pakowanie na razie
Ja planuje zrobić ogórkową a na drugie mam paluszki rybne i z ziemniaczkami zjemy
Stary 2015-09-18, 09:01   #3117
magda16262
Zadomowienie

Wrocilam i melduje sie z lozku. Na cale szczescie to infekcja wirusowa . Duzo cieplych plynow sok z malin,herbata z cytryna, miod z mlekiem i czosnek na gardlo mam tantum verde. No i do wtorku lezec ! Tak zrobie. Dodał ze nie ma zadnych bezpiecznych i badanych lekow dla kobiet w ciazy w szczegolnosci tych dostepnych bez recepty .
Stary 2015-09-18, 09:13   #3118
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Wrocilam i melduje sie z lozku. Na cale szczescie to infekcja wirusowa . Duzo cieplych plynow sok z malin,herbata z cytryna, miod z mlekiem i czosnek na gardlo mam tantum verde. No i do wtorku lezec ! Tak zrobie. Dodał ze nie ma zadnych bezpiecznych i badanych lekow dla kobiet w ciazy w szczegolnosci tych dostepnych bez recepty .
Ja w pieszej ciąży miałam gorączkę i bolace gardło to mąż mi z apteki przywiózł oscylokocinium. Homeopatyczny lek na przeziębienie i grypę. Można w ciąży brać, i o ile sceptycznie podchodzę do homeopatii to naprawdę pomogło. Teraz bratowa w ciąży brała i też gorączkę zabiło i bóle mięśni może którejś się z was przyda.na zaś
Stary 2015-09-18, 09:15   #3119
lala_la
Rozeznanie

Ja po pierwszej wizycie zapomnialam zapytac o grype. Ja bylam chorowitym dzieckiem i czesto choroby przechodzily w zapalenie oskrzeli mi szczepionka pomagala, teraz nie cierpie juz na astme ale w dziecinstwie dwa razy w roku lezalam w szpitalu. Znam jednak przypadji osob ktore zachorowaly po zaszczepieniu wiec jesli sie nie szczepilysce to nie radze bonie wiadomo jak zareagujecie. Czas zachorowan spedzimy w domu wiec mniejsze ryzyko zachorowan. Co do wizyty dzidzius ma juz 7.1cm a dzis pierwszy dzien 14 tyg. machał rączką. Lekarz kazal nadal brac witamine d, kwas foliowy nie trzeba ale powiedzial ze nie zaszkodzi wiec jesli mam to warto dobrac bo powoduje czegos lepsze wchlanianie i jesli jem malo ryb to mam jeszcze brac dhl. Mam na nastepna wizyte zbadac mocz, a krew kolejny raz po 20 tyg. Wieczorem genetyczne licze ze bedzie dobrze.
lala_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:15   #3120
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Wiem co czujesz :'( ostatnio 3 dni się marzyłam z bólem głowy. Tylko apap który guzik daje :-( narazie odpuściło i mam nadzieję że narazie ból nie wróci...

Ależ się najadlam :-\ aż ruszyć się nie mogę :-P

Aaa i wiecie co? Według OM to mam teraz 14 tyd. I na to wygląda że mnie dzidziuś smyra
ja poki co dzis bez tabletki ale pewnie mnie ona nie ominie

a smyrania zazdroszcze

Cytat:
to wygrzewaj sie duzo i zdrwia zycze

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości