|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Magliso w sklepie bieliźniarskim z trójką dzieci?
albo choćby jednym? bym nie zdążyła nawet kurtki zdjąć ![]() będę się zbierać, bo jakieś zarazki mnie chyba podgryzają ![]() dobrej nocy ślicznotki |
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu spójrz jak tam jest pięknie
http://terakowski.republika.pl/home.htm
|
#1923 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po przedszkolach i szkołach. A Ty, dawaj mierzyć staniki!
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko zaskoczyłaś mnie tym,bo myślałam,że lubisz ciepełko ![]() Islandia czy kraje np.Skandynawskie też są piękne Rzabbko-pani Liuza zrobiła kiedyś na mnie niemiłe wrażenie ![]() w przeciwieństwie do p.Anity ale może nie powinam się tym sugerować ![]() Skórzewo mam pod nosem i jak będzie kaska to wykorzystam Luiza jak doczytałam to oferuje hotel i wyżywienie gratis ![]() jutro się wgłębię może bardziej Brewko-3maj się-nie daj |
|
|
|
|
#1926 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
staniki muszą poczekać na zmiennika
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko, gdzie link w podpisie???
![]() Ja po okresie grzechów , grzecznie wracam na 10PŻ. Chciałam sobie SPM wyliczyć i te inne , szukam w Twoim podpisie i kicha!!!Brewko, przywróć choc ten jeden link. Żarciowy też fajny był.
|
#1928 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
1 cup = 250ml = 250g cukru ![]() Owoce jakie lubisz (miekkie) - ja nadmienilam kiwi bo ma taki kawskawy smak i dobrze idzie z Pavlova http://basicdomestics.com/blog/?cat=10 Cytat:
![]() i wszystlie moje minowy powyrzucac A salse to jeszce moge czy juz tez nie wypada ![]() Anyhow - ciesze sie ze juz bedziesz mogla wrocic do normalnej actywnosci Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I my kcemy blondi zobaczyc Cytat:
![]() Rzabbko cudowne zdjecia - jak zwykle |
|||||||
|
|
|
#1929 |
|
Rzabbocop
|
Lide a nie myślałaś o zakupach internetowych albo e-bay?
|
|
|
|
#1930 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ślicznotki
Cytat:
ale z zimowej kolekcji dostepnej w necie to nic mi się nie spodobało a camela, wolę ich wiosenne i jesienne kolekcje, bo mają piekne nasycone kolory, skóry i zamsze.Cytat:
![]() Toż Ty modelka jesteś ![]() Cytat:
![]() Ponieważ dziś byłam przelotem w stolicy to nie miałam głowy do zadzwonienia do siostry, starznie Cię Ann przepraszam!!! potrzebnych info odnosnie roletek dostarczę Ci w poniedziałek, bo zajrzę do niej i się wszystkiego wywiem. A dywan, jak juz mówiłam najlepiej oddać do pralni. Na szkołę jakąkolwiek to nigdy nie jest za późno, czas szybko leci, zaraz malutka będzie większa i sobie odbijesz ja to nie mam drygu to malowania, prędzej ciuchy komus dobiorę.Cytat:
Ja pisałam o niedosycie, bo nie dość, ze nie miałam urlopu i psychicznie jestem porządnie zjechana to jeszcze we wrzesień okazał się listopadem no i Lide chyba dobrze dmuchała to po tej pavlowej pewnie!Cieszę się Gnomo, że jestes zadowolona z wojaży, Turcja to piekny kraj i jest co zwiedzać ![]() Też lubię czynny plażę lubie, bo morze mnie uspokaja, ale chodzę sobie wzdłuż lini brzgowej, ech się rozmarzyłam....Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie dość, że nie mogę nigdzie znaleźć 65 pod biustem to obawiam się, że powinnam sie juz rozglądać za 60cm ![]() Kurcze, czemu są staniki z 90cm pod biustem, a małych nie ma?? a jak sa to w powalających przeciętne kobiety cenach ![]() 65 i 60 to w "przecietnych" sklepach widziałam tylko z miseczkami A. Cytat:
![]() Jak babka nadskakuje facetowi to jakoś nikt się nie dziwi Czytała tak długo, bo skupić się nie mogła, jak on takie zabiegi wokół niej wykonywał ![]() Cytat:
![]() Rzabciu fotki cudne, dziękuję Widzę, że pokazy i figury i sporo samolotow tego samego typu, co w Radomiu ale naprawdę jestem pod wrażeniem!nawet mój podrzutek mi zaproponował, że mi sfinansuje mój kurs pilota, ale chwilowo nie mam kiedy i nie będę go naciagała, sama sobie sfinansuję w odpowiednim momencie ![]() Cytat:
My się właśnie dziś z podrzutkiem zastanawialismy, czy lepiej kupic wspolnie mieszkanie, czy dzialke i sie budowac z tym, ze te plany to sa w ciagu 2,3 lat nie teraz, ale tak rozmawialismy. Kurcze, bo tak ciezko powiedziec. Tym bardziej, ze musimy brac jeszcze pod uwage naszych rodzicow, bo podrzutek i ja jestesmy jedynakami i jakby bylo trzeba zajac sie rodziacmi za kilka lat czy cos to tez to trzeba brac pod uwage, ech skomplikowane to wszystko. Pingwinku fotki blondi!!!! ![]() I widze już słabości Pingwinka |
||||||||||
|
|
|
#1931 | ||
|
Zadomowienie
|
Namierzam sie ale najpierw wsklepach bo chce wyczuc porzadnie swoj rozmiar i fason producenta (o ile to mozliwe).
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
PS dmuchanie pomoglo - mielismy troche deszczu |
||
|
|
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy sie na to piszę. Tym bardziej, że jak pisałam to i tak sparwa za 2, 3 lata, więc i tak wszystko później. Wiadomo, że w domu tez łatwiej by było gdyby trzeba było zamieszkać z rodzicami, bo zawsze mozna mieć osobne wejścia itd. ale sama nie wiem, zobaczymy, co w ciagu najbliższych lat wymyśli podrzutek....A ja jeszcze poza tym mam dom na wsi plus duża działka. Dom całoroczny z domkiem dla gości ok.1,5 godz. autem od Łodzi, więc to wszystko nie takie proste. Cieszę się u nas też pomogło i słoneczko było ![]() Ale dziś niestety nie dmuchałam jutro podmucham, bo zapowiadają deszcze |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak wyrzuty sumienia
![]() siedze od 2, ale robota do przodu fotki dzialki dam jak na 100% sie zdecydujemy, bo narazie są 2 na tapecie ECCO ma fatalną kolekcje na jesień, co mnie martwi, bo potrzebne mi półbuty Iwona ja myślę, ze jak kupicie mieszkanie to i tak będziecie chcieli mieć dom ![]() a co do staników - poważnie nie kupić nic ze średniej półki w tym rozmiarze
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1934 |
|
sophisticated
|
cześć
![]() Maglisko myślałam, że już nikt nie korzysta z tego podpisu i widziałam, że Italiaanka zrobiła sobie świetne teksty nt. 10PŻ, też nosi w podpisie no to pomyślę jeszcze co sobie przyczepić ![]() Pingi co robisz żeby nie zasnąć i utrzymać koncentrację, tak w nocy pracując? i kiedy musicie podjąć decyzję w sprawie działki? EDIT Maglisko http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=21470 ![]() i polecam podwieszone na dietetyce, bardzo ładnie uporządkowane |
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
hej
czy ja mogę Was pomęczyć w ten sobotni poranek??? lepiej się zastanówcie dobrze bo jeśli odpowiecie że tak to napiszę Wam długi wywód, rodem jak z pamiętnika 15 latki....
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj. Ktosiek znowu narozrabiał?
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
to raczej ja rozrabiam cały czas
maglisko na peno tego chcesz? wezmę to na pół najpierw jedno:wczoraj powiedziałam ktośkowi całą prawdę, że jest mi z nim dobrze, ale nie czuje tego co on, nie czuję się zakochana, i nie wiem czy to wogóle kiedyś nastąpi, o dziwo przyjął to nadwyraz spokojnie, powiedział że na moje zakochanie to on może czekać ile tylko będzie trzeba ale kurcze przecież to chyba nie o to chodzi, prawda jest taka jest fajnie ale to nie to..... no i magliska zwątpiła
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
no i co dalej???? Orewganka dawaj dawaj
![]() Brewka taki organizm wypijam kawę i tyle, ale potem w ciagu dnai tak trochę lewituję
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że takimi bzdurami Was zasypuję ale dobra kartka z pamiętnika 15-latki: otóż jakiś czas temu podobał mi się pewien facet, miałam wrażenie przez malutką chwilkę że nasze kumplowanie przeradza się w coś więcej, w końcu chyba kolega do koleżanki nie pisze maili codziennie, wogóle super się przy nim czułam, chłopak ma świetne poczucie humoru, po za tym jest szalenie inteligenty co mi niezmiernie imponuje, ale jakoś potem pisaliśmy coraz mniej, stwierdziłam że to moja wybujała wyobraźnia i że wyobrażam sobie coś czego nie ma (a niejednokrotnie mnie aż skręcało....) i w takim przekonaniu żyłam do wczoraj taka rozmowa z ktośkiem była, że mnie pyta jak to było z tym kumplem, czemu w końcu razem nie byliśmy, bo ktosiek wcześniej rozmawiał z tym kolegą i on mu to opowiedział że latał za mną jak głupi a niby ja go olałam buu jak ja to usłyszałam to myślałam że się wścieknę, czyli i on i ja lataliśmy za sobą a nikt nie zrobił tego jednego kroczku dalej prawda jest taka że gdyby dałoby się to odkręcić to zrobiłabym to bez mrugnięcia okiem widzicie same zakochanej dziewczynie myśli o innym facecie nawet przez głowę nie przejdą... palę się teraz z wstydu
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ale to nie to... Znaczy na horyzoncie pojawia sie ktoś, kto rokuje na "fajnie i to jest to..."
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
żebym to ja wiedziała...
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wobec ktoska może faktycznie trochę głupio, ale przecież nie palnowwałaś tego. A trudno być z kimś tylko dlatego, że Twoje odejście sprawi mu ból. Serce nie sługa, jesli przy innym bije mocniej... ![]() W telegraficznym skrócie napisała co myśli maglisa. Nie do końca przekonana, ze wyraziła dokładnie to co czuje, bo sie spiszy. Wszelkie wątpliwości - jesli takowe będą- koło godz. 12.
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1944 |
|
Rzabbocop
|
Oreganko z małżem kręcilismy się wokół siebie ponad 3 lata
to było na zasadzie żuraw i czapla ![]() w końcu zrobiłam pierwszy krok i zaprosiłam go na połowinki w październiku minie 15 lat od tego czasu widywaliśmy się praktycznie codziennie bo trenowaliśmy u jednego trenera jak wchodził do klubu to wiedziałam, bo wyczuwałam jego zapach parę razy coś mocniej iskrzyło ale wybierał moje koleżanki bo miały więcej śmiałości ech książkę by można napisać a pamiętnik mam w PL
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
cze ślicznotki
![]() wczoraj było tak cudnie na dworze ! a dzisiaj pada ![]() ale planuję porządki,więc w sumie nie robi mi różnicy Iwonko- z tymi roletami to nie spieszy mi się ,tak tylko się zastanawiałam czy takim parowarem np.mozna by je potraktować ![]() albo czy są w ogóle pralnie,które to robią co do tuszy to miałam na myśli to,że nie kupuje się ich często i mogą być stare,bo lażakują w cieple m-cami ale w sumie to jest taka sama ruletka jak z normalnymi ![]() Pingi-my chcemy Twoje zdjęcie a nie działki ![]() znaczy działki też,ale głównie Ciebie jako super-blondi pracusiu Ty nasz ceny zarówno działek jak i mieszkań są teraz kosmiczne ale powinny zacząć spadać-przynajmniej mieszkań Oreganko-ja tam chętnie sobie przypominam jak to kiedyś było fajnie więc możesz pisać śmiało ![]() rozumiem,że przy tym drugim to były feromony,burza uczuć etc.i dlatego tak Cię ciągnie może spróbuj zainicjować jakieś spotkanko "niby przypadkiem" z owym facetem? poszukaj pretekstu,żeby się spotkać albo chociaż wysłać maila odnowicie kontakt i sama zobaczysz ktośka bym jeszcze z kwitkiem nie odsyłała-chyba,że bardzo Cię męczy
|
|
|
|
#1946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale już się czuję jakbym ktośka zdradzała a z tym spotkankiem to już teraz ciężko bo kolega się wyprowadził do innego miasta i nie wpada już tak często
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ociepl go trochę.
Edytowane przez maglisa Czas edycji: 2007-09-15 o 12:21 |
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganko-a nie może Ci czasem w czymś pomóc ?
napisać,zrobić,załatwić? albo może była grupa,w której się spotykaliście i można jakieś spotkanko zorganizować ja też nie lubię generalnie takich sytuacji,ale czasem się idealizuje kogoś kogo się dawno nie widziało a wiązało jakieś nadzieje i plany albo ten ktoś się zmienił a nie warto może ranić ktośka -jeśli nie jest się pewnym ![]() ale oczywiście wybór należy do Ciebie Rzabbko-ja z moim poprzednim też robiliśmy kilka podejść i teraz z rozrzewnieniem wspominam czasy żurawia i czapli -mimo,że związek nie przetrwał ale na dobre mi wyszło akurat
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a widzieć się będziemy na bank za 2 tyg, bo zaprosił mnie na parapetówkę ![]() a kusi mnie ta kiecka, chyba dzisiaj po nią pojadę, dostałałam przelew, to mogę ociupinkę zaszaleć ![]() edit: napisałam maila.... klik i wysyłam ale nie wiem czy w nowym mieszkaniu ma net, więc może odbierze dopiero w poniedziałek, całkiem bezpłciowy nie jest, taki bardziej miły po prostu czuję się jak okropne babsko... edit 2: poszło
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
no-czyli wszystko gra!
niedługo wszystko się wyjaśni super,że idziesz do niego na parapetówę-będziecie mieli okazję spokojnie i na luzie porozmawiać leć po tą miniówę! i sobie nic nie wyrzucać-w końcu jeszcze nic nie wiadomo ![]() miałam sprzątać,ale wyprasowałam furę prania a teraz położyłam się na sofce pod kocyk i już mi się nic nie chce... a za oknem słońce na przemian z deszczem co to ma być-kwiecień-plecień? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

albo choćby jednym? bym nie zdążyła nawet kurtki zdjąć 

Ale wcale nie mam koncepcji gdzie by tu lecieć

, grzecznie wracam na 10PŻ. Chciałam sobie SPM wyliczyć i te inne , szukam w Twoim podpisie i kicha!!!