|
|
#4801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witam się też w zachmurzona sobotę ![]() Wstaje robić śniadanie i dzisiaj to już naprawdę muszę chociaż coś ogarnąć w domu, bo patrzeć nie mogę ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#4802 |
|
Zadomowienie
|
Ja tych tortów jednak widzieć nie chciałam
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Hello. Pospałam, co prawda na siku chodziłam chyba z 5 razy ale dopiero wstalam wiec odrobilam.
Witam sie w 30 tyg ![]() Mala mi sie kreci w brzuchu. Jakie to śmieszne uczucie, nie są to kopniaki ani wypchniecia ale takie delikatne mielenie
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w poprzedniej ciąży brałam witaminy i dziecko wazylo 3,4kg - teraz biorę i witaminy i DHA - bo mnie od początku straszyli stanem przedrzucawkowym. Bycmoze okaże się to zbawienne ogolnie przy moich problemach. Póki co dziecko jest w normach.
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez dzisiaj muszę ogarnąć mieszkanie bo juz patrzeć nie mogę. Później do mamy jedziemy, potem na działkę. Jeszcze ciasto chce zrobić bo siostra z małym przylatują i mój brat wiec będzie przez tydzień wszyscy w komplecie
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Masakryczna noc za mna
![]() Jak jiz mi przeszlo z zoladkiem to nie moglam zasnac. Potem siku-pic-siku-pic itd.. A potem takie chore sny ze az sie poplakalam. Slad ta glowa to boerze? Masakra :jp jestem nie do zycia
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja. Sylwoha za późno, 4 odcinek już obejrzałam, wiem co masz na myśli. Zaczęłam się wkręcać w ten dokument. O jak mi się nie chce wstawać a muszę iść na jakieś zakupy bo w lodówce pusto.
A co do body z krótkim no to jak dziewczyny pisały pod pajaca albo do kaftanika. A czy tak dużo guzików? Przy body masz tylko trzy
25.12.2015 Igor 17.09.2017 Olgierd Edytowane przez rudaska Czas edycji: 2015-09-19 o 09:16 |
|
|
|
#4808 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi by się przydało coś takiego, bo ostatnio znowu coś się zaczyna dziać na mojej twarzy, a nie mogę teraz stosować maści, którą miałam od dermatolog ![]() My chcemy W październiku będę pisała do pani, na której mi bardzo zależy i mam nadzieję, że będzie wtedy w PL ![]() ![]() Widzę, że w ogóle pizza hawajska i frytki wczoraj rządziły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak zrobię Tylko Pampersy u niego zamawiałam bo nic innego od tego sprzedającego nie potrzebowałam. Chciałam kupić je w sklepie, ale ani w Tesco nie było ani w Rossmannie. W Rossmannie tylko małe paczuszki. A wychodziło może 10 zł różnicy między internetem a sklepem, więc stwierdziłam, że więcej mi wyjdzie za paliwo i jeżdżenie za nimi niż kupić na all.Ja dostałam receptę na krople Vigantol, tylko, że ja o nich zapominam ![]() Cytat:
Zresztą nie wiem czy byłabym zachwycona gdybym była tak obwiązana ![]() Cytat:
(bo masz dziś 27t0d tak? ).Ja też tej nocy wstawałam. Nad ranem kiepsko spałam, bo obudziły mnie grzmoty i deszcz. Na dodatek już nad ranem zaczął brzuch twardnieć :/ i boleć... W końcu wstałam wcześnie, bo nie było sensu leżeć. Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Mam nadzieję, że dobry Póki co boli mnie żołądek brzuch twardnieje i wcześnie wstałam i jestem niewyspana ![]() No, ale dwa prania zrobione, ja już ogarnięta. Jeszcze sobie za chwilę kuchnię posprzątam i chyba pójdę leżeć, bo nie mam siły na nic. Później muszę podjechać do mamy po ogórki i kompot. Zaprosiłam ją i siostry na jutro na obiad na zapiekankę
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Co do witamin, w poprzedniej ciazy nie bralam a mala.wazyla 3,900 wiec roznie bywa ![]() Ja bylam.juz w sklepie bo lodowka swiecila pustkami. Tz ogarnia w pokoju u malej, zaklada nowe kontakty itp a ja sprzatania ciag dalszy. Na pierwsza jade do mamy po firany a pozniej lezenie. I dzis na sniadanko tesciowa nas zawolala na swieza wedlinke. Tzn nasza wlasba wedzona, boziuuuu niebo w gebie ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Dzien dobry ![]() Co do witamin, w poprzedniej ciazy nie bralam a mala.wazyla 3,900 wiec roznie bywa ![]() Ja bylam.juz w sklepie bo lodowka swiecila pustkami. Tz ogarnia w pokoju u malej, zaklada nowe kontakty itp a ja sprzatania ciag dalszy. Na pierwsza jade do mamy po firany a pozniej lezenie. I dzis na sniadanko tesciowa nas zawolala na swieza wedlinke. Tzn nasza wlasba wedzona, boziuuuu niebo w gebie |
|
|
|
#4810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z lewego fontanna, z prawego różnie. Nie, wolę przyjmować gości w domu w małych ilościach po szczęśliwym porodzie. Czytam od kilku dni o chustach i chyba się zdecyduję na kółkową na początek. Kupiłam wczoraj mokre chusteczki, muszę do koszyka na allegro dorzucić jeszcze tylko majtki siateczkowe i jednorazowe wkładki laktacyjne do szpitala (do szpitala raczej nie będę brała wielorazówek, nie ma tego gdzie prać i suszyć) i chyba będę miała z pierdół higieniczno-kosmetycznych wszystko na początek. Koszyk będę realizować w poniedziałek, wykorzystam też ze małżonek ma wolne i pojedziemy do ikei. Czuję presję i strasznie się boję, że będę musiała iść do tego cholernego szpitala Co prawda wczoraj brzuch mi stwardniał pierwszy raz dopiero wieczorem, ale jak instalowałam luteinę miałam wrażenie że szyjka jest bardziej miękka niż ostatnio :/ |
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Czubasek widziałam że dziś u was dzień dobry tefauen gości
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama się boję co to dalej będzie, bo u mnie niby szyjka trzyma, ale te twardnienia mnie martwią... Dziś od rana mam z tym problem. Wzięłam Scopolan, ale widzę, że on chyba na mnie nie działa... Na dodatek teraz jak piję tak dużo wody i pęcherz non stop pełny to ten brzuch jest prawie cały czas napięty, ech
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Sa warsztaty z chustonoszenia
ja sie z malym wyboeram ![]() A to naprawde bardxo wygodne bo masz wolne rece Co do body- po to kupuje koszulki z dlugim i krotkim ![]() I dresiki taki mam plan |
|
|
|
#4814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
Spojrzałam jak wrześniówki się rozpakowują i zastanawiam się, czy nie dokupić troszkę ciuszków na 56, większość ich dzieciaczków poniżej tych 56 cm chyba się rodziła
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle właśnie widziałam ile będzie kosztował Szumiś z funkcją CrySensor - 189 zł chyba lekka przesada
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4818 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wszystko podliczylam i na 56 mam 6 pajaców, 2 śpioszki, 4 body kr, 3 body dr i jeden kaftanik. Dokupię półśpiochy i kaftaniki i myślę, że będzie ok.
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie tak
![]() Cytat:
Kurcze, nie mogę się ogarnąć.Siedzę w piżamie pod kocem, z herbatą w kubasie i mam taką ciężką głowę i nic mi się nie chce. A też mnie sprzątanie czeka. A potem pierwszy raz spróbujemy z Mężem zrobić własnoręcznie sushi W poniedziałek mamy rocznicę ślubu, więc cały weekend planujemy taki lekko świąteczny
|
|
#4821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja to pampersowl w takich dużych paczkach i za taka cenę to w rossmannie nie widziałam, więc też zamówie on mialam najtaniej, czy to pierwszy lepszy sprzedawca?A ja Wit d to tylko mam w tym omegamed, ale dużo z Was bierze sporów dawki, a jak są takie niedobory, to ja też pewnie je mam, u mnie,jedną,kapsułka ma 800jm i tak się zastanawiałam czy sobie nie kupić... To Ty już dzisiaj nic nie rób, jak od rana brzuch Ci dokucza ;/ pewnie jakieś wirus juz w powietrzu, skoro brzuchu bolą ;/ Cytat:
![]() Wczoraj zarobilam trochę kasy dodatkowej ![]() Jak remontowalismy to mieszkanie, to było tu trochę mebli, bo studenci tu mieszkali niektóre jeszcze w niezłym stanie, więc wywiezlismy je na wies, a teraz moja kuzynka wynajmuje inne mieszkanie studentom i właśnie wczoraj pytała czy sprzedam jej jeden tapczan, bo potrzebuje i tak zarobilam 150 zl i już nawet wiem na co je wydam, na kocyk podusie i rożek minky dla Lilci ![]() A przypomniało mi się jeszcze, wczoraj jak wracaliśmy od mamy to do teściów jeszcze wstapilismy i tam sąsiadka była i mówi do mnie o jak ładnie wyglądasz, a ja dziękuję itd, a potem ale co nie tylko na brzuchu przytylas, co? Ja w sumie nie załapałam o co chodzi, a ona no uda masz wieksze i w d.upe rochę poszlo, talii juz nie masz, chyba że 3 razy mi to powiedziała i to przy wszystkich, przy tesciowej, szwagierce i Mężu... A ja zjadłam i ogarnęła kuchnię, ide dalej ogarniac. ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
|
|
|
#4822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początek wystarczy, a jak się Młody urodzi to Mąż dokupi co trzeba
|
|
#4823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#4824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No chyba że jej się wydaje, że brzuch ciążowy to kształt klepsydry powinien przybrać
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do sprzątania, to ja też niestety muszę dzisiaj ogarnąć w mieszkaniu...a tak mi się chce, że szok...dajcie mi kopa w tyłek, bo będę się opierdzielać do wieczora...
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
co najlepsze, tylko kobiety mają takie głupie teksty
|
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Tvn, dwojka, jedynka. Normalnie przez dwa dni medialne miasto Dobrze ze mam.dwadziescia km.do tego ☠☠☠☠☠☠☠nika bo szlag by mnie trafil jakbym musiala dwa dni to dudnienie koncertowe znosic
|
|
|
|
#4828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4829 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za dodatkową kaskę. A sąsiadka milutka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczę jeszcze co z tą kuchnią zrobię. Może odpuszczę, bo i tak po niedzieli chcę wszystkie szafki w środku wysprzątać, więc znów się pewnie blat pobrudzi i wszystko. Odkurzę tylko ewentualnie, bo wczoraj wszystko sprzątnęłam. Ale fajnie, że kasa dodatkowa wpadła 150 zł to już coś I kupisz za to właśnie za to fajny zestaw Minky dla Małej ![]() Ja przed chwilą przepadłam jeśli chodzi o kocyk... planowałam zamówić/ kupić jeszcze jeden cieńszy i miałam zamiar zmieścić się w przedziale cenowym do 25-30 zł... Przeglądam Dawandę, a tam takie cudo, że od razu zamówiłam Straszna jestem, wiem. Tym bardziej, że z przesyłką wyszło 99 zł ![]() A ta sąsiadka to głupia, zazdrosna baba. Żaby każda w ciąży wyglądała jak Ty Nie przejmuj się takimi komentarzami Premiera ma być 21 września Chodzi o to, że jeśli dziecko zaczyna płakać to Miś sam się włącza i zaczyna szumieć i uspokajać dziecko ![]() Tylko, że dziecko nie zawsze tego akurat potrzebuje ![]() Tak czy siak ma być możliwość dokupienia samego urządzenia)
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

z kasa krucho a ja jeszcze lampe roz.je.balam... wspaniale...
(bo masz dziś 27t0d tak?
brzuch twardnieje i wcześnie wstałam i jestem niewyspana 
chyba lekka przesada
co najlepsze, tylko kobiety mają takie głupie teksty