Mamusie grudniowe 2015 cz.6 - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-19, 10:10   #4831
lobofylia
Raczkowanie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.6

wstałam

śniadanie zjedzone a synek śmiga z Tż na basenie

a ja oglądam 600g....
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 10:13   #4832
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
O, dziękuję Ci bardzo! Poszukam i zamówię sobie. Mam nadzieję, że dla mnie też okaże się zbawienne!
Jest naprawdę mega wydajne. Ja pokroiłam kostkę na 4 bo była dla mnie niewygodna i dopiero jedną ćwiartkę zużyłam a mam je już prawie 2 miesiące
Stary 2015-09-19, 10:18   #4833
rudaska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
Jest naprawdę mega wydajne. Ja pokroiłam kostkę na 4 bo była dla mnie niewygodna i dopiero jedną ćwiartkę zużyłam a mam je już prawie 2 miesiące
chyba też zamówię jak tak zachwalacie. Ale może dorwę to mydełko w zielarskim. Jest szansa? Czy tylko przez net?
Stary 2015-09-19, 10:21   #4834
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Już właśnie znalazłam i wylądowało w koszyku Dobry pomysł z tym podzieleniem kostki, bo takie duże to faktycznie się źle używa
A czy poza tym, że działa zbawiennie na trądzik to np.redukuje zaczerwienienia?
Moja twarz się zrobiła brzydka, zaczerwieniona :/ Ostatnio jak mama przyszła to zapytała co jak taka czerwona, to jej wytłumaczyłam, że nie nakładałam pudru. Mąż wczoraj to samo...

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Napisane przez rudaska Pokaż wiadomość
chyba też zamówię jak tak zachwalacie. Ale może dorwę to mydełko w zielarskim. Jest szansa? Czy tylko przez net?
Myślę, że możesz spróbować. Albo jak masz mydlarnię gdzieś w okolicy.
U nas była w innym mieście, ale ją zamknęli, więc ja zamawiam na all, bo przydałoby mi się na już
Stary 2015-09-19, 10:28   #4835
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetViolet Pokaż wiadomość
Pff, też coś. Mnie ta talia rozwaliła, bo jak ma być talia jak brzuch od cycków po majty? No chyba że jej się wydaje, że brzuch ciążowy to kształt klepsydry powinien przybrać
No dokładnie, przecież to wiadome, ze talii to przez jakiś czas już nie zobaczę, bo niby jak, ja nawet jak leze, to Mąż mi ostatnio powiedział, że brzuszek mi się tak fajnie odznacza od kosci tych miednicowych

Wiecie ja zawsze byłam z tych szczupłych i każdy mówił, jaka Ty chuda jaka Ty chuda i teraz może chcą mi przygadac, że w końcu taka nie jestem, no ale kurczę widzę samą jak wyglądam, więc jej komentarz mógł się zakończyć na tym, ze ładnie wyglądam, albo mogła nic po prostu nie mowic.

Nie przejelam się tym wcale, ale miałam wrażenie, że szwagierka ma satysfakcję, e tam...
Cytat:
Napisane przez cienwiatru Pokaż wiadomość
A co do sprzątania, to ja też niestety muszę dzisiaj ogarnąć w mieszkaniu...a tak mi się chce, że szok...dajcie mi kopa w tyłek, bo będę się opierdzielać do wieczora...
Kop w tyłek leci do Ciebie! u mnie pranie juz nastawione

Cytat:
Ja akurat mam same używki z paki z all, to wszystko mnie kosztowało mniej niż 50 zł z przesyłką

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Padłam jak sobie wyobraziłam ten brzuch w kształcie klepsydry co najlepsze, tylko kobiety mają takie głupie teksty
Dokładnie takie samo mam wrażenie, w ogole żaden facet nie powiedział mi, ze przytylam czy cos, tylko kobiety muszą,komentować, w ogóle nie lubię tam jeździć, bo jak nie widzą mnie np tydzień, to jak przyjadę to lustracja mojego brzucha jest, nie lubię tego ;/ rozumiem, że chcą zobaczyć czy jest większy itd, ale można to jakoś ukradkiem zrobic, albo po pewnym czasie, a nie tak od razu, ale chyba się czepiam i to ja tylko taka wrażliwa jestem

Cytat:
Kółkowa to tak od samego początku się nie nadaje, bo ona jest na biodro i dziecko powinno już trzymać mocno główkę, a nawet troszkę siadać

Jest online, musiałabyś poszukać tu na forum albo w google

ja sie trzymam tezy, że zimowe dzieci rodzą się większe. Nie mam nic na 56. Ani jednej rzeczy. Kupie dopiero w grudniu jak będę musiała jedno na wyjście najwyżej

Przecież ty taka szczuplutka jesteś, a ta sąsiadka co? Taka chudzinka? Trzeba jej było przygadać
Sąsiadka to w ogóle już taka starsza kobieta jest, może po 60 już, nawet nie mialam co jej odpowiedziec, z resztą co będę się bronić, wyglądam inaczej, przybyło mi tu i ówdzie, no ale jest tego powód, mam w brzuszku małego lokatora, który też rośnie i jakoś musi się zmieścić, więc mój organizm też musi się zmieniać, nie wiem jak można tego nie rozumieć, nie u wszystkich robi się tylko piłeczka i na tym koniec
Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
29 września mam następną wizytę.

za dodatkową kaskę. A sąsiadka milutka ala:

A taka dodatkowa, nieplanowana to zawsze tak cieszy

Cytat:
O, dziękuję Ci bardzo! Poszukam i zamówię sobie. Mam nadzieję, że dla mnie też okaże się zbawienne!

Gryzelda chyba oglądała online

O to fajny weekend się zapowiada

Nie przeglądałam wszystkich aukcji, ale cena za taki zestaw była z tych niższych, więc zamówiłam u niego

Zobaczę jeszcze co z tą kuchnią zrobię. Może odpuszczę, bo i tak po niedzieli chcę wszystkie szafki w środku wysprzątać, więc znów się pewnie blat pobrudzi i wszystko.
Odkurzę tylko ewentualnie, bo wczoraj wszystko sprzątnęłam.

Ale fajnie, że kasa dodatkowa wpadła 150 zł to już coś I kupisz za to właśnie za to fajny zestaw Minky dla Małej
Ja przed chwilą przepadłam jeśli chodzi o kocyk... planowałam zamówić/ kupić jeszcze jeden cieńszy i miałam zamiar zmieścić się w przedziale cenowym do 25-30 zł... Przeglądam Dawandę, a tam takie cudo, że od razu zamówiłam Straszna jestem, wiem. Tym bardziej, że z przesyłką wyszło 99 zł

A ta sąsiadka to głupia, zazdrosna baba. Żaby każda w ciąży wyglądała jak Ty Ja bym pewnie nie wytrzymała i odwdzięczyła się jakimś 'dobrym' słowem Nie przejmuj się takimi komentarzami

Premiera ma być 21 września
Chodzi o to, że jeśli dziecko zaczyna płakać to Miś sam się włącza i zaczyna szumieć i uspokajać dziecko
Tylko, że dziecko nie zawsze tego akurat potrzebuje
Tak czy siak ma być możliwość dokupienia samego urządzenia)
Jak znajdziesz jakieś ciekawe mydlo to wrzuć link na forum, to też popatrze, bo na razie nie mam czasu poszukać ;P

Wiesz ja jakos mocno nie przejmuje się tym, ze przytylam, bo to było nieuniknione, zdaje sobie z tego sprawę, ale chyba nikt nie lubi słyszeć takich komentarzy, to po co je w ogóle mowic? Nie wiem...
Najważniejsze, ze Malutka zdrowo rośnie

O zawsze to tylko urządzenie można dokupić, ciekawe jaką będzie cena

Pokaż jaki zamowilas? Ale 100zł za cienki kocyk? Czy wzielas drugi grubszy?

A Dzwieczyny ta promocja -20% w smyku to stacjonarnie tylko czy online tez?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 10:30   #4836
rudaska
Zakorzenienie

Zamówiłam na alle . Dobra, ogarniam się po ostatnie kilka dni to jest jakaś masakra. Taka jestem rozpieprzona...
Stary 2015-09-19, 10:39   #4837
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Już właśnie znalazłam i wylądowało w koszyku Dobry pomysł z tym podzieleniem kostki, bo takie duże to faktycznie się źle używa
A czy poza tym, że działa zbawiennie na trądzik to np.redukuje zaczerwienienia?
Moja twarz się zrobiła brzydka, zaczerwieniona :/ Ostatnio jak mama przyszła to zapytała co jak taka czerwona, to jej wytłumaczyłam, że nie nakładałam pudru. Mąż wczoraj to samo...

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Myślę, że możesz spróbować. Albo jak masz mydlarnię gdzieś w okolicy.
U nas była w innym mieście, ale ją zamknęli, więc ja zamawiam na all, bo przydałoby mi się na już
Na pewno się wygładziła, mniej się świecę ale chyba nie zlikwidowało zaczerwień. Ja też mam z tym problem
Cytat:
Pewnie tak ale przez net nawet z wysyłką jest taniej
Stary 2015-09-19, 10:43   #4838
syylwuska
Zakorzenienie

Te mydła z tego co kojarzę to mają rózne stężenie procentowe, które wybrac??

Stary 2015-09-19, 10:48   #4839
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Te mydła z tego co kojarzę to mają rózne stężenie procentowe, które wybrac??

Na początek radzę 12-15% tylko uważaj na podróbki. Wcześniej pisałam jaki skład powinno mieć

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Można z niego też zrobić płatki mydlane i prać niemowlęce ubranka
Stary 2015-09-19, 10:50   #4840
lobofylia
Raczkowanie

obejrzałam "Moje 600g...." 4 i 5 odcinek. Eh masakra takie okruszki....:ni e:
lobofylia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 10:53   #4841
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lobofylia Pokaż wiadomość
obejrzałam "Moje 600g...." 4 i 5 odcinek. Eh masakra takie okruszki....:ni e:
Ja nie oglądam bo na samej reklamie ryczałam jak bóbr
Stary 2015-09-19, 11:04   #4842
ogolnie
Zakorzenienie

A co jest w tym odcinku 600g takiego?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:09   #4843
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak znajdziesz jakieś ciekawe mydlo to wrzuć link na forum, to też popatrze, bo na razie nie mam czasu poszukać ;P

O zawsze to tylko urządzenie można dokupić, ciekawe jaką będzie cena

Pokaż jaki zamowilas? Ale 100zł za cienki kocyk? Czy wzielas drugi grubszy?
Mydło zamawiam tutaj: http://allegro.pl/mydlo-aleppo-alepp...308025584.html

Właśnie nie wiem, ale może gdzieś w komentarzach wyczytam A jak nie to można zawsze dopytać u nich

Kocyk zamówiłam tutaj: http://pl.dawanda.com/product/877364...bawena-komplet pisze, że z lekkim wypełnieniem i wzięłam do tego puszystą podusię.
A wzór zamówiłam arbuz+dziecięce rysunki (ta kremowa podusia i kocyk). I tak, 100 zł już z przesyłką. Więc drogo, ale co tam :P Tak mi się spodobał, że śniłby mi się po nocach

Cytat:
Na pewno się wygładziła, mniej się świecę ale chyba nie zlikwidowało zaczerwień. Ja też mam z tym problem

Pewnie tak ale przez net nawet z wysyłką jest taniej
Dzięki

Może dziewczyny znają jakieś sposoby/kosmetyki którymi można przywrócić naturalny koloryt skóry?
Stary 2015-09-19, 11:18   #4844
cienwiatru
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny za kopniaki, ogarnęłam mieszkanie, kuchnię sprzątnęłam, młody i ja już po inhalacjach i teraz tylko pranie, odkurzanie i potem obiad

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Na początek radzę 12-15% tylko uważaj na podróbki. Wcześniej pisałam jaki skład powinno mieć

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

ja zamówiłam 50 % i ciekawa jestem bardzo jego działania...wcześniej miałam jakiś mniejszy procent, ale nie pamiętam?

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:42   #4845
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:

Aha, dziękuję, to tez zamówie, bo widzę, że one nie są drogie, a skoro mówisz że takie wydajne, to się opłaca

Czyli podzielone są wygodniejsze do stosowania, a w czym je trzymac? W mydelniczce? No i jak tego używać? Ono się pieni? Namydlic w ręce i tym myć buzie? Przemywasz ja potem jakimś tonikiem, czy tylko wycierasz i wsio?

Cytat:
Mydło zamawiam tutaj: http://allegro.pl/mydlo-aleppo-alepp...308025584.html

Właśnie nie wiem, ale może gdzieś w komentarzach wyczytam A jak nie to można zawsze dopytać u nich

Kocyk zamówiłam tutaj: http://pl.dawanda.com/product/877364...bawena-komplet pisze, że z lekkim wypełnieniem i wzięłam do tego puszystą podusię.
A wzór zamówiłam arbuz+dziecięce rysunki (ta kremowa podusia i kocyk). I tak, 100 zł już z przesyłką. Więc drogo, ale co tam Tak mi się spodobał, że śniłby mi się po nocach

Dzięki

Może dziewczyny znają jakieś sposoby/kosmetyki którymi można przywrócić naturalny koloryt skóry?
Dzięki

A komplet śliczny za dużo tych wzorów, ja już nie wiem jaki kupic...
Jak miałby Ci się śnić po nocach, to i tak byś zamówiła prędzej czy później

A z tymi kosmetykami to nie pomogę niestety ;/

Stary 2015-09-19, 11:43   #4846
dorosea
Rozeznanie

pocytowałam wasze posty i zamknęłam całą przegladarkę..

Zaintrygowałyście mnie tym mydełkiem, też sobie zamówię, bo ostatnio znów mi sie skóra pogorszyła :/
dorosea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:45   #4847
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Jaka tu cisza dzisiaj ? Widzę że kobitki pospaly )
Ooooj tak. Jakoś dziwnym trafem oba telefony (mój i Męża) się powyłączały i wstaliśmy parę minut przed 11.
Wyspałam się to fakt, ale to chyba za dużo dla mnie w pozycji leżącej bo.. bolą mnie plecy.

Cytat:
Napisane przez Fionka_31 Pokaż wiadomość
Mala mi sie kreci w brzuchu. Jakie to śmieszne uczucie, nie są to kopniaki ani wypchniecia ale takie delikatne mielenie
U mnie jest podobnie. Kopniaki nadal się pojawiają, ale też jakby takie wypychanie, że np. nogą albo ręką przy ściance przejeżdża - mega śmieszne uczucie.

Cytat:
Ja się chusty boję... Nawet jak zobaczę w internecie jak się wiąże to boję się, że jednak źle to zrobię. Wolałabym gdyby mi ktoś pokazał jak to się robi... Więc chyba zaczekam aż będę mogła nosić w nosidełku.
Zresztą nie wiem czy byłabym zachwycona gdybym była tak obwiązana
Ja bardzo chciałam chustować, ale chyba się boję taką małą kruszynę. Nie wiem też czy nie poczekam z tym do wiosny - bo zimą to tylko po domu bym chodziła.
I możliwe, że zdecyduję się na nosidło, bo serio boję się, że z chustowaniem sobie nie bardzo poradzę.
O takie: http://mamygadzety.pl/nosidlo-close-...niechustowych/

Cytat:
Kurde mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala u Ciebie... chociaż nie dziwię się, że zakładasz taką opcję, bo przy szyjce to nigdy nie wiadomo...
Sama się boję co to dalej będzie, bo u mnie niby szyjka trzyma, ale te twardnienia mnie martwią...
Dziś od rana mam z tym problem. Wzięłam Scopolan, ale widzę, że on chyba na mnie nie działa... Na dodatek teraz jak piję tak dużo wody i pęcherz non stop pełny to ten brzuch jest prawie cały czas napięty, ech
U mnie to samo.
Wczoraj to poza porankiem - gdy się trochę poruszałam i zrobiłam kilka rzeczy, cały dzień mi twardniał brzuch. Nie powiem, żeby mnie to nie martwiło. Biorę jedna luteinę i staram się dużo leżeć, bo co więcej mogę.
Mam nadzieję, że to po prostu taki urok tego okresu - koleżanki tez mi opowiadały, że tak miały i faktycznie tak jak mówi gin, nic się nie dzieje.

Młody rozrabia po śniadaniu . Ja chwilę jeszcze posiedzę i mam kilka rzeczy do ogarnięcia - mam nadzieję, że brzuch i plecy pozwolą.

Aaaaa ważenia dzień dzisiaj u mnie - na wadze tyle samo co tydzień temu. Nie, żebym narzekała, ale dla mnie to nie jest do końca normalne.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:47   #4848
SweetViolet
Zadomowienie

Ja się w końcu też ogarnęłam. Zrobiłam porządek w kosmetykach, wywaliłam te, których od dawna nie używałam i mam tyle miejsca

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:53   #4849
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, dziękuję, to tez zamówie, bo widzę, że one nie są drogie, a skoro mówisz że takie wydajne, to się opłaca

Czyli podzielone są wygodniejsze do stosowania, a w czym je trzymac? W mydelniczce? No i jak tego używać? Ono się pieni? Namydlic w ręce i tym myć buzie? Przemywasz ja potem jakimś tonikiem, czy tylko wycierasz i wsio?
Ja mam je w zwykłej mydelniczce tylko że w niej namaka. Lepsza byłaby taka z dziurkami, żeby woda spływała, tam gdzie zamawiałam były nawet takie specjalne. Pieni się ale dosyć słabo bo to jest takie jakby szare mydło, ja po prostu namydlam w rękach, spłukuję i wycieram ale ja w ogóle nie używam toników. No i na to krem Sylveco

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Coś takiego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5655559547

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Kuzynka TŻa wczoraj mi obiecała, że jak mały się urodzi to pojedziemy na jakąś wycieczkę ona jest świetna w wyszukiwaniu ofert, ostatnio była w weekend w Wilnie, za dojazd w dwie strony i noclegi zapłaciła 130 zł
Stary 2015-09-19, 12:02   #4850
dorosea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Aaaaa ważenia dzień dzisiaj u mnie - na wadze tyle samo co tydzień temu. Nie, żebym narzekała, ale dla mnie to nie jest do końca normalne.
A ja sie cieszyłam, że przez 3 ostatnie tygodnie waga się nie zmieniała, teraz jakoś się boję zwazyć
dorosea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 12:05   #4851
sylwoha
Zakorzenienie

Sylwuska hmm w rabarbarze na brzeskiej.
Na fb oglaszaja. Chysty nie mam jeszcze- dopiero bede sie zaglebiala

Tz mi posprzatal- ja tylko wytarlam kurze i umylan fronty szafek.
Kochanyyy ale narzeka. Ze przerabana robota i ze on sobie sprzataczke wynajmie
A ja mi na to- a ja sa pracujace koniety, ktore ogarniaja dom, dzieci, zakupy, gotowanie.
A on na to- glupie sa pownno byc po polowie
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 12:09   #4852
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorosea Pokaż wiadomość
pocytowałam wasze posty i zamknęłam całą przegladarkę..

Zaintrygowałyście mnie tym mydełkiem, też sobie zamówię, bo ostatnio znów mi sie skóra pogorszyła :/
Ci ten wizaż robi z ludzi, tylko kasę wydajemy ale przynajmniej na coś sprawdzonego

Cytat:
Ooooj tak. Jakoś dziwnym trafem oba telefony (mój i Męża) się powyłączały i wstaliśmy parę minut przed 11.
Wyspałam się to fakt, ale to chyba za dużo dla mnie w pozycji leżącej bo.. bolą mnie plecy.

U mnie jest podobnie. Kopniaki nadal się pojawiają, ale też jakby takie wypychanie, że np. nogą albo ręką przy ściance przejeżdża - mega śmieszne uczucie.

Ja bardzo chciałam chustować, ale chyba się boję taką małą kruszynę. Nie wiem też czy nie poczekam z tym do wiosny - bo zimą to tylko po domu bym chodziła.
I możliwe, że zdecyduję się na nosidło, bo serio boję się, że z chustowaniem sobie nie bardzo poradzę.
O takie: http://mamygadzety.pl/nosidlo-close-...niechustowych/

U mnie to samo.
Wczoraj to poza porankiem - gdy się trochę poruszałam i zrobiłam kilka rzeczy, cały dzień mi twardniał brzuch. Nie powiem, żeby mnie to nie martwiło. Biorę jedna luteinę i staram się dużo leżeć, bo co więcej mogę.
Mam nadzieję, że to po prostu taki urok tego okresu - koleżanki tez mi opowiadały, że tak miały i faktycznie tak jak mówi gin, nic się nie dzieje.

Młody rozrabia po śniadaniu . Ja chwilę jeszcze posiedzę i mam kilka rzeczy do ogarnięcia - mam nadzieję, że brzuch i plecy pozwolą.

Oo to pospalas dzisiaj

Mówiłam już, żeś Szczesciara?? skoro dziecko dobrze przybiera i wszystko jest w normie, to czym tu się martwic?? Nic tylko się cieszyć

Cytat:
Ja mam je w zwykłej mydelniczce tylko że w niej namaka. Lepsza byłaby taka z dziurkami, żeby woda spływała, tam gdzie zamawiałam były nawet takie specjalne. Pieni się ale dosyć słabo bo to jest takie jakby szare mydło, ja po prostu namydlam w rękach, spłukuję i wycieram ale ja w ogóle nie używam toników. No i na to krem Sylveco

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Coś takiego http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5655559547

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Kuzynka TŻa wczoraj mi obiecała, że jak mały się urodzi to pojedziemy na jakąś wycieczkę ona jest świetna w wyszukiwaniu ofert, ostatnio była w weekend w Wilnie, za dojazd w dwie strony i noclegi zapłaciła 130 zł
Ok, dziękuję jeszcze raz

O to rzeczywiście super oferta, fajnie mieć kogos takiego w rodzinie

Stary 2015-09-19, 12:13   #4853
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

A ja mi na to- a ja sa pracujace koniety, ktore ogarniaja dom, dzieci, zakupy, gotowanie.
No, brawo.

Cytat:
Mówiłam już, żeś Szczesciara?? skoro dziecko dobrze przybiera i wszystko jest w normie, to czym tu się martwic?? Nic tylko się cieszyć

Nie no, cieszę się, cieszę!
Jak tak dalej pójdzie to ze szpitala jako lachon wyjdę - szczuplejsza niż przed ciążą.

Nie chce mi się wstać od kompa - kopa poproszę na rozruch!

Stary 2015-09-19, 12:15   #4854
adka_19
Wtajemniczenie

Ale burdel w robocie będę ryczev chyba . Już zje. Bałam szefowa bo albo ona albo ja pracuje.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Odezwę się dopiero wieczorem.

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 12:15   #4855
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
O to rzeczywiście super oferta, fajnie mieć kogos takiego w rodzinie
Śmiejemy się, że nawet męża szukała pod tym kątem bo narzeczony pracuje w PKP i będzie miała bardzo duże zniżki po ślubie
Stary 2015-09-19, 12:24   #4856
ijaa
Zakorzenienie

Ej, to nie jest normalne, żeby spać 11h i.. ziewać!

Jeszcze się nie ruszyłam, a brzuch mi twardnieje! I jakoś tak wysoko - dziwnie.

Stary 2015-09-19, 12:24   #4857
Fionka_31
Zakorzenienie

Mam paczke od siostry

Ale obiecałam że poczekam na nią i razem przejrzymy.

Pokazuje za to przewijaki jakie mi przyslala

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 12:25   #4858
syylwuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość

O dzięki, nie wiedziałam, że jest coś takiego u nas, nigdy tam nie bylam w takim razie muszę ich fb polubić
Cytat:
No, brawo.

Nie no, cieszę się, cieszę!
Jak tak dalej pójdzie to ze szpitala jako lachon wyjdę - szczuplejsza niż przed ciążą.

Nie chce mi się wstać od kompa - kopa poproszę na rozruch!
wstawaj raz dwa!
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
Ale burdel w robocie będę ryczev chyba . Już zje. Bałam szefowa bo albo ona albo ja pracuje.

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Odezwę się dopiero wieczorem.
Adka trzymaj sie ;(

Stary 2015-09-19, 12:26   #4859
mervie
Rozeznanie

dzień dobry
dzisiaj dopiero zajarzyłam, że za dwa tygodnie się wyprowadzam a ekipa remontowa kończy w przyszły piątek... więc mało czasu mi zostało
więc dzisiaj pakowanie i część rzeczy zrzucę do rodziców
na pewno się ucieszą

miłej soboty laski
Stary 2015-09-19, 12:26   #4860
kalusia87
Zakorzenienie

O właśnie, a propos tych przewijaków. Ja zamierzam używać na komodzie i zastanawiam się, czy on się będzie na niej trzymał w miarę stabilnie

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości