Scent Bar LVII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-18, 19:24   #3211
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no ale że co , że sokolnik się hodowlą gadów zajmuje ? Jedno drugiemu nie przeszkadza a może hoduje jaszczurki i padalce żeby karmić sokoły , jastrzębie i co tam jeszcze
tja..
Stary 2015-09-18, 20:47   #3212
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

no ale że co , że sokolnik się hodowlą gadów zajmuje ? Jedno drugiemu nie przeszkadza a może hoduje jaszczurki i padalce żeby karmić sokoły , jastrzębie i co tam jeszcze
Prawda? Całkiem logiczne.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 03:06   #3213
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ju musisz sie o logach wypowiedziec koniecznie
Tak, tylko że jak jest za dużo danych, to się gubię
Jak dasz parę przykładów, to się wypowiem

[QUOTE=Sabbath;52807873

A ja to co? Nalepka na jabol? [/QUOTE]
Katowice - to Sabb - to oczywista oczywistość

Cytat:
1.to też jest jakaś koncepcja , rzekłabym uwalniająca
2.a wiesz że o tych Dziewicach cały czas w kontekście Twojej osoby myślałam
1. no właśnie, ufffff
2. To dobrze zapomniałam, co o nich sądzisz A bardzo jestem ciekawa!

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Co jak co, ale Sabbath raczej się nie odmawia
Jakie raczej!
Nie odmawia się i już

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Baru snad wiadomości o dwóch dziurach zębowych czas na dentystę nastał
wysysacze pieniędzy (choć mnie się udało)

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Snad bolu gardła
Zduś w zarodku

Cytat:
2 kolejne pytania o usługi ,

Polly, wiesz, ja sobie pomyślałam, oglądając twoje zdjęcia - jesteś prawdziwą artystką, przez duże A. Masz koncepcję, oryginalność, talent - nie ma po prostu takiej siły, żeby Cię nie chcieli. To tylko kwestia czasu - a może sesja komuś w miarę znanemu?

Cytat:
tak samo jak pływanie mnie nudzi...jesczze nie znalazłam nikogo kto mnie rozumie jak mowie ze -jak pływam to mi sie nudzi bo nie mam co robic
Mnie też. Wymyślne, ale jednak poruszanie się, to zawsze dla mnie droga z A do B. A tak dla samej czynności - nieeee
To samo z jazdą na rowerze.
Ale najnudniejsze jest żeglowanie, oesu.
Jak widzę te iskry w oczach, to myślę sobie - kogo tu pogięło? Mnie czy "ich"?

Malowanie Co za męka.
Na dodatek, kiedy wypracowywałam obcasik, opierając dłoń o tło w obrazku, to mi się ono przylepiło do łapy
No, ale to taki "przypadek" który później skutkuje kreatywnymi posunięciami

Co do zapachów - no, zrobię mega wyprz (chce ktoś Smoka edp, Aromatics in White, Jeaux de Peau Lutka, Poeme końcówkę?)

Rien zostało skrytykowane przez W. "pachnie tak, jakby ktoś tłukł w pomieszczeniu chemią prusaki i karaluchy, a ktoś inny, mocno wyperfumowany, wszedł zobaczyć, jak idzie"
Aktualnie globalnie noszę Torreadorów - no i chyba to jest trafienie w sam sedes Ale czepiam się okropnie. Już po prostu czego bym nie testowała, mam jakieś ALE. To chyba lęk przed końcem procesu poszukiwań. Tym niemniej za Torreadorami przemawia fakt, że KONIECZNIE muszę ten zapach mieć w odlewce choćby.

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:16   #3214
Miciel
Wpisz tu zomzing

Ogon_, spróbuję coś namazać wieczorem w sprawie L, jeśli (na co mam nadzieję) znajdę czas

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:31   #3215
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ja tak mam stale Dlatego obawiam się, że w ciąży będą sceny dantejskie ( o ile będzie ciąża)
ja tez mam tak stale, jak nie zjem to mroczki przed oczami itp, no ale teraz jest gorzej
Cytat:
Tzn wiesz, ja się mogę nastawiać pozytywnie ale nic nie zmienia tego, że nagle mi w uszach piszczy, żółto przed oczami i sruuuu. Moje nastawienie nic tu nie pomoże dlatego staram się to jakoś logistycznie rozegrać, najlepiej by było, jakby małżon miał wolny dzień. Miewa takie, ale oczywiście nie wtedy kiedy mi potrzebne.
no pewnie ze logistykę ogarnąć trzeba, wręcz wskazane żeby małża zatrudnić w miarę możliwości bo rożnie to może być. Mój mnie zawiózł i później przyjechał po mnie, bo stwierdziłam że nie ręczę za siebie za kierownicą po takiej głodówce
ale lepiej sobie nie wyobrażać że sie zemdleje itp, bo u mnie to działa tak że się nakręcam i duże prawdopodobieństwo że się tak stanie
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Baru snad wiadomości o dwóch dziurach zębowych czas na dentystę nastał

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
To ja widać jestem stara konserwa ze wsi zabitej dechami, bo za moich czasów o basenie nikt nie słyszał Na WF biegało się po sali grając w siatkę/ kosza, ewentualnie to samo na zewnętrznym boisku. Jak chodziłam do średniej - owszem, przy liceum basen był. Na zewnątrz. Broń borze nie kryty i nie przypominam sobie, żeby wody do niego kto nalewał w innym okresie niż wakacje i to w wyjątkowo upalne

Teraz być może jest inaczej, wiem, ze w mieście jest kryty basen, ale czy jest w ogóle wykorzystywany przez szkoły w ramach WF, o tym nie mam pojęcia
to zależy od miasta i od szkoły przecież
u mnie w mieście rodzinnym wybudowali basen jak byłam w podstawówce, ale np moja szkoła nie organizowała wyjść (wiem ze inne szkoły, zwłaszcza położone bliżej basenu organizowały) no i tym sposobem ja nie umiem pływać, bo nigdy sie nie uczyłam
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
A co do badania cukru to ja się nażarłam tą glukozą jak durna - serio Tylko walczyłam z sobą żeby nie zasnąć bo miałam akurat kiepską noc przez katar.
ja się słodkim nie najadam
a spać mi się chciało też, ale ot chyba ze spadku ciśnienia
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Snad bolu gardła

Cytat:
2 kolejne pytania o usługi ,

Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 11:42   #3216
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Co do zapachów - no, zrobię mega wyprz (chce ktoś Smoka edp, Aromatics in White, Jeaux de Peau Lutka, Poeme końcówkę?)

Rien zostało skrytykowane przez W. "pachnie tak, jakby ktoś tłukł w pomieszczeniu chemią prusaki i karaluchy, a ktoś inny, mocno wyperfumowany, wszedł zobaczyć, jak idzie"
Aktualnie globalnie noszę Torreadorów - no i chyba to jest trafienie w sam sedes Ale czepiam się okropnie. Już po prostu czego bym nie testowała, mam jakieś ALE. To chyba lęk przed końcem procesu poszukiwań. Tym niemniej za Torreadorami przemawia fakt, że KONIECZNIE muszę ten zapach mieć w odlewce choćby.
Ja pragnę Poeme - tylko zalezy ile i za ile, bo potrzebne mi naprawdę mało! Symbolicznie.

2. Ju, a czego Ty właściewie szukasz? ZMiana kolekcji/ kolejna rotacja? Bo początkowo zrozumiałąm, że szukasz zapachu na konkretną okazję, żeby dodać do kolekcji. Dla mnie, w sytuacji, gdy istnieje tyle perfum, szaleństwem byłoby chcieć tylko jedne

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja tez mam tak stale, jak nie zjem to mroczki przed oczami itp, no ale teraz jest gorzej

no pewnie ze logistykę ogarnąć trzeba, wręcz wskazane żeby małża zatrudnić w miarę możliwości bo rożnie to może być. Mój mnie zawiózł i później przyjechał po mnie, bo stwierdziłam że nie ręczę za siebie za kierownicą po takiej głodówce
ale lepiej sobie nie wyobrażać że sie zemdleje itp, bo u mnie to działa tak że się nakręcam i duże prawdopodobieństwo że się tak stanie

to zależy od miasta i od szkoły przecież
u mnie w mieście rodzinnym wybudowali basen jak byłam w podstawówce, ale np moja szkoła nie organizowała wyjść (wiem ze inne szkoły, zwłaszcza położone bliżej basenu organizowały) no i tym sposobem ja nie umiem pływać, bo nigdy sie nie uczyłam

ja się słodkim nie najadam
a spać mi się chciało też, ale ot chyba ze spadku ciśnienia
Normalnie na wszystko

Tylko właśnie małż mnie NIE BĘDZIE mógł zawieźć najprawdopodobniej I to mnie mocno niepokoi.

Wiem, że masz gorzej, myślisz, że czemu się stresuję jak będę kiedyś na Twoim miejscu.
Serio, wychodziłam kiedyś z przychodni, a raczej wypełzałam, pobierały mi ponad 45 minut a po mnie ciężarna na badania - i moja refleksja - nie no to będzie Mission Impossible w moim wykonaniu skoro teraz jest już niemal niemożliwością wykonanie mi poboru. Chyba będą musieli do mnie przyjść.
Stary 2015-09-19, 12:39   #3217
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
Ogon_, spróbuję coś namazać wieczorem w sprawie L, jeśli (na co mam nadzieję) znajdę czas
supcio , bede wdzieczna

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Tak, tylko że jak jest za dużo danych, to się gubię
Jak dasz parę przykładów, to się wypowiem
ale te logo som u mnie w albumie- projektantka przesłała propozycje, badam odbiór społeczny,a Twoje zdnaie ma jesczze walor dodatkowy,mozesz sie wypoiwedziec o ich wartosci artystycznej bo sięna tym znasz

Cytat:
Polly, wiesz, ja sobie pomyślałam, oglądając twoje zdjęcia - jesteś prawdziwą artystką, przez duże A. Masz koncepcję, oryginalność, talent - nie ma po prostu takiej siły, żeby Cię nie chcieli. To tylko kwestia czasu - a może sesja komuś w miarę znanemu?
kurcze ju, nawet nie wiesz jak mnie nie podbudowałaś , az sobie to kilka razy przeczytałam ,
ja zdaje sobie sprawe ze mi jesczze duzo brakuje, ale mam pomysł, wiem co mnie interesuje a co nie i staram się wciąż rozwijać. w dodatku widzę swoje błędy i staram sie je eliminować.

komus znanemu...dobry pomysł,tylko nie wiem kto znany chciałby dac sie sfotografowac nieznanemu fotografowi

tymczasem mega wydazenie promocyjne z moim udzialem zostało odwołane przez pogode
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 12:51   #3218
justynaneyman
Zakorzenienie

Polly, Polly, wymyśliłam coś w nocy!
Wg mnie jest na to wielki popyt - zdjęcia profilowe na facebook! Ludzie są narcyzami, a dobre profilowe na wagę złota!

Stary 2015-09-19, 13:17   #3219
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Wg mnie jest na to wielki popyt - zdjęcia profilowe na facebook! Ludzie są narcyzami, a dobre profilowe na wagę złota!
Dobre ale mocno mnie ubawiło
Tylko czy ktoś zechce wydać kilka stów na fotki na fejsika?
Jeszcze zwykłe sesje dla modelek etc.

Cytat:
Co do zapachów - no, zrobię mega wyprz
Smok długo nie pobył A reszta Lutensów zostaje?
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 13:25   #3220
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdę mówiać, zeby dobrze się nauczyć i oswoić z lodem, to trzeba by przychodzić średnio 1-2 razy w tygodniu przez jakiś kwartał. Rzecz tyczy ślizgawki, gdzie jeźdzą wszyscy, bo jesli mamy tafle tylko dla siebie, albo paru osob, to szybciej, bo nie trzeba patrzeć wtedy na idiotów bawiących sie w gonionego jak ja nie nawidze tych durni! Nie patrzą na nikogo, szaleja i w d*** maja czy kogos przewróca czy nie Dlatego coraz rzadziej bywam na slizgawce. Bo nawet jak jest dzielona na zaawansowanych i niezaawansowanych, to na tej dla nie umiejacych jeździć tez sie nie da, bo co chwila ktos sie wywala Ci przed nosem, jedzie wolno etc.
Generalnie u mnie mam pecha do sligawek, bo gdzie bym nie poszla zawsze tłumy i zero komfortu

Eee myślisz? Ja byłam z didką i Tżtem. Didka wcześniej jeździła już na rolkach, także w sumie dość szybko załapała te łyżwy, choć bez upadków się nie obyło Tż nie jeździł naście lat i też jakoś już tam jeździł, ja najpierw chodziłam A w ogóle to upadłam tylko raz (w sumie zaraz jak wlazłam na lód ), spodziewałam się, że więcej razy się wywalę, ale myślę, że to wcale nie jest takie łatwe się wywalić, jak już trochę się załapie co i jak

Cytat:

1.powiadasz że pieprzły by tak czy siak

Cytat:
2.ja się próbowałam nauczyć jeździć w wieku lat 9-10 , chlapnęłam na doopę podpierając się ręką i coś mi się w rękę zrobiło w nadgarstek . Tydzień nosiłam ją na desce usztywnioną , potem było kilka lat spokoju , a potem zaczął mnie ten nadgarstek boleć i cuś mi w nim wyrosło i nie mogłam sie podpierać , bo bolało , dopiero niedawno trochę bolec przestało . Tak więc w łyżwy nie umię , a żałuję bardzo

Opowieści z serii "Życie jest nieprzewidywalne" . Siedzę se ja wczoraj spokojnie na łaffce, czytam sobie internety na telefonie, za mną po lewej jakaś impreza firmowa - ognisko i te sprawy, za mną po prawej ptaki różne - a wśród nich bocian(!), przede mną młodzież i dzieci jeżdżące na koniach, pełen relaks... Aż tu nagle słyszę (zapatrzona dalej w te internety) "to może teraz mama pojeździ na koniu, co? " Yyy, jako, że żadnej innej mamy nie ma w pobliżu, to do mnie musi być skierowane to przecie. Jednak się upewniam - "ale, że ja?" Pełen relaks zostaje chwilowy zakłócony ale ponieważ wszystko to trwa sekundy, na strach za późno, na nastawienie psychiczne również No ale dobra, w sumie, jako, że lubię próbować nowych rzeczy , dosiadam tego qnia (upewniwszy się jeszcze wcześniej czy na pewno nie załamie się pod mym ciężarem ) i się zaczyna jazda Krótka, bo krótka, ale ze 2 razy myślałam, że zaraz spadnę. Choć jednak teraz uważam, że to wcale nie jest tak łatwo spaść (podobnie jak na łyżwach się przewrócić ), ale może się mylę. Dziwnie się jechało, bo trochę bujało (ach te rymy ) ale po zejściu stwierdziłam, że w sumie mogłabym jeszcze raz Byle nie za długo Także no nie można przewiedzieć przeszłości , nawet siedząc spokojnie na łaffce, za chwilę łafka może się zamienić w konia

I nadal macham znad kataru, drapania we gardle i lekkiego kaszlu Muszę się do pn wykurować Ale na razie spadam na spacer
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2015-09-19 o 13:28
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 13:28   #3221
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pragnę Poeme - tylko zalezy ile i za ile, bo potrzebne mi naprawdę mało! Symbolicznie.

2. Ju, a czego Ty właściewie szukasz? ZMiana kolekcji/ kolejna rotacja? Bo początkowo zrozumiałąm, że szukasz zapachu na konkretną okazję, żeby dodać do kolekcji. Dla mnie, w sytuacji, gdy istnieje tyle perfum, szaleństwem byłoby chcieć tylko jedne
Przywiozę do Katowic Poeme. Niewiele go jest - tak z 15 ml? Dogadamy się. Mam też i jeszcze jedną niespodziankę dla Ciebie

Nie, pozbycie się tego, co mam, nie wchodzi w grę - musi zostać Tuberose Gardenia, CdG 2, Samsara. Choćby jako odskocznia.
Chergui z Lutków, Arabie, Laine de Verre, cedre i Datura - mój słodziak. Te wszystkie wymienione to już dla mnie więcej, niż zapachy.

Ale np Eden, Lou Lou, Aromatics - prawie puste flakony trzymam w pudełku i to mi wystarcza. I mam odlewki.

Szukam... czego ja szukam... po pierwsze, lubię szukanie dla szukania niekoniecznie połączone z zakupem
Po drugie - lubię eliminację - jako aktywność
Po trzecie - chcę znaleźć sposób na używanie, a nie testowanie i wąchanie (choć nie sądzę, żeby mi się udało, jeśli powtarzam te same sytuacje od lat - i na dodatek mi z tym dobrze )

Cytat:
supcio , bede wdzieczna

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

ale te logo som u mnie w albumie- projektantka przesłała propozycje, badam odbiór społeczny,a Twoje zdnaie ma jesczze walor dodatkowy,mozesz sie wypoiwedziec o ich wartosci artystycznej bo sięna tym znasz

kurcze ju, nawet nie wiesz jak mnie nie podbudowałaś , az sobie to kilka razy przeczytałam ,
ja zdaje sobie sprawe ze mi jesczze duzo brakuje, ale mam pomysł, wiem co mnie interesuje a co nie i staram się wciąż rozwijać. w dodatku widzę swoje błędy i staram sie je eliminować.

komus znanemu...dobry pomysł,tylko nie wiem kto znany chciałby dac sie sfotografowac nieznanemu fotografowi

tymczasem mega wydazenie promocyjne z moim udzialem zostało odwołane przez pogode

Fotografowie w większości wypadków są nieznani
Eliminacja błędów w twoim wypadku wygląda bardzo interesująco, nawet frapująco

Zaraz zobaczę te znaki

Stary 2015-09-19, 13:30   #3222
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę Chyba, że jacyś szaleńcy albo milionerzy Tzn na profilowe foto.

Stary 2015-09-19, 13:49   #3223
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre ale mocno mnie ubawiło
Jeszcze zwykłe sesje dla modelek etc.

Smok długo nie pobył A reszta Lutensów zostaje?
Ja myślę, że zechce
Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, jak to jest ważne - bo to wizytówka, określa, kogo się można spodziewać

Smok w ogóle nie pobył - jeszcze zanim przyszedł wiedziałam, że go sprzedam a ze okazję ustrzeliłam, to mi za bardzo nie żal

Lutki zostają w liczbie - nie wiem jeszcze - od 2 do 6ściu

Przyjdzie Fille - też wylatuje

Stary 2015-09-19, 13:56   #3224
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Eee myślisz? Ja byłam z didką i Tżtem. Didka wcześniej jeździła już na rolkach, także w sumie dość szybko załapała te łyżwy, choć bez upadków się nie obyło Tż nie jeździł naście lat i też jakoś już tam jeździł, ja najpierw chodziłam A w ogóle to upadłam tylko raz (w sumie zaraz jak wlazłam na lód ), spodziewałam się, że więcej razy się wywalę, ale myślę, że to wcale nie jest takie łatwe się wywalić, jak już trochę się załapie co i jak
Kochana, weź pod uwagę, ze dzieci łapią duzo szybciej niz dorosli, maja lepsza motoryke, rozciagniete miesnie, gibkosc, mniej sie boja etc...
Jesli ktoś jeździł kiedys w miare duzo na lyżwach, ale zrobił przerwę rok lub dłuzej, to nie zapomni i nie będzie do nowa zaczynał, ani miał obawy No chyba ze ta znajomość jeźdzenia była taka se
Akurat z upadkami na lód to jest tak, że im wiecej tym lepiej, bo wtedy człowiek się oswoi szybciej, nie będzie sie bał kombinacji, próbowania tego czy tamtego, upadków - bez poczucia luzu i swobody na łyzwach nie ma jazdy. Jak ktoś będzie za wszelka cene starał sie nie upasć, to bedzie sztywny za przeproszeniem jak kołek w płocie i to nie bedzie jazda, tylko kołkowanie

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Smok w ogóle nie pobył - jeszcze zanim przyszedł wiedziałam, że go sprzedam a ze okazję ustrzeliłam, to mi za bardzo nie żal
Oj, jakbym Smoka chciała, ale nie mam nic w zamian

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 14:40   #3225
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Przywiozę do Katowic Poeme. Niewiele go jest - tak z 15 ml? Dogadamy się. Mam też i jeszcze jedną niespodziankę dla Ciebie

Nie, pozbycie się tego, co mam, nie wchodzi w grę - musi zostać Tuberose Gardenia, CdG 2, Samsara. Choćby jako odskocznia.
Chergui z Lutków, Arabie, Laine de Verre, cedre i Datura - mój słodziak. Te wszystkie wymienione to już dla mnie więcej, niż zapachy.

Ale np Eden, Lou Lou, Aromatics - prawie puste flakony trzymam w pudełku i to mi wystarcza. I mam odlewki.

Szukam... czego ja szukam... po pierwsze, lubię szukanie dla szukania niekoniecznie połączone z zakupem
Po trzecie - chcę znaleźć sposób na używanie, a nie testowanie i wąchanie (choć nie sądzę, żeby mi się udało, jeśli powtarzam te same sytuacje od lat - i na dodatek mi z tym dobrze )
1. Z wrażenia! Ale to musi być pieniężne, nie mam nic na barter

Reszta - mam identyczne podejście do perfum.

Cytat:
Ja myślę, że zechce
Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, jak to jest ważne - bo to wizytówka, określa, kogo się można spodziewać
Też tak sądzę. Owszem, nie 100% posiadaczy Fejsa, wciąż będą miliony wrzucające swe pociechy z Mikołajem tudzież na inną modłę ale znajdą się chętni narcyzi
Stary 2015-09-19, 14:46   #3226
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

Fotografowie w większości wypadków są nieznani
Eliminacja błędów w twoim wypadku wygląda bardzo interesująco, nawet frapująco

Zaraz zobaczę te znaki
jesli masz jakies krytyczne spostrzerzenia to chetnie poczytam tylko moze na priv , kazda wskazówka jest na wage złota
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 16:03   #3227
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, weź pod uwagę, ze dzieci łapią duzo szybciej niz dorosli, maja lepsza motoryke, rozciagniete miesnie, gibkosc, mniej sie boja etc...
Jesli ktoś jeździł kiedys w miare duzo na lyżwach, ale zrobił przerwę rok lub dłuzej, to nie zapomni i nie będzie do nowa zaczynał, ani miał obawy No chyba ze ta znajomość jeźdzenia była taka se
Akurat z upadkami na lód to jest tak, że im wiecej tym lepiej, bo wtedy człowiek się oswoi szybciej, nie będzie sie bał kombinacji, próbowania tego czy tamtego, upadków - bez poczucia luzu i swobody na łyzwach nie ma jazdy. Jak ktoś będzie za wszelka cene starał sie nie upasć, to bedzie sztywny za przeproszeniem jak kołek w płocie i to nie bedzie jazda, tylko kołkowanie
No mój Tż nie miał roku czy dwóch przerwy, ino więcej, a czy dużo jeździł to nie wiem. U mnie to tak raczej było oswajanie z łyżwami. I nie robiłam tak, żeby za wszelką cenę nie upaść, po prostu nie upadałam ale też na początku to było po prostu chodzenie, próbowanie I chęć w ogóle zobaczenia jak to jest

Stary 2015-09-19, 16:07   #3228
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mcham znad prania,pieczenia,opalania ,jeżdżenia na szmacie i ogolnego metliku
Ju,zapachowo to ja bym przygarneła lutkowa roże,o ile jeszcze jest?

A w ogole jestem za krotka nie dostane ze stołu do karnisza i firanki powiesze,jak nabede umiejetność lewitacji wzglednie skombinuje drabine..
Stary 2015-09-19, 16:08   #3229
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ad łyżew to ostatnio jeździłam w podstawówce co nie przeszkodziło mi śmigać na rolkach kilka lat temu (a pomiędzy przeeerwa kilkunastoletnia) tak więc takie rzeczy się pamięta.
Stary 2015-09-19, 17:59   #3230
Parabelka
Panaroja

snad kothy i kawusi
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
tja..
ojtam ojtam , to na pewno , ale dlaczego sokolnik nie może mieć innych zainteresowań niż sokolnictwo
Cytat:
To dobrze zapomniałam, co o nich sądzisz A bardzo jestem ciekawa!
siedzenie pokryte skajem w taksówce marki Warszawa z lat 70
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

Opowieści z serii "Życie jest nieprzewidywalne" . Siedzę se ja wczoraj spokojnie na łaffce, czytam sobie internety na telefonie, za mną po lewej jakaś impreza firmowa - ognisko i te sprawy, za mną po prawej ptaki różne - a wśród nich bocian(!), przede mną młodzież i dzieci jeżdżące na koniach, pełen relaks... Aż tu nagle słyszę (zapatrzona dalej w te internety) "to może teraz mama pojeździ na koniu, co? " Yyy, jako, że żadnej innej mamy nie ma w pobliżu, to do mnie musi być skierowane to przecie. Jednak się upewniam - "ale, że ja?" Pełen relaks zostaje chwilowy zakłócony ale ponieważ wszystko to trwa sekundy, na strach za późno, na nastawienie psychiczne również No ale dobra, w sumie, jako, że lubię próbować nowych rzeczy , dosiadam tego qnia (upewniwszy się jeszcze wcześniej czy na pewno nie załamie się pod mym ciężarem ) i się zaczyna jazda Krótka, bo krótka, ale ze 2 razy myślałam, że zaraz spadnę. Choć jednak teraz uważam, że to wcale nie jest tak łatwo spaść (podobnie jak na łyżwach się przewrócić ), ale może się mylę. Dziwnie się jechało, bo trochę bujało (ach te rymy ) ale po zejściu stwierdziłam, że w sumie mogłabym jeszcze raz Byle nie za długo Także no nie można przewiedzieć przeszłości , nawet siedząc spokojnie na łaffce, za chwilę łafka może się zamienić w konia

I nadal macham znad kataru, drapania we gardle i lekkiego kaszlu Muszę się do pn wykurować Ale na razie spadam na spacer
1. moim zdaniem odpadły wyłączenie dlatego że trzynasty
2.ano
3.
4.

spadam do kuchni mieszać w garach

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-19, 18:19   #3231
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru wieczoru znaczy się fciałam napisać
Stary 2015-09-19, 18:31   #3232
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ju,zapachowo to ja bym przygarneła lutkowa roże,o ile jeszcze jest?
.
Nie ma

Cytat:
siedzenie pokryte skajem w taksówce marki Warszawa z lat 70

czyli da się nosić do ludzi bez krępacji

Polly, w jakim albumie - daj linkę

Stary 2015-09-19, 18:37   #3233
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Polly, w jakim albumie - daj linkę
U Polly w albumie, jak się wejdzie w profil.
Stary 2015-09-19, 18:42   #3234
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
snad kothy i kawusi

ojtam ojtam , to na pewno , ale dlaczego sokolnik nie może mieć innych zainteresowań niż sokolnictwo
owszę, wszystko może
i można też to logiczniej ująć w zdaniu

tz wymyślił nowy duży cel podróżny
jak wypali w ciagu 2 lat to będzie cut
Stary 2015-09-19, 19:25   #3235
Parabelka
Panaroja

Cytat:

czyli da się nosić do ludzi bez krępacji
dla Ciebie wręcz idealne - industrial , chemia i wintydż w jednym
Cytat:

owszę, wszystko może
i można też to logiczniej ująć w zdaniu
a to jeszcze zależy jaki był kontekst ogólny bo mogło być na przykład "Wśród zaproszonych na wystawę terrariów miłośników jaszczurek było wiele osób o rozmaitych zainteresowaniach . Przyjechał m.in. sokolnik z Płocka pan XZ , który hoduje gady"

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-09-19, 19:27   #3236
justynaneyman
Zakorzenienie

Polly, napisałam, bardzo dużo

Stary 2015-09-19, 20:27   #3237
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

a to jeszcze zależy jaki był kontekst ogólny bo mogło być na przykład "Wśród zaproszonych na wystawę terrariów miłośników jaszczurek było wiele osób o rozmaitych zainteresowaniach . Przyjechał m.in. sokolnik z Płocka pan XZ , który hoduje gady"
1. Popieram.

2.
Stary 2015-09-20, 00:32   #3238
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
dziś noszę globalnie - potwor zniknął, jest miło, przytulnie, skórzanie, tuberoza gdzieś tam z oddali sączy swój aromat. Nie wiem, co o tym sądzić , zaskoczył mnie kompletnie.
Może to dlatego, że przez pół roku nosiłam go "podnosowo" czyli w malej odległości od kinola - a on ma taką miękką projekcję, która nie miała się szansy rozwinąć.
Myslę jeszcze o nieco ostrzejszym Jasmin et Cigarettes

Stary 2015-09-20, 09:54   #3239
Betty83
Zakorzenienie

słowo na niedzielę: 'zanim rozbierzesz kobiete zastanow sie czy bedziesz miał ja za co ubrac'

Cytat:
Polly, napisałam, bardzo dużo
prywatnie? szkoda

Cytat:
myślę, że z takiego kontestu Margot by nie wyrywała
Stary 2015-09-20, 10:53   #3240
Parabelka
Panaroja

snad prania
Cytat:
dziś noszę globalnie - potwor zniknął, jest miło, przytulnie, skórzanie, tuberoza gdzieś tam z oddali sączy swój aromat. Nie wiem, co o tym sądzić , zaskoczył mnie kompletnie.
Może to dlatego, że przez pół roku nosiłam go "podnosowo" czyli w malej odległości od kinola - a on ma taką miękką projekcję, która nie miała się szansy rozwinąć.
Myslę jeszcze o nieco ostrzejszym Jasmin et Cigarettes
a bo perfumy to są w ogóle dzifne
wszystko co ma papierosy w nazwie odrzuca mnie bezwarunkowo na starcie już

Cytat:
słowo na niedzielę: 'zanim rozbierzesz kobiete zastanow sie czy bedziesz miał ja za co ubrac'

myślę, że z takiego kontestu Margot by nie wyrywała
1.
2.pewnie nie , ale nadal kontekstu nie znamy , więc nadal teoretyzujemy

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości