|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak, tylko że jak jest za dużo danych, to się gubię
![]() Jak dasz parę przykładów, to się wypowiem [QUOTE=Sabbath;52807873 A ja to co? Nalepka na jabol? [/QUOTE]Katowice - to Sabb - to oczywista oczywistość Cytat:
2. To dobrze A bardzo jestem ciekawa!Jakie raczej! ![]() Nie odmawia się i już ![]() Cytat:
![]() Polly, wiesz, ja sobie pomyślałam, oglądając twoje zdjęcia - jesteś prawdziwą artystką, przez duże A. Masz koncepcję, oryginalność, talent - nie ma po prostu takiej siły, żeby Cię nie chcieli. To tylko kwestia czasu - a może sesja komuś w miarę znanemu? Cytat:
To samo z jazdą na rowerze. Ale najnudniejsze jest żeglowanie, oesu. Jak widzę te iskry w oczach, to myślę sobie - kogo tu pogięło? Mnie czy "ich"? Malowanie Co za męka.Na dodatek, kiedy wypracowywałam obcasik, opierając dłoń o tło w obrazku, to mi się ono przylepiło do łapy ![]() No, ale to taki "przypadek" który później skutkuje kreatywnymi posunięciami ![]() Co do zapachów - no, zrobię mega wyprz (chce ktoś Smoka edp, Aromatics in White, Jeaux de Peau Lutka, Poeme końcówkę?)Rien zostało skrytykowane przez W. "pachnie tak, jakby ktoś tłukł w pomieszczeniu chemią prusaki i karaluchy, a ktoś inny, mocno wyperfumowany, wszedł zobaczyć, jak idzie" Aktualnie globalnie noszę Torreadorów - no i chyba to jest trafienie w sam sedes Ale czepiam się okropnie. Już po prostu czego bym nie testowała, mam jakieś ALE. To chyba lęk przed końcem procesu poszukiwań. Tym niemniej za Torreadorami przemawia fakt, że KONIECZNIE muszę ten zapach mieć w odlewce choćby.
|
|
#3215 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale lepiej sobie nie wyobrażać że sie zemdleje itp, bo u mnie to działa tak że się nakręcam i duże prawdopodobieństwo że się tak stanie Cytat:
Cytat:
![]() u mnie w mieście rodzinnym wybudowali basen jak byłam w podstawówce, ale np moja szkoła nie organizowała wyjść (wiem ze inne szkoły, zwłaszcza położone bliżej basenu organizowały) no i tym sposobem ja nie umiem pływać, bo nigdy sie nie uczyłam Cytat:
a spać mi się chciało też, ale ot chyba ze spadku ciśnienia ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ju, a czego Ty właściewie szukasz? ZMiana kolekcji/ kolejna rotacja? Bo początkowo zrozumiałąm, że szukasz zapachu na konkretną okazję, żeby dodać do kolekcji. Dla mnie, w sytuacji, gdy istnieje tyle perfum, szaleństwem byłoby chcieć tylko jedne ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
Tylko właśnie małż mnie NIE BĘDZIE mógł zawieźć najprawdopodobniej I to mnie mocno niepokoi. Wiem, że masz gorzej, myślisz, że czemu się stresuję jak będę kiedyś na Twoim miejscu. Serio, wychodziłam kiedyś z przychodni, a raczej wypełzałam, pobierały mi ponad 45 minut ![]() a po mnie ciężarna na badania - i moja refleksja - nie no to będzie Mission Impossible w moim wykonaniu skoro teraz jest już niemal niemożliwością wykonanie mi poboru. Chyba będą musieli do mnie przyjść.
|
||
|
|
|
#3217 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, bede wdzieczna---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
, az sobie to kilka razy przeczytałam ,ja zdaje sobie sprawe ze mi jesczze duzo brakuje, ale mam pomysł, wiem co mnie interesuje a co nie i staram się wciąż rozwijać. w dodatku widzę swoje błędy i staram sie je eliminować. komus znanemu...dobry pomysł,tylko nie wiem kto znany chciałby dac sie sfotografowac nieznanemu fotografowi ![]() tymczasem mega wydazenie promocyjne z moim udzialem zostało odwołane przez pogode
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Polly, wymyśliłam coś w nocy!
Wg mnie jest na to wielki popyt - zdjęcia profilowe na facebook! Ludzie są narcyzami, a dobre profilowe na wagę złota!
|
#3219 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tylko czy ktoś zechce wydać kilka stów na fotki na fejsika? Jeszcze zwykłe sesje dla modelek etc. Smok długo nie pobył A reszta Lutensów zostaje?
|
|
|
|
|
#3220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee myślisz? Ja byłam z didką i Tżtem. Didka wcześniej jeździła już na rolkach, także w sumie dość szybko załapała te łyżwy, choć bez upadków się nie obyło Tż nie jeździł naście lat i też jakoś już tam jeździł, ja najpierw chodziłam A w ogóle to upadłam tylko raz (w sumie zaraz jak wlazłam na lód Cytat:
![]() Opowieści z serii "Życie jest nieprzewidywalne" . Siedzę se ja wczoraj spokojnie na łaffce, czytam sobie internety na telefonie, za mną po lewej jakaś impreza firmowa - ognisko i te sprawy, za mną po prawej ptaki różne - a wśród nich bocian(!), przede mną młodzież i dzieci jeżdżące na koniach, pełen relaks... Aż tu nagle słyszę (zapatrzona dalej w te internety) "to może teraz mama pojeździ na koniu, co? " Yyy, jako, że żadnej innej mamy nie ma w pobliżu, to do mnie musi być skierowane to przecie. Jednak się upewniam - "ale, że ja? " Pełen relaks zostaje chwilowy zakłócony , dosiadam tego qnia (upewniwszy się jeszcze wcześniej czy na pewno nie załamie się pod mym ciężarem (podobnie jak na łyżwach się przewrócić ), ale może się mylę. Dziwnie się jechało, bo trochę bujało (ach te rymy ) ale po zejściu stwierdziłam, że w sumie mogłabym jeszcze raz Byle nie za długo Także no nie można przewiedzieć przeszłości , nawet siedząc spokojnie na łaffce, za chwilę łafka może się zamienić w konia ![]() I nadal macham znad kataru, drapania we gardle i lekkiego kaszlu Muszę się do pn wykurować Ale na razie spadam na spacer
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-09-19 o 13:28 |
||
|
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, pozbycie się tego, co mam, nie wchodzi w grę - musi zostać Tuberose Gardenia, CdG 2, Samsara. Choćby jako odskocznia. Chergui z Lutków, Arabie, Laine de Verre, cedre i Datura - mój słodziak. Te wszystkie wymienione to już dla mnie więcej, niż zapachy. Ale np Eden, Lou Lou, Aromatics - prawie puste flakony trzymam w pudełku i to mi wystarcza. I mam odlewki. Szukam... czego ja szukam... po pierwsze, lubię szukanie dla szukania niekoniecznie połączone z zakupemPo drugie - lubię eliminację - jako aktywność Po trzecie - chcę znaleźć sposób na używanie, a nie testowanie i wąchanie (choć nie sądzę, żeby mi się udało, jeśli powtarzam te same sytuacje od lat - i na dodatek mi z tym dobrze )Cytat:
Fotografowie w większości wypadków są nieznani ![]() Eliminacja błędów w twoim wypadku wygląda bardzo interesująco, nawet frapująco Zaraz zobaczę te znaki
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Nie sądzę
Chyba, że jacyś szaleńcy albo milionerzy Tzn na profilowe foto.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy zdają sobie sprawę z tego, jak to jest ważne - bo to wizytówka, określa, kogo się można spodziewać Smok w ogóle nie pobył - jeszcze zanim przyszedł wiedziałam, że go sprzedam a ze okazję ustrzeliłam, to mi za bardzo nie żalLutki zostają w liczbie - nie wiem jeszcze - od 2 do 6ściu Przyjdzie Fille - też wylatuje
|
|
#3224 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jesli ktoś jeździł kiedys w miare duzo na lyżwach, ale zrobił przerwę rok lub dłuzej, to nie zapomni i nie będzie do nowa zaczynał, ani miał obawy ![]() Akurat z upadkami na lód to jest tak, że im wiecej tym lepiej, bo wtedy człowiek się oswoi szybciej, nie będzie sie bał kombinacji, próbowania tego czy tamtego, upadków - bez poczucia luzu i swobody na łyzwach nie ma jazdy. Jak ktoś będzie za wszelka cene starał sie nie upasć, to bedzie sztywny za przeproszeniem jak kołek w płocie i to nie bedzie jazda, tylko kołkowanie ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
|
|
#3225 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z wrażenia! Reszta - mam identyczne podejście do perfum. Cytat:
|
||
|
|
|
#3226 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, kazda wskazówka jest na wage złota
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też na początku to było po prostu chodzenie, próbowanie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3228 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mcham znad prania,pieczenia,opalania ,jeżdżenia na szmacie i ogolnego metliku
Ju,zapachowo to ja bym przygarneła lutkowa roże,o ile jeszcze jest? A w ogole jestem za krotka wzglednie skombinuje drabine..
|
#3229 |
|
Nindżopesz
|
Ad łyżew to ostatnio jeździłam w podstawówce co nie przeszkodziło mi śmigać na rolkach kilka lat temu (a pomiędzy przeeerwa kilkunastoletnia) tak więc takie rzeczy się pamięta.
|
|
|
|
#3230 | |||
|
Panaroja
|
snad kothy i kawusi
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ano ![]() 3. ![]() 4. spadam do kuchni mieszać w garach
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli da się nosić do ludzi bez krępacji ![]() Polly, w jakim albumie - daj linkę
|
|
#3233 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i można też to logiczniej ująć w zdaniu ![]() tz wymyślił nowy duży cel podróżny ![]() jak wypali w ciagu 2 lat to będzie cut
|
|
#3235 |
|
Panaroja
|
dla Ciebie wręcz idealne - industrial , chemia i wintydż w jednym
a to jeszcze zależy jaki był kontekst ogólny bo mogło być na przykład "Wśród zaproszonych na wystawę terrariów miłośników jaszczurek było wiele osób o rozmaitych zainteresowaniach . Przyjechał m.in. sokolnik z Płocka pan XZ , który hoduje gady"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, napisałam, bardzo dużo
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ![]()
|
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
dziś noszę globalnie - potwor zniknął, jest miło, przytulnie, skórzanie, tuberoza gdzieś tam z oddali sączy swój aromat. Nie wiem, co o tym sądzić
, zaskoczył mnie kompletnie.Może to dlatego, że przez pół roku nosiłam go "podnosowo" czyli w malej odległości od kinola - a on ma taką miękką projekcję, która nie miała się szansy rozwinąć. Myslę jeszcze o nieco ostrzejszym Jasmin et Cigarettes
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
słowo na niedzielę: 'zanim rozbierzesz kobiete zastanow sie czy bedziesz miał ja za co ubrac' ![]() prywatnie? szkoda ![]() Cytat:
|
|
#3240 | ||
|
Panaroja
|
snad prania
![]() Cytat:
![]() wszystko co ma papierosy w nazwie odrzuca mnie bezwarunkowo na starcie już ![]() Cytat:
2.pewnie nie , ale nadal kontekstu nie znamy , więc nadal teoretyzujemy
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

a może hoduje jaszczurki i padalce żeby karmić sokoły , jastrzębie i co tam jeszcze 

[/QUOTE]

czas na dentystę nastał ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak ja nie nawidze tych durni! Nie patrzą na nikogo, szaleja i w d*** maja czy kogos przewróca czy nie 

Z wrażenia!