|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Nie no, 50 postów to chyba da się wymęczyć
NO TO CO TAM U WAS?
|
#4952 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
A u mnie jakoś leci. Slub już za 3 tygodnie, wcale jeszcze tego nie czuje.
|
|
|
|
#4953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba.. ![]() Cytat:
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2015-09-18 o 18:46 |
||
|
|
|
#4954 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
znając życie na 20 postów przed końcem wszystkie zamilkną po staremu w sumie, już tak mało wolnego czasu zostało a ostatnio się zmotywowałam i zrobiłam porządki w szufladach i szafie, tyle mi ubrań z szafy wyjechało, że teraz faktycznie NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ Cytat:
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie trzeba się wybrać na zakupy
)Mi został tydzień do poprawki :C
|
#4956 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak jak przed maturą az spac nie mogłam.ale kurde musze wziac wtedy jakies taby na uspokojenie wieczorem, bo jak sie nie wyspie to bd miala pande pod oczami
|
|
|
|
|
#4957 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Będzie dobrze, nie trzeba martwić się na zapas
Ja sobie chodzę na praktyki no i w sumie oprócz tego nic ciekawego
|
|
|
|
#4958 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zakupy w planach, ale coś się nie mogę dograć terminowo z bratową jakiś ciężki przedmiot? ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- gdzie praktyki odbywasz?
|
|
#4959 |
|
Zakorzenienie
|
Prawo finansowe i podatkowe, nic przyjemnego
Ja miałam praktyki w starostwie, to były najnudniejsze dni mojego życia
|
#4960 |
|
Kuźnia inspiracji
|
W firmie produkującej chemię samochodową i płyn do mycia do szyb Cler
w laboratorium badania jakości.
|
|
|
|
#4961 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
to współczuję ![]() ja na swoje praktyki nie narzekałam - w restauracji byłam z koleżanką, więc ciągle miałyśmy powody do śmiechu, a w szpitalu dało się przeżyć ![]() Cytat:
labo jest fajne, mogłabym pracować
|
|
#4962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż teraz mam wyjątkowy głód ciuchowy... a ja swoją pisałam w poniedziałek i nie poszło najgorzej, normalnie powiedziałabym, że na 100% zdam ale biorąc pod uwagę, że to mój profesor, słynny na całej uczelni z tego jakim cudem jest zdać u niego... to wolę się nie cieszyć na zapas bo wszystkiego się można spodziewać ![]() Swoją drogą pozdrawiam, jakieś 115 osób na roku, ponad 92 na poprawce Potwierdzam, nic przyjemnego
|
|
#4963 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4964 |
|
Lwiątko z Cintry
|
ja w zasadzie też, ale jak miałam wypchaną szafę to miałam poczucie 'ok, tyle mam ciuchów, na pewno mam co na siebie założyć'. a potem zrobiłam selekcję, wywaliłam z półek ciuchy, które mam od gimnazjum (a moja mama ze swojej szafy odkopała moją sukienkę z balu szóstoklasisty ), poukładałam te, które noszę i cóż... półka ze sweterkami pełna, ze spodniami też, a ta gdzie są jakieś luźne T-Shirty i bluzki wygląda tak biednie
|
#4965 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda gadać, w moim życiu jest tak, że jak coś sie zesra, to wszystko sie zesrywa.. na każdej płaszczyźnie nie o takie zmiany mi chodziło, jak mówiłam, że obetnę włosy i potrzebuję zmianCytat:
![]() Cytat:
![]() ja jestem w szoku, że ludzie z mojej grupy do tej pory poprawiają niektóre przedmioty skoro ja to zdałam za pierwszym razem, każdy głąb by to zdał..w tej szkole naprawde trzeba sie postarac, zeby nie przejsc![]() jakie plany na te piękną sobote dziewuszki ?---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
chyba czas skoczyć do Berlina do Primarku, ostatnio tam sie obkupiłam właśnie w tshirty zwykle, 2 € za sztuke, zal nie brac
|
|
#4966 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kurde, pogoda jest pikna, ale jak wyszłam na dwór ubrana lekko to było mi zimno ![]() ja kilka par zostawiłam do przeróbki, poobcinam je, poprzecieram, poniszczę i zrobię z nich szorty, poczekają sobie na kolejne lato muszę się umówić z bratową na rajd po Galerii i lumpach
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja zrobiłam napad na Primarka...
to żal mi było mamuśki, bo ona stawiała, kiedy ja już się spłukałam Natalia płakała jak ścinała? Jutro Tżt wraca do pracy, więc dzisiaj idziemy coś zjeść i się przejechać ;<
|
#4968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej ja też mam sukienkę z mojego balu szóstoklasisty Ale nadaje się do noszenia więc nie wywalam ![]() Cytat:
![]() Ja tak mam z niektórymi przedmiotami, że się dziwię. Szczególnie jak ludzie mają warunki z czegoś co nie dość, że jest proste to jeszcze na ogromnym czilu można ściągać... Ja rozumiem, że niektórzy moją nie chcieć bo oszustwo i tak dalej ale jakby mi groził warunek to bym schowała dumę do kieszeni ![]() Cytat:
Kupiłam sobie maseczkę oczyszczającą z Banii Agafii, korund do peelingów, olej z kocanki, serum flavo C z Biochemii Urody (muszę w końcu go zmieszać) i mydło aleppo z olejem z czarnuszki bo moje jak wróciłam z Openera to magicznie zniknęło z łazienki
|
|
#4969 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
Cytat:
) Cytat:
ostatnio tak mnie krem zapchał, wyskoczyły mi bolące podskórne gule, masakra pozbyłam się ich już, ale boję się w ogóle sięgnąć po cokolwiek drogeryjnego/aptecznego, uciekam w naturę
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Wy żyjecie
Cytat:
Tona ciuchów, nie noszę prawie nic, potrzebuję wielkich zakupów, ale nie, nie wywalę, bo może kiedyś się przyda. Na pewno ![]() Co do tematów kosmetycznych, to ja po latach eksperymentów kosmetycznych zawitałam w końcu u dermatologa i nie rozumiem dlaczego tak późno |
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam nawet sentyment do starego, brzydkiego tapczanu na którym spałam z moją koleżanką jak wpadała na nocki. Dzisiaj rodzice go oddali Swoją drogą od 2 dni nie zamieniłam słowa z moimi rodzicami. Jutro będzie stypnie bo siostra ze szwagrem na wakacjach (Madera, tym to dobrze ), z M się nie widzę, cały dzień nie będzie do kogo gęby otworzyć ![]() No moja właśnie o tyle się nadaje, że jest na mnie dobra Dosyć uniwersalną kiecę miałam, nawet jako spódnicę można ją nosić. Pomijam fakt, że poza tą jedną okazją nie miałam jej na sobie Skąd ten stres i złe emocje? ![]() Olej tamanu kupiłam M, ale wali rosołem Jak ma dłuższy zarost to potem cały dzień ten rosół czuję, haha ![]() Ja jednak w 100% na naturę się nie zdaję bo nie do końca mi to służy. Walczyłam rok domowymi papkami z trądzikiem i dopiero jak zminimalizowałam pielęgnację, dodałam apteczną maść, delikatne oczyszczanie rano a mydło czarne/węglowe/aleppo wieczorem to przyniosło to rezultaty. Teraz głównie skupiam się na naczynkach i niektórych przebarwieniach. Ważny jest zdrowy rozsądek, proste (a nie kilometrowe) składy i naturalne składniki
|
|
#4972 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
to zdanie takie pocieszające Cytat:
gdybym ja tak miała, to już bym dawno utonęła w stercie niepotrzebnych rzeczy, a serio... nie mam na to miejsca wiadomo, zdjęć i jakiś prezentów, pamiątek nie wywalę, ale jakieś głupoty kupione np. pod wpływem chwili, których nie używam i tylko się kurzą albo ich nie noszę -> out ograniczyłam też ilość durnostojek na widoku, dużo lepiej to wszystko wygląda, a i mniej rzeczy przy wycieraniu kurzu ![]() mam pms giganta, przez dwa dni warczałam na ludzi, a przez dwa kolejne siedziałam i ryczałam, a dzisiaj znowu były epizody złości wyjątkowo ciężko to przerabiam w tym miesiącu.no i studia mnie stresują, ale to dłuższy temat i może innym razem o tym napiszę ![]() Cytat:
jak wali rosołem to zniosę ja muszę spróbować, bo po tym jak mnie ten krem zapchał to normalnie płakać mi się chciało, jak przeglądałam się w lusterku... nadal mi się chce płakać, bo mam dramat na ryju i próbuję to jakoś uratować a był moment, kiedy byłam zadowolona ze swojego stanu cery... i wzięło i się zesrało ![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- obejrzałam sobie Magicznego Michała XXL na odstresowanie, pomogło
|
|
#4973 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwnie tu... inaczej ![]() co jest? Cytat:
Cytat:
ja ostatni raz pełen makijaż twarzy miałam pod koniec maja Cytat:
![]() jutro idę na imprezę rodzinną... doczekać się nie mogę
|
|
|
#4974 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pochwal się lepiej co się z Twoimi rzęsami stało nie zazdroszczę, ja powinnam dostać dzisiaj i jeszcze bardziej znienawidzić świat mam podobnie, wszystkiego się odechciewa, ale staram się tak negatywnie nie nastawiać, bo znowu będzie to co rok temu ![]() to chyba zacznę Ci kopać dołek nagrobek też zrobię i kwiatki kupię, jakie lubisz?
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam chujnie, czuję bezsens wszystkiego, tęsknotę (sama nie wiem za czym), potrzebę zmiany i ogarnięcia swojego życia i jednocześnie wielką niemoc, cierpię na brak kasy i nawet wyszłam z długiem po pobycie w Stanach, FANTASTYCZNIE ![]() i powoli planuję wyprowadzkę, ale strasznie się boję ![]() nie no, bez przesady, przeżyłabym wszystko tylko nie dziewczynę mojego kuzyna
|
|
|
#4976 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
musiałam no z tą wyprowadzką to już tak na milion procent pewne? z rodzicami gadałaś? ![]() jesteś mną... nie znoszę dziewczyny mojego brata ciotecznego... a pozostali członkowie rodziny ją uwielbiają. i się czasem zastanawiam czy to ze mną jest coś nie tak, czy im już tak mocno w doopy wlazła.
|
|
#4977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, bo to zależy od tego co dalej zrobię ze studiami, poza tym mój pomysł nie zyska aprobaty i nie ma opcji, żebyśmy się rozstali w zgodzie niestety... ![]() hi5!
|
|
|
#4978 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
a Ty fakaj bąka ![]() znasz moje podejście co do studiów... kiepsko, ale może jak zobaczą, że dajesz sobie radę bez nich i ogarniasz, to może im przejdzie. w większości przypadków przeprowadzka to poprawa kontaktów z rodzicami. z resztą nie było Cię tyle czasu to wiesz, jak to wyglądało i wygląda po powrocie.
|
|
#4979 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, szafę i komodę.Studia stresują? Naaapisz o co cho ![]() Cytat:
z długiem? a ty nie miałaś tam czasem zarobić sobie? uuu. Do innego miasta? Wynajmować mieszkanie? Cytat:
ja nienawidzę męża.. hmm.. w sumie mojej cioci.. ale wiekowo jesteśmy trochę zbliżone.. To najmłodsza córka siostry mojej babci, jest w wieku mojej siostry mniej więcej więc zawsze była bardziej jak kuzynka niż ciocia. No, i jej mąż... Cytat:
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Nic porywającego, siedzę w domu, nie chce mi się wracać na studia
Ty lepiej opowiedz jak w Stanach, bo chodzi mi ten pomysł po głowie na przyszły rok ![]() Jaki pomysł, co chcesz zrobić ze studiami? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

a ostatnio się zmotywowałam i zrobiłam porządki w szufladach i szafie, tyle mi ubrań z szafy wyjechało, że teraz faktycznie NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ

skoro ja to zdałam za pierwszym razem, każdy głąb by to zdał..w tej szkole naprawde trzeba sie postarac, zeby nie przejsc
), z M się nie widzę, cały dzień nie będzie do kogo gęby otworzyć

No, szafę i komodę.