"Rolnik szuka żony" - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-21, 10:24   #2461
shanta
Wtajemniczenie

Dot.: "Rolnik szuka żony"

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
A ja się zraziłam do Grześka już od prezentacji kandydatów - dla mnie to strasznie dominujący facet, który szuka kobiety uległej, która poprowadzi dom, wychowa dzieci i nie będzie się wychylać. I przez wybór partnerek widać, że plan realizuje - zostają najcichsze. No spoko, jak obojgu to będzie pasować, natomiast dla mnie subiektywnie byłby to partner nie do zniesienia. Nie pozwoliłabym nikomu się całkowicie zdominować.
Od początku miałam takie same odczucia
Pewnie dogada się z Anią, bo widać że jej pasuje taki facet.
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 10:41   #2462
calliope86
Wtajemniczenie

Rafał jak lepił z gliny z tą jedną dziewczyną to aż mu uszami para buchała ze złości, chyba jednak nie lubi być taki spontaniczny jak wcześniej deklarował .
Anka mogłaby się lepiej wyrażać, ciągle powtarzała o tym robalu i zdjęciu dowodowym chociaż ani jedno nie było robalem tylko owadem, a drugie nie było robione robione wcale do dowodu. Widać, że niektórzy faceci są bardzo za nią, nie wiem tylko czy ona to odwzajemni.
U Grześka spodziewałam się, że wybierze Ankę natomiast dwie pozostałe dziewczyny to trochę niespodzianka. Wybrał w sumie tak bezpiecznie dla siebie... Wysokie blondynki mogłyby mu dać ostro popalić.
U Roberta spodziewałam się, że tak to się skończy. Dziewczyna, która odpadła mimo, że jest pozytywna zamęczyłaby go.
Pan Eugeniusz wybrał sobie dwie panie, które obstawiałam. Szkoda, że tego tanga się nie nauczył .

calliope86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 10:57   #2463
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
O co on się w ogóle obraził ? Dziewczynie nie wyszedł wazon więc zaproponowała robienie rzeźby a chłopyszek od razu się zaczął dąsać
Nie mam pojęcia Dla mnie to taki dzieciaczek - humorzasty, patrzy wyłącznie na wygląd, chce się zabawić tyle. Szkoda tylko, jeśli jakiejś dziewczynie przez to złami serce.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:08   #2464
phony
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
A ja się zraziłam do Grześka już od prezentacji kandydatów - dla mnie to strasznie dominujący facet, który szuka kobiety uległej, która poprowadzi dom, wychowa dzieci i nie będzie się wychylać. I przez wybór partnerek widać, że plan realizuje - zostają najcichsze. No spoko, jak obojgu to będzie pasować, natomiast dla mnie subiektywnie byłby to partner nie do zniesienia. Nie pozwoliłabym nikomu się całkowicie zdominować.
Ja też bym się do takiego związku nie nadawała, ale się do Grześka nie zraziłam. Znam całkiem sporo kobiet, które chciałyby mieć zaradnego pracującego męża, który będzie tym dominującym w związku i który widziałby je w roli matek prowadzących dom, niekoniecznie podejmujących jakąkolwiek pracę zarobkową. Wbrew pozorom dużo jest kobiet, którym pasuje tradycyjny podział ról i sporo z nich narzeka, że ciężko jest obecnie znaleźć męzczyznę, któremu by taki podział rzeczywiście odpowiadał.
Stary 2015-09-21, 11:17   #2465
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phony Pokaż wiadomość
Ja też bym się do takiego związku nie nadawała, ale się do Grześka nie zraziłam. Znam całkiem sporo kobiet, które chciałyby mieć zaradnego pracującego męża, który będzie tym dominującym w związku i który widziałby je w roli matek prowadzących dom, niekoniecznie podejmujących jakąkolwiek pracę zarobkową. Wbrew pozorom dużo jest kobiet, którym pasuje tradycyjny podział ról i sporo z nich narzeka, że ciężko jest obecnie znaleźć męzczyznę, któremu by taki podział rzeczywiście odpowiadał.
Ale ja rozumiem podział ról itp. Tylko takie odnoszę wrażenie [może mylne], że facet będzie rządził i wymuszał a nie 'układał się' i 'dzielił rolami'.
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:24   #2466
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie.
Facet nie dla mnie, ale podoba mi się że podchodzi do programu poważnie, że już w wizytówce było widać że szuka uległej dziewczyny, która będzie realizowała się w domu i takiej konsekwentnie szuka.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:25   #2467
marianna144
Wtajemniczenie

kurcze myla mi sie imiona kandydatów ale ten "londynczyk" tez mnie nie zachwyca- jakos tak nie pałał entuzjazmem do powrotu do kraju, jak go juz ania przymusiła do takiej deklaracji to próbował chociaz przeforsowac domek pod Londynem
zreszta pisałyscie juz o tym, ale On siedzi w tym Londynie juz 10 lat.a ten syn jest tam z nim? bo jak nie to słowo "wychowuje"syna jest troche na wyrost.
A ten w rozowej polówce i w okularach (wybrany) na pierwszym spotkaniu troche sie motał zapytany ile lat trwało jego małzenstwo. mozna taka rzecz zapomniec?
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:29   #2468
ZamyslonaRoztargniona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
kurcze myla mi sie imiona kandydatów ale ten "londynczyk" tez mnie nie zachwyca- jakos tak nie pałał entuzjazmem do powrotu do kraju, jak go juz ania przymusiła do takiej deklaracji to próbował chociaz przeforsowac domek pod Londynem
zreszta pisałyscie juz o tym, ale On siedzi w tym Londynie juz 10 lat.a ten syn jest tam z nim? bo jak nie to słowo "wychowuje"syna jest troche na wyrost.
A ten w rozowej polówce i w okularach (wybrany) na pierwszym spotkaniu troche sie motał zapytany ile lat trwało jego małzenstwo. mozna taka rzecz zapomniec?
Inną ilość lat mogło trwać formalnie, a inną faktycznie. Często ludzie biorą rozwód dopiero kilka lat po rozstaniu. Stąd może zastanowienie przy odpowiedzi.
ZamyslonaRoztargniona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:43   #2469
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Szkoda tej Ani co odpadła od Rafała bo bardzo fajna dziewczyna, ale na pewno nie dla niego

On pokazał dziś, że ma swoje faworytki, nie spodziewałam się, że wybierze Martę.

Grzesiek trochę mnie zaskoczył swoimi wyborami i tylko tej Ani byłam pewna, reszta to zaskoczenie. Żałuje,że nie wybrał tej, której podziękował jako ostatniej bo ładna i poukładana była.
Chodzi Ci o Justynę?Taką co miała kobaltową sukienkę i długie ciemne włosy?

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Tak jak powiedziała jedna z kandydatek, pan Eugeniusz przyszedł do programu zabawić się. Pani w kapeluszu... słów mi zabrakło, jak powiedziała że dobrze że odpadła bo ma kogoś w Gdyni. To po co przyjechała?
To samo sobie pomyslałam...
Chyba, że kogoś poznała między zgłoszeniem się do programu (jak list pisała) a przyjazdem tam.
Dla Eugeniusza widzę albo tą panią Liliane albo tą co jest pewna siebie Krystyna

Rafał mnie denerwuje Taki pewny siebie cwaniaczek. Ale by mu chyba mina zrzędłą gdyby wybrał tą dziewczynę o zielonych oczach a ona mu powiedziałaby ze sie rozmyśliła

Grzesiek szkoda mi, że tej Olgi z Mołdawii nie wziął, sympatyczna się wydawała. Justyna też.
Mirella wesoła sympatyczna jest

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:44   #2470
Marika1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ammia Pokaż wiadomość
Nie rozumiem trochę wyborów Ani, ten z Londynu i Jakub ok- pasowali do niej ale nie wiem dlaczego wybrała Łukasza? Myślałam że wybierze tego od wiersza. Ten Łukasz to taki cwany się wydaje- kilka razy powiedział że on zna swoją wartość, z tym że on raczej nie pasuje do wsi- boi się robali i taki trochę lalusiowaty, nie widzę go na gospodarstwie.

Wybory Roberta mnie nie zaskoczyły, faworytką jest Krystyna. To brunetka która odpadła była dla niego zbyt energiczna,szkoda jej w sumie trochę bo widać ze dziewczynie zależało i myślę że miałby z nią wesoło.

Rafał- tak jak powiedziała jedna z dziewczyn raczej nie szuka partnerki tylko zabawy, jego wybór zdziwił mnie, wybrał dziewczyny których wogóle bym się nie spodziewała w tym jedną z którą nie zamienił słowa podczas lepienia z tej gliny.

Grzesiek- tutaj mnie dziwi wybór Mirelli, kompletnie mi do niego nie pasuje, wybrał bardzo spokojne dziewczyny ale widać że realizuje to to sobie założył i to jakiej partnerki szuka.

Co do pana Eugeniusza to najbardziej go widzę z panią Lillianą, cieszyła się z wyboru i pan Eugeniusz chyba wpadł jej w oko.
Co do wytłuszczonego zdania odnośnie wyboru Anny - to masz w 100% rację. Łukasz jest cwanym lisem. W swojej okolicy słynie z oszustw matrymonialnych i finansowych. Mam nadzieję, że Ania jak najszybciej się go pozbędzie, bo szkoda dziewczyny! W sumie ona ma głowę na karku to wkrótce go przejrzy. Z resztą już zauważyła, że oszukał ją w sprawie wieku.
Marika1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:54   #2471
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy chwila, jesli on pracuje zawodowo a ona nie, to sila rzeczy on jest dominujacy w zwiazku, a zona to cicha myszka To serio tak? Bo sie troche posmialam.

Coraz mniej lubie Anie, Rafala, sympatia zostala mi tylko dla Grzegorza.
Nie wiem czy bede dalej ogladac, ta edycja jest mniej "naturalna" niz poprzednia, nie wiem czy to montaz czy ludzie ale cos zawodzi.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2015-09-21 o 12:02
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 11:57   #2472
calliope86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marika1 Pokaż wiadomość
Co do wytłuszczonego zdania odnośnie wyboru Anny - to masz w 100% rację. Łukasz jest cwanym lisem. W swojej okolicy słynie z oszustw matrymonialnych i finansowych. Mam nadzieję, że Ania jak najszybciej się go pozbędzie, bo szkoda dziewczyny! W sumie ona ma głowę na karku to wkrótce go przejrzy. Z resztą już zauważyła, że oszukał ją w sprawie wieku.

calliope86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:00   #2473
marianna144
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo skad wiesz?
marianna144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:09   #2474
shanta
Wtajemniczenie

Dziewczyny Grzegorza faktycznie niziutkie w porównaniu do niego
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...52&oe=56A1E0E1
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:29   #2475
sasanka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Zdziwił mnie wybór Mirelli przez Grześka. Myślałam, że wybierze Justynę. Z tej trójki to chyba najbardziej pasuje do niego ta dziewczyna w różowej bluzce, chociaż Ania przedszkolanka jest urocza Widać, że ten facet sobie obrał jakiś cel, ma jasny plan co do żony, małżeństwa, dzieci i go realizuje i to mi się podoba, a nie jak niektórzy inni uczestnicy, biorą udział w programie dla zabawy...
Dziewczyny chyba są świadome, że to dominujący facet i chyba wszystkim trzem to odpowiada.
sasanka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:32   #2476
Peg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Wybrał najbardziej potulne, przeciętne z wyglądu myszki... niby mówił, że szuka kogoś spokojnego, ale bez przesady, myślałam, że zostawi chociaż jedną bardziej energiczną dziewczynę.

Wbrew pozorom ja się takich facetów boję. To pokazuje, że ma w sobie zakorzenioną bardzo silną potrzebę władzy nad drugą osobą. Nigdy bym z kimś takim nie weszła w związek.
Peg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:42   #2477
karolinka86
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd masz takie info nt Łukasza?
A swoja drogą też jakoś średnio mi do gustu przypadł

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sasanka92 Pokaż wiadomość
Zdziwił mnie wybór Mirelli przez Grześka. Myślałam, że wybierze Justynę. Z tej trójki to chyba najbardziej pasuje do niego ta dziewczyna w różowej bluzce, chociaż Ania przedszkolanka jest urocza Widać, że ten facet sobie obrał jakiś cel, ma jasny plan co do żony, małżeństwa, dzieci i go realizuje i to mi się podoba, a nie jak niektórzy inni uczestnicy, biorą udział w programie dla zabawy...
Dziewczyny chyba są świadome, że to dominujący facet i chyba wszystkim trzem to odpowiada.
Dlaczego Cię dziwi wybór Mirelli?Moim zdaniem jest sympatyczna, choć Justyna też ok była.

Ciekawa jestem czy do programu faktycznie dostało się 5 osób, które dostało najwięcej listów...

karolinka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:44   #2478
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Wybrał najbardziej potulne, przeciętne z wyglądu myszki... niby mówił, że szuka kogoś spokojnego, ale bez przesady, myślałam, że zostawi chociaż jedną bardziej energiczną dziewczynę.

Wbrew pozorom ja się takich facetów boję. To pokazuje, że ma w sobie zakorzenioną bardzo silną potrzebę władzy nad drugą osobą. Nigdy bym z kimś takim nie weszła w związek.
Wiesz, ja zawsze wybieralam facetow spokojnych, milych, dobrych. Owszem, madrych, inteligentnych, nie ciapowatych, ale tez nie takich "hop do przodu" tylko wlasnie spokojnych bardzo.
I kurcze do glowy by mi nie przyszlo, ze trzeba sie mnie bac, bo mam zakorzeniona silna potrzebe wladzy.
No musze meza zapytac czy sie az tak bardzo rzadze

Ludzie maja rozne gusta, moze i Grzegorz ma zadatki na despote, ja tego nie wiem, ale tylko po tym, ze woli spokojniejsze dziewczyny nie oceniajmy go jako osobe chcaca rzadzic zona.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:52   #2479
Ammia
Zadomowienie

Cytat:
A skąd masz takie informacje?
Ale co do oszustwa w sprawie wieku to się zgodzę, sama powiedziała że nakłamał trochę w liście i jej pułap był powyżej 30-stki a teraz wybiera takiego młodziaka co jest dla mnie totalnie niezrozumiałe. Pewnie ostatecznie wybierze pomiędzy Jakubem a tym londyńczykiem a Łukasz to taka "zapchajdziura" żeby było 3 kandydatów, choć w sumie mogła zaprosić tego od wiersza ale mówiła że był taki trochę wycofany,może to przeważyło?

Patrzę teraz na stronę rolnika i pisze ze Krystyna od Roberta ma 24 lata, to prawda czy jakiś błąd? Dałabym jej więcej.

Edytowane przez Ammia
Czas edycji: 2015-09-21 o 13:02
Ammia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 12:59   #2480
lulka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka86 Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o Justynę?Taką co miała kobaltową sukienkę i długie ciemne włosy?
o Małgosie

Edytowane przez lulka19
Czas edycji: 2015-09-21 o 13:00
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 13:09   #2481
sasanka92
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Dlaczego Cię dziwi wybór Mirelli?Moim zdaniem jest sympatyczna, choć Justyna też ok była.

Ciekawa jestem czy do programu faktycznie dostało się 5 osób, które dostało najwięcej listów...
Mirella troszkę chyba dla niego za młoda, po prostu Justyna wydawała mi się odpowiedniejsza, i pod względem charakteru, i urody.
Ehh... znowu zaczęłam grzebać w internecie i natknęłam się na jeden komentarz odnośnie Grześka i jego wybranki. Niedługo stracę całą przyjemność z oglądania
Stary 2015-09-21, 13:30   #2482
Marika1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calliope86 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez marianna144 Pokaż wiadomość
Ooo skad wiesz?
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Ammia Pokaż wiadomość
A skąd masz takie informacje?
Ale co do oszustwa w sprawie wieku to się zgodzę, sama powiedziała że nakłamał trochę w liście i jej pułap był powyżej 30-stki a teraz wybiera takiego młodziaka co jest dla mnie totalnie niezrozumiałe. Pewnie ostatecznie wybierze pomiędzy Jakubem a tym londyńczykiem a Łukasz to taka "zapchajdziura" żeby było 3 kandydatów, choć w sumie mogła zaprosić tego od wiersza ale mówiła że był taki trochę wycofany,może to przeważyło?

Patrzę teraz na stronę rolnika i pisze ze Krystyna od Roberta ma 24 lata, to prawda czy jakiś błąd? Dałabym jej więcej.
Wiem, bo mieszkam w jego okolicy (że tak się wyrażę)
Marika1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 14:00   #2483
pipimele
Raczkowanie

Cytat:
Mirella troszkę chyba dla niego za młoda, po prostu Justyna wydawała mi się odpowiedniejsza, i pod względem charakteru, i urody.
Ehh... znowu zaczęłam grzebać w internecie i natknęłam się na jeden komentarz odnośnie Grześka i jego wybranki. Niedługo stracę całą przyjemność z oglądania
Gdzie, gdzie?

V
V
V
pipimele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 14:19   #2484
memsahib
Raczkowanie

Jak dla mnie to Ania i Rafał po prostu nie dostali tego czego się spodziewali. Podejrzewam, że Anka oczekiwała fajnego faceta, który mógłby reklamować ciągniki John Deere i jednocześnie być porządnym mężem, gospodarzem i super ojczymem. Widać było jej rozczarowanie i dystans po pierwszych rozmowach. I słusznie bo nie widzę wśród tych kandydatów kogoś, kto udźwignie jej wymagania. Mariusz może i robi najlepsze wrażenie z całej grupy, ale nie wiem czy życie na wsi będzie mu odpowiadać. Tam nie ma możliwości życia na dwa domy, priorytetem jest gospodarstwo. Na weekendy czy wypady do domu pod Londynem może zwyczajnie brakować czasu i możliwości. Łukasza nie chce mi się komentować, mam nadzieję, że wybrała go tylko dla show bo jeżeli myśli o nim jako o poważnym kandydacie to nie zna się na ludziach. Trzeci (Jakub?) jest w porządku, ale chyba za mało stanowczy i pewny siebie.

Rafał to samo. Ewidentnie spodziewał się lasek idealnie skrojonych co do jego oczekiwań. A tu zonk, normalne dziewczyny z wadami i zaletami jak u każdego. Podejrzewam, że skupi się na Kamili, a reszta jest bo jest. Szkoda dziewczyn.

Grzesiek ma co chciał, chyba. Mimozy albo krypto-mimozy. Zobaczymy co będzie dalej.

Robert jest fajny, kandydatki też ma sympatyczne. Krystyna to dla mnie taki znak zapytania.

U Pana Eugeniusza świetne kobiety i on chyba też zadowolony z wyboru. Ciekawe, co tam będą wyprawiać na gospodarstwie
memsahib jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 15:36   #2485
sasanka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pipimele Pokaż wiadomość
Gdzie, gdzie?
wklejam Ci na biało ten komentarz(pisownia oryginalna)
,,Grzegorz i Anka są już parą poznali się za nim zaczęli kręcić odcinki.Poznali się po zgłoszeniu się do tego programu wiec już nie mógł się wycofać zatem ją wciągną.''

Stary 2015-09-21, 15:54   #2486
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam Ci na biało ten komentarz(pisownia oryginalna)
,,Grzegorz i Anka są już parą poznali się za nim zaczęli kręcić odcinki.Poznali się po zgłoszeniu się do tego programu wiec już nie mógł się wycofać zatem ją wciągną.''

To ten list od niej nawet nie był prawdą tylko chcieli uwiarygodnić że się z nią spotkał ?

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 16:11   #2487
sasanka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
To ten list od niej nawet nie był prawdą tylko chcieli uwiarygodnić że się z nią spotkał ?
Jeżeli ten komentarz jest prawdą to na to wygląda. Ale czy jest prawdą...? Możemy się tylko domyślać
Stary 2015-09-21, 17:04   #2488
alexandrika
Zadomowienie

czy tylko mi się wydaje, że ta Ewelina od Rafała jest bardzo podobna do tancerki z tzg Magdy Soszyńskiej-Michno
alexandrika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:15   #2489
lexi221
Zadomowienie

Jeśli to prawda to Grzegorz to brak mi słów.
Rafał dla mnie pusty dzieciak jak lepił ten wazonik z tą Eweliną to nie wiem co mu w d**ę wpadło? W sumie jak się z nią żegnał to mógł chociaż (jak sama E słusznie zauważyła) podać rękę a tak zachował się jak prostak chyba go wyczuła.
Robert mógł zaprosić tą gadatliwą do domu szkoda, że się popłakała żal mi jej było.
Eugeniusz śmiesznie tańczył, Anka jakaś dziwna w tym odc.
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-21, 17:20   #2490
201710120930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Luba
Nie wiem czy bede dalej ogladac, ta edycja jest mniej "naturalna" niz poprzednia, nie wiem czy to montaz czy ludzie ale cos zawodzi.
ZGADZAM SIĘ!!
Jak dla mnie też coś nie teges w tej edycji
Ludzie nie wzbudzają emocji tak jak w 1-szej
Myslę i o wybierających i wybieranych
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości