|
|
#2461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Rolnik szuka żony"
Cytat:
Pewnie dogada się z Anią, bo widać że jej pasuje taki facet. |
|
|
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Rafał jak lepił z gliny z tą jedną dziewczyną to aż mu uszami para buchała ze złości, chyba jednak nie lubi być taki spontaniczny jak wcześniej deklarował
Anka mogłaby się lepiej wyrażać, ciągle powtarzała o tym robalu i zdjęciu dowodowym chociaż ani jedno nie było robalem tylko owadem, a drugie nie było robione robione wcale do dowodu. Widać, że niektórzy faceci są bardzo za nią, nie wiem tylko czy ona to odwzajemni. U Grześka spodziewałam się, że wybierze Ankę natomiast dwie pozostałe dziewczyny to trochę niespodzianka. Wybrał w sumie tak bezpiecznie dla siebie... Wysokie blondynki mogłyby mu dać ostro popalić. ![]() U Roberta spodziewałam się, że tak to się skończy. Dziewczyna, która odpadła mimo, że jest pozytywna zamęczyłaby go. ![]() Pan Eugeniusz wybrał sobie dwie panie, które obstawiałam. Szkoda, że tego tanga się nie nauczył .
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to taki dzieciaczek - humorzasty, patrzy wyłącznie na wygląd, chce się zabawić tyle. Szkoda tylko, jeśli jakiejś dziewczynie przez to złami serce.
|
|
|
|
|
#2464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Facet nie dla mnie, ale podoba mi się że podchodzi do programu poważnie, że już w wizytówce było widać że szuka uległej dziewczyny, która będzie realizowała się w domu i takiej konsekwentnie szuka. |
|
|
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze myla mi sie imiona kandydatów ale ten "londynczyk" tez mnie nie zachwyca- jakos tak nie pałał entuzjazmem do powrotu do kraju, jak go juz ania przymusiła do takiej deklaracji to próbował chociaz przeforsowac domek pod Londynem
![]() zreszta pisałyscie juz o tym, ale On siedzi w tym Londynie juz 10 lat.a ten syn jest tam z nim? bo jak nie to słowo "wychowuje"syna jest troche na wyrost. A ten w rozowej polówce i w okularach (wybrany) na pierwszym spotkaniu troche sie motał zapytany ile lat trwało jego małzenstwo. mozna taka rzecz zapomniec? |
|
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba, że kogoś poznała między zgłoszeniem się do programu (jak list pisała) a przyjazdem tam. Dla Eugeniusza widzę albo tą panią Liliane albo tą co jest pewna siebie Krystyna ![]() Rafał mnie denerwuje Taki pewny siebie cwaniaczek. Ale by mu chyba mina zrzędłą gdyby wybrał tą dziewczynę o zielonych oczach a ona mu powiedziałaby ze sie rozmyśliła Grzesiek szkoda mi, że tej Olgi z Mołdawii nie wziął, sympatyczna się wydawała. Justyna też. Mirella wesoła sympatyczna jest
|
|
#2470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To serio tak? Bo sie troche posmialam. ![]() Coraz mniej lubie Anie, Rafala, sympatia zostala mi tylko dla Grzegorza. Nie wiem czy bede dalej ogladac, ta edycja jest mniej "naturalna" niz poprzednia, nie wiem czy to montaz czy ludzie ale cos zawodzi.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2015-09-21 o 12:02 |
|
|
|
|
#2472 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2474 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Grzegorza faktycznie niziutkie w porównaniu do niego
![]() https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...52&oe=56A1E0E1 |
|
|
|
#2475 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widać, że ten facet sobie obrał jakiś cel, ma jasny plan co do żony, małżeństwa, dzieci i go realizuje i to mi się podoba, a nie jak niektórzy inni uczestnicy, biorą udział w programie dla zabawy... Dziewczyny chyba są świadome, że to dominujący facet i chyba wszystkim trzem to odpowiada. |
|
|
|
|
#2476 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wbrew pozorom ja się takich facetów boję. To pokazuje, że ma w sobie zakorzenioną bardzo silną potrzebę władzy nad drugą osobą. Nigdy bym z kimś takim nie weszła w związek. |
|
|
|
|
#2477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoja drogą też jakoś średnio mi do gustu przypadł ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Ciekawa jestem czy do programu faktycznie dostało się 5 osób, które dostało najwięcej listów...
|
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kurcze do glowy by mi nie przyszlo, ze trzeba sie mnie bac, bo mam zakorzeniona silna potrzebe wladzy. No musze meza zapytac czy sie az tak bardzo rzadze ![]() Ludzie maja rozne gusta, moze i Grzegorz ma zadatki na despote, ja tego nie wiem, ale tylko po tym, ze woli spokojniejsze dziewczyny nie oceniajmy go jako osobe chcaca rzadzic zona.
|
|
#2479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale co do oszustwa w sprawie wieku to się zgodzę, sama powiedziała że nakłamał trochę w liście i jej pułap był powyżej 30-stki a teraz wybiera takiego młodziaka co jest dla mnie totalnie niezrozumiałe. Pewnie ostatecznie wybierze pomiędzy Jakubem a tym londyńczykiem a Łukasz to taka "zapchajdziura" żeby było 3 kandydatów, choć w sumie mogła zaprosić tego od wiersza ale mówiła że był taki trochę wycofany,może to przeważyło? Patrzę teraz na stronę rolnika i pisze ze Krystyna od Roberta ma 24 lata, to prawda czy jakiś błąd? Dałabym jej więcej.
![]() Edytowane przez Ammia Czas edycji: 2015-09-21 o 13:02 |
|
|
|
|
#2480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2015-09-21 o 13:00 |
|
|
|
|
#2481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh... znowu zaczęłam grzebać w internecie i natknęłam się na jeden komentarz odnośnie Grześka i jego wybranki. Niedługo stracę całą przyjemność z oglądania
|
|
|
|
|
#2482 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2483 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to Ania i Rafał po prostu nie dostali tego czego się spodziewali. Podejrzewam, że Anka oczekiwała fajnego faceta, który mógłby reklamować ciągniki John Deere i jednocześnie być porządnym mężem, gospodarzem i super ojczymem. Widać było jej rozczarowanie i dystans po pierwszych rozmowach. I słusznie bo nie widzę wśród tych kandydatów kogoś, kto udźwignie jej wymagania. Mariusz może i robi najlepsze wrażenie z całej grupy, ale nie wiem czy życie na wsi będzie mu odpowiadać. Tam nie ma możliwości życia na dwa domy, priorytetem jest gospodarstwo. Na weekendy czy wypady do domu pod Londynem może zwyczajnie brakować czasu i możliwości. Łukasza nie chce mi się komentować, mam nadzieję, że wybrała go tylko dla show bo jeżeli myśli o nim jako o poważnym kandydacie to nie zna się na ludziach. Trzeci (Jakub?) jest w porządku, ale chyba za mało stanowczy i pewny siebie.
Rafał to samo. Ewidentnie spodziewał się lasek idealnie skrojonych co do jego oczekiwań. A tu zonk, normalne dziewczyny z wadami i zaletami jak u każdego. Podejrzewam, że skupi się na Kamili, a reszta jest bo jest. Szkoda dziewczyn. Grzesiek ma co chciał, chyba. Mimozy albo krypto-mimozy. Zobaczymy co będzie dalej. Robert jest fajny, kandydatki też ma sympatyczne. Krystyna to dla mnie taki znak zapytania. U Pana Eugeniusza świetne kobiety i on chyba też zadowolony z wyboru. Ciekawe, co tam będą wyprawiać na gospodarstwie
|
|
|
|
#2485 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2488 |
|
Zadomowienie
|
czy tylko mi się wydaje, że ta Ewelina od Rafała jest bardzo podobna do tancerki z tzg Magdy Soszyńskiej-Michno
|
|
|
|
#2489 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli to prawda to Grzegorz to brak mi słów.
Rafał dla mnie pusty dzieciak jak lepił ten wazonik z tą Eweliną to nie wiem co mu w d**ę wpadło? W sumie jak się z nią żegnał to mógł chociaż (jak sama E słusznie zauważyła) podać rękę a tak zachował się jak prostak chyba go wyczuła. Robert mógł zaprosić tą gadatliwą do domu szkoda, że się popłakała żal mi jej było. Eugeniusz śmiesznie tańczył, Anka jakaś dziwna w tym odc. |
|
|
|
#2490 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak dla mnie też coś nie teges w tej edycji Ludzie nie wzbudzają emocji tak jak w 1-szej Myslę i o wybierających i wybieranych |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Taki pewny siebie cwaniaczek. Ale by mu chyba mina zrzędłą gdyby wybrał tą dziewczynę o zielonych oczach a ona mu powiedziałaby ze sie rozmyśliła 

13.03.2008