|
|
#3301 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() U mnie to wcale nie problem zagubienia bez fona, bo czesto sie ruszam bez niego i mi nie brakuje, ale problem w tym, ze jak coś potrzebuję wyslać, zadryndac to akurat wtedy jakies jaja sieciowe były
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
ale już nigdzie nie ma
Cytat:
![]() poza tym zachęcona opiniami na kwc kupiłam sobie wcierkę cece med przeciw wypadaniu wsłosów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ss-lotion.html użyłam 3 razy i... po kazdym użyciu wyłaziły ponad normę. więcej boję się użyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-21 o 14:19 |
|
|
|
|
#3303 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja się na Orange wypięłam, jak mi naliczyli kaucję i zablokowali telefon, bo ich zdaniem za dużo rozmawiałam. Zaznaczam, ze rachunki płaciłam w terminie, więc raczej im powinno zależeć na zatrzymaniu dochodowego klienta...
|
#3304 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A może gdzieś go jeszcze dopadniesz jednak?
---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() :conf used: what?! To operek mzoe coś takiego zrobić, ot tak sobie???? Chyba bym im za to armagieddon zrobiła
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale od netu w fonie już ciężko mi się odkleić ![]() 2. po niektórych jest taki efekt. mi tak robiły niektóre oleje nałożone na dłużej niż godzinę. na pewno neril najpierw zwiększał wypad, ale później wszystko odrastało a nawet więcej a ja tyję... pewnie od piguł ![]() nawet nie wiem ile ważę, bo waga na każdych bateriach co innego wskazuje ![]() ale włosy się mocno trzymają i regenerują ![]() Cytat:
|
|
#3306 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Miałam wtedy telefon na abonament, poznałam interesującego faceta i nawijaliśmy do wyczerpania baterii i od nowa, sms-ów też full. A sieć, zamiast się cieszyć, ze im nabijamy kabzy, zablokowała mi połączenia wychodzące i zażądała zapłaty kaucji - nie pamiętam dokładnie w jakiej wysokości - sporej, jak na tamte czasy. No, to zapłaciłam, zaczekałam do końca umowy i się z nich wymiksowałam. Na Erę, odpukać, nie narzekam, to rozłączanie nas na ogół śmieszy.
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
na alledrogo punk rave jest rzadko, na v-kei.pl tez nie ma. Nawet w zagranicznych sklepach, wycofiony model
![]() Hell Bunny ma nieco podobny, ale tez nigdzie w Pl nie widze ![]() http://www.the-gothic-shop.co.uk/elv...ny-p-6947.html
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam problemy przy rozwiązywaniu umowy w t-mobile, po jej zakończeniu.. a miałam wtedy dużo połączeń zagranicznych, a pakietu prawie wcale nie wykorzystywałam, więc czysty zysk na mnie mieli (płaciłam bezsensowny abonament + za połączenia zagraniczne) i nie docierało do nich wypowiedzenie ![]() od tego czasu tylko prepaid ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
tylko w sklepach są zakazy focenia
|
|
#3309 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
W każdym razie też od tamtej pory funkcjonuję tylko na kartę
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja myślałam o tej rozwiązującej umowę, co rekompensuje im telefon za 1zł. już nie wnikam
|
|
#3311 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nieistotne.
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opłaty sa zniesienie blokady połączeń wychodzących tez kiedyś były, nie wiem, jak teraz ja od lat mam prepaid i jakos mi się nie spieszy, żeby na abonament przejśc. Mogłabym wziąc na firme jakiś tel+ net, ale jakoś nie lubię cyrografów i zobowiązań
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-21 o 14:57 |
|
|
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u Margot wygląda na to, że przeanalizowali jej konto, że jest ryzyko, że nie zapłaci za przegadane godziny i zażądali kaucji z góry. takie coś też widziałam w starych umowach.
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Kur dwa małżon sprzedał stół babce z najprawdopodobniej Alzheimerem
Za każdą rozmową przypomina jej o wszystkim. Kim jest i w ogóle co ma robić. Baba twierdzi, że ma syna, ale zaczynam wątpić w jego istnienie. Pierwotnie spytała się, jak jej ten stół dowieziemy pod Toruń
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza, że w orange i play jest możliwość przedłużenia ważności rozmów wchodzących o rok po 1 najniższym doładowaniu ![]() korzystam z tego i doładowuję tylko kiedy potrzebuję i tyle ile mi trzeba nie wiem jak w innych sieciach
|
|
#3316 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście bardzo szybko zwiałam do back office ![]() Cytat:
![]() Mi by sie przydało zmienić nr, bo trochę kicha podawać komuś numer, jak pracuję u konkurencji ![]() Ale chyba dostane wkrótce służbowy, bo wniosek został złozony, to ludzie z pracy nie będa juz dzwonić na mój prywatny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-21 o 15:14 |
||
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale no litości na czyjś koszt też byśmy nie wieźli
![]() Teraz dzwoni do małża i pyta się jaki kurier do niej przyjedzie i czy na pewno przywiezie jej ten stół. Kurcze, no chora starsza osoba. opowiada mu jakie serwetki sobie ułoży (w momentach, kiedy jest świadoma że kupiła stół) a dziś odebrała telefon i się pyta "jaki stół" No nieźle. Nieźle. Ja znam takie osoby. Siedzą i kombinują, rodzina bladego pojęcia nie ma o tym co wyprawiają. Podpisują kredyty, kupują stoły ...
|
|
|
|
#3319 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Pracuję w firmie, która m.in.zajmuje się ściąganiem należności. Nie bezpośrednio, ale również. I przychodzą do nas rozmaite pisma, i trafiają takie o treści "proszę o odstąpienie od umowy/ umorzenie zaległości, osoba XY nie była świadoma treści dokumentu, który podpisała". Podobnie jak czytam o tych wszystkich garnkach, abonamentach medycznych, wszystkich tych sytuacjach, kiedy starsze osoby dają się "nabrać". Mnie przeraża myśl, ze za 20-30 lat to ja mogę być taką osoba
|
|
#3320 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. może to teściowa Murszafki? |
|
|
|
|
#3321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() 2. Nic, póki co wygooglaliśmy adres, ale to jeszcze nic nie znaczy. Ciotka przyjaciółki mamy wciąż podaje różne nazwy, adresy, mówi o ludziach, których nie ma. Przerażające. Czekamy. ![]() A w kwestii zakupów chcę sobie kliknąć lampkę solną. Hit czy kit? ![]() Z tego co czytam to mi poczebne jony ujemne, ale czy to nie je aby kit? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-21 o 15:35 |
||
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie zalegalizuja do tego czasu eutanazji na życzenie, to jakos koło 50-tki trzeba bedzie zacząć ostro imprezowac, chlac, cpać albo zacząć uprawiać jakies wysoce ryzykowne sporty ekstremalne czy co...
|
|
#3323 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Też bym wolała nie dożyć starości. Teraz jestem w miarę sprawna i pracuję i ledwo wiążę koniec z końcem, emerytury sobie nawet nie wyobrażam
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonili z tej firmy od porażkowej rozmowy
![]() ale się kąpałam i nie odebrałam ![]() następny etap w piątek - mam się przygotować do testu z ich oferty ![]() no i nie wiem czy bilet bookować
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-21 o 16:57 |
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn tego akurat byłąm pewna tylko skąd wiesz skoro nie odebrałaś? Ale co to za oferta? |
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bankier w placówce
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - naaajs.
|
|
|
|
#3329 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Słuchajcie,aż sie musze poradzić,bo właśnie dostałam od tej wariatki maila,i nie wiem,jak zareagować i czy w ogole
![]() Mail jest o treści "oddawaj rachunek za prąd" i naprawde nie wiem,czy odpisać "czy za ten,ktory mi odłączyłaś?" czy po prostu olać i nie reagować?
|
#3330 | |
|
Zakorzenienie
|
cola kawowa z biedy
lm napisany ![]() Cytat:
![]() ja bym olała
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

To operek mzoe coś takiego zrobić, ot tak sobie????
Chyba bym im za to armagieddon zrobiła 

opowiada mu jakie serwetki sobie ułoży (w momentach, kiedy jest świadoma że kupiła stół) a dziś odebrała telefon i się pyta "jaki stół"