![]() |
#3871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Za ten słowa - padło kilka wyzwisk bo ignorował moje potrzeby i był bezczelny więc trochę pocisnęłam Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 |
Raczkowanie
|
Wczoraj wróciłam z weekendu ze znajomymi, stąd nic nie pisałam.
Co u mnie ? Powrót do rzeczywistości mnie przeraził, znów wróciły lęki,okropna tęsknota za nim. Próbuję pracować nad tym, chciałabym pozbyć się tych uczuć. Widzę, że trochę nas przybyło ostatnio ![]()
#3873 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Zadomowienie
|
Ano przestać myśleć, zająć się czymś innym. Ja oglądałam duuuzo seriali. I profile na badoo czy innstagramie pomagają. Nie chodzi o wdawanie się w nowy związek tylko o to aby zająć czymś innym flowe
![]() |
#3875 |
Nie depcze krokusów
|
Córko Czarownic, a jak się miewa Twoja córcia?
![]()
![]() |
#3876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Książki, seriale to jest to. Przenieść się w inną rzeczywistość i nie myśleć o tym co nas spotkało. Tylko potem ten powrót do swojego życia bardzo boli ![]() Ja sobie założyłam konto na badoo, z jednej strony to demotywuje bo gadam z takimi debilami i myślę "a z moim misiem to tak mi się super rozmawiało już od pierwszego spotkania". Ale z drugiej? Poznałam fajnego chłopaka, związku z tego na pewno nie będzie, nie wyobrażam sobie tego, ale fajnie się gada ("prawie jak z misiem") i może gdzieś z nim wyjdę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Długo jesteś po rozstaniu? Edytowane przez 201609270956 Czas edycji: 2015-09-22 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ze mną zerwał 21 lipca... (wczoraj minęły dokładnie 2 miesiące) i do dnia dzisiejszego siedzę w domu. Jestem studentką, mam wakacje. I siedzę już 2 miesiąc w domu, sama, ze swoimi myślami. To jest straszne. Na początku dobrze jest "przeżyć żałobę" - kilka dni przeleżeć w łóżku ale potem trzeba brać się do życia bo, tak jak ja, stoi się w miejscu. Teraz żałuje, że nie poszłam do pracy w wakacje, ale wtedy nie miałam siły... zwycięstwem było wstanie z łóżka... Żałuję, że zupełnie zmarnowałam te 2 miesiące, mogłam tyle zrobić, tyle się nauczyć... Ale myślałam, że spędzę je zupełnie inaczej. Baliśmy się oboje tej rozłąki, planowaliśmy kto do kogo przyjedzie itp. ja snułam wizje, gdzie pojedziemy na wspólne wakacje, odłożyłam sobie na nie niezłą sumkę.. i co z tego. Bardzo się zamknęłam w sobie przez tą samotność Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-09-22 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ale to wyjście z matni zależy tylko od was. Możecie leżeć i tak płakać przez kilka lat. Wiadomo, że jakiś żal tam trzeba przeżyć. Ale kurde. Życie jest takie piękne. I naprawdę są faceci z którymi da się pogadać!
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- A moje dziecię to szatan, wiecznie chodzi i zadaje moje ulubione pytanie :co to? Ale teraz widzę, że moje zmiany nastroju się na niej odbijaly
![]() |
#3880 |
Rozeznanie
|
Ja miałam krótki epizod z sympatią
![]() ![]()
#3881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To samo stwierdziłam. A już nie dodam ilu facetów na insta prosi o magię zdjęcia albo sprosne wiadomości... A na profilu zdjęcia zakochanego misia... No ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3882 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja Ci zazdroszczę, że mieszkasz w rodzinnym domu. Sama mieszkałam z narzeczonym, a teraz nie mam dokąd pójść. Chętnie poszłabym do rodziców, niestety to niemożliwe, bo mieszkają zagranicą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
Raczkowanie
|
U mnie od rozstania minęło wczoraj dokładnie 1 miesiąc i dwa tygodnie. Od dobrych trzech tygodni nie utrzymujemy kontakt.
W niedzielę jak wracaliśmy moi znajomi dodali zdjęcie z wyjazdu w którym mnie oznaczyli oczywiście je polubił (nie mam go w znajomych bo usunełam juz chwile temu ale ma moją bliską koleżankę stąd zobaczył je) i tak teraz głupia rozmyślam. Na początku byłam w szoku a teraz siedzę i myśle,tylko zastanawiam się co ja tak analizuje ;/
#3884 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najbardziej boli mnie to, że każdy z moich eks żałuje, że tak wyszło, że ze mną jednak było super, że jestem kochana, że jestem wspaniałą dziewczyną i zaâ☠â☠â☠istą laską. Każdy ze mną zerwał, każdy złamał mi serce a teraz każdy tęskni. Ale po co mi to teraz? od zerwania z #1 minęły prawie 2 lata - odezwał się przedwczoraj od zerwania z #2 minął ponad rok - dzwonił do mnie tydzień temu. od zerwania z #3 minęło już 2 miesiące - podobno jest szczęśliwy... Czy ja do cholery nie mogę mieć faceta, który mnie doceni PODCZAS trwania naszego związku? a nie po? Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-09-22 o 11:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Raczkowanie
|
faceci niestety doceniają to co mieli dopiero jak zorientują się że stracili to już na zawsze. Kiedy emocje opadną, nie udaję im się z kolejnymi dziewczynami i wtedy dostają olśnienia i żałują.
Ja osobiście chce dojść do takiego etapu kiedy nawet jeśli misiaczek przyleci z kwiatami będe potrafiła mu powiedzieć żeby s*i******* do swojej blond cizi ![]()
#3886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja wciąż przed oczami mam obraz z lasu sprzed miesiąca, kiedy stoimy z byłym na środku drogi, on mnie przytula, mówi mi takie słowa: "bardzo Cię kocham i obiecuję że już nigdy Cię nie zawiodę". Tydzień później już nie chciał mnie znać ........
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Raczkowanie
|
podziwiam ze macie kontakt ze wczesniejszymi exami, ja jakos sobie nie wyobrazam rozmawiac z nim np za rok
#3888 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jakieś bliskie relacje to nie są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Raczkowanie
|
Ja to z checia bym wyszla do ludzi, ale odcielam sie od tych toksycznych. Poza nimi raczej nikt mi nie został, no odcielam sie od normalnych ludzi jeszcze podczas poprzedniego zwiazku, bo poprzedni ex zabranial mi kontaktu z nimi......
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Raczkowanie
|
Flavius
zamknięcie w domu nic Ci nie da, pogorszy sprawę. Sama widzę po sobie że im więcej wychodzę tym jest lepiej,zajmuję wtedy swoje myśli. Przestaję analizować,myśleć o nim. Jak siedzę w domu wszystko wraca. Cieszę się że pazdziernik zbliża się wielkimi krokami, powrót na studia itd ![]()
#3893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo że będę musiała się uczyć, że będę go spotykać to moje życie będzie miało większe szanse powrócić do normalności. Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-09-22 o 15:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Raczkowanie
|
ja na szczęście nie jestem skazana na widok tego człowieka, właściwie teraz nawet nie mam gdzie go spotkać
#3895 |
Raczkowanie
|
Już dłużej tego nie zniosę! To mnie wykańcza psychicznie! Mieliśmy wczoraj porozmawiać, nie rozmawialiśmy, czekałam dzisiaj cały dzień aż się odezwie, cisza! Mam dosyć, w co on sobie pogrywa, nie chce ze mną być, to niech mi to powie jak najszybciej, a nie tkwimy w takim zawieszeniu. Da mi jakąś nadzieję, a później mi to nadzieję odbiera i tak w kółko, nie mogę już dłużej tak żyć, nie chce już się pierwsza do niego odzywać, chciałabym, żeby to on zaproponował to rozmowę, ja już ni wytrzymuję psychicznie
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Dziewwczyny jak myślicie, zadzwonić i powiedzieć do niego, że musimy porozmawiać jak najszybciej, czy po prostu czekać aż on to zrobi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Przykro mi, ale nie zależy mu już na Tobie. Nie chce być z Tobą. Inaczej tak by to nie wyglądało. Zasadniczo to nie jesteście już razem, więc nie wiem, czemu uważasz, że dał Ci jakąś nadzieję, skoro widać, jak ewidentnie Cię ignoruje.
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Co do muzyki mam to samo nie mogę teraz słuchać Coldplay bo to były nasze piosenki, od ich koncertu w Polsce zaczeliśmy być razem i wszystko się z tym kojarzy, ehh... P.S. Przepraszam, że tak jako facet piszę na kobiecym forum. Wiem, że to niezbyt męskie, ale zawsze lepiej dogadywałem się z kobietami i bardziej ceniłem kobiece rady od tych męskich Edytowane przez pablittooo Czas edycji: 2015-09-22 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |||||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szukanie wsparcia nie jest niemęskie.
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem po co, to bez sensu ja wiem, on nie chce ze mną być, to przecież oczywiste, ale może ta rozmowa odebałaby mi mi to nadzieję, jeżeli usłyszałabym od niego, że to naprawdę koniec i zaczełabym nowe życie, a bez tego nie potrafię, bo chociaż wszystko mówi mi o tym, że mu nie zależy, że nie kocha, ale ta głupia nadzieja jeszcze ciągle we mnie jest. Chociaż już teraz wiem, że nie chcę być z kimś kto ma mnie głęboko w ....... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.