![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
Nie mam wlasnie gdzie zwazyc a nie cgce latac do przychodni jak opetana bo nie lubimy sie z pania dr przez te szczepienia. Dzisiaj w nocy 3 razy wstawalam do Malej, tak zle jeszcze nie bylo. Zaeaz lecimy na rehabilitacje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Konto usunięte
|
Alergia to najmniejszy problem bo moge przestać jesc to co mu szkodzi. Najgorsza nietolerancja
![]() Jadę do rodzicow bo sama nie dam rady, trzymajcie sie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Szuuu - ale czemu ten delicol nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli to nie alergia pokarmowa to problem z nietolerancją laktozy. Zapytaj lekarza o podawanie laktazy. Jak to pomoże to problem z głowy bo to nie alergia i mozesz jeść co chcesz tylko laktaze podawać. nie wiem czy faktycznie potrzeba aż trzech tygodni diety eliminacyjnej na dany produkt... moja położna mówiła, że powinno być lepiej już po 3 dniach i wtedy się kontynuuje. A jak nie ma zmiany to max 4 i wracasz do tego produktu ale odstawiasz inny i tak do momentu aż się poprawi wtedy dłużej eliminujesz ten pokarm. A po ok 2 miesiącach znowu próbujesz wprowadzić ten produkt inpatrzysz na efekty, bo może alergia/nietolerancja tej rzeczy się zmienić. Tylko trzeba pamiętać, że jak wykluczasz jajka to i mięso kurczaka i wszustko pochodne. To samo z mlekiem i wołowiną- wędliny żelatyny serwatki w produktach, wędliny itd... lista jest długa, trzeba sprawdzać każdą etykietę z każdego produktu. Ja od paru lat sprawdzam etykiety, jak zaczęłam byłam w szoku co oni do jedzenia czy napojów i jogurtów (!!!) potrafią dodawać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
Zakorzenienie
|
Hej
Dziś znowu katarek po nocy ale siedzi gdzieś wysoko że nie mogę go odciągnąć a TŻ w pracy. Chyba muszę kupić ten do odkurzacza Zauważyła że moja jak leży na brzuszku to opiera się bardziej na jednej ręce a druga jej leci na bok albo ją prostuje i opiera się wtedy na dłoni. Miał ktoś tak? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-09-23 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |||
Zakorzenienie
|
Danke
![]() Tera Ty mi wytłumacz tylko jak tam się ogarnąć ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale co ostatnio zacznę to Lena się budzi:/ W ciągu dnia nawet najmniejszy szmer ją wybudza ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
Mojego malucha też. już nie mówiąc o myciu naczyń pomimo zamkniętych drzwi do sypialni i do kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bo non stop się nad nimi zastanawiam ale zależy mi na wózku gdzie będę mogła zmienić ustawienie tego pałąka żebym Lene miała przodem do siebie. No i sylwusiach co do tego Graco evo to dziecku nóżki nie wiszą? On ma tam jakiś stopienń? kaja i jakiego Ty masz tego navingtona? Marei dokładnie ![]() ![]() Kurde, już mam dość szukania tego wózka.. Nie znam się kompletnie, u mnie sklepów z wózkami tyle co kot napłakał:/ Jadę w sobotę może będzie któryś z w/w żebym mogła dotknąć ..
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-09-23 o 07:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Country jak mleka masz mniej to wygląda na zwyky kryzys laktacyjny. Przeczekaj. Ja też niedawno tak miałam i tu panikowalam.
Teraz mleka mam w bród. Aż muszę odciągnąć i mroze więc przy okazji na zapas. Teraz czekam na kryzys 3mies ale na razie nie nadchodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie lubię takich lekarzy "bo kiedyś".. Nie ma bo kiedyś, jest dziś. Po coś medycyna idzie do przodu a nie po to żeby usiąść i mówić "bo kiedyś nie było". :/ nie ufalabym takiemu lekarzowi bo skoro bazuje na tym co było kiedyś to się nie.rozwija. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas dobra nocka. Obudziła się 3 razy na jedzonko i niedawno wstała ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
celebriti
|
Masija weź maclarena . Nie jest juz taki modny ale naprawdę solidny . Teraz moda na joggera
![]() Tylko to juz dla starszaka choć xlr ma wkładkę niemowlęca . Szuuu ja lubię tradycyjnych lekarzy z wrodzona doktorska intuicja ale .... Kiedyś tylko wywiad ? Jeloł medycyna poszła do przodu i korzystamy z techniki . Kiedyś leczyli chinina i kiedyś średnia wieku to była 43 lata ! No trochę dystansu do siebie doktorek. Zrób badania Coś jeszcze konus miałam pisać
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Alek ma podobnie opiera się na jednej ręce a drugą wyciąga do tyłu albo podnosi. U nas wynika to z lekkiej asymetrii. Opiera się na lewej ręce bo tą ma silniejszą i odpycha się prawą próbując przewrócić się na plecy bo nie lubi leżeć na brzuchu. Jest to dla niego kara, ale kurde musi bo inaczej nie wzmocni mięśni tylko jak mam mu to wytłumaczyć???
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Tez pocwiczylabym z Wami ![]() Oskar w ciagu dnia wybudza sie raczej sam z siebie, chyba ze glosniej cos stuknie... Troche oswoil sie z halasami bo niedawno znowu u sasiadow wykanczaja mieszkanie i wiertarki, stukanie niemal nonstop:/ Moj za bardzo nie chce lezec na brzuszku, od razu przekreca sie na brzuszek ![]() My jeszcze w lozku, za chwile ide na sniadanko i moze cos pocwicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zakorzenienie
|
Pzs moja też ma leciutka asymetrię, lubi jedną stronę więc może faktycznie ta pozycja na brzuszku z tego wynika
|
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja też nie lubi na brzuszku leżeć. I w ogóle się nie przewraca ![]()
![]() |
#1607 |
Zakorzenienie
|
miałam kryzys 3 miesiąca i panikowalam. Później kryzys chyba ze stresu, ale przyjechała doradca i było po dwóch dniach ok (herbatki i karmi)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Masija. kaja, mayboy przylaczcie się do ćwiczeń, razem lepiej się dopingowac.
Jak tylko moja pójdzie na drzemke to zaczne ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Masija, marei a nie macie za cicho w domu jak dzieci śpią? Jak ją miałam cicho to wszystko ją wybudzalo. Teraz jak śpi to ją mam wstawiona zmywarke, włączony TV lub radio i Lili śpi jak suseł |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam włączony tv albo radio, szumiś włączony ale to i tak sząłu nie robi ![]() Cytat:
Bo myślę trochę o 2 dziecku więc nie chcę za bardzo mieć 2 wózków.. Wolałabym kupić raz a dobrze. Wózek mamy ale używany po siostrze, bracie itp. ogólnie strasznie kiepsko się go prowadzi, mała już od miesiąca jeździ na styk a teraz już totalnie się wnim nie mieści. I nie rozkłada się na płasko spacerówka + nie można przodem jeździć. Dziewczyny czy mogę zamrozić marchewkę dla małej?
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-09-23 o 08:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak mnie pierozkowa zmotywowala ze wczoraj trzasnelam serie brzuszkow,przysiadow i skretosklonow. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Marei jak przyjdzie kryzys to ją już nie będę panikowac (chyba) bo wiem już że to przejściowe
A reszta dziewczyn z naszego wątku to chyba nie miała ani jednego kryzysu tylko my takie ,,szczęściary,, no i jeszcze Irmusia, Princesika i Country |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak myślisz o drugim dziecku to ja bym chyba wzięła jakąś fajna spacerówke, a przy drugim dziecku kupiła 3w1. Albo kupiłabym 3w1 ale z tych lżejszych, nie te kolubryny typu tako czy coś, bo one,są ciężkie, gondole mają małe, a same w,sobie są wielkie.. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Dziewczyny szukam jakichś butkow papci,czy co tam jeszcze na stopy Leny, bo kurde zawsze ma takie lodowate na dworzu. Miałyście coś takiego? http://mamazen.pl/paputki-cieply-popiel-z-myszka.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzę że pokarm zanika nagle z dnia na dzień, wierzę w mijające kryzysy. Oczywiście mówię o sytuacjach normalnych, bez jakichś nagłych traumatycznych wydarzeń, ogromnych stresów bo wtedy pewnie pokarm może tak zaniknąć. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Ja zrobilam tak że kupilam używany 3w1, jest ciężki ale wygodny. Uzywany wlasnie dlatego ze wiem ze krotko posluzy. A spacerowe kupie nowke, fajna i lekką
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Zadomowienie
|
Mój też się nie przewraca choć chyba zaczyna robić ku temu podchody powoli.
Moje dziecko jakoś więcej je. On ogólnie dużo je i lekarka kazała mi zmniejszyć porcje jakiś czas temu, ale w nocy budził się raz na jedzenie a dziś 2 razy i przerwy między posiłkami robi krótsze. Co do wózków to ja mam beznadziejny po szwagierce 2w1 ale planuję kupić inny, potrzebna mi spacerówka bo mały zaraz wyrośnie z gondoli. Teściowa mówiła że to dziwne bo jak szwagierki syn się urodził (w maju) to ona go w gondoli woziła do następnej wiosny ![]()
#1620 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A takie zwykłe warzywa to mrozisz jak? W woreczkach? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.