![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :) cz. 3
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Masija ja bym na Twoim miejscu kupiła teraz jakąś fajną spacerówkę, bo w niej pojeździ trochę Lenka, a 2w1 już się teraz nie opłaca. Raz, że gondoli nie będziesz już długo używać, a 2 że spacerówka z zestawu jest ciężka.
Monika jakiego masz joggera? (wiem, że pisałaś już chyba milion razy, ale zapomniałam ![]()
#1623 | ||||
celebriti
|
Cytat:
![]() Wieczorem, wieczorem, w dzien trzeba celebrować spokój drzemki na kanapie z wizażem ![]() Ja włączam tv wlasnie jak spi bo spi w salonie w wózku jak wstaje to wyłączam bo telewidz straszny. Jak spała w ogródku to super było bo a to kosiarka a to śmieciarka a teraz wytwarzam wlasnie sztuczny hałas A ja nie krytykuje joggery ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Masijka pisałam juz o tym, moze przegapiłas ![]() Xlr to dosc duży wozek, chodź i tak mały w porównaniu do każdego 3w1 Fajnie sie składa ma możliwość wożenia juz od urodzenia, no ale to jednak spacerówka, super sie budka naciąga wszelkie udogodnienia. Jak planujesz drugie to sa gondole do xlr ! Ale miękkie i takie bardziej na uwierz mi ![]() Mam tez quest to juz typowa parasoleczka lekka łatwa i przyjemna. Narazie Ci sie nie nada bo Lena za mała No i jest xt, cos pomiedzy
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kroje w słupki, do woreczka i mroze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Pzs ja też mam duże dziecko, nie przejmuj się. Pomyśl ile byśmy się stresowały, gdyby nie przybierali na wadze.
![]() A teściowe to zawsze mają coś ciekawego do powiedzenia. Niekoniecznie jest to coś, co chciałybyśmy usłyszeć. ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
Właśnie spacerówkę też chcę jakąś leciutką i wygodną, ale to dopiero na wiosnę. ![]()
![]() |
#1626 | |
celebriti
|
Masują ja mroziliśmy gotowane. Nic Dalii nie było
Robiłam obiady na kilka dni bo nie mogłam codIennie PiS prawie rok w gondoli ?.? Teściowa to bez okularów obczajala czy zasłyszała te cudowna opowieść ? ![]() Sorry nie chciałam być niemiła , ale tak mam jak słyszę historie ze strefy 11 głoszone przez T
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny. Nie odzywam się od kilku dni bo jesteśmy w Krakowie u rodziców. Laurka słabo znosi ten pobyt. Mało je, więcej placze, ma problemy z usnieciem, marudzi, płacze przy kąpieli. Tz pracuje do pozna w tym tygodniu więc nie mamy jak z nią wyjść a ona przyzwyczajona do jazdy samochodem i snucia sie po mieście.
Co do ćwiczeń to ja uwielbiam Mel B, bardzo duzo cwiczylam na filmikach z YouTube. Mel B jest extra bo jest dynamiczna a nie jak Chodakowska ![]() ![]() Teraz mam zamiar tez tylko Laura ma drzemki 40 minut ![]() Mehja ja tez bym nie podala antybiotyku, Laurka miala infekcję w drugim tygodniu zycia i pediatra kazal tylko pofawac krople do nosa. A miala mega katar i zielony. ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
![]() Moj tata właśnie uspil Laurę ![]()
![]() |
#1629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Noooooo, ja też nie wiem ile my pojeździmy. Na pewno zimą będziemy jeździć, a na wiosnę kupujemy spacerówkę. ![]()
![]() |
#1630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urządza mnie ![]() ![]() Cytat:
no te wyrzuty są najgorsze właśnie ja przy drugiej serii to już ledwo nogami przebieram ![]() Ja tez sie bardzo wkręciłam w ćwiczenia ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Moja usnela, biorę się za ćwiczenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo ![]() ![]() Cytat:
U mnie spacerówka jest genialna czekam z niecierpliwoscią aż będę mogła przesadzić młodego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
Jak bylysmy na bioderkach u ortopedy to mówił zeby dużo kłaść dziecko na brzuch bo to wzmacnia mięśnie, nawet gdy ryczy to ma leżeć ićwiczyć. A 3 miesięczne dziecko połowę dnia powinno spędzać na brzuchu. Moja nie polezy spokojnie nawet 30 sekund. Drze się w niebogłosy a mi pęka serce, wiec nie każe jej leżeć. Robi też tak jak dzieci niektórych z Was czyli ręka do tyłu i próbuje przekrecić się na plecy. Tylko raz po raz jej wyjdzie. Za to gdy leży na plecach to przekręcenie na brzuch zajmuje jej od 5 do 10 sekund, i robi to tylko po to żeby drzec papę i żeby matka przyszła i pomogła jęk wrócić na plecy. To jest teraz jej ulubiona rozrywka ;-)
Kurde mi tak jakoś głupio ze nie chce mi się dołączyć do żadnej z Was do tych wyzwań. Gdyby to było krótsze to może ale jak tu wygospodarować dziennie tyle czasu na ćwiczenia? ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Princesika a. Jakie krople do nosa kupilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
U nas dwa razy w tygodniu jest fitness dla mam. Sa przewijaki, zabawki itp. Nie wiem czy sie nie wybiorę na to
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Mehja dawalismy Nasivin soft 3x dziennie i sol morska przed kazdym odciaganiem.
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybacz ale tak śmiesznie to napisałaś ![]() tak, leżenie na brzuchu jest strasznie ważne! czytałam, że jeśli nasze dziecko wytrzymuje w tej pozycji 10 sekund to trzeba je kłaść 30x dziennie na te 10 sekund. każda minuta takiego leżenia jest ważna. moja nie lubiła na początku, wytrzymywała właśnie z 10 sekund ale ja z uporem maniaka ją kładę i teraz leży kilka minut zanim się zaryczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Mycha takie dziecko nie ulezy pol dnia na brzuchu bo wiekszosc z maluchow juz lapie w raczki i chce sie bawic :/ nie rozumiem takich teorii naprawde.
Moi tez nie lubia lezec na brzuchu jak uleza to 2-3 minuty. Ale jak glowka lata to tez cwiczy dziecko jest na rekach i na mojej dwojce widze ze to prawda. |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jgo da się przodem ułożyć do siebie?O, dzięki ![]() Cytat:
![]() I nie śmiejcie się aleee...moja już ma takie cycuchy zarysowane ![]() ![]() Cytat:
groszko uwielbiam Twój słownik ![]() ![]() ![]() nie wiedziałam, że Kaczyńskiego mamy na wątku ![]() Cytat:
U nas też drzemki ktrótkie-tylko 30 minut jak dobrze pójdzie.
![]() |
#1641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak mówiłam. tylko te 3w1 które mają takie fajne, małe zgrabne spacerówki mają piankowe koła a mi zależało, żeby wózek głęboki był duży, solidny i miał duże pompowane koła. Więc to już wyklucza fajną i lekką spacerówkę. Dlatego ten nasz 3 w1 sprzedam za tą samą cenę za jaką kupiłam i spacerówkę kupię nową, lekką. Na wiosnę bo w ziemie przyda się ta kolubryna od 3w1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie chęci brak ![]() Cytat:
![]() Ja ją próbuję kilka razy dziennie kłaść, ale to jest taki uparciuch, że będzie się darła ile pary w płucach a łba nie podniesie ![]() Cytat:
![]() Moja Laura, gdy jest na rękach to trzyma głowę, ćwiczy i ja widzę duuuży postęp. Ale na brzuchu leżeć nie będzie i już! Ma charakterek skubana po mamusi ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Masijka jestem do piątku albo poniedziałku
![]() U nas drzemki to 30-40 minut. Nawet na spacerze ostatnio slabe spanie. A tu u rodziców to nawet w nocy budzi sie juz o 2 na jedzenie
![]() |
#1644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do ćwiczeń to zaledwie 30-40 min także niewiele. Ja ćwiczę zawsze koło 21 jak mała już na noc zaśnie i mogę spokojnie wziąć prysznic po treningu bo poce się jak pedofil w smyku ![]() Wszyscy pytają po co ćwiczę i się odchudzam jak już nie ma z czego, ale ja się nie odchudzam tylko chce ujedrnic ciało bo jeszcze skóra jest taka ble, a nogi to już wogole galaretka i bez mięśni ( na górze być nie mogę bo mi nogi wysiadaja he he ) Także powodów do ćwiczeń jest wiele.
![]() |
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dużych miastach to różne fajne zajęcia są dla mam z dziećmi- basen, kino, fitness. U mnie nic :/ a co się wtedy robi z dzieckiem jak się cwiczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tak by nie usnęła na zawołanie wiec już widzę jak bym poćwiczyła ![]() Pytanie: Dziewczyny które mają katarek do odkurzacza. Czy on odessie mi glutki które są gdzieś wysoko i fridą nie mogę ich wyciągnąć? Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-09-23 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Marei widocznie ma taki "czuwający" sen
moja się wybudza jak np. telefon mi dzwoni w pokoju w którym ona śpi ale już dzieci krzyczące za oknem nie. Tylko taki głośny pojedynczy dźwięk W H&m darmowa dostawa. co by tu zamówić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.