|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
mojakaren bawcie się dobrze
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze tak jest,dlatego zaluje ze w moim przypadku niestety sie nie sprawdzilo :-( Cytat:
Uwielbiam wieden,Zazdroszcze!
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamilka bardzo bardzo mocno trzymam za Was kciuki
Mojakaren udanego urlopu i spokojnej drogi. Uwazaj na siebie
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren udanego urlopu
jeszcze zapomniałam napisać, że z luteiną schodzimy, mam brać 3x1 czyli połowę do tej pory miałam 3x2. Trochę się boje, ale już powinno być dobrze, mam nadzieję. |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, ja wciąż trzymam kciuki i mocno wierzę w to, że uda się małą uratować
Życzę Wam dużo siły !Mojakaren, bawcie się dobrze ! |
|
|
|
#786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest problem z świadkiem i z chrzestnym Bo nikt się nie nadaje! Albo pije codziennie albo mi nie pasuje bo gbur ale jest jeden typ.. zobaczymy ![]() Mój twierdził, że mu pasują moje. Nie były duże ot takie c/d. A teraz cieszy się, że większe są jednocześnie żałując że nie mieszczą mu się w jednej ręce ![]() Cytat:
Przecież nasz głos, serce też słyszy ![]() A co do pieluch - lepiej kupować te podwójnie tkane, bo są grubsze i nie takie lelawe jak pojedyncze. - tak pisała jedna z nas jak kupiła pieluchy nawet tu wstawiała zdjęcia i porównywała Ja myślę rozmiar 60x80 albo 80x80 Mniejszych bez sensu ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Gratuluję udanych wizyt, glukoz, zakupów i skończonych tygodni i miesięcy Kamilka będzie dobrze
|
||
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
C/d nieduze?! Marze o takim rozmiarze :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#788 |
|
Rozeznanie
|
Kamilko wierzę że będzie dobrze i malutka wyzdrowieje.
Mojakaren udanego wyjazdu i wszystkiego najlepszego
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
no jak dla mnie to takie normalne
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- A i dostałam dziś komplement Byłam w tej świetlicy (tak w ogóle to masakra, koszmar zaczyna się po 12.30 ) i siedzę i rysuję sobie i gadam z tymi babkami tam. I one pytają czy sama mieszkam, ja mówię, że z mężem. One, że fajnie, że życie juz tak razem tu praca, szkoła i w ogóle. Ja mówię, ze no i na dodatek dziecko w drodze. A one ) A one, że pięknie wyglądam, nic po mnie nie widać (mam szeroką mega bluzkę dziś akurat ) i że są w szoku bo nigdy by nie pomyślały, że ja w ciąży Fajnie tak, że nie wyglądam jak kwoka jeszcze |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie lekarka powiedziała ostatnio, że mam duży brzuch jak na tydzień ciąży
Od jednych słyszę, że za mały, od innych że za duży kinga kciuki! |
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
majakaren udanego wyjazdu i świętowania
czarnulax mnie dziś położna spytała czy po terminie już i ktg robimy :P ciągle słyszę że duży brzuch mam A jak przypomnę sobie z jakim do porodu szłam przy chłopcach to... jeszcze mnie dużo czeka :PWiem dziewczyny. Staram się myśleć że mamy szanse. Nie chcę się zastanawiać jakie, tylko że one są... I puki malutką czuję, to wszystko jest ok... Z drugiej strony rozumiem lekarzy z którymi się spotykam że tłumaczą że może się to skończyć źle. Chcą mi to uświadomić. Bym dopuściła też taki scenariusz do myśli i nastawiła się na to że mam 2 synków na których będę musiała się skupić. Bo w przeciwnym razie będzie mi jeszcze trudniej. Niesprawiedliwość losu... Tylko tyle... Puki mamy nadzieje- choć niewielkie, chcę się ich trzymać. Bo stresy i płacz malutkiej nie pomogą... Choć łatwo nie jest;( |
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Matko nie robiłabym nic innego tylko spała ostatnio
Niby śpię po 9-10 h ale czuję jakby było mało |
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
magda ja bym chętnie choć raz tyle pospała
|
|
|
|
#795 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Witam się w 24 tygodniu
![]() Cytat:
chyba się uparło, że wtedy chce się urodzić ![]() Cytat:
Też mam wadę i wiem, że się pogorszyło choć nie wiem ile.Cytat:
super. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
to jest straszne. Budzę się, chodze godzinę - dwie i znowu spać mi się chce!
Albo obudzę się i jest mi bardzo ciężko zebrać się z łóżka mimo, że wiem, że muszę
|
|
|
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
Kruszynka mały będzie dostymulowany sluchowo
![]() Dotka ja tez mialam długie i nieregularne cykle, plus om zaczęła się tygodniem plamień, wiec data om jest raczej orientacyjna bardzo ![]() Magda ja mam astygmatyzm plus krotkowzrocznosc w obu oczach inna, a też mi się zatrzymała parę lat temu Kamila obys nie musiała podejmować takiej decyzji ![]() Wszystkim gratuluję wizyt i zakupów. Aktywny dzień! No i baby wreszcie urlop
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
koktajlowa graty
dużą masz wadę? Ja się zaczęłam martwić o kwestię porodu, bo u mnie chodzi właśnie o siatkówkę. Naczytałam się za dużo po wizycie + opinia tej lekarki i teraz się będę stresować. magda przesilenie jesienne
|
|
|
|
#799 | |||
|
Raczkowanie
|
Baby ale super rzeczy
Kasiuleńkowo ale dużo już macie, u nas na razie ciuszki, wózek, łóżeczko bez materaca i komoda. Malwi śliczny brzuszek ![]() Cytat:
![]() Ale fajnie, u mnie dopiero w listopadzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
aż mi się miło zrobiło ![]() Btw. czy Wam też w aplikacji nie wyświetlaja się wszystkie posty? Czytałam rano na tel a teraz patrzę że na kompie są posty których na tel mi nie pokazało
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
lepiej niech się skończy, bo ja się skończę
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo ładnie już sobie pokompletowałaś wszystko. Chyba zostałam jedyną mamusią, która nic nie ma
![]() Malwi super wyglądasz. Kamilka mam nadzieję, że w Łodzi wszystko przedstawią Ci w lepszym świetle. Trzymam mocno kciuki żeby było dobrze. Mojakaren udanego weekendu ![]() Koktajlowa gratuluję nowego tygodnia
|
|
|
|
#802 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie stresuj się na zapas ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#803 |
|
Rozeznanie
|
hej, ale piszecie znowu dziś
![]() przyszła paczka od HubiWorld - wszystko zgodne z zamówieniem (nie było takiego wzoru smoczka jak wybrałam to Pan zadzwonił czy może być inny), dobrze zapakowane i szybko wysłane. także można zamawiać jakby co. zresztą mamy tego sprzedawcę już na pierwszej str IMG_1381.jpg |
|
|
|
#804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi w przeciągu ostatniego roku wada poleciała o jedną dioptrię, a jedna lekarka która mnie badała jakiś dwa lata temu mówiła, że jej zdaniem bezwzględnie CC. Zwłaszcza, że żaden lekarz nie da Ci 100% gwarancji, że parcie nie wpłynie negatywnie na wzrok nawet jak z siatkówką jest ok. ![]() Koktajlowa gratki nowego tygodnia
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Istnieją pewne zagrożenia dla "upośledzenia" codziennego życia- ale to na razie nas nie dotyczy. Ale musi się urodzić... A z racji że jesteśmy ledwo za połową będzie to dosć trudne... "to" zabiera małej krew, i serduszko może nie udźwignąć.... I po prostu się zatrzymać... ;( Na razie jest zdrowe, mała anemii nie ma. Cieszy mnie każdy jeden zakończony tc. Bo może się uda i za wczasu lekarze podejmą decyzję o szybszym rozwiązaniu, tak by ją uratować. Oby to było jak najpóźniej. Zeby jeszcze nie musiała być obciążona zbyt wieloma problemami wcześniactwa... Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2015-09-23 o 16:20 |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila będzie dobrze
uda się wszystko Ej ile smoczkow uspokajaczy na początek? Nie jestem optymistyczna aż tak matka żeby nie mieć moniusia mam jeden który dostałam w rossie za darmo, on jest z aventu. Trzeba więcej?
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
mallami dobrze wiedzieć, bo też wczoraj od nich zamawiałam kilka rzeczy
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Ja mam dwa, bo kupiłam w komplecie. |
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
A powiedzcie zamawialyscie podklady poporodowe i majtki? A jak tak to jakie i skad bo jakos nie wiem ktore najlepsze...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

Życzę Wam dużo siły !
i nawet rzeczy do chrztu
my o chrzcie nawet nie myślimy jeszcze w sensie ze kiedy itp....
albo mi nie pasuje bo gbur
ale jest jeden typ.. zobaczymy
zawsze twierdził, że woli mniejsze
Przecież nasz głos, serce też słyszy 

) i siedzę i rysuję sobie i gadam z tymi babkami tam. I one pytają czy sama mieszkam, ja mówię, że z mężem. One, że fajnie, że życie juz tak razem tu praca, szkoła i w ogóle. Ja mówię, ze no i na dodatek dziecko w drodze. A one 

08.09.2012