|
|
#3421 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Ja sama częsciej swego czasu je używalam
|
|
#3422 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Shiseido w kompakcie jeszcze jest niezły, na zimę będzie w sam raz.
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
No i stało się, wyrosłam z płaszcza
Popylałam albo w ramonesce na sweter albo w 5 letniej zimówce puchówce i nie zauważyłam wyrośnięcia z jesiennego płaszcza A to co jest w sklepach to jest jakaś tragedia - chińszczyzna za 300 stówki - szyta tak, że szlafrok na mnie lepiej leży, tandetna do bólu (Stradi, Bershka, Zara) albo piękne - Aryton, Solar - okolice 1000. Dodam że najchętniej wydałabym do 200. Znowu czeka mnie targ. Niby mam jeden wełniany, polski, ale unikam chodzenia w nim bo jest be-żowy Totalnie nie mój styl, czuję się w nim jakbym była stuletnią ciotką. No i bardzo ciepły jest, w zasadzie zimowy a nie jesienny. Nie znoszę szukania ciuchów.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-24 o 12:53 |
|
|
|
#3424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3425 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiesz Tri, problem w tym, czy przy moich bardzo ciemnych oczach cokolwiek będzie widać z niebieskiego
![]() Strasznie długo sie czeka na soczewki, 2 tygodnie od zamówienia
|
#3426 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to bym chciała móc normalne mieć, ale wszyscy do tej pory odradzali i nie wiem, czy się uda ;-)
Sabb genialny ten wisior!
|
|
#3427 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Czyli korekcyjne? Czemu odradzali?
|
|
#3428 |
|
Wtajemniczenie
|
Wada wzroku i budowa oka. Ale od czasu do czasu chciałabym jakieś jednodniuffki, no.
Chociaż jak pomyślę o nauce nakładania i zdejmowania, a wcześniej umawiania się na wizyty celem (bardzo) ewentualnego doboru, to... ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Redzik ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Rejcz Miałam kliknąć na allu ponczo, ale pięć minut wcześniej ktoś kilknął ostatnie w wybranym kolorze.
|
|
#3429 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Przy jednodniówkach niestety mniejszy wybór. Wkładanie zdejmowanie to się dosyc szybko uczy, mnie okulista podczas jednen wizyty nuczyła - po prostu zakłądałam i zdejmowałam tyle razy, az w miare sprawnie mi to szło ![]() Sam dobór to pikuś, wystarczy zbadać jaka wada, okreslić parametry soczewki i tyle. Lekarz ewetualnie sugeruje jaki typ potrzebny, miekkie, "super przewiewne" etc
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-09-24 o 13:40 |
|
|
|
|
#3430 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia wszystkim
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Corri Może spróbuję... Wreszcie byłoby mi oczy widać ;-)
|
|
#3431 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mysle, ze warto, ja np. okularów nie mogłam strawić, kręciło mi sie w nich w głowie. Przy soczewce nie mam takich "atrakcji"
|
#3432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakiego szukasz? ja ostatnio obleciałam kilka galerii w wawie i piasecznie i wszedzie tylko płaszcze jesienne, zimowych niet, same puchówki
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musi być taliowany, Mmusi miec pasek (reguluję talię w zależności od warstw spodnich plus to daje więcej ciepła) coś ala to, tylko najchętniej z szerszymi klapami kołnierza. Tzw typ szlafrokowy najchętniej. Ale poniższy klasyk też bymbrała. kierunek targowisko. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-24 o 13:57 |
|
|
|
|
#3434 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ad soczewki - całe życie byłam ciekawa, jak to działa - w sensie, czy ja bym mogła, czy by mi było wygodnie, jak bym się sobie podobała...ale jestem tak przyzwyczajona do samej siebie w okularach, że "bez" czułabym się nieubrana. Dziwacznie jakoś.
Cudna pogoda
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie podałas koloru, ale radze pogrzebac po sieciówkach, teraz tego full http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...lt634-09x/coat http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...9x/ladies-coat szlafrok ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0333324001.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0297247003.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0301881003.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0312878001.html a toto Redsikowe (tylko bez podszewki) http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0300890001.html a ten, to sama bym brała ![]() http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0323211002.html http://www.orsay.com/pl-pl/moda/kurt...-83000608.html http://www.orsay.com/pl-pl/moda/kurt...-83000360.html http://www.orsay.com/pl-pl/moda/kurt...-83000204.html i kolejny ślafrok ![]() http://www.orsay.com/pl-pl/moda/kurt...-83000566.html
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) może jakaś perełka gdzieś się schowała? No i ja zalinkowałam długość tuż przed kolano. Nie interesują mnie pseudopłaszczyki tuż za doophkę. W Mohito był fajny ale gryzł więc sobie darowałam. Kolory - szarości lub czernie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-24 o 14:27 |
|
|
|
|
#3437 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() O, a propos - gdzie się kupuje zasłony na metry? Gotowe widzę takie kurduplowate, max 2,50 m - a jednak zasłony bym wolała do samej podłogi....
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. W sklepie z materiałami? Aczkolwiek swietne bywają w szmateksach |
|
|
|
|
#3441 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3442 |
|
Nindżopesz
|
Redsikowy bardzo redsikowy
![]() Ale tak na oko wszystko cieniutkie, przejściowe. Ja bym szukała z przewagą wełny. Rejcz, te szlafrokowe to rzeczywiście super hit więc lepiej znajdź coś klasycznego. No i te modne mają jakieś durne rozwiązania typu żadnego zapięcia, jeden guzik, rozwalone pod szyją, rękaw 7/8... |
|
|
|
#3443 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A do materiałowego będę musiała zajrzeć, ma być długie i jasne. Krem/ ecru/ cytryna. 2,80- 3m.
|
|
#3444 |
|
Nindżopesz
|
Ja do +8 daję radę w takiej zwykłej przejściowej ale później już olewam fikuśne kroje i potrzebuję czegoś z kieszeniami, kapturem, stójką.
|
|
|
|
#3445 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ostatnio jeżdżę do pracy w wersji: bluzka koszulowa z rękawem 3/4, na to polar, na to kurtka. Z kieszeniami, ale za rękawiczki bym się nie obraziła. Oczywiście jak wracam, dyzgam ten polar w torbie, ale "bez" bym równo uświrkła ![]() Jeszcze 1,5h i jak napadnę na Owada...! I jak ugotuję obiada
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasykę kocham, z takimi szerszymi kołnierzami - klapami? Nawet wlajzłam specjalnie w ten link co go zapodałam, żeby sprawdzić skąd ten płaszcz konkretny bo mi się spodobał. No ale Mango 2012/13 ![]() Obecne Mango ma ładnego szlafroka a klasyk tylko beżowy w jodłę i długi, w zasadzie mam podobny, krótszy. Ceny jednak niższe niż w Solarach. Podejrzewam, że na targu ustrzelę conajmniej 100 taniej.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-24 o 15:43 |
|
|
|
|
#3447 | ||||||
|
Panaroja
|
snad ciepeła
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3.mnie się też pochrzaniło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.a poszłaś ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie mam pojęcia gdzie leży źródło , ale tez mi się zdarza przepisywać skierowania na nowo z nowym miejscem docelowym . A w miejscu docelowym z reguły nigdy nikt nie pomyśli , żeby od razu pacjentowi mówić , jaka ma być nazwa na skierowaniu , bo oni innej nigdy nie mieli i najwyraźniej nie wiedzą , że normalnie skierowania tytułuje sie inaczej ![]() 2.ojoj , nie powiększaj łańcucha nieszczęść aczkolwiek fkufa doskonale rozumiem ![]() sen miałam , że weszłam do cukierni na samo otwarcie mając nadzieję na duuużo pyyysznych ciach , a tu tylko jeden rodzaj był , wyglądały jak wielkie prostokątne kremówki nadziane śnieżnobiałym kremem jak syntetyczna bita śmietana z proszku , wierzchy miały pofalowane jak karpatka i nazywały się "zwisy"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czyżbyś zwiedziła Biedronkowy dział "ciasta"?
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Piers do przodu
|
![]() Wszystkie domowniki łącznie z Futrem wychorowane to zostałam ja
|
#3450 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.niii , owada po drodze ni mom
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

Ja sama częsciej swego czasu je używalam

Totalnie nie mój styl, czuję się w nim jakbym była stuletnią ciotką. No i bardzo ciepły jest, w zasadzie zimowy a nie jesienny.

) może jakaś perełka gdzieś się schowała?