|
|
#3391 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
snad niespodziewanego gorąca
![]() Sabb - dobrze że to już poza Tobą Cytat:
Oprócz snad gorąca macham też snad pioruńskiego PMSu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3392 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ostatnia Nadzieja powinna już być właściwa.
|
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. U mnie od wizyty u gina coś się pochrzaniło, przyspieszyło i nie wiem tera czego się spodziewać i kiedy ![]()
|
|
|
|
|
#3394 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Za mna okropne 10 dni w pracy, stres i łażenie z tel nawet do kibla- nie nadaję się na żadne kierownicze stanowisko To teraz w skrócie poproszę- coś ciekawego było?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3395 |
|
Nindżopesz
|
Betty ma propozycję fajnej pracy,
Polly robi casting na logo, Ju wyprzedaje perfumy, Sabb strzela do ludzi z trebuszy, Corii kupuje buty i inne, a Parabelka sieroce sukienki, chyba tyle ciekawego
|
|
|
|
#3396 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() To teraz mam pytanko- fajny, drogeryjny podkład dla cery mieszanej i naczynkowej? Nie wiem co na topie, bo minerały zużywam i zachciało mi się normalnego podkładu. Bo puder ten chyba wezmę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...adzikowej.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2015-09-23 o 18:13 |
|
|
|
|
#3397 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Rimmel Lasting Finish w biało czerwonej tubce, albo L'oreal True Match - nowa wersja.
|
#3398 |
|
Zakorzenienie
|
nom straszne nudy, nawet o sytuacji na świecie się nikomu nie chce dyskutować
![]() ja z tych nudów spakowałam prezent dla tz 2 tygodnie przed wylotem, bo ostatnim razem przypomniałam sobie o nim w busie. a w pl nie chciałam mu tego dawać ![]() ja mam kulinarne pytanie: co do roladek z polędwiczek wp z warzywami w środku i owiniętych szynką dojrzewającą z wierzchu? ![]() ciepła sałatka bulgur+quinoa http://white-tablecloth.blogspot.com...bakazanem.html zimny tabbouleh http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...h/przepis.html czy za bogate jak na dodatki? pieczonych ziemniaków chcę uniknąć
|
#3399 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Sytuacja swiatowa jak wiadomo zawsze ciekawa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w pracy wolałam święty spokój niż kierować ludźmi, ale nawet jak odmówiłam, to dowalili mi obowiązków i wszystkich z problemami do mnie odsyłali. tylko na piśmie ani wypłacie tego nie miałam ![]() z telefonem do wc to już chyba norma, no zależy gdzie ![]()
|
|
#3401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za Chiny! Bym się zapadła pod ziemię (choć w kapeluszach mi dobrze) ![]() [QUOTE=Parabelka;52854514 2.idź do sklepu rehabilitacyjnego , tam mają różne cuda pod głowę . 3.pooowiedz ![]() [/QUOTE] Więc tak : z perfumów Kinski! I za radę dziękuję - bo od tej szyi mnie ręka zaczęła boleć, i to jak! Gucio mi zakładał kurtkę, potem zaczęłam ćwiczyć, ale i tak do baniCytat:
Wypad na Mazury! Więc zdecydowałam, że muszę tam być choć na dzień co 2-3 tyg. Inaczej zwariuję, serio, tak mnie szarpie smutek, że łykam ły, kiedy widzę zdjęcia Nie wiem, jak to zrobię, ale zrobię, nawet jakbym miała motorkiem pożyczonym tam popylać
|
|
#3402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
True Match - nie dla porowatych cer- robi kratery. Tzn podkreśla istniejące, jak ktoś ich nie ma, to same zachwyty! Cytat:
Wow! Ja zamawiam ciepłą sałatkę!!! ![]() Zależy z jakimi warzywami te roladki -w ogóle szacun za roladki, u mnie tylko małż się w to bawi. Mnie się nie chce, zjadam półprodukt ![]() Ja bym podała pieczone ziemniaki i pieczone buraczki w winnym z oliwą Idąc tropem że wp jest słodka i lubi złamanie kwasem/ grzybem ![]() Cytat:
2. Tak zrób, masz w sumie nie tak daleko. Takie wypady do swojego miejsca są życiodajne wręcz. |
|||
|
|
|
#3403 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mówisz o tej nowej wersji?
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3405 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No widac co cera to opinia
Mnie pasuje
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Wymyslę tylko transport - muszą być weekendy i z Guciem i będziemy się urywać Nowa, potwierdzam niestety... Ale w drogerii Jasminum na Centralnym maj podkład firmy HEAN i on jest 1258 razy lepszy, niż wszystkie testowane do tej pory. Nie jest super kryjący, ale drobniusienienieńki i tak jakoś inaczej się rozprowadzający niż dotąd testowane. Cena jakaś śmieszna - koło 10ciu zl?
|
|
#3407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3408 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jasne, transport to już tylko kwestia techniczna. Ważne, że Gucio też tam się czuje świetnie. 3. I o to cho. zapewne nie Twój kolor, ale będziesz miała porównanie. Ciekawe czy dojdziesz, do tych samych wniosków co ja, że wielokrotnie "drogie" podkłady, są gorsze lub równe tym tanim. Często mam wrażenie, że to jest to samo. Tylko "logo" Ja już niczego nie testuję, nie służy mi kładzenie na moją cerę tych rzeczy jakie zawierają w sobie podkłady. Odpuściłam. Mineralny puder to jest maks na jaki sobie pozwalam. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Moje są z racji takiej faktury skóry TŁUSTEJ TRĄDZIKOWEJ, te z racji wieku to porki miniatorki Także i tak należysz do grupy szczęśliwców. |
||
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście z czymś w czym można je zanurzyć ![]() a że zgodnie pijemy cuba libre, to pewnie bacardi, ale to już na lotnisku dokupię on się najbardziej cieszy z rzeczy do gotowania. książek ma już pokaźną kolekcję, osprzętu do wina też, skorupy i akcesoria do sushi mu cały czas uzupełniam. noży i garów nie będę ryzykować, bo zna się na tym lepiej 2. to też mój typ quinoa i bulgur mają niższy ig od ziemniaków, które to w uk walą do wszystkiego w przeróżnych postaciach ![]() roladki chyba z bakłażanem grillowanym, suszonym pomidorem i może oliwkami, ale to się jeszcze okaże ![]() polędwiczki z kurkami w pracy takie obiadki dostawałam a ja zwijać lubię, vide sushi (jutro lub w piątek robię tylko dla siebie), ostatnie sajgonki i te nieszczęsne tortille co mi najsłabiej wyszły ![]() nadziewać w sumie też ![]() zrobiłam sobie spa dla włosów, maskę z glutkiem i wcierkę pod folię przed myciem, bo nie pamiętam kiedy ostatnio jakiś olej lub maskę na dłużej kładłam. wcześniej jechałam na naturvital aloesowej po myciu, teraz na garnierach minutowych i nie miałam potrzeby. dziś w sumie też nie miałam, ale chciałam podciąć rozdwojenia i wyjątkowo mało ich było, więc się zmotywowałam do dodatkowego zabiegu. efekt: wypadło mi więcej włosów niż normalnie
|
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA - Rejcz, Ewusiu M. i Corii oraz Klaudio - jest już zrobiona rezerwacja na spotkanie w Kat. - Bierhalle, 16.30
Zrobiłam sobie wstępną rezerwację na transport i jeśli wszystko dobrze pójdzie, to przyjadę tuż przed prosto do Silesii - jakby się coś miało skomplikowac, dam znać na pw czy smsem czy jakoś, będę super obładowana, bo wiezę chyba ze 6 czy 7 obrazów. Co do podkładow - strasznie mnie ten True Match rozczarował, tego Rimmela w tubce nie testowałam. I w ogóle trzymajcie, kochane, kciuki, bo może uda mi się przed spotkaniem puścić Panterę w dobre ręce - super by było Do Black Orchid malowanaIMG_6182 (Medium).JPG IMG_6183 (Medium).JPG IMG_6185 (Medium).JPG
|
#3413 |
|
Nindżopesz
|
To może zamiast koniecznie szukać podkładu ciapanego zdecydujesz się na jakiś zmniejszacz porów? Tylko nie wiem gdzie w PL są takowe do dorwania, z pewnością działa Hide a Pore ze Sweetscents.com Pamiętam, że ładnie matowił, ukrywał pory i nieco ujednolicał koloryt.
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Kontynuując moje niedawne narzekania, Ostatnia Instancja okazała się być właściwa w tematach didzko-medycznych. ALE na pierwszego maila odpisali mi w sposób mocno zdawkowy, na dodatkowe pyt już nie odpowiadali, tel nie odbierali. Załatwiliśmy skierowanie jakie nam się wydawało i na żywo okazuje się, że złe, trzeba iść po inne bardzo podobnej treści. Nie mogli mi tego od razu w mailu napisać? Wniosek mam taki, że jako urzędas jestem zdecydowanie zbyt ludzka, miła, za jasno się wyrażam, za bardzo szanuję czas klientów - jak teraz wrócę to koniec, będę gadać artykułami, źle przekierowywać i generalnie mieć ich w d... No wkufiona jestem, no. |
|
|
|
#3414 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio, no trązikowej cery nie mam, ale do doskonałosci tyż jej daleko, ma sporo przebarwien, etc, idealna nie jest i nei bedzie juz. Zazdroszczę innym, którzy mają ja nieskazitelna ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() Dowiedziałam się, ze w tym samym dniu małż też ma jakaś imprezę zlotową, tyle ze w innym miescie, mam nadzieje, ze nie będzie mnie chciał zabrać, jako kierowce
|
|
#3415 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Betty, a podpowiedz w takim razie - z czym ten bulgur przygotować, żeby był jadalny? Namówiła mnie swego czasu moja pani doktor na kuskus. No ok, mogę spróbować, kupiłam. Ale obawiam się, ze ja tego nie umiem przyrządzić, bo - przepraszam - ale takiego syfu to ja jeszcze w życiu nie jadłam.... widuję przepisy na rozmaite sałatki, jako dodatek do mies właśnie itepe - ale to jest paskudne - dla mnie, toteż podejrzewam, ze ja to jakoś niewłaściwie przerabiam ![]() A propos porów, to nie stosowałam nic nigdy w tej materii, ale Benefit chyba coś tam ma w ofercie celem ukrycia
|
|
#3416 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę do aby ukryc pory najlepiej kupić dobry krem, np. apteczny Biodermy - zielony chyba, albo baze o takim przeznaczeniu i po problemie. Wtedy zwykły podkład bez ukrywania porów będzie dobrze wygladał.
|
|
#3417 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moją panienkę też wieziesz? ![]() mnie godzina pasuje, bo im później tym bardziej zmęczona jestem i śnięta Jakbyś potrzebowała jakieś pomocy w przemieszczaniu się po Kato to daj znać, ja będę autem zresztą to wszystkich dotyczy, jeśli ktoś się wybiera komunikacją publiczną Cytat:
![]() pantera piękna Cytat:
Znad soczku |
|||||
|
|
|
#3418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skleroza, sorry. 2. Tak też myślałam. Ja zwijać nie znoszę, ale moja niechęć wynika z tego że nie umiem nic manualnie zrobić dobrze efekty są koszmarne. Kuriozalne wręcz. Tworzę karykatury. Więc odpuściłam. Na sajgonki się wkurzyłam, tzn na siebie. Wyszły mi kiepskie i wolę kupne. Tyle zachodu a byłam niezadowolona więc bez sensu.Cytat:
No to potwierdzałoby regułę, że jak dajesz pod folię, odcinaasz tlen cebulkom i wylazują ![]() Cytat:
Początkowo myślałam, że zostawisz obrazy u Klaudii, ale skoro będziesz z nimi w Silesii to ja pomogę naszać, jeśli mogę? Można by schować do bagażnika, ale nie stoję na strzeżonym więc to raczej głupi pomysł. Może depozyt? Nieeeeee, lepiej mieć je przy sobie. Normalnie uwielbiam dialog ze samą sobą Na co mi spotkania, jestem samowystarczalna - pytam i sama sobie odpowiadam ![]() Cytat:
2. Oł man |
||||
|
|
|
#3419 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
wyjścia. Znaczy, jak mi bardzo zależy, żeby się podobać sobie i ewentualnie otoczeniu.
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja naprawdę jestem przypadkiem hard-porowym ![]() Nie włażą, nie osadzają się pudrowe kompakty - np Clinique Almost Powder. Ja miałam stary i nie wchodził mi w zmarszczki mimiczne, bruzdy nosowe etc. Niemniej zauważyłam, że nowsze formulacje są fatalne. Mam na myśli różne firmy, po prostu robią coraz tandetniejszy badziew pod każdym szyldem czy Dior czy Guerlain. Obecnie mnie to ryra (Corii odkopałaś moje ulubione hasełko nastoletnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-24 o 12:35 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

ALE od czwartku nie udało mi się załatwić kompletnie nic bo "to nie tu", "to nie dziś", "to nie ta osoba", "to nie to". No ale jeszcze jest jedno miejsce, które nie odbiera telefonów więc może na żywo się uda

wypad na Mazury to zuo - za dużo można znaleźć tu i ówdzie na memłonie 

Idąc tropem że wp jest słodka i lubi złamanie kwasem/ grzybem
Do Black Orchid malowana