|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
ja się wypusciłam niedaleko, bo do podrzutka pomieszkac
![]() jego tata wyjechal z kolega na działke i mial wrocic jutro wieczorem, a wrocil o 14 dzis dlatego, ze okazalo sie,ze oprocz nich na tej działce była jakas para z dzieckiem, dziecko sie pochorowalo no i koniec wyjazdu...dzisiejszy dzien mialam spedzic troche z nim, troche z mama a w koncu on mnie wystawil z kolegami (daaawno nie widzianymi,wiec wybaczam ), mama z jakims 'ktoskiem' no i zostalam na lodzie ale dobrze, ze dzis mi sie udalo do was dopchac, bo w poniedzialek moglabym nie przebrnąc ![]() Cytat:
zdjecia sa po prostu szczegolnie z tymi białymi smugami, sliczne!!Agawko dziekuje bardzo, popłakałam się ale opisalas to wszystko tak wzruszająco, ze ani sie obejrzalam i juz mialam lzy w oczach ![]() pieknie wygladałas i ogromnie sie ciesze, ze wszystko sie udało! pogoda faktycznie piekna! no i gratuluję pracy! Oreganko ja w tym temacie nie lepsza, wiec nie bede sie odzywac ![]() a tak poza tym wczoraj wpadli znajomi, wiec mam pare fotkow, ale tak po Agawce to raczej wrazenia nie zrobia no ale wyślę, a co ![]() a mi to 'wystawienie' dobrze zrobilo, wreszcie mam porządek w ciuchach |
|
|
|
|
#2012 |
|
sophisticated
|
Linux fajny, jest też wersja odpalana z płyty, do gry w szachy używałam
![]() nie ma fotek plenerowych ![]() dawaj navi ja dziś palcem nie kiwnęłam (oprócz odkurzania, obiadu, prania, mycia garów ), bom chora jednak i zabetonowało mi głowę katarem ![]() EDIT PIngi baw się dobrze |
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Cegła sie zmniejsza, problem polega na tym, ze nie bardzo mam czas na pracę
dzisiaj lasery i peeling zaraz idę na imprezę ale wciąż do przodu Ann narazie nie ma takiej choroby, ale wszystko przed nami ![]() Maglisa ale będziez mieć sprzęt ![]() Agawa cudownie wyglądałaś i gratuluję pracy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
ojj Brewuś to zdrowka duzo!
a mi jakos tak smutno się zrobilo.. ![]() pingus dobrej zabawy ![]() edit: po podrzutka wlasnie przyjechal kolega do ktorego jadą, okazalo się ze bedzie tez zona tego kolegi i dziewczyna drugiego,o czym on wiedzial juz wczesniej, a zaproponowal mi zebym moze tez jechala przed sekunda, jak oni juz w drodze są a ja nie gotowa do wyjscia itd...przykro mi sie zobilo.. no ale chociaz przeprosil, ze tak pozno proponuje ![]() i jeszcze @ dostalam |
|
|
|
#2015 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kopm też ledwo zipie i może paść w każdej chwili, ale na razie nie planuję nowego. Cytat:
![]() Pogoda niestety taka, że wokół mnie sporo osób juz kicha, sama łykam jakieś spomagacze. Cytat:
Brewko współczuję nie znosze nie mieć smaku, sztwynego języka po nocy spania ledwo ledwo i bolącego od wycierania nosa Ale strasznie dużo zrobiłaś w tej chorobie ![]() Cytat:
Pingwinku to fotki z impry chyba będą, nie? ![]() No własnie czekam na relację z cd laserowania pach ![]() EDIT: Navi czemu Ci smutno?? |
||||
|
|
|
#2016 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Pingi-a czym się teraz peelingujesz?
laser znowu pod paszki? udanej imprezki! Navi-mój małż też mi zawsze w ostatniej chwili bąknie nie cierpię tego![]() Brewko-się 3maj niuniusiu ![]() Maglisko-to nie ma tego złego... mam nadzieję,że całkiem nie padł i uda się go ocucić
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
napiszałam w edicie. rzecz w tym,ze ja wcale nawet nie mialam szczegolnej ochoty tam jechac. wolalabym zeby on został ze mna
ale tak rzadko maja okazje sie spotkac, ze nawet nie smiem prosic.. jakos sobie sama poradze ![]() oj przez ten @ sie marudna robie i jakas płaczliwa edit: ann no wlasnie ![]() wiecie, ja myslalam ze to ma byc takie meskie spotkanie, bo tak to zrozumialam, a tu sie okazuje, ze beda baby, dzieci (ten kolega ma coreczke 4letnia) i w ogole caly kram zreszta, najlepsze towarzystwo to ze mnie dzis nie jest bo tylko bym ryczala a tak poza tym, to ten kolega,to moja ex miłosc wiec czy ja wiem czy bym chciala w towarzystwie jego zony i dziecka wieczor spedzic nie jestem ani zazdrosna, ani nic ale chyba najzwyczajniej nie w nastroju ![]() dostalam smsa od taty i znowu sie poryczalam, to juz sie smieszne robi juz za miesiac przylatuje ![]() aaa wlasnie, chcialam was prosic o rade tak w ogole. otoz za tydzien sa jego urodziny (tzn taty). i podrzutek wpadl na pomysl, ze zrobi mu stronę taką gdzie beda jakies fajne zyczenia itd. tylko ja nie mam pomyslow co na niej umiescic a on mi juz zaczyna dziure w brzuchu wiercic,ze mam mu to rozrysowac, bo inaczej nie zdazy zrobic.. ja mam tylko plan, zeby lecialo w tle jakies 'happy birthday' i to koniec maglisko u mnie w frimie tak jest, ze dopiero jak cos kaputnie na amen, to sie kupuje nowe, a mnie szlag trafia bo potem zostaje przez pare dni np bez kompa albo drukarki
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoja droga podrzutek nie zbyt ładnie się zachował znając mój wstretny charakter i złosliwy za czas jakiś, ale nie za długo zrobiłabym mu to samo gadanie nic nie daje ![]() Navi zrób sobie ciepłą herbatkę, film obejrzyj albo książkę poczytaj winka się napij dla rozluźnienia, czy zrób coś na co masz ochotę
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
nie ma co kryć, jak śffinka się zachował ![]() coś ty masz z nim pod górkę ostatnio, co? ![]() ![]() może sobie jakiś film ckliwy obejrzyj co się nie nadaje do oglądania z podrzutkami albo książkę EDIT ooo widzę, że pomysł z filmem i książką niegłupi jest, skoro nie tylko ja na to wpadłam
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() wiesz, on sie tak zachowal bo byl pewien ze to bedzie spotkanie meskie, fakt wiedzial ze bedzie ta dziewczyna, ale jakos nie pomyslal zeby mnie wziasc no nic, przezyje ![]() wlasnie zabieram sie za przeszukiwanie plyt z filmami ![]() winka sie nie napije, bo po kazdych % dostaje krwotoku, tak wiec oszczedze sobie tej imprezy herbatka bedzie lepsza prosze spojrzyjcie w edita dalszego w moim poscie na poprzedniej stronie edit: Brewko raz pod gorke raz z górki jak to bywa ostatnio jest wszystko oki.. ale cii bo zapesze ![]() wlasnie, wezme jakis co z nim bym nie obejrzala, dobry pomysl zdjęcia zmniejszone, zaraz bedą leciały ![]() oj jak fajnie was miec
|
|
|
|
|
#2022 |
|
sophisticated
|
navi pracę domową widzę
a wiesz o czym twój tata marzy? podróżach w konkretne miejsca, licencji pilota, spotkaniu z gwiazdą rocka itd.? można by w te życzenia wpleść takie wizualizacje wykorzystując jego fotki może, taki trochę forest gump o efekty mi chodziflashową stronkę podrzutek może zrobić? bo to najzręczniej by było chyba lecę na razie |
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo książka ewentualnie babskie spotkanko ![]() Cytat:
wymysl mu jakąś pokutę tym bardziej, ze masz dziś słabszy dzień ![]() No to gorąca herbatka z cytrynką do filmu będzie akurat ![]() Ja też zaraz idę polukać jakiś filmik ale to dobrze, więcej jest dla mnie ![]() EDIT: kurcze pojęcia nie mam co może być na takiej stronce?? a może zdjęcie Twoje z tatą, zyczenia? jakieś wyskakujące niespodzianki?? może oprócz tradycyjnego "happy b." mix jakichs Jego ulubionych utworów we fragmentach?? Dziewczynki pomóżcie, bo ja nie wiem ![]() EDIT2: Navi zdjęcia oblukam później, bo teraz idę. Miłego wieczorku Wszystkim |
||
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam ze na was mozna liczyć
![]() juz mnie zaczyna oswiecac dzieki waszym pomysłom ![]() Cytat:
Cytat:
pokutą bedzie wbranie się jutro ze mna do Łazienek albo czegos podobnego na spacer.on nie kocha takich wypraw a dawno juz nie bylismy ![]() Iwonko zebym ja wiedziala jakie sa jego ulubione utwory.. znamy sie pół roku zdjecia to na pewno beda wspólne mamy jedno jak teraz przyjadą to bardziej go pomecze o wspólne fotki, wtedy nie bardzo miał nam kto pstrykać ![]() zdjątka juz są u was |
||
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak jest. ![]() Zwłaszcza, że nie miałam kasy na nowego kompka. Teraz musi sie znaleźć. ![]() I tak jak dziewczynki już zauważyły: nie ma tego złego... ![]() Tak to bym si znowu zbierała i zbierała do tego i zawsze byłyby jakieś pilniejsze wydatki. A teraz nie ma "zmiłuj się": zdech i trzeba go reanimować.
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, nie ma zmiłuj
![]() no, a ja wybrałam film, padło na Celebrity, bo un allena nie kocha a ja owszem!! tak wiec zabieram sie mam nadzieje ze komputer chociaz mnie nie zawiedzie i odpali ![]() dzieki za przytulenie, wysluchanie i wstępne pomysly mam nadzieje ze cos mi się wyklaruje fajnego.. ogolnie wielki |
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba znowi była przerwa w Wizażu.
Maglisko przynajmniej będziesz miała super full wypas kompa tylko pozazdrościć Navi to ja Ci nic więcej nie doradzę, co do tego prezentu dla taty, bo kurcze, ja mało pomyłowa jestem ![]() Zdjęcia fajne sympatycznych masz znajomych ![]() Oglądam "Jak dobrze wyglądać nago II" i pierwsza wersja to był sofcik przy tej. Tutaj gołe biusty niezaleznie od wieku i panie bez majtek to norma zaściankowa jednak jestem mocno, miałam czerwony polik jak to oglądałam ![]() No i cos dla Rzabci powiedzieli, że Brytyjki mają największe statystycznie biusty w Europie kurcze może i największe, ale czemu mają spokojnie staniki z 65 i 60 pod biustem skoro średnia ubrań to 16 ?? a u nas w Polsce bida!!!I jeszcze Gok Wan powiedział, że biustonosz powinno się zmieniać, co pół roku, bo się wymiary zmieniają, ale moje się w takim tempie nie zmieniają ![]() Co Wy spicie już?
|
|
|
|
#2028 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fotek plenerowych tez nie mam ![]() PS a ja tez czekam z compem az mi cos wysiadzie wtedy jade i kupuje albo nowa czesc albo nowa przystawke - teraz mialam ochote kupic nowy printer bo przestal mi w kolorze printowac ale gdzies przez przypadek wyczytalam jak go zresetowac i malpa zaczol dzialac dobrze tak ze nietety musze go jeszcze potrzymac |
||||
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Ann teraz kwas pirogronowy
mam 1 fotke z windy, niewiele widac, ale mogę jutro wrzucić ![]() my nie robimy tyle zdjec pachy super, prawie łyse - tylko, że ja mam je mocniej robione niż normalnie tj. 2x wiecej podczas zabiegu po urlopie idę robić łydki i serie peelingów na twarz Navi ale foty!!!!!!!!!!!!! Sliczn jak zawsze i fajny pomysł na prezent Rzabba ja mam włosy farbowane farbą L'Oreala Lupo i Majirel a teraz do pracy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Pingi- a ten kwas to pierwszy raz czy kolejny? jak wrażenia? podobno efekty fajne i nie ma dużego rumienia po
fajnie masz z tym laserem fotę wrzucaj a co frycek powiedział na Twoje włosy? idę pooglądać Navi wstawać śpiochy! KAWA! edit-Navi ślicznotko-a co Ty tam sobie sączyłaś przez słomkę ? ![]() nie przeszkadza Ci ta bródka narza? ![]() fajne fotki |
|
|
|
#2031 |
|
sophisticated
|
no ja nie mogę z tym Pingiem
z imprezy do roboty siada ![]() ![]() cześć ![]() też widziałam te cycki wczoraj u Goka wyszło mi na to, że babki, które przychodzą do niego na początku wcale nie są jakieś wstrząsająco zakompleksione itd. tylko całkiem normalne przynajmniej w porównaniu do tego tłumu wczoraj ![]() ![]() Pingi może być w windzie
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, o które te cycki
chętnei zobacze, bo nie wiem o co chodziann ja mam wlosy w świetnym stanie ![]() nie są zniszczone to pierwszy pirogronowy, narazie jestem lekko czerwona i zaczynam obłaźić, ale mialam podwójna dawkę on jest podobny do glycolowego, a moja skóra to lubi wiecza za 5 dni powinno być oki teraz też zaczynam kurację antybiotykową+ maść mam nadzieję, ze coś to da
|
|
|
#2034 |
|
sophisticated
|
cycki dzisiaj o 9.45 rano
Pingi a czemu aż antybiotyk? |
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Pingi-a co ma dać?
ja nie mówię,że masz złe włosy-w końcu ich nie widziałam na oczy ![]() jeno pierzyły Ci się ostatnio,więc pytam czy frycek czegoś nie zauważył/powiedział dzięki Brewcia-będę polować |
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
ann po waxie pierzenie i problemy z rozczesywaniem minęły od razu
Brewka na paskudna cerę ten antybiotyk
|
|
|
#2037 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
bo jak pamiętam z fot do paskudnej to ci daleko było, a jaką maść? w końcu jak ty masz paskudną to ja muszę się sobie dokładniej przyjrzeć ![]()
|
|
|
|
|
#2038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w bebechach to mu jeszce nie grzebałam. Jest wysoce prawdopodobne, że to zasilacz. Tylko nawet jak go otworzę to nie wiem które to jest. ![]() Mój kompek ma już ładnych parę lat i myslę, że to nie będzie tylko wymiana czy dołożenie czegoś. Podejrzewam, że procesor nowy, może też i płyta glówna. Na pewno pamięci więcej, ale to znowu muszę wszystkie kości wymieniac, bo teraz już takich nie ma. I miejsca na przechowywanie różnych różności tez by się przydało. Korci mnie karta telewizyjna. Jest bardzo prawdopodobne, że zostanie z niego tylko obudowa i pare pomniejszych drobiaqzgów. Cytat:
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do karty z TV to ja mam we wszystkich bo czesto ogladam filmy prosto z computera na TV (odkad zaczelam kablowac z malzem pociagnelam sobie kabelki w srodku scian prosto z video card do TV) - ale teraz namierzam sie na dvd ktore odtwarza filmy w orginale bez przerabiania tylko ze ja juz mam dwa i teraz trzecie . No ale to nie ma nic do czynienia z odchudzaniem (chyba ze mojego portfela )Pingwinku czekamy na to zdjecie z windy Navi jak zwykle pieknie wygladasz na zdjeciach
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() kurcze jeszcze nie kupiłam wczoraj byłam w nowym centrum handlowym w moim mieście ale nic nie kupiłam, dzisiaj może zrobię podejście do tej miniówki Cytat:
Navi śliczna jak zawsze ale podpinam się do pytania, czy ta bródka Podrzutka Cię nie gryzie? ![]() ktosiek mi wczoraj tak działał na nerwy, byliśmy z znajomymi w knajpie i tańcach, wogóle nie miałam ochoty z nim gadać ani tańczyć, w efekcie mało brakowało a by się obraził na mnie, ja chyba chcę być wolna znowu, już nawet nie chodzi o tamtego gościa ale o ktośka to jest wszystko na wyrost i naciągane,muszę to jeszcze przemyśleć, ale chyba nadszedł czas na poważną rozmowę edit: dla wtajemniczonych w allegro, możecie podać sprawdzonego sprzedawcę (chodzi o perfumy) please!!!brat koniecznie na już potrzebuje kupić na już!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

dlatego, ze okazalo sie,ze oprocz nich na tej działce była jakas para z dzieckiem, dziecko sie pochorowalo no i koniec wyjazdu...
no i zostalam na lodzie
szczegolnie z tymi białymi smugami, sliczne!!

nie znosze nie mieć smaku, sztwynego języka po nocy
nie cierpię tego

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
znając mój wstretny charakter i złosliwy za czas jakiś, ale nie za długo zrobiłabym mu to samo 
a dawno juz nie bylismy
zaściankowa jednak jestem mocno, miałam czerwony polik jak to oglądałam
bo jak pamiętam z fot do paskudnej to ci daleko było, a jaką maść? w końcu jak ty masz paskudną to ja muszę się sobie dokładniej przyjrzeć