|
|
#3511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ziomy z dzielni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-27 o 10:57 |
||||
|
|
|
#3512 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no wreszcie zajrzałaś do nas Chciałam powiedzieć ze jestem pod wrażeniem ile osób stawiło się na zlot Corii nie było a tak to wszyscy, którzy się deklarowali nawet Agnyska która dowiedziała się dzień wcześniej Oczywiście jak zwykle było super, żałuję ze nie miałam już siły dłużej siedzieć (ale i tak długo wytrzymałam )
|
|||
|
|
|
#3513 |
|
Mother of Cats
|
na tyle straszne, że śmieszne
Zlotowiczki, będą foty? ![]() Rozpoczęłam w końcu akcję "zatrzymać włos": na pierwszy ogień poszło to i postanowienie regularnego picia pokrzywy. Boję się już nawet czesać co rano, a myciu włosów i rozczesywaniu po nim nie wspominając Czy podcięcie włosów może cokolwiek zmienić w wypadaniu? Są prawie do pasa... |
|
|
|
#3514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obcięcie powstrzyma o tyle, że włos lżejszy i może dłuzej się utrzymać w skórze. Może ale nie musi. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Zwłaszcza podziwiam dziewczyny, którym przyjazd sprawia niemałe trudności - długie dojazdy z przesiadkami. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-27 o 12:08 |
||
|
|
|
#3515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
Kto nie był na spotkaniu (Corii) ten trąba, bo było świetnie ![]() Cytat:
Cytat:
Na pewno nie ode mnie, bo ja tylko obrazy uwieczniłam. Nie miałaś wczoraj czkawki czy coś? Wyobraź sobie, że była o Tobie mowa ![]() Odnośnie włosów nie pomogę, ale trzymam kciuki za powodzenie akcji ![]() Cytat:
![]() Ewusia rzeczywiście super i jaka radosna A Justyna... Zrobiła na mnie duże wrażenie Ale ze mnie sierota. Przyjeżdżam wczoraj na dworzec w TG (skąd mam jeszcze do domu 25 minut busem), a tam na wyświetlaczu na moim stanowisku pusto, wszystko już pojechałoooo. Tak sprawdziłam połączenia W portfelu 10 zł, na taksówkę za mało, musiałam dzwonić po ludziach Miałam dziś pobudkę przed piątą: M spocony jak mysz (biegał całą noc do wc), a B woła, że mam przyjść, bo coś leży na podłodze (od kilku tygodni widzi w nocy potwory) W ogóle coś wszyscy u mnie choro-zdrowi, a jeszcze do tego M ranny. Dwa dni temu wracał z pracy rano skuterem, teraz ciemno o tej godzinie, wyszło mu na drogę stado dzików, nawet nie zdążył wcisnąć hamulca. Rozwalił sobie prawą dłoń i kolano, ubrania całe porwane (w tym niestety jego ulubiona kurtka, upolowana po długich poszukiwaniach - tego najbardziej mu żal). Dobrze, że ma (raczej miał ) skuter z szybą, bo inaczej miałby dzika na głowie, a tak uderzył mu w tę szybę - nawet sierść tam zostawił.
|
|
#3516 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
A w jakim stanie skuter i dziki? |
||
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. O rany ale taksie można dopłacić na miejscu. Jak dobrze, że miałąś do kogo zadzwonić. No właśnie o tym mówiłam, droga dla neiktórych do domu daleka, niemałe poświęconko dotrzeć na spotkanie. Ja bym w sobotę wieczór kierowcy wśród znajomych nie znalazłą 3. O matko! Jakie miał szczęście, że tak to się skończyło. Bo różnie być mogło, dziki czasem atakują. Ale niestety, to ich czas. U nas też mnóstwo wypadków. Co rano (a wciąż ciemno) się martwię o chłopa Szkoda jednak kurtki
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-27 o 12:54 |
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Dziki wszystkie poszły w las (z 10 ich było), skuter ok tylko potrzebuje nowej szyby, mam nadzieję, że jest do dostania, bo to ukochany pojazd męża (Piaggio)
![]() Mały B usiłuje się dziś bawić z kotem, przed chwilą mówi do niej: "Halina, chcesz oglądać moją książkę o pojazdach?" po czym całą jej przekartkował opowiadając o wszystkim po kolei. Potem pyta: "Chcesz jeszcze jedną? .... Dobrze, tą Ci pokażę". A wcześniej przyniósł jej całe pudło Lego i mówi, że może się pobawić Rachell, ad sinupret nr 2 - na miejscu też nie miałabym gotówki Przed pierwszym staram się wydawać tylko na żywność (wczorajsze piwo to w sumie żywność, prawda? )Odnośnie decyzji - trwam jeszcze w szoku ![]() ![]() ![]() Z podwózką trafiło mi się jak ślepej kurze ziarnko - zadzwoniłam do kuzynki po prośbie, a ona mi mówi, że właśnie jadą całą rodziną (dzieci, rodzice, babcia) spod Wrocka i za 25 minut będą, a stamtąd mogą mnie zabrać jej rodzice, którzy mieszkają na mojej ulicy
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-27 o 12:59 |
|
|
|
#3519 | ||
|
Mother of Cats
|
Czy jesteś prawdziwym krakusem?
Krakus Jesteś tak krakowski jak obwarzanek, Szkieletor i Smok Wawelski. Urodziłeś się tu, dorastałeś, mieszkasz i nie zamierzasz się wyprowadzić. Znasz to miasto jak własną kieszeń. Wzrusza Cię dźwięk Dzwonu Zygmunta i widok z Kopca Kościuszki. Wiesz, że najlepsze zapiekanki są w Okrąglaku, a kiełbaski w niebieskiej Nysce. Nie są ci obce borówki, nakastlik czy sznycel. ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-09-27 o 13:20 |
||
|
|
|
#3520 | ||||||
|
Panaroja
|
snad grzejących kaloryferów
i bolącego brzucha ![]() cudne , prawda ? ja pokochałam też dolewanie dziegcia do beczki oliwy ![]() Cytat:
masz piękne włosy i szkoda ich kołtunić . A jakiś taki niedbały supłokoczek , typu właśnie wstałam i jestem jeszcze rozczochrana ? 2.i nieco przerażające przy okazji ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Lego jej nie zainteresowało, ale książeczki owszem, nawet przejrzała
![]() Jestem krakowianinem ![]() "W herbie Krakowa widnieje brama otwarta dla wszystkich, dlatego nie czujesz się tu obco. Nie urodziłeś się tu, ale wybrałeś to miasto i dobrze je znasz. Jako że zdecydowałeś się zamieszkać w Krakowie, potrafisz go bardziej docenić niż rodowity Krakus. Chociaż na podłodze masz kafelki, a nie flizy, a na choince wieszasz bombki zamiast baniek, nie obrazisz się, jak ktoś Ci powie: âidze idze bajokuâ. Twoją niekrakowskość zdradzają weki przywiezione z domu i obecność w piątek popołudniu na Dworcu z biletem na pociąg do Lublina, Poznania, Opola." Ostatnio byłam 5 lat temu, trzeba to nadrobić koniecznie ![]() Popełniłam wczoraj swój pierwszy puding chia Niedawno go zjadłam i o mamo, jakie to dobreeeeee
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-27 o 13:12 |
|
|
|
#3522 |
|
Vegemamita
|
Halo Halo
Szkoda tylko , że nie przyszłyście wcześniej mogłbśsmy dlużej posiedzieć za to macie odemnie
|
#3523 | |
|
Nindżopesz
|
Agnysko, dobrze, że chociaż skuter i dziki przetrwały, ogólnie ponura sytuacja :/
Cytat:
Generalnie mam dwie lewe ręce do włosów i pozostaje mi kombinować strojem, makijażem i biżuterią. |
|
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do zobaczenia, mam nadzieję Redziu, słyszałam wczoraj, że Eryk przeszedł Ale co się stało temu biednemu kotu z Twojego ava? Widzę tym razem rozkminy włosowe w miejsce ubraniowych. Ja wczoraj zaliczyłam dzień ulizańca, co zobaczyłam niestety dopiero na zdjęciach
|
|
#3525 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kot to nie wiem... może ktoś na niego wpadł skuterem ![]() Rozkminy ciuchowe i butowe już za mną teraz na tapecie kolczyki i pierdzionki. Włosy to natomiast temat stały i jak stwierdziłam nierozwiązywalny więc zamiast wymyślać fryzurę, wymyślam "otoczkę".
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Witam przy porannej
kawie.---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Tomasz bardzo dobre imię , Tomasze są super
|
#3527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no żarcę sobie, ale poważnie, miał dużo szczęścia. 2. ładnie z jego strony, potrafi się dzielić ![]() 3. Piwo to żywność, nie inaczej 4. Naprawdę genialny zbieg okoliczności. Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam, że będzie ktoś wcześniej.Coś mi jednak mówi, że to nie ostatni raz?
|
|||
|
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rejczel, Ewusiu i Rozterko widziałam Was na zdjęciu Joli
Taka ciemnowłosa? Z wisiorem na szyi? ![]() Rozterki to w ogole sto lat nie widziałam, nawet na Wi aaaa i edzikalitowej nie zidentyfikowałam ![]() Parabelko
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2015-09-27 o 14:13 |
||
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reaktywacja ? |
|
|
|
|
#3530 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem niektórzy Ci co znikali i wracali wiedzą jak ciężko jest się po przerwie wstrzelić między Was
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciemnowłosa z wisiorem to chyba Felangel . Z kreatora komplementów : Pachniesz jak Parafia Zmartwychwstania Pańskiego w Warszawie!
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-27 o 14:30 |
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś i już. Piszesz co ci w duszy gra Just do it! ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Ooo tak Corii nie było
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Znad wczorajszej pomidorowej
![]() Tomasz też bardzo dobry, sami rozważaliśmy Corii właśnie nie było ![]() Twarz Felangel i Genialefrau nie wiem skąd są mi znajome ![]() Też mam pachnące z kreatora: Pachniesz jak Sacred 2: Fallen Angel! Nie znam tej gry (?) niestety. Edit: eee, fajne to ![]() "Jesteś śliczna jak Dziegietnia!"
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-09-27 o 14:33 |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Twarz Genialefrau też kojarzę i nie mam pojęcia skąd.
Kolejne z kreatora : Gdy jesteś przy mnie, czuję się jak Świat finansjery. Twoje dłonie są delikatne jak Jezu ufam Tobie. Jesteś śliczna jak 398 p.n.e.! i na czasie : Szczęście jest wtedy, gdy wyobrażam sobie łąkę, a na niej Okręg wyborczy nr 39 do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej i Ciebie
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-27 o 15:06 |
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Moje to ktoś znany?
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaa nie było jednak , no widzicie czesc z listy była wpisywana nickami część imionami i nazwiskami, Felangel imieniem i nazwiskiem kojarzę a nickiem już nie zaczaiłam. No i to dlatego że zaraz będzie z trzy lata jak mnie tu mało co.
Rozterko na Fejsie w grupie pachnącej Jola wrzucała zdjęcie. agnysko a Ty byłaś ? Bo jak zobaczyłam jedno zdjęcie i ktoś pytał to od razu walnęłam że wygląda jakby Ty ale na liście VI4 Cię nie widziałam.
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kraciastej koszuli i chyba na przedzie, przez co wyglądam jak wielkolud
|
|
#3538 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- No nic, normę dzisiejszą chyba wyrobiłam zasiadam do szycia, bo ostatnio coś sie zaniedbałam. Jesień nadeszła, miałam uszyć sobie to i owo a jestem na etpaie pościeli ktorą powinnam była 3 miesiące temu uszyć
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2015-09-27 o 14:49 |
|||
|
|
|
#3539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak zaczęliśmy jej życzyć przysłowiowe 100 lat , to powiedziała, że nie chce tyle żyć, bo będzie staro w trumnie wyglądać ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Znad słońca (wczoraj na ten przykład cały dzień lało ) i spadam na miasto na obiad
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#3540 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
zwykle mu noszę i pilnuję tych penów, ale zagapiliśmy się, bo zawsze jakieś awaryjne w aucie były ![]() za to igły mi się do dziś w torebce walają ![]() 2. a ja tak chodzę ![]() ulizany warkocz i kolczki szmaragdowe ![]() ale wszyscy mówią, że w rozpuszczonych lepiej ![]() jak związuję czy upinam włosy to tz się zawsze pyta, czy to kara dla niego ![]() 3. ściągawka gdy na ważnym spotkaniu nie wiadomo co powiedzieć https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...d3&oe=56934642 Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale też po skróceniu wydaje się, że włosów jest więcej moją didkę jedna fryzjerka straszyła jakimś zapaleniem cebulek, bo od urodzenia nie miała obcinanych włosów. przez chyba 6 lat nawet końcówek no takie gęste i długie jej urosły same z siebie, pomimo wydzierania czepkiem na basenie i szarpania przy czesaniu. ![]() Cytat:
2. też ostatnio z przygodami wracałam ![]() wszystkie telefony padły i mało co w nocy nie pojechałam w przeciwnym kierunku na wrocław, bo kierowca jakiś niekumaty. w ostatniej chwili się zorientował, że z mojego miasta dopiero co wyjechał, a ja muszę jechać kolejnym pksem, który wraca z wro.... ![]() 3. dziki ![]() Cytat:
moje piesełowi czytały ![]() "Lubię Cię, bo wyglądasz jak Paraceratherium." dostałam propozycję pozowania do katalogu biżuterii, tzn mój dekold i włosy dostały
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

, od razu zwizualizowałam dwoch meneli o wyszukanych ksywach

a tak to wszyscy, którzy się deklarowali nawet Agnyska która dowiedziała się dzień wcześniej

W portfelu 10 zł, na taksówkę za mało, musiałam dzwonić po ludziach
Jakie miał szczęście, że tak to się skończyło. Bo różnie być mogło, dziki czasem atakują. Ale niestety, to ich czas.

masz piękne włosy i szkoda ich kołtunić . A jakiś taki niedbały supłokoczek , typu właśnie wstałam i jestem jeszcze rozczochrana ?

Ale co się stało temu biednemu kotu z Twojego ava?
kawie.

dziki