|
|
#3541 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
a o ułożeniu krótkich to w ogóle lepiej nie mówić , bo nawet fryzjerzy mają z tym problemy ![]() Roz Cytat:
2. o , ja też tak mam - teraz ok , jak z rodzicami to ojciec wprowadzał stan zbliżony do wybuchającego konfliktu atomowego ![]() 3.u mnie też słońce a wczoraj buro i deszczowo . Ale na obiad spadam do kuchni właśnie zaraz pichcić ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
komplement od cierpiącego na dolegliwości gastryczne
![]() Cytat:
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
1. czemu gastryczne?
http://vignette1.wikia.nocookie.net/...20130415022214 2. chyba trochę za dużo trzeba pokazać na sesji, no ale w kadrze nie będzie widać
|
#3544 |
|
grozi wypollizowaniem
|
alescie sie rozgadały po wczorajszym pomorku, a ja zdycham i nie mam sily nadrabiac
jakis przeklety wisrus zaglucajacy panuje..u was tez?
|
|
#3545 | ||
|
Nindżopesz
|
Mówisz
A czy grzeczni? ![]() Cytat:
Widać kojarzę im się z dzieciństwem sielskim i wiejskim albo coś, wzdech.2. ho ho, bier fuchę! Cytat:
Tak, to ten cionszowy. U mnie było kilka dni luzu a teraz znowu tak kicham, że prawie łeb mi urywa. |
||
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
eee, tak to jest jak się czyta bez okularów ,
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- grzeczni, śliczni i pracowici
|
#3548 | ||
|
Mother of Cats
|
Znad pożarcia makaronu (ryżowego) z tuńczykiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie spokój. W ogóle z zagluceniem mam święty spokój, o ile się nie skuszę na coś zakazanego (=glutenowego) ![]() |
||
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
samo dobro ale uparci i w wieku 3 lat wyruszają samodzielnie w wyprawę na drugi koniec miasta ![]() na razie powiedziałam, że przyjdę jak wezwą na próbne ![]() Cytat:
![]() ja mam odstające uszy i niesymetryczną paszczę, to nie lubię na gładko, a fryzur nie umię i się nie trzymają ![]() związuję dla wygody i żeby się nie niszczyły no i na rozmowę nie pójde na rusałkę ![]() ale to musiało wyglądać
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-27 o 16:35 |
|
|
|
|
#3550 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
a jako ze na zywo nikogo nie widziałam, to tym bardziej ciezko było namierzyć Najgłupsze, ze do zadnej nie mialam telefonu
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego popołudnia , idę do dziecka zrobic se fotki na ulotki wyborcze.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-09-27 o 16:55 |
|
|
|
|
#3552 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nieee, ja platynowa blondi ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
|
#3553 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Że co, takie nogi-kłody, gruba szyja i tępy wyraz pyska?Tylko maminsynki ![]() Cytat:
Co za sytuacja Cytat:
Cytat:
![]() A ja idę na rosół, rodzice przywieźli wnukowi, ale 1,5 l sam nie zje. Dziś jakiś zupny dzień
|
|
#3554 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Widziałam jakas blondynkę z długimi włosami w czarnych spodniach jak szła do Bierhalle, zastanawiałam sie nawet czy to moze nie Ty i czy nie szukasz tez dziewczyn ale głupio mi było podejść i spasowałam
|
#3555 | ||
|
Zakorzenienie
|
kumpel wstawił zdjęcie z Dismalandu, jutro zamykają
Cytat:
![]() 2. cała ja ![]() 3. mam cienkie proste włosy to raczej nie był jakiś imponujący ![]() zrobiłam sobie statystyki, bo to będzie mój 10 przylot do londynu i minie wtedy 3 lata od pierwszego. łącznie 51 dni + barcelona i jeden przepadnięty wyjazd (odwołany urlop) i jeden przełożony (drogo ) powrót z powodu chorobychyba nieźle ![]() Cytat:
|
|
#3556 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tel wrzucę Ci na pw, inni pewnie też, zależy od kogo byś chciała. Cytat:
Każdy nas chyba słyszał i widział - myśmy pytały kelnera od razu namierzył i wyliczył z pamięci ile kobit siedzi ![]() Cytat:
2. Zdradzisz gdzie startujesz? Samorząd? Wiem, żeś społecznik. |
|||
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to chyba niemożliwe
|
|
#3558 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aaaaa, ja to mam takie pechy na okragło
Mam nauczkę, aby nie byc taka pewna i wziać jakies namairy na drugi raz...---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma dobry komunikator na pierwszym zlocie tam byłam, 6 lat temu ![]() ale madziczka zgarnęła mnie i teziaka z dworca
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-27 o 18:48 |
|
|
|
|
#3560 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja weszłam, zaczełam sie rozglądać i jezu, tyle luda siedzi wszędzie, ale znikad nie wołają, nikaj nie moge namierzyć, bo zadnej nie widziałam na zywo Podeszłam do kelnerki przy bardzie i się pytam o duże grono pań, one kręci głową ze nie wie i zostawiwszy mnie, odpłyneła ![]() Wiec albo trafiłam na złośliwa jakas zouzę, albo niekumatą, no! Tak jak mówię, widziałam jakas blondi w brylach chyba, jak to ktoś z Was, to chyba sie upiję, ze nie zagadałam jednak ... No jesli kiedyś jeszcze będzie tutaj jakies spotkanko, to jak nic czyjś nr fona wezmę, obojętne czyj, byle aktualny ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Nie mam, nie chcę, nie lubie ustrojstwa
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
O jesuuuu, ale mi skoczyło ciśnienie... Za oknem widzimy korek, a do M dzwoni sąsiad, że obok niego samochód potrącił psa, który wygląda jak nasz. M po prostu sfrunął do ogrodu, pies oczywiście w swoim ogrodowym apartamencie
Potrąconym psem zajęli się ludzie z tego auta chyba, czekają na weta. Ale mnie takie sytuacje stresują, wszystko mi się trzęsie
|
#3562 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Pecha mam do zlotów, nie? A własnie, czemu Madzika nie było teraz?
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
biję się z myślami o tej sesji
chyba za duży ekshibicjonizm dla mnie tz nie był początkowo zachwycony, ale teraz mówi żeby iść tylko bez emocji więc wymyśliłam, żeby poszedł tam ze mną... ![]() przedszkole, nie? ![]() do tego padła jeszcze propozycja, że oprócz biżu zrobić zdjęcie do artystycznego projektu i pomalować mnie w paski ![]() to już chyba dla mnie za wiele... projekt to żadna ściema - cykliczna wystawa powiązana z biżu ale moje wdzięki wisiałyby potem na szlaku turystycznym ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() 17.10.2009 ![]() trudno uwierzyć, że tyle lat zleciało... pamiętam, że Agnyska miała być, ale nie dotarła...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-27 o 19:25 |
|
|
|
|
#3564 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
ale mialam jeansy ubrane bo ja tez jak wchodzilam do Bierhalle sie rozgladalam, weszlam, poszukalam po stolikach i wyszlam zastanawiajac sie co zrobic a potem sie zapytalam o rezerwacje na 16.30 na 15 osob i kelner mi powiedzial, ze mam sie porozgladac po prawej stronie, pochodze i patrze, ze na stoliku flakoniki porozstawiane to odetchnelam z ulga
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Czyli mogłam podejsc do Cie .. Kurde, to ja trafiłam na kelnerkę nierozgarnieta jakas
|
|
#3566 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
ja sie tez zastanawialam czy podejsc do kogos z ludzi stojacych przed Bierhalle, bo kilka stalo, sie rozgladalo i wygladalo jakby na kogos czekali...
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3568 |
|
Guerlain Lover
|
Ale jestesmy niesmiale
|
|
|
|
#3569 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
U mnie nie to ze niesmiałosc
A ze zapytam, gdzie dokłądnie mieszkasz?
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=aileenn;52913671][URL=" jesteś prawdziwym krakusem?[/URL] [COLOR=Silver]
[I][COLOR=DarkSlateGray]Krakus Jesteś tak krakowski jak obwarzanek, Szkieletor i Smok Wawelski. Urodziłeś się tu, dorastałeś, mieszkasz i nie zamierzasz się wyprowadzić. Znasz to miasto jak własną kieszeń. Wzrusza Cię dźwięk Dzwonu Zygmunta i widok z Kopca Kościuszki. Wiesz, że najlepsze zapiekanki są w Okrąglaku, a kiełbaski w niebieskiej Nysce. Nie są ci obce borówki, nakastlik czy sznycel. [/COLOR][/I] [/COLOR] [/QUOTE] większość strzelałam ![]() Krakowianin ![]() W herbie Krakowa widnieje brama otwarta dla wszystkich, dlatego nie czujesz się tu obco. Nie urodziłeś się tu, ale wybrałeś to miasto i dobrze je znasz. Jako że zdecydowałeś się zamieszkać w Krakowie, potrafisz go bardziej docenić niż rodowity Krakus. Chociaż na podłodze masz kafelki, a nie flizy, a na choince wieszasz bombki zamiast baniek, nie obrazisz się, jak ktoś Ci powie: „idze idze bajoku”. Twoją niekrakowskość zdradzają weki przywiezione z domu i obecność w piątek popołudniu na Dworcu z biletem na pociąg do Lublina, Poznania, Opola.[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- [/COLOR] Cytat:
właśnie się zastanawiałam czy na jakiś zlot dotarłaś
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

a o ułożeniu krótkich to w ogóle lepiej nie mówić , bo nawet fryzjerzy mają z tym problemy
kawie.
I jak zaczęliśmy jej życzyć przysłowiowe 100 lat , to powiedziała, że nie chce tyle żyć, bo będzie staro w trumnie wyglądać 

a tak to wszyscy, którzy się deklarowali nawet Agnyska która dowiedziała się dzień wcześniej
a jako ze na zywo nikogo nie widziałam, to tym bardziej ciezko było namierzyć 

Tel wrzucę Ci na pw, inni pewnie też, zależy od kogo byś chciała.
Każdy nas chyba słyszał i widział - myśmy pytały kelnera od razu namierzył i wyliczył z pamięci ile kobit siedzi
Mam nauczkę, aby nie byc taka pewna i wziać jakies namairy na drugi raz...