Mamy marzec 2016. Część III - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-27, 14:00   #331
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część III

eeyesblue ale zaszalałaś! Super ciuszki ja byłam po kartę do rossmanna i zaraz się zarejestruję. Zapomniałam, że rossmann koło mnie jest nieczynny w niedzielę i szukałam w ciemno następnego
Stary 2015-09-27, 14:02   #332
Gosia02061980
Raczkowanie

A pamiętacie jak kiedyś była afera jak w autobusie kobieta przebierała pampersa z czymś grubszym a kierowca zatrzymała autobus i kazał opuścić pojazd.
Gosia02061980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:07   #333
nessea
Raczkowanie

eeyesblue Cudowne ciuszki

dreamer_89 witaj spowrotem
Witam tez nowe dziewczyny

gosza82 sliczny ten wozek

Ja tez nie uwazam ze nie moznaby zaplanowac sobie czasu karmienia. Zawsze planowalam wyjscia z domu tak aby dziecko bylo najedzone, a jesli wiedzialam ze bedzie glodne, przed wyjsciem z domu probowalam zlokalizowac miejsce gdzie moglabym je nakarmic. Mysle ze to jest do ogarniecia. Mimo ze sama krmilam i karmic zamierzam, to widok mamy karmiacej w miejscach publicznych mi sie nie podoba.

Ja dzisiaj w koncu zabralam synka do parku. Mielismy isc wczoraj ale caly dzien przelezalam przez ten bol glowy. Porobilam zdjec, pozbieralismy skarby jesieni, powyglupialismy sie. Dzisiaj jest pieknie i slonecznie i myslalam ze dluzej zostaniemy, ale oczywiscie siku pokrzyzowalo nam plany i szybciutko musielismy wracac do domu. Po czym synek stwierdzil "Mamo, ja wiem czemu tak sie stalo, wszytko dlatego ze przed wyjsciem nie zapytalem sie Ciebie czy chcesz siku" (jak z nim gdzies wychodze zawsze sie go pytam przed wyjsciem czy chce siku, a tu prosze... )
Stary 2015-09-27, 14:07   #334
fasolka1987
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

U mnie się wypogodziło trochę, posprzątałam trochę mieszkanie, odkurzyliśmy , storczyki się moczą w zlewie w kuchni, kupiłam im wypasioną odżywkę - pałeczki i teraz na pewno odżyją . Dzisiaj do mnie zjeżdża familia, siostra z Krakowa i moja mama z tatą. Siostra pierwszy raz zobaczy moje nowe mieszkanko, tato będzie skręcał łóżeczko dla dziecka z moim mężem.

U mnie na obiad schabowy ( bo 2 zostały z wczoraj) w bułce tartej i sezamie, ryż i buraczki.

monica1989 kupowałam z "Lady Plus" tym w Full Markecie na alejach Rejtana, jakościowo bardzo dobre elastyczne rzeczy, nie psują się, piorę w płynie w pralce i nic się z nimi nie dzieje. Cenowo trochę mnie to kosztowało ale normalnie też musiałabym coś na tyłek włożyć i kupić (chociaż może nie tak drogo ) kupiłam spodnie jeansy za 149zł, spódniczkę jeansową przed kolano 119zł, spodnie kremowe eleganckie 120zł i jeszcze płaszczyk jesienny 170zł. Ale wszystko super wygodne i mogę wyjść w tym do ludzi i nic mnie nie gniecie, jest taka jakby gumka wszyta i pani mi objaśniła jak to regulować i w zależności od obwodu brzucha można regulować gumkę.

Widzę, że temat wózków powrócił, mi się podobają z Bebetto, jak dostanę wypłatę 10tego to ruszę na sklepy

Z seriali to mogę polecić nieśmiertelnych "Friends", "Gotowe na wszystko", "Pokojówki z Beverly Hills".

eeyesblue śliczne ciuszki <3

dla mnie tam dzieci to dzieci, nie zawsze uda się je "okiełznać" hehe

Edytowane przez fasolka1987
Czas edycji: 2015-09-27 o 14:12
fasolka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:07   #335
201610051940
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gosia02061980 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny mogę prosić o wpisanie mnie na pięknym wątku na pierwszej stronie, obiecuję się więcej udzielać, Gośka lat 35 4 ciąża TP na 09.03.2016 z góry dziękuję i miłego dnia życzę.
Witam

witam się w nowym wątku
przepraszam że się nie odezwałam po wizycie ale nie miałam jak
z maluchem wszystko ok wazy 150 g i na 90 % będzie dziewuszka

Edytowane przez 201610051940
Czas edycji: 2015-09-27 o 14:17
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:16   #336
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez palau Pokaż wiadomość
Witajcie
Chciałam się przywitać i dołączyć do zacnego grona.

W przyszłym tygodniu przeprowadzam się z Warszawy do Gorzowa Wlkp, czy któraś z Was jest z rejonu i może polecić lekarza?
Hej.
Ja mieszkam niedaleko Gorzowa, ale niestety nie mogę polecić żadnego ginekologa z tego miasta, bo po prostu żadnego nie znam. Ale słyszałam niepochlebne opinie na temat przychodni Hipokrates, sprzęt mają ok, ale podobno tylko to.

Znowu sobie drzemkę zrobiłam, nie poznaję samej siebie.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:19   #337
nina1406
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
u mnie podobnie, zawsze rosol i kotlet/filet na drugie do tego stopnia, ze pozniej rosol jadlam dopiero na drugi dzien, bo bardziej mi smakowal z mezem teraz rzadko gotujemy, on woli mieso a dwa dania to za duzo dla nas, ale nie powiem czasem mi brakuje takiego typowo niedzielnego obiadku domowego u mamusi a kiedys wybrzydzalam
Mam podobne uczucia :-D kiedyś miałam dość tej rutyny i zawsze sobie powtarzalam że u nas w domu tak bedzie słowa dotrzymalam ale i tak rosolku mi brakuje :-P ubranka kupilas śliczne

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Co do kościołów i dzieci to slyszalam kiedys fajna historie maly chłopczyk chodzil po kościele w końcu zobaczył księdza w konfesjonale przygląda mu sie chwile i nagle 'co tak cicho siedzisz zesrales sie?' Hahaha :hahaha

: miny rodziców i ich czerwone twarze podobno bezcenne a ludzie w około mieli niezly ubaw
Rozbawilas mnie ta historia :-D

Cytat:
A pamiętacie jak kiedyś była afera jak w autobusie kobieta przebierała pampersa z czymś grubszym a kierowca zatrzymała autobus i kazał opuścić pojazd.
Ja pamietam. Dobrze pamietam że w tv bronili matki ze kierowca nie powinien jej wyganiac?

Pani magister dietetyki
nina1406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:19   #338
201610051940
Konto usunięte

to ja poproszę o pokolorowanie
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:22   #339
nessea
Raczkowanie

misia_25_26 zdrowka dla corci

Kate Noir Tez mnie niestety zgaga dopada, ale lekarz przepisal mi syrop. Wczoraj wzielam pierwszy raz na noc i pomogl, a myslalam ze mi gardlo wypali.

Smerfetka1990 Mi nic nie wycieka z piersi. W poprzedniej ciazy nawet po urodzeniu musialam sie postarac zeby cos wylecialo, zobaczymy jak bedzie tym razem.
Cytat:
Napisane przez gwiazdka997 Pokaż wiadomość
Witam
witam się w nowym wątku
Super ze z dzidzia wszystko ok. No i gratuluje dziewczynki!
Stary 2015-09-27, 14:23   #340
milenujdka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nina1406 Pokaż wiadomość
Mam podobne uczucia :-D kiedyś miałam dość tej rutyny i zawsze sobie powtarzalam że u nas w domu tak bedzie słowa dotrzymalam ale i tak rosolku mi brakuje :-P ubranka kupilas śliczne

Rozbawilas mnie ta historia :-D

Ja pamietam. Dobrze pamietam że w tv bronili matki ze kierowca nie powinien jej wyganiac?
Też pamiętam tę historię. U mnie w mieście była też głośna akcja z tym, że kierowca nie wpuścił kobiety z dwoma wózkami do autobusu. Istotne jest, że w autobusie już były kobiety z wózkami i po prostu nie było miejsca na kolejne. Chodziło tu o bezpieczeństwo. Uważam, że kierowcy w obu przypadkach zachowali się dobrze autobus to nie toaleta i przebieralnia. Dla kierowcy jest to miejsce pracy,a dla ludzi środek transportu ;-)
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:23   #341
Bonku
Wtajemniczenie

Fasolka po co tak wczesno łóżeczko? ja zamierzam dopiero w marcu przed samym urodzeniem ale nie wiem bo podobno jest przesad ze po porodzie sie skręca zeby odpukać nic sie nie wydarzyło tata wraca do domu a zanim mama i dziecko wrócą to zdąży je skręcić niby nie wierze w przesady ale uslysze i siedzi w glowie
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:24   #342
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dreamer_87 Pokaż wiadomość

Jestem od jakiegoś czasu już na L4. Reakcja w pracy p. Kierownik: "I co my teraz zrobimy"... Koleżanka stara panna ""Ale numer, ja nie mogę"
Nie będę cytowała docinek...
Także dziewczyny jakbyście chciały zajść w ciążę po 9 latach związku i 3 latach małżeństwa zastanówcie się czy wywijać takie numery...

W środę 30 o 19 mam genetyczne mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
witaj spowrptem trzymam kciuki za genetyczne
ja zaszlam w ciaze po 8 latach z tz I 3 po slubie,a juz wiekszosc sasiadow/znajomych snula wizje ze napewno nie mozemy miec dzieci

Cytat:
Witajcie dziewczyny, sny to ja też mam jakieś dziwne ale to tylko od czasu ciąży, a z piersi to wycieka siara i ja zaobserwowałam u siebie.

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ----------

A odnośnie wyboru wózka to będę mieć problem mam 20 miesięczną córkę, która lubi się wozić, bliźniaczy to odpada bo ona jest za duża na takie spacerówki, jeździ w parasolce, więc zastanawiam się nad głębokim dla maluszka i taką dostawką dla starszej maluszki Dziewczyny, które mają maluchy jeszcze jak planujecie?
moja cora skonczy 4 lata w marcu I planuje kupic taka podstawke
http://allegro.pl/buggy-board-lascal...372977427.html

sliczny wozek
Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość

ja dzis po imprezie wstalam rzezka maz i reszta znajomych zdycha zebralam sie o 7 i pojechalam na carbood (sh) i dziewczyny OSZALALAM !!! trafilam na dziewczyne, ktora sprzedawala cala wyprawke dla chlopca rzeczy tak sliczne, ze.. gdybym miala pewnosc, ze bede miec synka to chyba wszystko od niej bym kupila lacznie z piekna kolyska w stanie idealnym powybieralam takie neutralne ubranka (lacznie 7 pajacow, 4 polspiochy, 8 bodow z krotkim rekawkiem, 3 koszulki i 2 czapeczki za jedyne 15 funtow ). ciuszki praktycznie nowe, jeszcze pachnialy dzidziusiem ogolnie cala jej wyprawka byla w kolorach niebieskich i szarych, cudo mowie wam az zapragnelam synka a tu moje zdobycze
sliczne zdobycze

roznie bywa z dziecmi kp czasem nie potrafia wytrzymac do planowego czasu karmienia mi zdarzylo sie karmic kilka razy w sklepie(w wyznaczonym miejscu) czy za kierownica samochodu w niezbyt dozowolnym miejscu ale zawsze sie zaslanialam w kosciele to faktycznie troche przesada,chociaz jakby kobieta sie zakryla to nie przeszkadzaloby mi to
u nas nocka nawet spokojna antybiotyk chyba zaczna dzialac fajna pogoda za oknem no ale kisimy sie w domu dzisiaj I jutro wg zalecen lekarza
milej niedzieli
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:27   #343
misia880
Zakorzenienie

Z tym karmieniem to dluuugo by gadac. Ja nie mam nic przeciwko karmieniu np w centrum handlowym. Sa chusty, mozna zaslonic. Jak ktos ma takt to nie gapi sie jak porabany na taka sytuacje. A zboczency sa wszedzie, na plazy tez a chodzimy w kostiumach.
Co do komunikacji miejskiej hmm brudno glosno syf i pewnie niewygodnie. W ogole z 2-3 miesiecznym maluchem bym nie wsiadla do autobusu..
Ale mnie to na szczescie nie dotyczy, kocham samochod hehe

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 14:36   #344
misia_25_26
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam

witam się w nowym wątku
super ze wszystko dobrze gratuluje corci

Cytat:
Napisane przez nessea Pokaż wiadomość
misia_25_26 zdrowka dla corci
dziekuje

u nas rosol jest kilka razy w tyg jest to ulubiona zupa corki,a ze w ciazy wyjatkowo mi samkuje taki mocno doprawiony to jemy razem

Edytowane przez misia_25_26
Czas edycji: 2015-09-27 o 14:39
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 15:34   #345
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ubranka śliczne, ja też z małą tak poszalałam, ale niestety dużo rzeczy nie zdążyłyśmy ubrać tak szybciutko rosła, dziewczyny z terminem około 09.03.2016 czy czujecie już ruchy maluchów? A odnośnie brzuszków ciążowych to jakbyście zobaczyły mój to raczej do marcówek nie pasuje tylko do grudniówek Nie wiem dlaczego jest tak spory
ja czuję Malutką, ale nie cały czas.. Dziś akurat jeszcze nic nie czułam
Czekam teraz na jakąś regulację

Cytat:
Witajcie
Chciałam się przywitać i dołączyć do zacnego grona.
witaj

Cytat:
Napisane przez nina1406 Pokaż wiadomość
ale jazda...
jestem w 15 tyg a nie mogłam zjeść śniadania bo zaczęło mnie tak mdlić że wylądowałam nad kibelkiem. nie spodziewałam się takich rzeczy już.
skąd ja to znam, mimo 17 dalej pojawiają się mdłości

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Malina dzieki za podpowiedz..wlasnie wyciagnelam crumble z piekarnika.. pachnie pieknie i oczywiscie juz od razu ociupinke sprobowalam. PY SZO TA czemu ja tego wczesniej nie robilam??

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
nie ma za co Najlepsze jest ciepłe właśnie A jeszcze lody waniliowe do tego

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Co do kościołów i dzieci to slyszalam kiedys fajna historie maly chłopczyk chodzil po kościele w końcu zobaczył księdza w konfesjonale przygląda mu sie chwile i nagle 'co tak cicho siedzisz zesrales sie?' Hahaha :hahaha

: miny rodziców i ich czerwone twarze podobno bezcenne a ludzie w około mieli niezly ubaw
padłam, nie wstanę

Cytat:
Witam

witam się w nowym wątku
no wreszcie jesteś
Super, że wszystko ok i gratuluję dziewczynki

Edytowane przez malinka9191
Czas edycji: 2015-09-27 o 15:57
malinka9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 15:34   #346
palau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Hej.
Ja mieszkam niedaleko Gorzowa, ale niestety nie mogę polecić żadnego ginekologa z tego miasta, bo po prostu żadnego nie znam. Ale słyszałam niepochlebne opinie na temat przychodni Hipokrates, sprzęt mają ok, ale podobno tylko to.

Znowu sobie drzemkę zrobiłam, nie poznaję samej siebie.
Mnie przerażają opinie o gorzowskiej porodówce, ale jako jedyna w rejonie ma III stopień referencyjności, więc jeśli łożysko się nie przesunie to nie będę miała wyjści, bo w moim przypadku IIIst jest kluczowy.
Jeśli zaś wszystko będzie ok, to myślę o jednym z powiatowych szpitali, dobre opinie ma Skwierzyna, Drezdenko, Międzychód.
Nic to, będzie dobrze, bo musi być

Edytowane przez palau
Czas edycji: 2015-09-27 o 16:31
palau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 15:56   #347
malinka9191
Zakorzenienie

A tak w ogóle to zapomniałam się przywitać

Dzień dobry
Stary 2015-09-27, 16:00   #348
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie przerażają opinie o gorzowskiej porodówce, ale jako jedyna w rejonie ma III stopień referencyjności, więc jeśli łożysko się nie przesunie to nie będę miała wyjści, bo w moim przypadku IIIst jest kluczowy.
Jeśli zaś wszystko będzie ok, to myślę o jednym z powiatowych szpitali, dobre opinie ma Skwierzyna, Drezdenko, Międzychód.
Nic to, będzie dobrze, bo musi być
Pracowałam z kilkoma dziewczynami że Skwierzyny i one miały różne opinie o tym szpitalu.:P Ale wiadomo, nie dogodzi się każdemu.

Ale mam lenia dzisiaj. Cały dzień w piżamie.

Stary 2015-09-27, 16:04   #349
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Pracowałam z kilkoma dziewczynami że Skwierzyny i one miały różne opinie o tym szpitalu.:P Ale wiadomo, nie dogodzi się każdemu.

ja na jutro taki dzień planuję
A dziś na grzybkach byliśmy
Stary 2015-09-27, 16:05   #350
nina1406
Wtajemniczenie

Ja ogladam sobie teraz meczyk, siatkowka kobiet. Też mam dzień lenia

Pani magister dietetyki
nina1406 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:11   #351
_polly_
Zakorzenienie

Ja miałam tyyyyyyle planów na dzisiaj. i wyszło jak wyszło.

Stary 2015-09-27, 16:14   #352
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam tyyyyyyle planów na dzisiaj. i wyszło jak wyszło.
zdarza się
Stary 2015-09-27, 16:18   #353
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Gwiazdka, gratuluję
Stary 2015-09-27, 16:22   #354
palau
Zakorzenienie

Cytat:

polly, jak już będę na miejscu i "na chodzie" to lepiej zbadam temat, zdalnie jest to dość trudne. A jak wyjdzie, że na chodzie nie mogę być to i tak nie będę miała wyjścia i tylko placówka gorzowska będzie wchodziła w grę. Niemniej dziękuję za opinię , zakodowałam, będzie mi łatwiej wybierać jeśli będzie mi dane ów wybór mieć .

Edytowane przez palau
Czas edycji: 2015-09-27 o 16:29
palau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:23   #355
milenujdka
Wtajemniczenie

Z tymi zwolnieniami w trakcie ciąży i docinkami ze strony współpracowników to przykra sprawa. U mnie w pracy na porządku dziennym były rozmowy o dzieciach, ciążach, więc koleżanki wiedziały, że się staramy o dziecko. Po urlopie zakomunikowałam wszystkim, że jestem w ciąży i że będę na l4. Wszyscy dobrze to przyjęli, przykro im było, że nie będę już pracować, że wrócę kiedyś tam ;-) ale wszystko odbyło się w dobrej atmosferze. Zawsze mogę do nich podejść i poplotkować. Lubię swoją pracę, ale ze względów bezpieczeństwa siedzę na l4.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:51   #356
mira81
Zadomowienie

A my wlasnie wrocilismy ze spacerku i zastanawiam sie co wrzucic " na ruszt". Cos by sie zjadlo ale co?

Weszlam dzisiaj na neta i przegladalam stronki z wyprawkami..jestem przerazona bo jakos nie czuje tego na razie a tu u was juz ciuszki, wozki, lozeczka. Kurcze nie wiem, ja dopiero ogarniam zmiany w moim ciele a gdzie tam jeszcze do kupowania tego wszystkiego. Owszem czasem wejde zobaczyc na jakies wozki czy ciuchy ale po paru minutach sie zniechecam bo jest tego taka masa ze musialabym chyba caly dzien nic nie robic tylko grzebac w necie. W kazdym razie do konkretow mi jeszcze daleko.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Wogole od wczoraj mam spadek nastroju. Wczoraj zrobilam awanture o bajzel. Dzisiaj nawarczalam na M od samego rana, a potem mi bylo glupio i sie poryczalam.

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:53   #357
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Pomocy! Właśnie wyszłam spod prysznica i zaobserwowałam na brodawkach takie żółte jakby plamy (takie coś jak przy ranie) one są takie jakby ja wiem ropne? nic nie nie boli, w ogóle nic nie czułam... I teraz nie wiem- zdrapać to delikatnie? Co to jest w ogóle?
Na calej szerokości brodawki, na obu na raz

+ =

Edytowane przez nieznajoma0
Czas edycji: 2015-09-27 o 16:54
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:55   #358
Gosia02061980
Raczkowanie

Dziewczyny myślicie, że orzechy laskowe można jeść w ciąży? Mam taką ochotę ale boję się zjeść za dużo.
Gosia02061980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:57   #359
aguleck
Raczkowanie

Z tym karmieniem piersią w miejscach publicznych, to mi zasadniczo nie przeszkadza, choć sama nigdy tego nie robiłam i raczej można tak wyjście zaplanować, żeby tego uniknąć. Ale dzieci są różne, więc jak trzeba, a mama sie odpowiednio zasłoni to czemu nie. Ale w kościele to jednak przesada. I zupelnie nie rozumiem mam, które karmią piersią w miejscu publicznym starsze dziecko, np. ponad roczne. Przecież takiemu można dać cokolwiek innego do jedzenia, jak jest głodne. Ale niestety byłam świadkiem i takich sytuacji.
Co do biegających i przeszkadzających dzieci, to moja niestety taka jest. A nam szkoda ją zostawiać, bo jak byśmy tak chodzili na raty, to tracimy pół niedzieli. A poza tym uznaliśmy, że tak się nigdy nie nauczy. No i córka też prosi i obiecuje, że będzie grzeczna. Ale my po prostu wychodzimy, gdy uznamy, że komuś może przeszkadzać. A msze dla dzieci są najczęściej w porze, gdy maluchy mają porę spania, niestety. I musze się pochwalić, że nastąpił jakiś przełom i od dwóch tygodni jest grzeczna, odpukac.
aguleck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-27, 16:57   #360
mira81
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny myślicie, że orzechy laskowe można jeść w ciąży? Mam taką ochotę ale boję się zjeść za dużo.
Ja dzisiaj jadlam..

mira81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości