![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo Nowych Kosmetyków Z Avonu !!!
ok, więc nim tez jestem zainteresowana. to jak z wymianą?
![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szerokość pod pachami na płasko 100 cm, max. 140, długość- 67 cm. Stan bdb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
wiec chcialaby to: .L'oreal Glamshine, zużycie ok. 14%, kolor 43 podkład w musie Maybelline Dream matte mousse kolor ten ciemniejszy ![]() .Woda wapienna, do przemywania ciała i twarzy, zbawienne działanie dla cery trądzikowej, dobra na podrażnienia, 150ml Aquolina, balsam do ciała - krem karmelowy, użyty 4 razy, 250ml mogę ci za to dać: MASECZKA WYGłADZAJąCA SAKE I RYż BALSAM ROZśWIATLAJąCY SAKE I RYż ZESTAW 2 KREMY,SEPATOR,SZCZOTECZKA DO PAZNOKCI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
Powiedz co byś oddała za te wybrane przez Ciebie u mnie 3 pozycje ( Garnier + Avon – peel-off mask Białe winogrona, peeling alternatywny + Garnier Fructis maska do włosów, odbudowa i blask)?
![]() Jak obrobię fotki, to dam znać. Ps. Nadal nie doszły... Ps2. Tu nadal levante, zmieniłam jedynie avatar |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
A co proponujesz?
![]() Mam jeszcze takie rzeczy- zdjecia poniżej ![]() Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2007-09-16 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ZłOTA EDYCJA EXTRAORDINARY 30ML JASNY PUDER MUSS i ewentualnie BALSAM ROZśWIATLAJąCY SAKE I RYż 1 szt. znajdź coś, proszę, za te rzeczy. ![]()
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
puki co extraordinary chyba ma rezerwacje ![]() ![]() - kolczyki - niebieskie krople - miałam je na sobie raptem 2 razy ![]() 18. ORIFLAME - scrub do twarzy papaja&mango - NOWY -27. VEET - Krem do depilacji (3 min.) dla skóry normalnej - z mleczkiem z lotosu i wyciągiem z jaśminu - pierwotna pojemność 100ml - zużycie niecałe 10% |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
A ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Paul's girl
|
Twój sztyft za mój upiększający krem modelujący nogi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
zapomniałam dodac że waga kremu to 49 gr, to jest ilosc podana przez producenta, kremy nieużywane
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196585 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
PRóBECZKI MAM:
DOVE 50ML KREMOWY ZEL POD PRYSZNIC Z OLEJKIEM 5 PROBECZEK MESKIEJ WODY FULL SPEED INTENSE PO 1 ML KAZDA AVON 4 PRóBECKZI AVON BALSAMU SAKE I RYZ KAZDA PO 10 ML !! 8 probeczek kremu na dzien witalnosc natury z serii Liiv botanicals avon próbka anwe alternative na dzien esencja mlodosci avon avon seria sss<skin so soft>: nawilżajacy kremowy zel pod prysznic 7ml 2szt nawilzajacy balsam do ciala 7ml 2szt nawilzajacy olejek do kapieli i pielegnacji ciala 5ml Advance techniques szampon nabłyszczjacy do kazdego rodzaju włosów 7ml 3szt odzywka dodajaca objetosci wlosom cienkim i slabym 7m senses zele pod prysznic każdy o pojemnosci10ml re-charge - mandarynkowo korzenny my moment -lawendowo-liliowy fantastic day -kwiatowy divine time -jaśminowo różany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
hmm.. więc jeżeli zainteresowałoby Cię coś(pomarzyć można..
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199091 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
AVON Crystal Aura EDP z łańcuszkiem i kryształem Swavorskiego, 50 ml., praktycznie nowy - bez 3 psiknięć, z kartonikiem - może być na prezent, moim zdaniem podobny do D&G Light Blue ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Przecież niedawno pisałaś co interesuje Cię u mnie:
Avon – peel-off mask Białe winogrona, peeling alternatywny Garnier Fructis maska do włosów, odbudowa i blask. Garnier intensywna pielęgnacja, skóra muśnięta słońcem, nawilżające mleczko do ciała z aktywnym składnikiem rumianku. 250ml Nowe!!! Dla ciemnej karnacji. Nie rozumiem... ![]() Ps. Rezygnuję z wymiany Edytowane przez levante Czas edycji: 2007-09-16 o 15:35 Powód: Aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.