|
|
#3721 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Na kazdym jednym wygladasz przepięknie
|
|
#3722 |
|
Nindżopesz
|
Ewuś, dzięki za linka. Na stronie nie zwróciła bym na nią uwagi ale faktycznie wygląda fajnie i uniwersalnie. Ona połyskuje/mieni się czy coś?
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
mi też najbardziej brąz się spodobał
a z biżuterii ostatnio mi to w oko wpadło http://www.ebay.com/itm/LALIQUE-Bagu...-/151824663199 chyba dlatego, że parę miesięcy temu zgubiłam ulubiony pierścionek z szarym kryształem
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i ma fajne zapięcie na magnes, nie trzeba się męczyć z zapinaniem (to był główny powód dla którego zazwyczaj nie nosiłam bransoletek, bo nie mam cierpliwości do tych haczyków )
|
|
|
|
|
#3725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawy górny róg - gorzka czekolada/kawa oraz mahoń na dole to moim zdaniem najlepsze - no i oczywiście obecna platyna. Cytat:
Cytat:
Świetnie zna Twój. 2. Ale masz rację, to już najkrótszy odcinek do mety.
|
|||
|
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu, dasz radę
(ale jednak kicha )
|
#3727 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja najwięcej komplementów zbieram za niepozorne to http://www.parfois.com/pl/kolekcja/p...=51&idp=183155 Na żywo wygląda lepiej . A jaka zacna cena
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3728 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3729 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Na zamawianie online już za późno. EDIT: co do kolczyków to znalazłam, niestety nie "rury". Jedne to pijawki: http://img.pakamera.pl/i1/7/285/inne...2939740285.jpg a drugie michy z węglem: http://img.pakamera.pl/i1/7/298/wire...2813274298.jpg jeszcze kiedyś trzasnę se pierdzionek w jeszcze innym stylu: https://www.showroom.pl/p/13948,pola...ribbon/-silver Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-09-28 o 21:56 |
||
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pijawki bardziej jak węże - etno. nie widzę Cię. Pierścionki very "you" Kurka a ja mam zagwozdkę, dostałam w prezencie bon na 100 zł do Apartu. Tam chyba za tyle nic nie ma, bynajmniej nic wartego uwagi, a na dopłacanie nie mogę sobie pozwolić, nie do biżu No i nie widziałam nic w moim stylu, podobny klimat do Ewusiowej. Taka uniwersalna nowoczesność. Jednak YES o niebo lepszy |
|
|
|
|
#3731 |
|
Nindżopesz
|
Ano, etno-tribalowo-tunelowe. Ale mam nadzieję, że ze "gotyckimi" zwisami będą jakoś korespondować bo mają te zawijaski. No i kojarzą się subkulturowo więc przełamią katecheckość. A najwyżej odeślę
![]() Zerknęłam do Apartu i mam wrażenie, że ta biżuteria wygląda jak ze sklepu "wszystko po 5 zł"... |
|
|
|
#3732 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale dobrze, że Ty jesteś Cytat:
Poza tym "lajkowanie" samo w sobie potwornie spłyca reagowanie, robi je ordynarnie, prostacko łatwym Cytat:
Cytat:
![]() Super! Wyglądasz jak bohaterka komiksu, jakaś typu superwoman w kolejnych wcieleniach
|
|
#3733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie inaczej. Nie wiem co zrobię. Ktoś wydał kasę, prezent powinnam pokazać po zakupie, przynajmniej przyzwoitość tak nakazuje. Cytat:
2. Rany bossskie czy tylko mnie to śmieszy Ja leżę. |
||
|
|
|
#3734 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A tak serio przejrzałam i stwierdziłam, że osobiście w bólach wybrałabym takie kolczyki http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,5022 - na jakieś teatry lub pogrzeb, np. własny jak znalazł.
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3736 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() A taką sama bym mogła nosić A ta mi się z Red kojarzy I ta też.Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-09-28 o 22:31 |
||
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Sznurek też nie. |
||
|
|
|
#3738 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, fajne kształty tych bransolet ale bardzo nie lubię takiej błyszczącej "śliczności". A ta druga jak plastikowa.
Jeszcze biżuteria z dużą ilością cyrkonii mnie odrzuca. Na szczęście nie bywam na salonach i nie muszę takich nosić
|
|
|
|
#3739 |
|
Mother of Cats
|
Ewuś, szkoda, że tak wyszło, ale skoro trzeba...
Ju, |
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięwczyny, jeszcze mi poradźcie, mam straszną ochotę na kowbojki - ale czy można je nosić do takich rzeczy typu marynarka np albo do cygaretek? Albo do sukienki wizytowej, żeby ją odwizycić ?
To nie są te, co na zdjęciu, ale podobne, np w czerni albo kolorze skóry, z przysmolonymi noskami buty-ccc-lasocki-jesien-zima_329974.jpg
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-09-28 o 22:41 |
|
|
|
#3741 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja preferuję sukienka plus bikery/inne takie. Ale przymierz kiedyś i zobacz. Ja tego nie widzę. Chyba, że dobierzesz, jak niżej, zmodernizowane kowbojki. Do cygaretek hmmm moim zdaniem nie bardzo. Przysmolone noski już brzmią bardziej europejsko Czarne buty o fasonie kowbojek do cygaretek już owszem, bardziej, widuje się takie na ulicach, a raczej widywało. Ja nigdy nie byłam fanem, ale wszystko rzecz gustu.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-28 o 22:54 |
|
|
|
|
#3743 |
|
Mother of Cats
|
Przez Was poszłam biżu oglądać
Chciałoby się:- gwiazdki z nieba raz albo dwa - kawałka żelastwa raz albo dwa i idealnego labradorytu-zawieszki - bez widocznych szlifów, bez dziur, w srebrze i oczywiście "nie jak od klasycznego jubilera" - tylko że takiego znaleźć nie mogę ![]() Swoją drogą: do czego nosić taką biżu, jak te meteory i "żelastwo"? Czarne/ciemne minimalistyczne w kroju coś? Tylko co? |
|
|
|
#3744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że do jednolitych ciuchów każdego rodzaju. Kolor bordo, zieleń. |
|
|
|
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc właśnie nie chcę skojarzeń country - dlatego myślę, czy mniej counrtowe czarne, czy camel z przysmolonymi noskami? W zasadzie to ja mam z dołów, że tak powiem, tregginsy wiśniowe i szmaragdowe, dżiny boyfriendy... No i czy kowbojki pasują do długiego, prostego płaszcza? Czy tylko do kurtek? Aileen - takie meteoryty to mój styl, wg mnie mało jest ubrań, do których nie pasują - do businesowego nie pasują, ale ja też go nie lubię, tego stylu
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do typowo wizytowej sukienki nie widzę - chociaż to zalezy od całej stylizacji - raczej do swobodnej długiej spódnicy , czarne do cygaretek owszem
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z kolorami dobierzesz sobie sama najlepiej Lecę - oczy mi się zamykają. Dobrej ncoki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-28 o 23:33 |
|
|
|
|
#3748 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślałam o czarnej magnetycznej, albo z zieloną poświatą ![]() 2. dasz radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. co to 'rury'? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam takie tempo gubienia kolczyków i pierścionków, rozrywania naszyjników, że szkoda mi kupować ![]() to może takiego kamola do podziału?
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=Betty83;52932265 zależy jaka sukienka wizytowa - imho do kroju 'skater dress' pasują [/QUOTE] Pierwsze słyszę wpisałam w gugla i takich sukienek też nie naszam ![]() Ech, ale rozkminka Bym nosiła do treginsów i cieńszych wzorzystych spódniczek, tylko nie wiem, czy do płaszcza pasujo
|
|
#3750 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam takie i w zasadzie tez nie wiem do czego nosić
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

na niektórych nawet wyglądam w miarę i nie mam 6 podbródków 
Na kazdym jednym wygladasz przepięknie 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) No ale jakoś dam radę, już bliżej niż dalej do końca....
Świetnie zna Twój.
Ale masz rację, to już najkrótszy odcinek do mety.