|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
Yeah znów wymyślasz sobie problemy
ja n.p. o geografii, chemii, fizyce nie mam zielonego pojęcia i jakoś mi to nie przeszkadza, Ty bijesz mnie na głowę wiadomościami z medycyny, każdy jest inny i ma cos innego do zaoferowania, inne spojrzenie na świat, inny kawałek wiedzy, gdyby ludzie byli tacy sami życie byłoby nudne, zresztą skąd wiesz czy porównanie nie wypadnie na Twoja kożyść - może facet woli spotykać sie z wrażliwą,ciepłą osóbką niż z chodzącą encyklopedią
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2373 |
|
Raczkowanie
|
dzis rano powiedzialam mu kilka slow na temat, pocalowal mnie, powiedzil zebym sobie nie wkrencala i poszedl do pracy.... ale ja i tak juz "tego" nie czuje. chyba popelnilam blad bo on mnie juz nie kocha
|
#2374 |
|
Rozeznanie
|
janicka zawsze kazdemu powtarzam, że trzeba szczerze porozmawiac...nie bac sie....bo mozna wiele stracic...wiem ze niektorzy faceci są prosci i nie bedą chcieli rozmawiac na takie tematy, ale warto sprobowac...
Ja tez mam doła przez faceta....nalegal na spotkanie...bylo milo po kilku spotkaniach sie rozkrecilo...a pozniej on nagle spasowal i mowi ze musi miec troche czasu na zastanowienie co dalej, bo strasznie przypominam mu jego byla w niektorych tylko cechcach charakteru..foszki, uparta...taa i juz tak daje mu ten czas od tygodnia a do tej pory odezwal sie tylko ze dwa razy na gg z pytanem co u mnie....ehh to chyba euz bedzie koniec...a bylo juz tak strasznie fajnie i milo...nie mam szczescia...
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Juz dawno tu nie bylam... ![]() Kolejny sercowy problem (a raczej niesercowy) Moj kolega, ktorego poznalam w wakacje (ale nie na imprezie , zapoznala nas moja przyjaciolka, ale to juz malo istotne jak sie poznalismy)wczoraj bardzo mnie zaskoczyl. Traktuje go jak kumpla. A on chyba mnie raczej nie... Przedwczoraj dostalam o 5:40 smsa o milosci (tzw.łancuszek). Troche sie zdzwiliam ale doszlam do wniosku ze moze ten sms nic nie znaczy tylko moze poprostu wierzy w takie rzeczy. I wczoraj szok...dostalam zaproszenie na wesele od niego:"w sobote mam wesele i nie mam z kim isc. Moze pojdziesz ze mna?". Ja wiedzialam ze on ma to wesele , bo moja przyjaciolka Kasia mowila mi kiedys ze chce zeby ja zaprosil, bo sie chce pobawic. I ja mu to napisalam wczoraj:"ale ja myslalam ze z K. chcesz tam isc" a on "raczej nie". Nie wiedzialam co zrobic...odpisalam: "ale ja w swoim zyciu bylam tylko 2 razy na weselu i nie lubie wesel. tylko prosze nie obrazaj sie na mnie bo nie chce zeby tak sie stalo" a on "ok rozumiem". Myslalam ze sie obrazil ale po godzinie odp ze teraz bedzie zajety i pozniej popiszemy. Narazie jest cisza... A ja na serio nie lubie wesel...tzn moze i bym poszla...ale...nie chce. Bo...moze to dziecinne ale on mi sie nie podoba i nie chce robic nic wbrew sobie ![]() Ale tez nie chce zeby przeze mnie cierpial, bo sama wiem jak ten ból boli. Dodam ze moja przyjaciolka ta Kasia powiedziala mi niedawno ze z jego zachowania wynika ze sie we mnie zakochal... Nie chce go ranić... Pozatym jeszcze do niedawna zalezalo mi na kims zupelnie innym, nie potrafie chodzic na imprezy z soba do ktorej nic nie czuje. Co robic?
|
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
Agulkaa nie smuc sie
![]() Izaluka jak Ty sie czujesz z tym ze bedziecie razem na studiach? Wiem ze jestes dzielna ale to i tak chyba bedzie troche trudne, no chyba ze naprawde jest Ci juz obojentny jak zeszloroczny snieg.. Moj eks sprawil ze stwierdzenie ze od milosci do nienawisci jest jeden krok moge uznac za niezwykle prawdziwe. Nie chce go znac. milego dnia Aniolki |
|
|
|
#2377 |
|
BAN stały
|
Lawinko ja etap nienawiści mam już za sobą... Teraz jest obojętność, ale nie do końca! Wiadomo, że o moja pierwsza miłość i zawsze mi będzie cieplej na sercu wspominając jego.
Nie wiem jak będzie ten kontakt wyglądał w październiku. Możliwe, że nie będzie go wcale. Napisałam do niego, wyciągnęłam rękę. On milczy, więc wszystko jasne. Jak tam chce. Mogę być miła, obojętna a równie dobrze mogę być wredną suką. Od niego zależy też jakich relacji sobie życzy Czas pokaże.A czym sobie Twój Exio zasłużył na nienawiść?
|
|
|
|
#2378 |
|
Zadomowienie
|
Nie odpowie nikt?
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to chyba czas na moj powrot..., hah przymiecie mnie ponownie ? Wrocilam po prawie 3mcach nie obecnosci z Anglii, bylam tam sama bez mojego. po moim powrocie widzielismy sie tylko chwile bo on nie ma czasu. Caly czas pracuje. Oczywiscie za to go nie winie, ale teraz...przyjechal dzis do mnie, jakas godzine temu. mielismy spedzic wsponlnie popolunie i wieczor. A on teraz siedzi od godziny w garazu u mnie i cos majstruje przy swoim nowym aucie...mialo mu to zajac 5 minut, zajelo jak do tej pory godzine a moja cierpliwosc juz sie powoli konczy... i witam ponownie tak wogole stesknilam sie za Wami ;*
|
|
|
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Teraz napewno jestescie razem ![]() Super miec takiego fajnego chlopaka, ktory umie naprawic autko uwierz mi Docen to co masz A ja czekam na wasze odp co do poprzedniego postu, dodam ze ON nic nie napisal dzis...chyba sie obrazil.. |
|
|
|
#2381 |
|
Zadomowienie
|
Wizazanko492, ja myślę, że postąpiłaś bardzo rozsądnie, nie ma co robić chłopakowi nadziei, jeżeli rzeczywiście on chciałaby czegoś więcej. im szybciej to ukrócisz, tym szybciej on się otrząśnie i dojdzie do siebie
|
|
|
|
#2382 |
|
Rozeznanie
|
Yeah czyli dobrze wyczułam,że jednak u Ciebie wszystko idzie ku dobremu?
Widzieliście się?U mnie posucha, ze wszystkim facetami z jakimi coś mnie łączyło kiedyś pozrywane kontakty, a odgrzewać nie ma po co aby nie krzywdzić ich i siebie, jeden kręcący się obok mnie okazał się palantem, którego nie chcę znać, z pewnym panem który mnie intryguje spotkanie się odwleka nie z mojej winy, poza tym mam wrażenie,że on coś kręci?(im człowiek straszy tym większa podejrzliwość ) Parę dni temu widziałam chłopaka z którym spotykałam się trochę przed moim pięcioletnim związkiem- pewnego J. Sprawa z J. nie zdąrzyła się nigdy nawet rozwinąć ponieważ jak go poznałam (czasy licelane jeszcze) byłam strasznym dzieciuchem i przy pierwszej okazji czyli problemie wszystko się posypało za sprawą mojej durnej decyzji. Jak go zobaczyłam to jak idiotka wzięłam nogi za pas zanim mnie zauważył, ciekawe czy by mnie poznał po tylu latach? Co mi szkodziło chwilę pogadać ze starym znajomym i w sumie powinnam go przeprosić... Spotkanie skłoniło mnie do przemyśleń o sobie i swoich "związkach". Niestety doszłam do smutnych wniosków - ja chyba jakaś upośledzona jestem pod tym względem, zanim związałam sie ze swoim exem ( który był totalnie osobą nie dla mnie) na te 5 lat prawie, odpychałam od siebie świetnych ludzi. Sama nie wiem - ze strachu, że coś fajnego mogłoby sie udać, albo sie nie udać? A obecnie jak już się w coś pakujeto zawsze jakaś dziwna historia jak z tym zaręczonym panem (który tak na marginesie napisał mi ostatnio że wie, że etap naszej znajomości na pewnej płaszczyźnie jest skończony i szanuje moją decyzję co do tego, ale chciałby byśmy zostali przyjaciółmi, brakuje mu naszych rozmów wielogodzinnych itp. Nie miałam siły mu odpisać, poza tym gdyby kontakt się odnowił pod pozorami przyjaźni kto wie dokąd by to zaprowadziło?! Lepiej nie kusic losu) Czyli ogólnie stwierdzam, że u mnie dół - może nie tyle spowodowany konkretnym facetem czy brakiem faceta ,ale jakąś moją niepokojącą niezdolnościa do oceny mężczyzn i do zbudowania czegos wartościowego... |
|
|
|
#2383 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jak rzeczywiscie sie zakochal? ![]() Cytat:
A jak rzeczywiscie sie zakochal? ![]() Cytat:
A jak rzeczywiscie sie zakochal?
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-23 o 16:20 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|||
|
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
gwendolyn, chyba trochę Cię rozumiem. jak nie było JEGO to pojawiło się 2-3 całkiem niezłych kandydatów, ale miałam opory. głównie dlatego, że żaden nie dorównywał jemu i zanim cokolwiek się rozkręciło to się kończyło. porzucałam ich bez kontaktu i tak naprawdę jeżeli oni rzeczywiście coś planowali, to moje zachowanie było podłe. taka wiesz femme fatal (
). co do tego pana sprzed lat, no ja jestem żywym przykładem, że chyba jednak warto wracać. szkoda, że z nim nie zagadałaś, ale może jeszcze nadaży się okazja, żeby go spotkać. generalnie mam sentyment to starych znajomości, szczególnie wczesno licealnych, bo to takie śmieszne czasy były.co do spotkania, owszem spotkaliśmy się. zaczęłam sobie wmawiać, że on jest lesbijką i jakoś poszło, hahaha. generalnie myślałam, że mnie nie pozna, w sumie niby to tylko dwa lata, ale zmieniłam się trochę. mimo, że może zmarszczek jeszcze nie przybyło, ale chyba tak wizualnie dojrzałam, wyszczuplałam (och gdzie ten szkolny pączuś ), zmieniłam fryzurę, zaczęłam się poważniej malować i do tego świeża opalenizna- chyba podziałało fajnie było, on wczoraj jeszcze nalegał i chciał więcej, ale nie wiem, potrzymam go parę dni i pewnie się spotkamy. śmieszne zdania padły z jego ust, coś o czym zawsze marzyłam spełnia się. i nawet wierzę mu, że nie dlatego, że porzucił ją i szuka kogoś wzamian (jakby nie patrzeć to było już dosyć dawno) tylko, że może naprawde chce. ech. chociaż głupio powiedziałam mu ostatnio, tzn. teraz żałuję trochę; powiedziałam, mu że pewne rzeczy minęły bezpowrotnie.... ale on jednak będzie walczył ![]() i cholera wierzę w to, że faceci mają w sobie instynkt łowcy! dlatego niech walczy! chociaż tak naprawdę to i tak ja reżyseruję ten pokaz ![]() Wizazanko492, z doświadczenia wiem, że całkowite ograniczenie kontaktu jest drogą do odkochania tzn. nie zawsze, jak człowiek jest upart jak coniektórzy ( ) i wiedzą, że to to, to nie ma szans. będzie ciężko. ale z tego, co napisałaś znacie się niedługo więc myślę, że to tylko zauroczenie i szybko się chłopak wyleczy. spokojnie.
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisal mi smsa kiedy sprawdzimy sobie nawzajem stan cukru we krwi?!!! Co!!?? Odp: nie wiem. Załamka |
|
|
|
|
#2386 |
|
Rozeznanie
|
Yeah GRATULUJĘ, dobrze czułam, że coś sie święci
A szansa spotkania tego pana sprzed lat niestety jedna milion, znaczy jedna na jakieś pięć lat (jak teraz), Łódź to niestety bardzo duże miasto Szukałam w internecie jakichś jego namiarów ale niestety nie było mi dane, a szkoda bo jak go zobaczyłam to obudziły sie we mnie wyrzuty sumienia, że tak się kiedyś w stosunku do niego tak zachowałam, a lubię mieć wszystkie sprawy wyjaśnione i fair. ...Chociaż w sumie może to i dobrze - to historia sprzed tylu latmoże nie warto rozgrzebywac przeszłości?
|
|
|
|
#2387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej ze zalezalo mi na nim i mam jego zapach perfum (sama nie wiem czemu brat kupil ten zapach).Troche juz mi przeszlo, ale niecalkowicie Bo nadal go pamietam. W koncu to 1 facet z ktorym sie pocalowalam, na ktorym mi zalezalo. Własnie poprzez tzw ograniczenie kontaktu on skonczyl ze mna![]() Nie chce zeby B. tez tak cierpial jak ja A wyglada na to ze sie zakochal...sama nie wiem. Pisze takie rzeczy ze wszystko na to wskazuje. Niestety nie odwzajemnie tego uczucia i wiem to napewno
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Raczkowanie
|
głowa do góry!
Agnieszka Edytowane przez anieszka1983 Czas edycji: 2007-11-11 o 08:38 Powód: sorry |
|
|
|
#2389 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam dola... on nmie nie dosc ze zostawil to bardzo skrzywdzil
boje sie teraz komukolwiek zaufac mimo ze minelo juz naprawde sporo czasu ktory rzekomo leczy rany..
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Wrrrrrrrrrrrrr. Nie mam doła, jestem zła
|
|
|
|
#2391 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja np. gdybym się na działa na niego kilka miesięcy temu, to głowa w dół, ręką poprawiam włosy i nogi sa pas! a z drugiej strony do innych ludzi, których znałam na równi czasowej byłabym w stanie sama podejść.
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde cos jest nie tak ale nie wiem co ;/ wrrr |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja odpowiedzialam "przeciez nie mam wyjscia"... Taki chamik z niego Faceci maja cos z glowa z samochodami A ja ciagle pamietam jego usmiech, jego dotyk...pamietam jak przytulal mnie. Oddalabym wiele zeby cofnac czas i przezyc tą cudowną chwilę chociaz jeszcze jeden raz ![]() Czemu ten na ktorym mi nie zalezy probuje mnie zdobyc a ten ktory jest dla mnie wazny ignoruje mnie? Zycie jest okrutne (
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-23 o 16:22 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
|
|
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowisz o tym Bartku, ktorego poznalas na imprezie??
|
|
#2397 |
|
BAN stały
|
biiibiii fajnie, że już jesteś
|
|
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
Dolek...
czuje sie oszukana przez TZ....
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
Nie...nie o niego mi chodzilo.
O Sławka Ktorego poznalam na imprezie, ktory do mnie tydzien pozniej przyjechal i ktory po 1.5 tygodnia zaczal mnie ignorowac...Bartek to inna historia...O nim dawno zapomnialam. O S. jakos nie moge... |
|
|
|
#2400 |
|
Wtajemniczenie
|
Acha...czyli tęsknisz za tym facetem, który sprawiał wrażenie, jakby chciał Cię przelecieć na drugim [trzecim?] spotkaniu i tylko obecnośc koleżanki Ci "pomogła"? Czy to jakiś inny, bo ja już się pogubiłam
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

ja n.p. o geografii, chemii, fizyce nie mam zielonego pojęcia i jakoś mi to nie przeszkadza, Ty bijesz mnie na głowę wiadomościami z medycyny, każdy jest inny i ma cos innego do zaoferowania, inne spojrzenie na świat, inny kawałek wiedzy, gdyby ludzie byli tacy sami życie byłoby nudne, zresztą skąd wiesz czy porównanie nie wypadnie na Twoja kożyść - może facet woli spotykać sie z wrażliwą,ciepłą osóbką niż z chodzącą encyklopedią

). co do tego pana sprzed lat, no ja jestem żywym przykładem, że chyba jednak warto wracać. szkoda, że z nim nie zagadałaś, ale może jeszcze nadaży się okazja, żeby go spotkać. generalnie mam sentyment to starych znajomości, szczególnie wczesno licealnych, bo to takie śmieszne czasy były.