|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Wypachniona czekoladowym Wishem chciałam się serdecznie przywitać ze wszystkimi Wizażankami (i Wizażanami oczywiście)
(podczytuje Was już od jakiegoś czasu szukając nowych zapachowych perełek, ale najwyższa pora się uaktywnić i włączyć, jeśli pozwolicie, w pasjonujące perfumiarskie dyskusje )
|
|
|
|
#482 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Przyuważyłam Cię na "wspólnych zakupach" i wiem już, że jesteś miłośniczką l'Artisanowego cyrku. Witaj więc i... Miłego wizażowania. Powinnam ostrzec, że to wciąga. Ostrzegam więc, ale skoro już tu wpadłaś, to chyba jest i tak za późno.
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Makamarta witaj Ale smakowicie sie zrobilo ja tez juz jestem po obiedzie. Zaraz bedzie kawa i deser. ![]() Czeka mnie jeszcze pakowanie Tz na rajd w gory. Jak ja nie lubie pakowania
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj makamarto
|
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ robi obiad, ja od rana przy komputerze
Przypomniały mi się stare dobre czasy kiedy dzieliłam czas na pracę, sen i Linuksa![]() Pachnę Tsukimi ![]() Angelku, ta Twoja odżywka mnie kusi, chyba wybiorę się jutro na zakupy ![]() Witaj Makamarto
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
Sabbath, mulier.. macie racje, za późno na ostrzeżenia
![]() Dziękuje wszystkim za miłe powitanie |
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baw się dobrze na Perfumach ![]() ![]() ![]() ![]() Ja cały weekend pachnę Oiro. Piękne |
|
|
|
|
#488 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Galaretka rzeczywiście taka sobie ![]() Mniam Dobry obiad masz dzisiaj Czemu o 20?Makamarto, witaj ![]() Strachulcu, ta linia Restoratives jest dla zniszczonych włosów Ja reanimuję teraz moją czuprynę po zabiegach koloryzacyjnych więc dla mnie jest jak znalazł. Zapach jest wspanialy, ale co ważniejsze - działaniem nie ustępuje zielonej linii Kerastase z cementem Pantene reklamuje Restoratives jako linię, która w miesiąc naprawi zniszczenia powstałe w przeciągu dwóch ostatnich lat
|
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
Homyku rzeczywiście dobrze to ujęłaś
Zauważyłam że na Perfumach, a szczególnie w Czym dziś pachniesz...można znaleźć rozmówców na wiele tematów, i do śmiania i pocieszania. Naprawdę fajna atmosfera.Wish wymieszał mi sie z zapachem czosnku, właśnie skończyłam robić tzatziki, Mniam! |
|
|
|
#492 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Hahaha! Zauważyłyście jak to mogło zabrzmieć (zawyglądać): Łączy nas coś pięknego... ![]() Cytat:
|
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#494 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Makamarto - witaj. Naprawdę nie wiem, z której strony Wish jest czekoladowy
![]() Angel - o 20:00 kończę pracę, dlatego dopiero po niej zjem obiad w domu ![]() Strachulcu - zazdroszczę faceta, który Ci ciągle gotuje ![]() Ostatnia chusteczka, a jeszcze 3,5 godziny. Co to są tzatziki? |
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też lubię tzatziki, zresztą lubię wszystko co czosnkowe
Witaj Makamarta Już się nie mogę doczekać wieczoru, bo zamówimy sobie pyszna pizzę z sosem czosnkowym To napewno mało wykwintne danie w rocznicę ślubu ale wszyscy mają wielką ochotę na takie jedzenie (i dziś nie ma czasu na ślęczenie w kuchni). Zresztą pizzę jem raz na ruski rok więc coś mi się należy od życia ![]() Pachnę Elixirem Amor
|
|
|
|
#496 |
|
Raczkowanie
|
Łomatko! To musi być mordercze zestawienie!
[/quote]Mi bynajmniej nie przeszkadza, zobaczymy co powie TŻ ![]() (Muszę podszkolić się w sprawach technicznych, bo boję się, że coś zaraz namieszam w postach z moimi zdolnościami..multicytowa nie - zaraz cie rozgryze!) Anuschko, fanko czosnku, dziękuje za powitanie ![]() MoniaK, ty również? więc jest nas więcej! Witaj również ![]() Fenris, cześć i czołem! taztziki to taki grecki sos z jogurtu, ogórków, czosnku i przypraw (ja daję tylko sól i pieprz, można koperek itd.) Pychota do szaszłyków z brązowym ryżem np. P.S. a co ty w Wish czujesz?
Edytowane przez makamarta Czas edycji: 2007-09-16 o 16:49 Powód: dopisek |
|
|
|
#497 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie na wczesny brzuszek dostałam wczoraj od kolezanki. Cytat:
Za duzo czasu spedzałam leżac na łakach i Mnie jakoś zapyliło.Cytat:
Cytat:
Fasulka rosnie w normalnym tepie. Moje brzuszysko w nienormalnym. Dosłownie jak na drożdzach a ja ostatnio tylko ciasta francuskie jadam wiec nie rozumiem dlaczego Cytat:
Moj tato po moim pierwszym oblanym egzaminie stwierdził Mi: "No w koncu jakas poprawka jak u prawdziwego studenta. Bo co to za student jak nigdy nie miał nic w plecy".A dzis pachne sobie Scent Intense.
|
|
#498 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja też uwielbiam czosnek
Ale co to są te tzatziki?Ale bym pizzę zjadła!!! Kusicielki! |
|
|
|
#499 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja tak sobie myslę, że z tą ambrozją, czyli pokarmem bogów to taka przenośnia, bo oni na pewno Tzatziki jedli właśnie. Są BOSKIE!
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Makamarto witaj !
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy nową pachnącą, szybko się zadomowisz i wciągniesz ;]
Notatki grzecznie leżą obok mnie, tymczasem buszuję po last.fm w poszukiwaniu nowych dźwięków. Nadal Brit Red + ryba z grzybami i makaronem sojowym, w ilości - cytuję "na wybrudzenie talerza". Nie jestem głodna...
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Wisha to ja tam czekolady też nie czuję
Sabbath, już wiem dlaczego lubisz używać takich demonicznych zapachów skoro wszystkie inne pachną na Tobie miodkiem Pszczółka Maja
|
|
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Makamarto, witaj na perfumach
Jestem objedzona, niewyspana i leniwa po wczorajszych baletach. Pachnę globalnie New Haarlem a nadgarstkowo Magie Noir i o dziwo, stwierdzam, że jest bardzo interesujący W zeszłym roku bez dwóch zdań stwierdziłam, ze to staroć nie wart uwagi a dzisiaj rozkoszuję się zielno-leśnym bukietem. I nawet tuberozy nie czuję
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Makamarto, witaj na Perfumach!
![]() Anuschko, zapewne wykażę się ignorancją, ale zaryzykuję: kto to na Twoim avatarze? Sabbath, dziękuję za przybliżenie założeń partii Gretkowskiej A ja pachnę dziś Romą, którą niedługo wpiszę do wątku o wykończonych właśnie flaszkach. Nie mogło by inaczej, bo dziś mój pierwszy dzień na moich własnych włościach - tylko moich i TŻ, a to właśnie od niego dostałam prawie dwa lata temu Romę. W temacie spożywczym to jestem właśnie po pysznej kawie z ekspresu i czekoladzie z całymi orzechami, mniam
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
Nic a nic? To może paczulowa czekolada?
na mnie Wish układa się podobnie do Neonatury Cocoon, która jest troche bardziej wytrawna, ale oba zapachy są dla mnie podobnie czekoladoweRachelo dziękuje za miłe słowa, mam nadzieje że twój apetyt wróci do normy Tymeno, joasiak! witajcie
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-16 o 17:21 Powód: dopisek / nie zjadaj tych nawiasów [ ] - bo cytat nie wyjdzie - Rachel :) |
|
|
|
#507 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Sabbath - dzięki za odpowiedź. Już mi się przypomniało, jest taki sos do kupienia w sklepach. Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-09-16 o 17:22 Powód: no i znowu - cytat |
|
|
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#509 | ||
|
Wiedźma
|
Ja też nie. Ale nigdy nie wytrzymałam "w nim" długo. Jeśli ujawnia się ona tak późno, jak w Angelu, to u mnie bidula po prostu nie zdążyła...
Cytat:
![]() A ja tak ciężko pracuję nad image'em rzetelnej Horpyny... Proszę bardzo, Joasiu. I naprawdę doceniam, że komuś chciało się to przeczytać. Cytat:
Składniki: - jogurt naturalny - surowy ogórek - czosnek - sól - pieprz - ew. kilka kropel soku z cytryny Wykonanie: Ogórek zetrzeć na tarce, odlać sos, dodać wyciśnięty czosnek, przyprawy wymieszać. Jeśli zamiast jogurtu da sie serek homogenizowany to potrawa nadaje sie do kanapek. Naprawdę niewiele to roboty...
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Sabbath tzatziki robimy identycznie
Do tych gotowych też nigdy nie podchodziłam.Z Wishem to widze jestem osamotniona w odczuciach, ale moge sie cieszyć, że w ten sposob sie na mnie rozwija
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

)

ja tez juz jestem po obiedzie.

Ja reanimuję teraz moją czuprynę po zabiegach koloryzacyjnych więc dla mnie jest jak znalazł. Zapach jest wspanialy, ale co ważniejsze - działaniem nie ustępuje zielonej linii Kerastase z cementem 

A tak w ogóle, to witaj makamarto