|
|
#3751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
#3752 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W sumie jak piszesz, że zwykły długi prosty to powinno być ok, teraz moda jest łaskawa i nie wymusza zestawiania kowbojek z zamszową kurtką z frędzlami ![]() Tylko błagam nie bierz takich z super szpicem! Fajna sukienka Cytat:
Mam podobne kajdany tylko mniej zjechane a szkoda. Meteoryty zawieszki nie rzucają się tak bardzo w oczy więc wg mnie można je nosić do wszystkiego oprócz, wiadomo, dresów itp. Wydaje mi się, że bransolety już wymagają czegoś więcej, tak jak piszesz jakiś minimalizm. Zresztą zaraz wkleję zestawienie swoich ulubionych ciuchów (z nudów kiedyś robiłam ), do których właśnie noszę taką biżuterię i wydaje mi się, że pasuje.Cytat:
2. ooo, a jaką techniką robisz? Ocynowujesz czy zwyczajnie dziurka i łańcuszek? |
|||
|
|
|
#3753 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3754 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lasencja to Ty jesteś, serio! W każdym wcieleniu - ale mnie też ten ciemny brąz z prawego górnego rogu wpadł w oko Cytat:
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-09-29 o 10:09 |
||||
|
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() wizaż się wiesza i krzaczy, a oni zamiast coś ulepszyć, to tylko reklam dowalają... 1. ja się w garażu wychowywałam, więc jak ostatnio wklejasz, to mi się kojarzy z różnymi takimi co się po stołach i podłogach walały ![]() z sąsiadem różne konstrukcje budowaliśmy z takich odpadów ![]() 2. próbowałam wire wrappingu, ale skończyła mi się dostawa drutu do ćwiczeń (kolega mi z fabryki broni przyniósł )a tak to zwyklaki na szpilce, drucie, lince... didka też gubi, więc zamiast kupować to skręcam sama, żeby taniej było ![]() legginsy i długi sweter/tunika albo dzianinowa sukienka i kryjące rajty ![]() Cytat:
często takie naszam, chociaż nie wiem czy słusznie zwłaszcza teraz gdy nawet klosz nie maskuje całkiem opony, a tłuste ramiona wymagają zakrycia ![]() jaki ten płaszcz?
|
|
#3756 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co do odpadów - |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie pomyślałam, że w charakterze komplementu można komuś tak powiedzieć, ale fajne masz Red te zwisy
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
woooowww kanjapa z LOTR w Zabrzu
http://www.24zabrze.pl/wiadomosci/no...es=og.comments Zapisałam się na szkolenie z kierowania projektem (m.in.rozwoju oprogramowania) metodą Agile na ten weekend. Mam nadzieję, że zdam końcowy egzamin ![]() U robocie robią dla pracowników po kosztach, to skorzystałam, bo się może przydać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-09-29 o 11:28 |
|
|
|
#3761 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() 2. Zrobić zrób, jak jest okazja - nigdy nie wiadomo, kiedy się przyda. Nie ubraniowo - jak Wam się podoba?
|
|
#3762 |
|
Nindżopesz
|
Na miniaturce wyglądało jak pościel po krwawym mordzie, znaczy podoba mi się
|
|
|
|
#3763 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3764 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajne, gdyby nie cyrkonie Cytat:
no oby, podobno niektórym zostaje, ale staram sie o tym nawet nie myśleć Cytat:
powodzenia ja wolę ciemniejsze ale ogólnie ok Znad poczynionych dwóch pomiarów cukru i głodu
|
|||||
|
|
|
#3765 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Jak to się mówi - znalazłam wreszcie swój kolor zycia ![]() A ja wczoraj sie najadłam jak dzika, a przed spaniem i tak byłam głodna i już mi w brzuchu burczało
|
|
#3766 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Trzymam , żeby Ci nie zostało, to żadna przyjemność ![]() A a propos głodu - ja odkąd mi wykryli jestem trzy razy bardziej żerta niż normalnie - a apetyt miałam zawsze duży. I jakbym jadła porcje w takiej wielkości, jak wskazane, to by ze mnie został sam kręgosłup. Oni te porcje obliczają dla osób z dużą nadwagą, którym zalecane jest schudnąć - i przepraszam, ale dla 9 dekagramów mięsa to ja nie będę garnków brudziła, a tyle gdzieś tam w przepisie było na jedną osobę.
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są ładnie migdałowo zakończone Cytat:
Ojojoj czy to NA PEWNO było samobójstwo?
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre masz podejście, priorytety poukłądane, wiesz co jest ważne dziś i jutro. Warto być dobrej myśli i nie martwić się na zapas - tak wiem, ja to mówię Kiedyś bym nie uwierzyła, że to moje słowa, no ale w sumie to fakt. Martwić się można później, jeśli będzie trzeba, ale może nie być w ogóle takiej potrzeby. Z drugiej strony, większości jednak mija ![]() Posciele też wolę ciemniejsze, zwłaszcza prześcieradła śliwkowe. Ale my szyjemy, tylko za pomocą nietopsza. Nietopsz nam szyje, nie mamy zdolności szwalniczych jak Skrbitko. Szyjemy głównie dlatego, że mamy 2x kołdry po 2,20 m. Ja poduszkę maleniunią, a małż dużą. ![]() Co prawda zdzieramy też brzydkie pościele z mojego dzieciństwa a nawet sprzed. Przeszyte, poszerzone. Mimo, że są brzydkie, to jednak tak boskie w dotyku, cudowne, bo kiedyś materiały były zacne. I meeeega trwałe. Mamy jakieś adamaszki i bawełny co cut Margot - ale jak lubisz jasne i makową czerwień to spoko |
|
|
|
|
#3769 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Satyna to tylko na lato, na zimę mięciutka flanela - zmarzlak jestem.
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teżowi w szpitalu wszystko poustawiali, dietę i insulinę dobrali ale jak jemu wykryli, to już był w takim stanie, że za jakieś 2 tygodnie organy przestawałyby funkcjonować. w dodatku przychodnia w której robił regularnie badania i powinna go skierować dużo wcześniej, zaczęła fałszować jego historię choroby, bo gdyby ich pozwał, to by ogromne odszkodowanie musieli zapłacić. jedyna nadzieja w komórkach macierzystych, ale gdzieżby koncerny farmaceutyczne do tego dopuściły.... ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- hmm? 1. już po, odrobiłam przy okazji popołudniowe szkolenie, bo po 15 min wysłał mnie do komputerowej pomóc osobom, co w życiu kompa nie dotykały ![]() 2.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-09-29 o 13:44 |
|
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
JOŁ BARRRRUUU !
Snad powrotu ![]() Widziałam na F Zdjęcia ze zlotu Rejcz kurka wodna jak Ty masz rzadkie włosy to ja chyba łysa jestem
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz mi wizaż pokrzaczy posta, to przestanę wchodzić całkiem
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- a! waga się odblokowała - od niedzieli zleciał kilogram
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Toć są napuszone po rozjaśniaczu helooooł rozjaśniacz i farba rozpulchniają włos, świeżo umyty daje taki własnie puch, jak zrobię warkoczyk to mam grubość małego palca. Nie wrzucałam nigdy bo płakać mi się wtedy chce, ale może kiedyś wrzucę - ciekawe co wtedy powiecie. Bo mnie by się nasunęło jedno stwierdzenie - osz kur dwa. Dziś u mnie inauguracja jesiennego wysypu - wyleciała masa włosów Ale dobry stan włosów na fotce i w rzeczywistości, jak już pisałam, zawdzięczam Tobie, Betty, pogodzie i ścięciu. I tak są za suche, dalej są zniszczone, ja takich nie chcę - ergo zapuszczam, ale no w porównaniu do letniego dramatu to jest genialna poprawa i sytuacja opanowana. Przecież pisałąm już to, że obecnie nie narzekam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-09-29 o 14:02 |
|
|
|
|
#3774 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A tak serio starczy mi biżuterii w stylu odpadów metalurgicznych, chciałabym tylko ten zakręcony pierścionek i z wisiorów to: http://www.pakamera.pl/uplimg_add/i1...5042636032.jpg Smocze szkłooo! |
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie do końca tzn nasze mamy MEGA zadowolone... A my Wykończeni ...Wróciliśmy w piatek wieczorem ja sobota niedziela na kursie w tym niedziela w międzylwsiu w centrum zdrowia dziecka. Ćwiczyłam reanimację na dorosłych i dzieciowych fantomach w tempie 100 ucisnieść na minutę. Wczoraj dostałam takich zakwasów karku i ramion że szok .Skończyło się to wczorajszą mega migreną , dziś dochodzę do siebie na fali naprzemiennych mdłości i kręćków w głowie.Co do włosów to nie przejmuj się ważne że wyglądają dobrze , moje zebrane w kucyk i ściśnięte mają grubość kciuka ... Fajne są te gumki sprężynki bo można postawionego koczka z takich lichości zrobić Co do kosmetyków to zamówiłam sobie u pana z bazarku szampon i odżywkę figową ... Ciekawe czy będzie bo
|
|
#3778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Genialne oczy, sylwetkę (nawet jeśli wolisz schudnąć), nawet włosy ładne! ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Nesko ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Nie mogłam być na zlocie ![]() Może następnym razem...
|
|
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - użyłam tego YSL podkładu. Krateruje niestety i osiada na skórkach, a jestem po peelingu enz. i nawilżaniu. Kolor ma b. przyjemny za to, ale poza tym
Będę szukać wśród produktów dla staruszek ![]() Widziałam z bliska, jak szły pod rękę Krystyna Loska z Emilią Krakowską - no po prostu
|
#3780 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Lampy sobie oglądam. I pościele. I inne takie bajery
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

Chyba wszytskei kolory włosów juz miałam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

) No ale jakoś dam radę, już bliżej niż dalej do końca....

- wyleciała masa włosów