Mamusie styczniowe 2016, cz. IV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-29, 10:36   #1591
czarnulax
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV

baby przemyślałaś to dokładnie, czy to pod wpływem chwili decyzja?
Stary 2015-09-29, 10:39   #1592
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Baby i moze to by byla najlepsza opcja. Bo Ty sie tam dziewczyno psychicznie i fizycznie wykonczysz. Zero wsparcia od kolokolwiek. Na miejscu chociaz bys miala normalna opieke medyczna i rodzine przy boku...

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-09-29 o 10:45
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 10:43   #1593
uaoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Z cyckow leci, z tamtąd leci. Boże co jeszcze ?
uroki ciąży

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Baby i moze to by byla najlepsza opcja. Bo Ty sie tam dziewczyno psychicznie i fizycznie wykonczysz. Zero wsparcia od kolokolwiek. Na miejscu chociazbys miala normalna opieke medyczna i rodzine przy boku...
I co tu więcej napisać? Jestem tego samego zdania.

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 10:48   #1594
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Baby, współczuję... Miałam pisać to samo, co Kogiel. Naprawdę chcesz tak przekreślić to malżeństwo definitywnie? Nie szkoda Ci tego uczucia, małżeństwa? Bo już na pewno nie będzie powrotu, gdy tak zrobisz... Co na to mąż?
Jakoś nie umiem tak kapitulować od razu, na pewno próbowałabym najpierw postawić granicę między mieszkaniem a siostrą...

Ewusia, glukometr w snach, słodka rzecz na dobranoc

No, mąż się postarał, jak nigdy w życiu

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 11:36   #1595
kinga1701
Zakorzenienie

medeline ale masz fajnego Tż, takie niespodzianki Ci robi.

Dotka biedny kotek, daj znać dlaczego mu się tak stało, ale musiał się nacierpieć

Baby to jak to ani szwagier, ani szwagierka Ci nie powiedzieli, że istnieje publiczny ginekolog, co z tego że na innej wyspie, ale istnieje, mogłaś pojechać do niego wcześniej. I tak wszyscy ludzie na tamtej wyspie żyją w nieświadomości? trochę to dziwne. Mieszkanie z kimś zawsze jest trudne, czy to by była Twoja rodzina czy męża, musicie szczerze porozmawiać wyznaczyć jakieś jasne granice dla wszystkich.

Ewusia dasz radę, dla mnie najgorsze to będą te częste posiłki

magda1706 ja też mam takie upływy zwłaszcza jak dużo pochodzę, to zawsze tak jest i zawsze myślę, że to co innego i jak nie ma w pobliży łazienki to już zaczynam się stresować.

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Powodzenia na wizytach dla wszystkich.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-09-29 o 11:18
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 11:38   #1596
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

A do mnie dzis prawdopodobnie dotrze kurier z lozeczkiem

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-29, 11:40   #1597
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Baby cholernie to przykre, ale moze warto porozmawiac z siostra meza i wyznaczyc pewne granice. A jak nie zrozumie, to zaczac zamykac drzwi i nie otwierac, ewentualnie jawnie krytykowac jej zachowanie.

Do mnie dzisiaj gaciorki przyszly, jestem zakochana w nich, sa taaaakie mega miekkie no cudowne sa

No i u nas juz prawie 7 miesiac, jak to leci...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443519613418.jpg (39,2 KB, 45 załadowań)

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 11:46   #1598
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Malwi musialam wejsc przez przegladarke zeby zobaczyc Twj brzuszek

Faktycznie nieduzy ale bardzo ladny, taki zgrabniutki, ja dla mnie odpowiedni na ten czas
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 11:50   #1599
kinga1701
Zakorzenienie

Malwi brzuszek masz taki fajny malutki i spodnie super, udał Ci się zakup.

Magdusiaaa będziecie już je składać ? Jak tak to pochwal się już jak będzie stało.
Stary 2015-09-29, 11:53   #1600
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Magdusiaaa będziecie już je składać ? Jak tak to pochwal się już jak będzie stało.
Chcialabym bardzo no ale niestety chyba pozostanie w kartonie poki co. Bedziemy jeszcze malowac i delikatne poprawki w pokoju robic a nie chce zeby na darmo sie kurzylo...

Serduszko malutkie

Stary 2015-09-29, 11:53   #1601
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Malwi musialam wejsc przez przegladarke zeby zobaczyc Twj brzuszek

Faktycznie nieduzy ale bardzo ladny, taki zgrabniutki, ja dla mnie odpowiedni na ten czas
Jakaś tam wygoda jest, że jest taki mały, chociaż już daje się we znaki. Cały czas się zastanawiam gdzie ten mój dzieć się mieści.
Mama mi mowiła, że jak była ze mną w ciąży, to przytyła 26 kg, noo ja może się nie pilnuję jakoś super, ale słodkiego praktycznie nie jem, jakieś przetworzone jedzenie też rzadko. Może się uda utrzymać te maksymalne 12 kg

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2015-09-29, 11:53   #1602
Dotka90
Zakorzenienie

Baby, a jakie to są badania z krwi II trymestru?

Ua00, tak, ja bym dała w łapę żeby mieć zwolnienie i świadczenia
Okej, można się zwolnić i co z tego, skoro Baby zostaje wtedy bez jakiejkolwiek kasy? A przypominam, że jej mąż też jest na L4, więc szału nie ma, a kiedy do pracy wróci, to też nie wiadomo.

Magda, ja zawsze noszę wkładki, bez wkładek to tak fujjj
Polecam wkładki Lidlowe w wersji 'long'

Mojakaren,
mnie mdliło w niedzielę i wczoraj, nie wiem co to, mam nadzieję, że nie kolejna grypa żołądkowa

Malwi, fajne ogrodniczki

Baby, straszne emocje Tobą targają. U tego psychologa byłaś?

Z kicią nieciekawie
Wet powiedział, że to jest 'syndrom uchylnego okna'. Pojechaliśmy i po badaniu tak: niedowład w tylnych łapach - kompletnie bez czucia. Nie ma czucia głębokiego, czyli on go ściskał takimi szczypcami po łapach, tyłku, a kot tego nie czuje. Co gorsza, nie ma krążenia w tylnych łapach, bo ma zimne.

Prawdopodobnie kot gdzieś zawisł i wisiał długo, uciskając na narządy wewnętrzne, stąd ten niedowład i brak krążenia.
W oknie na 99% nie zawisł (nie skacze tak), ale schodzi/wchodzi po drabinie ze stodoły i obstawiam, że mógł tam zawisnąć i to nawet już wczoraj, bo wieczorem go wołaliśmy do domu, ale go nie było...

Zostawili go na obserwacji, zrobili rentgen, dali kroplówki i mają robić jeszcze USG.
I teraz tak: jak na USG wyjdzie skrzep w środku (kwestia tego, jak długo wisiał), to będą się skłaniać do uśpienia go

A jak nie wyjdzie, to można próbować leczenia zachowawczego: leki przeciwzapalne, przeciwobrzękowe. Poprawa wtedy będzie, ale całkowita sprawność raczej nie wróci.
Natomiast po takim zawiśnięciu za kilka dni może dojść do obrzęku w płucach, który postępuje tak szybko, że w większości przypadków nie ma czasu na odpowiednią reakcję i kotek umiera

Albo, że toksyny nagromadzone podczas wiszenia, teraz się uwalniają i też mogą go zatruć.

W każdym razie za wesoło nie jest. Szkoda mi go strasznie, bo to nie nasz kot, ale odkąd tam mieszkamy, to się zżyliśmy strasznie z nim, 'oswoił się', bo wcześniej był taki dość dziki, a teraz się zrobił przytulaskiem i mruczaskiem...
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 11:59   #1603
kinga1701
Zakorzenienie

Pytanie z kategorii dziwne, gdzie będziecie wrzucać brudne ciuszki dzidziusia, planujecie jakiś osobny kosz w pokoju czy coś w tym stylu ?
Stary 2015-09-29, 12:02   #1604
pietrusiowata
Rozeznanie

Biedny kotek, trzymam kciuki za niego.

Ale mam dzisiaj lenia Rano byłam z TŻ w Biedronce po zakupy i od tej pory leżę na kanapie i oglądam tv. Obiecałam faszerowane papryki na obiad więc muszę się ogarnąć. Nie lubię takiego lenistwa :p
Stary 2015-09-29, 12:03   #1605
kinga1701
Zakorzenienie

Dotka to nieciekawie z kotkiem, tak czy tak może być źle, jakie masz szanse na sprawność tych łapek?
Stary 2015-09-29, 12:03   #1606
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie z kategorii dziwne, gdzie będziecie wrzucać brudne ciuszki dzidziusia, planujecie jakiś osobny kosz w pokoju czy coś w tym stylu ?
Eee co Ty, normalnie do kosza w łazience
Stary 2015-09-29, 12:07   #1607
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Eee co Ty, normalnie do kosza w łazience
I będziesz prac z waszymi rzeczami czy później segregować?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Pytam bo przeglądałam blogi mamusiowe i wiele dziewczyn ma właśnie taki osobny kosz obok łóżeczka. A ja w sumie się nie zastanawiał jeszcze jak to robić.
Stary 2015-09-29, 12:10   #1608
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Ja bede prac razem z naszymi z corka na poczatku pralam w dzidziusiowym ale szybko z tego zrezygnowalam bo szkoda bylo zachodu
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:11   #1609
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Kinga, pewnie do tego celu użyjemy miednicy do prania

Dotka, o kurcze, biedna kicia

Malwi, fajnie wyglądasz w tych spodniach

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:12   #1610
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
I będziesz prac z waszymi rzeczami czy później segregować?

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Pytam bo przeglądałam blogi mamusiowe i wiele dziewczyn ma właśnie taki osobny kosz obok łóżeczka. A ja w sumie się nie zastanawiał jeszcze jak to robić.
Raczej osobno, bo dzieciowe chcę prać na programie dzieciowym (dodatkowe płukanie), a nasze codzienne ciuchy piorę najczęściej na krótkim programie, bo nie są brudne, tylko po prostu nieświeże.
Stary 2015-09-29, 12:13   #1611
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
M

Ewusia no troszeczke Twoje menu sie uszczuplilo:-/ ale jakby mialo to pomoc to do konca ciazy bym same suchary jadla
no pewnie, dla Maluszka wszystko
akurat sucharów jeść nie mogę, chyba ze jakieś żytnie by były
Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Przed chwila powiedzialam mezowi ze od niego odchodze i jakoś mi lżej. Po porodzie wezme dziecko do Polski i tyle nie bede sobie wiecej glowy zawracac. Wiedzialam wczesniej ze mieszkanie w tym domu laczy sie z tym ze jego siostrzyczka jest tuz obok,ale niby obiecywal ze bedzie inaczej,że ona nie Bedzie do nas wchodzic itd...wczoraj jej krew okresowa na podlodze lazienki znalazlam,naszej lazienki,i dla mnie to już zbyt dużo. Nie chce z nim mieszkac.
nie dziwię się że nie chcesz tak mieszkać, ale może jednak uda Wam sie osiągnąć jakiś kompromis.....
Cytat:
Napisane przez kogielmogiel Pokaż wiadomość
Ewusia a jak wyniki beda dobre to bedziesz mogla odstawic pomiary ? Czy to juz niezaleznie od wyników?
z tego co zrozumiałam to raczej bez względu na wyniki. Jak będą dobre wyniki to uniknę insuliny, ale diety i mierzenia raczej juz nie...
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Ewusia, glukometr w snach, słodka rzecz na dobranoc
powiedziałabym raczej ze ostra, a nie słodka
Cytat:

Ewusia dasz radę, dla mnie najgorsze to będą te częste posiłki
ja już widzę ze przy takich porcjach jak sa zalecane to częste posiłki to żaden problem, bo ja sie po prostu nie najadam minęły 2 godziny odkąd skończyłam jeść śniadania i znów mnie ssie, idę zaraz znowu coś przygotować... a gdzie tam do obiadu (obiad jemy jak mąż wraca z pracy czyli po 16...)
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość

Do mnie dzisiaj gaciorki przyszly, jestem zakochana w nich, sa taaaakie mega miekkie no cudowne sa

No i u nas juz prawie 7 miesiac, jak to leci...
super spodnie i brzusio
ja miałam taki w 11 tygodniu, ale mój brzuch jest nienormalny
Cytat:

Z kicią nieciekawie
Wet powiedział, że to jest 'syndrom uchylnego okna'. Pojechaliśmy i po badaniu tak: niedowład w tylnych łapach - kompletnie bez czucia. Nie ma czucia głębokiego, czyli on go ściskał takimi szczypcami po łapach, tyłku, a kot tego nie czuje. Co gorsza, nie ma krążenia w tylnych łapach, bo ma zimne.
przykro mi
mam nadzieję ze wyzdrowieje
Cytat:
jeszcze o tym nie myślałam, zobaczymy jak będzie z miejscem po przemeblowaniu

Po śniadaniu cukier w normie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:23   #1612
baby montana
Zakorzenienie

Maz mowi ze po remoncie bedzie inaczej. Od ponad trzech lat slysze ze jak costam to bedzie inaczej.jego ostatni zwiazek rozpadl sie przez siostre Wlasnie potrafila przyjsc o 8 rano robic sobie sniadanie,nas juz kilka razy nakryla nago,korzysta sobie z moich ubran i kosmetykow bez pytania. Oni wychowali sie w duzej rodzinie i to jest dla nich normalne a dla mnie jest ohydnym chamstwem. Drzwi sa zamkniete ale wchodzi góra jak nas nie ma (mamy wspólny taras na dachu),sorry ale krew okresowa na podlodze....nir wiem,przeginka jak dla mnie. Czuje ze jesli nie zaszantazuje meza to nic sie nie zmieni.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:24   #1613
TheFall
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam osobny kosz na rzeczy syna ale nie ze względów higienicznych. Jak w szafie zaczyna mu brakować spodni to łatwiej mi tak jego ciuchy znaleźć niż wszystko z jednego kosza przewalać.
TheFall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-29, 12:30   #1614
niunia_leyla
Rozeznanie

Baby do porodu jeszcze trochę czasu może przed taką ważną decyzją warto spróbować ułożyć współżycie sąsiedzkie i być może sama szczerze porozmawiaj ze szwagierką i wyznacz granice, nie macie możliwości zamykać mieszkania? tak łatwo przejść z jednego do drugiego?
Dotka biedna kicia teraz chyba zostaje diagnostyka i podjęcie najlepszej dla niej decyzji. Można powiedzieć że wiem co czujesz rok temu trzeba było uśpić mojego pieska to był 12 letni bernardyn od 2 lat miał chore biodra, był doraźnie leczony w ciągu ostatnich kilku miesięcy miał lepsze i gorsze dni a pewnego dnia nawet z pomocą już nie był w stanie wstać nawet głowy nie mógł odnieść żeby się napić.
Cytat:
Ja myślę że może mały kosz sobie sprawię i na pralce położę. O taki:
Stary 2015-09-29, 12:38   #1615
Dotka90
Zakorzenienie

Niunia, no to faktycznie przykro z pieskiem Ale 12 lat na bernardyna to i tak ładnie
Stary 2015-09-29, 12:39   #1616
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Malwi, fajne ogrodniczki

Z kicią nieciekawie

Prawdopodobnie kot gdzieś zawisł i wisiał długo, uciskając na narządy wewnętrzne, stąd ten niedowład i brak krążenia.
W oknie na 99% nie zawisł (nie skacze tak), ale schodzi/wchodzi po drabinie ze stodoły i obstawiam, że mógł tam zawisnąć i to nawet już wczoraj, bo wieczorem go wołaliśmy do domu, ale go nie było...

Zostawili go na obserwacji, zrobili rentgen, dali kroplówki i mają robić jeszcze USG.
I teraz tak: jak na USG wyjdzie skrzep w środku (kwestia tego, jak długo wisiał), to będą się skłaniać do uśpienia go

A jak nie wyjdzie, to można próbować leczenia zachowawczego: leki przeciwzapalne, przeciwobrzękowe. Poprawa wtedy będzie, ale całkowita sprawność raczej nie wróci.
Natomiast po takim zawiśnięciu za kilka dni może dojść do obrzęku w płucach, który postępuje tak szybko, że w większości przypadków nie ma czasu na odpowiednią reakcję i kotek umiera

Albo, że toksyny nagromadzone podczas wiszenia, teraz się uwalniają i też mogą go zatruć.

W każdym razie za wesoło nie jest. Szkoda mi go strasznie, bo to nie nasz kot, ale odkąd tam mieszkamy, to się zżyliśmy strasznie z nim, 'oswoił się', bo wcześniej był taki dość dziki, a teraz się zrobił przytulaskiem i mruczaskiem...
Dzięki

No szkoda zwierzaka, ale z drugiej strony jak masz się męczyć.

Cytat:
Razem będę prać, wprawdzie teraz mam kupiony płyn do płukania dla dzieci, a tak to żel używam do prania.

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Malwi, fajnie wyglądasz w tych spodniach

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
super spodnie i brzusio
ja miałam taki w 11 tygodniu, ale mój brzuch jest nienormalny

Po śniadaniu cukier w normie

nooo to może jest jakaś iskierka nadziei, że się obędzie bez insuliny, oby tak dalej
Cytat:
Maz mowi ze po remoncie bedzie inaczej. Od ponad trzech lat slysze ze jak costam to bedzie inaczej.jego ostatni zwiazek rozpadl sie przez siostre Wlasnie potrafila przyjsc o 8 rano robic sobie sniadanie,nas juz kilka razy nakryla nago,korzysta sobie z moich ubran i kosmetykow bez pytania. Oni wychowali sie w duzej rodzinie i to jest dla nich normalne a dla mnie jest ohydnym chamstwem. Drzwi sa zamkniete ale wchodzi góra jak nas nie ma (mamy wspólny taras na dachu),sorry ale krew okresowa na podlodze....nir wiem,przeginka jak dla mnie. Czuje ze jesli nie zaszantazuje meza to nic sie nie zmieni.
Za coś takiego robiłabym dziką awanturę, ale to dlatego że nienawidzę jak ktoś korzysta z moich rzeczy bez pytania, w ogóle jak korzysta z moich rzeczy.

Stary 2015-09-29, 12:44   #1617
czarnulax
Zakorzenienie

malwi fajne ogrodniczki
dotka biedny kotek. Człowiek się zawsze przywiązuje do zwierzaczka.
Stary 2015-09-29, 12:44   #1618
kinga1701
Zakorzenienie

Dzwoniłam o wyniki. Jadę po skierowanie do diabetologa Napiszę wieczorem, może uda mi się wszędzie dziś dostać zobaczymy jak to oni tu załatwiają.
Stary 2015-09-29, 12:45   #1619
czarnulax
Zakorzenienie

Ja jeszcze się nie zastanawiałam gdzie będę trzymać rzeczy dzieciowe.
Stary 2015-09-29, 12:56   #1620
koktajlowa7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Wielkosc brzucha jednak moze miec znaczenie bo moze okazac sie ze mamy za malo wod plodowych. Ich ilosc mozna podgladnac na usg takze jak wszystko jest dobrze to nie ma sie co martwic ja bym sie cieszyla z malego brzuszka
Mam nadzieję, że nie mam za mało wód ;/ Bo oczywiście nie mogła tego sprawdzić na usg bo chyba nie ma takiej opcji.

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
http://gazetka.lidl.pl/60abcb2b-05eb.../html5.html#/1
Mniej więcej w połowie się zaczyna
Dziękuje

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Myślałam, że mdłości to 'przywilej' I trymestru Wstałam dzisiaj z takimi, że nie wiedziałam, co się dzieje. Jak za 'starych czasów' mąż przynosił mi do łóżka biszkopty.

med no to się mąż postarał
Dotka biedny kotek. Daj znać co z nim.

Powodzenia wizytującym! Za nas też trzymać kciuki. Mam nadzieje, że szyjka trzyma.
Mi się czasem też zdarzą, rzadko bo rzadko ale naciąga okropnie i niczym powstrzymać się nie da

Cytat:
Jakbym miala takie menú to nic bym nie jadla bo tu nie ma zdrowych rzeczy typu ciemne pieczywo :-D

Przed chwila powiedzialam mezowi ze od niego odchodze i jakoś mi lżej. Po porodzie wezme dziecko do Polski i tyle nie bede sobie wiecej glowy zawracac. Wiedzialam wczesniej ze mieszkanie w tym domu laczy sie z tym ze jego siostrzyczka jest tuz obok,ale niby obiecywal ze bedzie inaczej,że ona nie Bedzie do nas wchodzic itd...wczoraj jej krew okresowa na podlodze lazienki znalazlam,naszej lazienki,i dla mnie to już zbyt dużo. Nie chce z nim mieszkac.
Ciężko cokolwiek doradzić. Ale to macie jedną wspólną łazienkę? Nie dało się tych mieszkań jakoś oddzielić? Może razem wróćcie do Polski? Ratuj małżeństwo.

Cytat:
Raczej do tego kosza co nasze, a później dzielić. Nie widzi mi się kolejny kosz na łazience.

------
Czy tylko ja dzisiaj się tak fatalnie czuję? Całą noc mnie głowa bolała, teraz też boli chociaż trochę mniej, brzuch też pobolewa.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości