|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Hariett-jakbym wracala to sama,maz jak tylko sie poznalismy to powiedzial gdzie bedzie docelowo mieszkal, poza tym nie moglabym z nim w moim rodzinnym domu mieszkac bo bylby ten sam konflikt tylko w druga strone,a on zadnej pracy dobrej by bez polskiego nie znalazl. I nie wyjdzie mu nauka,już probowalismy :-D jutro robie kolejne podejscie o zwolnienie z pracy,jeszcze kilka dni urlopu mi zostalo i nawet nie chce myslec o tym ze bede musiala tam wrocic. Jeśli tak sie stanie,to co drugi Dzien w polowie pracy bede dzwonila do dyrektora ze mam skurcze musze jechac do szpitala itd,zobaczymy kiedy dadza mi papiery zebym mogla przestac pracowac juz,a nie dopiero w styczniu.
Aaa i Wreszcie mamy troche spokoju,Trzy dni w hotelu. W ciagu ostatnich 10 dni wywalilo mi brzuch wiec sie dziele :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
No i mąż pojechal, pierwszy raz zostaje tutaj sama.
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Baby, wygladasz rewelacyjnie
![]() Kinga, a jak dlugo bedziesz bez meza? Ja oczywscie spac nie moge :-/ Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Do niedzieli lub poniedziałku w zależności jak wyrobi się ze sprawami w Polsce ale mam nadzieje, że w niedziele będziemy już razem. Niby nie długo ale...
---------- Dopisano o 04:30 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Nie widzę waszych zdjęć na tel, jak przesiade się na komp to poogladam. Jeszcze dziś z rana musze jechać do diabetolog bo przepisała mi złe paski do cukru i mi ten przyrząd mówi, że złe i na wieczór nie mogłam zmierzyć, a akurat zależało mi żeby po kolacji zmierzyć. Zawsze pod górkę. |
|
|
|
#1925 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby pieknie wygladasz. I brzusio jak ladnie urosl
Kinga szybko zleci. Niby to tylko kilka dni ale jak zostajesz pierwszy raz sama na taki czas tym bardziej z brzusiem to wcale sie nie dziwie ze jest ciezko:-* Ja juz pospane. Obudzilam sie przed 5 i tyle mojego... TV wlaczylam i patrze jakies glupoty... Mala sie obudzila to sobie gadamy
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga, dasz rade
do niedzieli tylko chwila ![]() Magdusia, przynajmniej masz z kim pogadac, a mnie nawet kot olal :P ogladam bogow i walkuje sie z boku na bok.... Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Oby to szybko minęło, jeszcze wieczorami będę musiała jeździć do znajomej na zastrzyk bo przecież ja sobie sama nie dam.
Mój mały tez śpi, ruszył się jak tatuś wychodził i tyle. |
|
|
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
kinga
![]() baby super wyglądasz. zuken powodzenia. Dziewczyny śliczne zakupy ![]() U nas teraz jest 1 stopień
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie czekam w kolejce na glukoze
oprocz tego jeszcze kilka innych badan I bedzie z glowy... jakos sie dziwnie stresuje :P---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- Juz po wypiciu... ohyda :P pamietam ze za pierwszym razem jakos lepiej bylo, teraz juz mi niedobrze :P |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry, ale zimno. Psa tylko na chwile wypuscilam i tak zawialo chlodem. Zima idzie. :-P
Dziewczyny ja wiem, ze w ciazy sa te sny zywe, ale dzisiaj to juz przeszla moja podswiadomosc sama siebie. Pozbawila mnie domucwe snie. Zawsze sni mi sie to czego sie najbardziej boje aktualnie idzie zima, trzeba bedzie zaczac palic w piecu, a piec taki stary mamy, ze trzeba do niego zagladac co chwile. Bez podajnika, komputera, pokazuje tylko jaka ma temperature. No i snilo mi sie, ze napalilam w piecu, a ten mi sie zagotowal i rozsadzilo mi pol domu. Srodek zimu a mnie tylko z dzieckiem udalo sie wybiec z domu. Tak jak stalismy. Maaaasakra. Oczywiscie od 2 nie spie :-( przekrecam sie z boku na bok. Jeszcze 3 dni i tz wraca inaczej, to chyba bym sie wykonczyla. Tak to moze bede spac spokojniej.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1931 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuken wierze ze dasz rade wysiedziec i kciuki mocne za wyniki
![]() Malwi to rzeczywiscie nieciekawa noc... powiem Ci ze u Ciebie to byl sen a ja martwie sie zeby zima byla lagodna i naprawde nie bylo takich sytuacji. Ale w kazdym razie kazdy luzny grosz odkladamy na opal. Mamy spory domek i troche tego na zime trzeba. A pewnie dzien i noc bedzie sie palilo zeby temperature utrzymac. TZ mi dzis taki komplement zasadzil ze... Mowi do mnie"Wiesz kochanie Ty wygladasz teraz jak chupa-chups. Nozki jak patyczki i taka kuleczka na gorze"-no rozwalil mnie z samego rana :-D ale fakt ma racje bo tak to wyglada
|
#1932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najbardziej mnie przekonało to że zajęcia się wczesnie kończą, a nie jak w zeszłym roku 30 stycznia Ja właśnie też się obawiam dlatego muszę się przyzwyczaić do braku słodyczy.. Zresztą przynajmniej dupa mi nie urosnie i łatwiej mi będzie po porodzie A w lumpku widzę faktycznie okazje Ja tak żałuje że tu nie orientuje się w takich fajnych.. Muszę pochodzić trochę a nigdy nie ma czasu Cytat:
|
||
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia, u nas tez jest sporo tego, z oszczednosci w zeszla zime nie ogrzewalismy pietra, mieszkamy na parterze. Garaz i piwnice cos tam sie ogrzewa. Teraz chyba bedziemy musieli ogrzewac gore, bo nie mamy mozliwosci odciecia jej calkowicie. Wprawienie drzwi do wneki na pietro wiaze sie z tym, ze trzeba mocno uszczuplic tam wejscie. A prowizorek nie chce, bo one podobno sa najtrwalsze. Mam nadzieje, ze bedzie lagodna zima i nie da nam popalic. Domek jest cieply, ale nawet w najcieplejszym trzeba grzac,jeszcze ten piec. Tylko tz jakos wzglednie sie z nim dogaduje ja nie potrafie. Przymierzamy sie do zmiany na ten z podajnikiem, ale to moze za 2-3 lata jak odlozymy pieniadze na piec i wegiel.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi - ja od paru dni mam mega zboczone sny
Nie wiem co gorsze Kinga - szybciutko zleci i zaraz będziesz mega pranie robiła
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia komplement genialny :-D
Noo wlasnie Magda mam nadzieje, ze sie troche uspokoje. Zboczone sny? To moze nawet bym i chciala, chociaz jeszcze no 4 dni, do niedzieli i bedzie impreza ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Aaa Kinga widze, ze obie czekamy na niedziele
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
U nas dzisiaj juz -1 bylo w nocy... musialam szyby skrobac :/ podobno zima ma byc ostra w tym roku ale wiadomo ze ich prognozy to sie nigdy nie sprawdzaja :P
Nas w tym roku tez pierwszy raz czeka palenie w piecu. Teraz tylko odkrecamy sobie grzejniki I jest ciepelko no ale mam nadzieje ze to palenie bedzie sama przyjemnoscia bo u siebie w domku juz
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Wy już macie tyle rzeczy dla malucha i dla siebie, a ja wczoraj spisałam wszystko co mam i brakuje mi sporo rzeczy przede wszystkim kombinezonu, a z rzeczy higienicznych to mam tylko chusteczki i pampersy.
|
#1938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się tak wydaje ze fajne ale czasem to nie jest z tz i ci rano mega głupio Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Magdusiaaa - faktycznie wyszukany komplement Haha ale taki słodki na swój sposób Cytat:
nie ma co się stresować powoli wszystko. A co z czym zakładać jest na pierwszej stronie wątku
|
|||
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z kosmetycznych prawie nic nie kupuje. Kupie tylko ten olejek migdalowy co ktoras polecala, jakis krem do twarzy na mroz, octenisept I pampersy a reszte to bede uzywac to samo co dla corki uzywam
|
|
|
|
#1940 |
|
Rozeznanie
|
Cześć witam się w ten chłodny poranek i łączę się z tymi chcącymi lekkiej zimy coprawda nie palimy węglem bo gazowe ogrzewanie mamy ale rachunki niezłe przychodzą a w tym roku raczej więcej grzać będziemy.
Ja dzisiaj wyjątkowo ładnie spałam bo ostatnie noce dały mi w kość. No i mam już dosyć remontu, zostało jeszcze czyszczenie ścian (w tym tej nowo postawionej ), gruntowanie, malowanie i kładzenie paneli. No nie mówiąc o sprzątaniu
|
#1941 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() mam takiego samego pajaca w czerwone autka C&A, prawda? Cytat:
Cytat:
20 lat mieszkałam w domu rodzinnym a teraz mieszkam w bloku i kocham to nie muszę się o nich martwić, tylko o mój kawałek podłogi, żadnego ogrzewania, odśnieżania, naprawiania dachów, koszenia trawników cudnie ![]() Już nie mówiąc że kocham mieszkać wmieście i mieć wszędzie blisko Cytat:
Cytat:
![]() ja będąc na diecie cukrzycowej jak najbardziej ciemne, naturalne kakao mogę spożywać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1942 |
|
Rozeznanie
|
A i podobnie jak kilku z was brakuje mi większej części wyprawki, niby większość wybrana ale z kupnem czekam na koniec remontu
|
#1943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak sie chce odpoczac od miasta zawsze mozna jechac do rodzicow![]() ---------- Zamierzam dzis wstapic do Rossmana i zakupic rzeczy do kapieli, balsam i wlasnie krem do buzki
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-10-01 o 08:39 |
|
|
|
|
#1944 |
|
Rozeznanie
|
co myślicie o takim zestawie? http://allegro.pl/zestaw-tommee-tipp...675624044.html ja podobnie jak kilka z was wracam na uczelnie niby u mnie z ios-em nie ma problemów ale wygląda on tak że chodzi się na zajęcia ale nie ma limitu nieobecności i myslałam jeśli oczywiście będę mieć pokarm odciągać i zostawiać żeby mąż mógł karmić, więc akcesoria z zestawu się przydadzą.
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Baby dopiero teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia, jaaak Ty pięknie wyglądasz! I zazdroszczę Ci tej pogody!! Wszystko na to wskazuje, że dzisiaj zaczną mi malować pokój!! Cieszę się, bo może na niedzielę będę mieć w miarę porządek!
||
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja
juz mnie kot obudzil..... Ja mam fenomenalny pomysl niech u mnie bedzie piekna mrozna zima, a u Was nie :P strasznie sie ciesze, ze juz tak chlodno Zuken, powodzenia na glukozie ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pol godziny przede mna... wlasnie pobieraja krew takiej malutkiej dziewczynce, biedna tak placze
|
|
|
|
#1948 |
|
Wtajemniczenie
|
Boje sie jak ja bede reagowac na placz mojego malucha przy szczepieniach czy wlasnie pobieraniu krwi:-( a takim dzieciom nie pobiera sie przypadkiem z paluszka w taka slomke???
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mam nic dla noworodka. Cytat:
Dzieciom pobiera się tak samo jak nam.
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken to juz najgorsze za Toba
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

oprocz tego jeszcze kilka innych badan I bedzie z glowy... jakos sie dziwnie stresuje :P

W tym sporo spodenek i body z h&m. No i w Pepco dwa dresy na roczniaka, bo słodkie są
Nie wiem co gorsze
), gruntowanie, malowanie i kładzenie paneli. No nie mówiąc o sprzątaniu