Mamusie grudniowe 2015 cz.7 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-01, 10:24   #2491
syylwuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez kalusia87 Pokaż wiadomość
A ja znowu jestem przeziębiona. No po prostu jakaś masakra
Ehh ja też się tak tego boję ;/ trzymaj się ciepło i wygrzewaj się ;*

A ja dziś zaczynam 28 tydzień

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
syylwuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:53   #2492
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
pod pierzynke i kuruj sie

odpadłam na fotelu u dentysty, masakra. Ale są plusy, nic nie zapłaciłam za wizyte...

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 10:59   #2493
_karmazynova_
Zadomowienie

Kalusia zdrowiej
Gryzelda mam nadzieję, że uda Ci się odzyskać numery telefonów itd
0enedue i Aniqa super ciuszki

Ja też miałam dziś walnięty sen

Śniło mi się, że obudziłam się na łóżku w szpitalu, a obok mnie stał lekarz ze skalpelem w ręce. Powiedział, że robi mi cesarkę i zaczął ciąć. Ja zasłoniłam dłonią brzuch bo powiedziałam, że za wcześnie na cesarkę, przecież jest jeszcze 2 miesiące do porodu. On przeciął mi dłoń i brzuch. O dziwo mnie to nie bolało, bo okazało się, że w trakcie snu mnie znieczulili. W trakcie cięcia wyciągnęłam komórkę i z przerażeniem pisałam do TŻ żeby mi spakował i przywiózł torbę, bo mam cesarkę. Lekarz stwierdził, że skoro jestem w stanie pisać sms to znaczy, że znieczulenie niepotrzebne i powiedział, że mi je odetną. Ubłagałam go, żeby mi zostawili to znieczulenie. Jak wyciągnął dziecko to powiedział, że waży 2,45kg i jest to dziewczynka. Powiedziałam, że to niemożliwe, w końcu tyle razy potwierdzało się, że ma być syn. Przyłożył mi dziecko do piersi i zaczęło ciągnąć Na szczęście miałam mleko. Po chwili od cesarki zaczęłam ubierać to dziecko, bo stwierdziłam, że póki działa znieczulenie to musze wszystko zrobić, bo pielęgniarek nigdzie nie było. Mała w ogóle nie płakała. Jak zaczęłam chodzić z małą po korytarzu, to nagle poczułam kopniaki w brzuchu, że nadal mam jeszcze dziecko w sobie. Spotkałam się z mamą która stwierdziła, że widocznie miałam w brzuchu bliźniaki, a lekarze musieli wcześniej wyciągnąć małą, żeby Adaś mógł mieć miejsce i dalej się rozwijać... okazało się, że na USG Adaś zasłaniał siostrę, żeby promienie nic jej nie uszkodziły.... no masakra... co za sen... po chwili się obudziłam z bolącym brzuchem i aż się przestraszyłam czy wszystko jest ok

Grudniowa mama 01.12.2015
Wrześniowa mama 18.09.2020

_karmazynova_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:13   #2494
halwaya
Zakorzenienie

Pozdrawiam z KTG
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1443690815183.jpg (23,0 KB, 21 załadowań)

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:20   #2495
SweetViolet
Zadomowienie

Witam się w czwartek! Myślałam, że jak wejdę na forum o tej porze, to się nie ogarnę z nadrabianiem, a tu raptem półtorej strony.

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
Hehe te z panda to chyba nasz cały wątek ma
Bo one są śliczne

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Dzirn dobry.
Ja dzis zaliczam dentyste.

Moj tz zostawil mi samochod ale kluczyki wzial ze soba a nie namy zapasowych. Zrobie mu cos dzisiaj chyba...
Dobrze ze tesciu jestvw domu do poludnia to od niego auto wezme ale juz do babci nie pojade w odwiedziny bo nie zdaze.
Zdenerwowal mnie a teraz sie ze mna kloci na smsy.
Mój kiedyś kluczyki zostawił, ale dowód rejestracyjny zabrał

_karmazynova_ co za sen. Padłam.

synek
Czekamy na Kruszynkę 24/40
SweetViolet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:23   #2496
benita84
Zadomowienie

witam
wczoraj wieczorem naczytałam się artykułów jak źle wyglądają porodówki w Polsce więc w nocy przyśniło mi się że trafiłam do szpitala rodzić i personel był tak chamski że stwierdziłam że jadę rodzić do innego szpitala

0enedue cudne te kompleciki z hm

karmazynova nieźle zakręcony ten sen miałaś
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:24   #2497
kalusia87
Zakorzenienie

Wracam z badań a TŻ z teściową ogarniają chatę. Myją okna, wieszają firanki, fiu fiu
Stary 2015-10-01, 11:28   #2498
arisah
Raczkowanie

Dziewczyny korzystacie z programu PAYBACK? sensowne to jest?
w empiku zawsze mnie pytają ale nie interesowałam się, teraz mi się przypomniały i się zastanawiam czy warto
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:43   #2499
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Wracam z badań a TŻ z teściową ogarniają chatę. Myją okna, wieszają firanki, fiu fiu
O kurde

Zrobiłam placek i czekam a tak mi się go chciało,już nie mogę się doczekać.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 11:57   #2500
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
Śniłomi się, że dostałam krwawienia i strasznego bólu brzucha i że budziłam tż żeby mnie zawiózł do szpitala. Całą drogę płakałam, zę nic nie jest przygotowane dla małej.
Obudziłam się zlana potem

Na szczęście mała grzecznie daje o sobie znać, dalej czuję ją po bokach a szyjka jak mi się wydaje przy aplikacji luteiny się nie zmienia

Mąż w końcu przyniósł mi paczkę od hubiworld (woził ja 3 dni w samochodzie) - bardzo fajny jest ten podkład do przewijania z pianki peva, polecam. W dodatku jest śliczny
O matko, co za straszny sen!

A możesz pokazać jak ten przewijak wygląda?

Cytat:
najgorsza pora roku teraz... kuruj się

Cytat:
Napisane przez syylwuska Pokaż wiadomość
A ja dziś zaczynam 28 tydzień

Cytat:
Napisane przez _karmazynova_ Pokaż wiadomość
0enedue i Aniqa super ciuszki

Ja też miałam dziś walnięty sen

Śniło mi się, że obudziłam się na łóżku w szpitalu, a obok mnie stał lekarz ze skalpelem w ręce. Powiedział, że robi mi cesarkę i zaczął ciąć. Ja zasłoniłam dłonią brzuch bo powiedziałam, że za wcześnie na cesarkę, przecież jest jeszcze 2 miesiące do porodu. On przeciął mi dłoń i brzuch. O dziwo mnie to nie bolało, bo okazało się, że w trakcie snu mnie znieczulili. W trakcie cięcia wyciągnęłam komórkę i z przerażeniem pisałam do TŻ żeby mi spakował i przywiózł torbę, bo mam cesarkę. Lekarz stwierdził, że skoro jestem w stanie pisać sms to znaczy, że znieczulenie niepotrzebne i powiedział, że mi je odetną. Ubłagałam go, żeby mi zostawili to znieczulenie. Jak wyciągnął dziecko to powiedział, że waży 2,45kg i jest to dziewczynka. Powiedziałam, że to niemożliwe, w końcu tyle razy potwierdzało się, że ma być syn. Przyłożył mi dziecko do piersi i zaczęło ciągnąć Na szczęście miałam mleko. Po chwili od cesarki zaczęłam ubierać to dziecko, bo stwierdziłam, że póki działa znieczulenie to musze wszystko zrobić, bo pielęgniarek nigdzie nie było. Mała w ogóle nie płakała. Jak zaczęłam chodzić z małą po korytarzu, to nagle poczułam kopniaki w brzuchu, że nadal mam jeszcze dziecko w sobie. Spotkałam się z mamą która stwierdziła, że widocznie miałam w brzuchu bliźniaki, a lekarze musieli wcześniej wyciągnąć małą, żeby Adaś mógł mieć miejsce i dalej się rozwijać... okazało się, że na USG Adaś zasłaniał siostrę, żeby promienie nic jej nie uszkodziły.... no masakra... co za sen... po chwili się obudziłam z bolącym brzuchem i aż się przestraszyłam czy wszystko jest ok
Dziękuję

Dziwny i śmieszny ten sen

Cytat:
Pozazdrościć mój nawet gdyby chciał, to nie ma kiedy mi pomóc w sprzątaniu...

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Pozdrawiam z KTG
Często musisz jeździć na to ktg? Chyba pisałaś, ale nie pamiętam

Ja ogarnęłam dom. Oczywiście wycieranie kurzu zostawiłam na inny dzień, wolę bliżej weekendu. Zrobiłam szybkie zakupy, bo dziś mąż na 5 jechał do pracy i musiałam ja jechać po pieczywo.
Teraz zjem sobie drożdżówki, które kupiłam
Stary 2015-10-01, 12:07   #2501
ogolnie
Zakorzenienie

Ja jestem ciekawa jak mi będą robić ktg z tak małym brzuchem
Stary 2015-10-01, 12:14   #2502
katarzynaxxx89
Raczkowanie

Dziewczyny pomocy byłam dziś u gina i były już wyniki glukozy(75g)
po 1h było 145 a po 2h 146 i lekarz powiedział że może być i nic nie zalecił ale wyczytałam że to za dużo/ KTOŚ COŚ WIE
katarzynaxxx89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:32   #2503
cienwiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
po 1h było 145 a po 2h 146 i lekarz powiedział że może być i nic nie zalecił ale wyczytałam że to za dużo/ KTOŚ COŚ WIE
Na tyle co się orientuję to masz wyniki w normie

Moje serca dwa:
J. 02.07.2011 r. (53 cm; 3000g)
I. 20.12.2015 r. (53 cm; 3250g)
cienwiatru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:32   #2504
kalwinka
Zadomowienie

katarzyna, jak gin mówi że ok, to nie panikuj

Ania ten podkład wygląda tak:
DSC_0141.jpg
DSC_0142.jpg
W sumie taka ceratka z przepikowaną cieniutką gąbką w środku, starałam sie zrobić zdjęcie żeby było widać, jak cienkie

Wkurzają mnie dzisiaj wszyscy. Najpierw teść dzwonił, że nie chcą zabrać okna po wymianie (dobrze że dałam mu umowę, gdzie jak wół jest napisane że stare okno zabierają ze sobą), potem że przyjechali odebrać kontener na gruz, który jak uzgodniłam zamawiając go, ma stać do poniedziałku u mnie, musiałam się z jakimś burakiem kłócić przez telefon.
Na pocieszenie tż zadzwonił, że zamówił mi nowy komputer, bo narzekałam że coś mi się dzieje z matryca w starym i że szybko się przegrzewa
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:39   #2505
benita84
Zadomowienie

Cytat:
no no super

Cytat:
Napisane przez arisah Pokaż wiadomość
w empiku zawsze mnie pytają ale nie interesowałam się, teraz mi się przypomniały i się zastanawiam czy warto
niby mam tą kartę do zbierania punktów ale żeby coś z tego mieć to trzeba byłoby naprawdę poświecić temu więcej uwagi
benita84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:39   #2506
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość
katarzyna, jak gin mówi że ok, to nie panikuj

Ania ten podkład wygląda tak:
Załącznik 6062947
Załącznik 6062948
W sumie taka ceratka z przepikowaną cieniutką gąbką w środku, starałam sie zrobić zdjęcie żeby było widać, jak cienkie

Wkurzają mnie dzisiaj wszyscy. Najpierw teść dzwonił, że nie chcą zabrać okna po wymianie (dobrze że dałam mu umowę, gdzie jak wół jest napisane że stare okno zabierają ze sobą), potem że przyjechali odebrać kontener na gruz, który jak uzgodniłam zamawiając go, ma stać do poniedziałku u mnie, musiałam się z jakimś burakiem kłócić przez telefon.
Na pocieszenie tż zadzwonił, że zamówił mi nowy komputer, bo narzekałam że coś mi się dzieje z matryca w starym i że szybko się przegrzewa
O, dziękuję Ciekawy ja mam w sumie turystyczny bo dostałam w gratisie

Dobrze, że chociaż Tż Ci poprawił nastrój
Stary 2015-10-01, 12:43   #2507
andriuszka77
Zadomowienie

Witam się w 30 tygodniu już, dziś z pokusy i z chorej zachcianki kupiłam sobie kawałeczek pysznego makowca i zjadłam z kawą. Ależ pycha!! mniam

Jestem zła i podłamana bo mojego męża znowu w pracy chcą przenosić do innego miasta, więc znowu będzie przeprowadzka, znowu rewolucja w naszym życiu i znowu szykuje sie wizja dojeżdżania daleko do pracy, bo ja pracuje tutaj ciągle, a jestem na zwolnieniu, potem macierzyńskim, więc mi ciężko się będzie przenieść do niego. PARANOJA! Kasa kasą, awanse, awansami, ale psychicznie wykończy mnie ta praca Ehhh aż nic mi się nie chcę ciągle coś! mam dość przeprowadzek

Polazłam rano na miasto, pomijając fakt, że ziiiiimno jest brrr, to jakoś tak pogoda pasuje do mojego podłego nastroju.

Kupiłam sobie perfumy w Rossmanie, bo na promocji były, a wszystkie co mam w domu to mi się znudziły już te zapachy.
Elizabeth Arden 5th Avenue 75 ml są w promocji i cena ze 149 zł spadła z rabatem teraz do 69,99 zł. Jak któraś używa, to daję cynk że jest promocja. Ja pierwszy raz je kupiłam, zapach wydał mi się ładny, więc coś nowego wypróbuję po prostu.
Używała któraś? trwały jest? Widzę na necie, że opinie ma różne, jednym się podoba, inni narzekają że zbyt pospolity.

Tak samo jest promocja na Maybelline tusze do rzęs, a że używam go od dawna i uwielbiam to też wzięłam sobie ten Curved Brush. Za 17,99 zł są tusze z Maybeline teraz przez kilka dni.

Karmazynowa , kalwinka- ale sny też mam różne dziwne ;/

Cytat:
Wiesz co, to pic na wodę, zbieram te punkty już od 2 czy 3 lat, a tak naprawdę ciężko uzbierać na coś sensownego. Kartę sobie założ jak chcesz i przy okazji zbieraj: na Allegro, na stacjach. Ja w empiku czasami płacę punktami Payback. Kilka razy zamówiłam za te punkty jakiś drobiazg. Więc coś tam się uzbiera po roku, czy klku mscach, ale na duże nagrody to ciężko uzbierać.

Cytat:
Napisane przez katarzynaxxx89 Pokaż wiadomość
Kasiu nie pomogę, skoro Twój ginekolog mówił że jest ok, to może jest? Skonsultuj niepewność z innym lekarzem najlepiej.

Halwaya - mam nadzieję że wszystko ok z Tobą i maluszkiem często musisz robić KTG?

Gryzelda88 - współczuję, spróbuj do rozebrać i wysuszyć. Jak taki mokry to szybko wyłączyć najlepiej dopóki nie wyschnie
andriuszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:52   #2508
czubasek20
Zakorzenienie

Co do payback, ja kiedys pracowalam na ich infolini.
Raczej sie nir oplaca bo oni przygarniaja dosc drogie sklepy. Smyk - chociaz nie wiem.czy nadal jest, empik, bp, jakies drogie kawiarnie.

Zrobilam.zamowienie na gemini. 400 zl poszlo...

Stary 2015-10-01, 12:55   #2509
arisah
Raczkowanie

benita, andriuszka dzięki za odp. daruję to sobie jednak bo w sumie z tych ich partnerów niewiele korzystam
arisah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 12:58   #2510
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Co do payback, ja kiedys pracowalam na ich infolini.
Raczej sie nir oplaca bo oni przygarniaja dosc drogie sklepy. Smyk - chociaz nie wiem.czy nadal jest, empik, bp, jakies drogie kawiarnie.

Zrobilam.zamowienie na gemini. 400 zl poszlo...
Coś dla malucha zamawiałaś?
Stary 2015-10-01, 13:03   #2511
kalusia87
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli ktoś bardzo dużo kupuje to ok, opłaca się. Jak pracowałam na słuchawce to trafiali się np kierowcy tirów, którzy tankowali na BP i mieli po kilkadziesiąt tysięcy punktów, w Orange 1 punkt=1 grosz, więc mieli rabat na telefon kilkaset złotych.
Stary 2015-10-01, 13:06   #2512
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andriuszka77 Pokaż wiadomość
Witam się w 30 tygodniu już, dziś z pokusy i z chorej zachcianki kupiłam sobie kawałeczek pysznego makowca i zjadłam z kawą. Ależ pycha!! mniam

Jestem zła i podłamana bo mojego męża znowu w pracy chcą przenosić do innego miasta, więc znowu będzie przeprowadzka, znowu rewolucja w naszym życiu i znowu szykuje sie wizja dojeżdżania daleko do pracy, bo ja pracuje tutaj ciągle, a jestem na zwolnieniu, potem macierzyńskim, więc mi ciężko się będzie przenieść do niego. PARANOJA! Kasa kasą, awanse, awansami, ale psychicznie wykończy mnie ta praca Ehhh aż nic mi się nie chcę ciągle coś! mam dość przeprowadzek

Polazłam rano na miasto, pomijając fakt, że ziiiiimno jest brrr, to jakoś tak pogoda pasuje do mojego podłego nastroju.

Kupiłam sobie perfumy w Rossmanie, bo na promocji były, a wszystkie co mam w domu to mi się znudziły już te zapachy.
Elizabeth Arden 5th Avenue 75 ml są w promocji i cena ze 149 zł spadła z rabatem teraz do 69,99 zł. Jak któraś używa, to daję cynk że jest promocja. Ja pierwszy raz je kupiłam, zapach wydał mi się ładny, więc coś nowego wypróbuję po prostu.
Używała któraś? trwały jest? Widzę na necie, że opinie ma różne, jednym się podoba, inni narzekają że zbyt pospolity.

Tak samo jest promocja na Maybelline tusze do rzęs, a że używam go od dawna i uwielbiam to też wzięłam sobie ten Curved Brush. Za 17,99 zł są tusze z Maybeline teraz przez kilka dni.

Karmazynowa , kalwinka- ale sny też mam różne dziwne ;/

Wiesz co, to pic na wodę, zbieram te punkty już od 2 czy 3 lat, a tak naprawdę ciężko uzbierać na coś sensownego. Kartę sobie założ jak chcesz i przy okazji zbieraj: na Allegro, na stacjach. Ja w empiku czasami płacę punktami Payback. Kilka razy zamówiłam za te punkty jakiś drobiazg. Więc coś tam się uzbiera po roku, czy klku mscach, ale na duże nagrody to ciężko uzbierać.

Kasiu nie pomogę, skoro Twój ginekolog mówił że jest ok, to może jest? Skonsultuj niepewność z innym lekarzem najlepiej.

Halwaya - mam nadzieję że wszystko ok z Tobą i maluszkiem często musisz robić KTG?

Gryzelda88 - współczuję, spróbuj do rozebrać i wysuszyć. Jak taki mokry to szybko wyłączyć najlepiej dopóki nie wyschnie
Współczuję przeprowadzki :/ daleko musicie się przeprowadzić? Kiedy Was to czeka?

O dzięki za info o promocji też używam tuszu Maybelline, ale tego w żółtym opakowaniu więc może pojadę dziś/jutro i sobie kupię.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-01, 13:09   #2513
kalusia87
Zakorzenienie

A na allegro zbiera się punkty chyba tylko za zakupy przez aplikację, i tylko przez kup teraz
Stary 2015-10-01, 13:15   #2514
halwaya
Zakorzenienie

Ja juz po wszystkim. KTG i Doppler w normie więc teraz tylko raz w tygodniu będę musiała jeździć tzn w poniedziałek mam znow Oxford i zobaczymy co mi tam wyjdzie.
W kazdym razie dzis jestem szczęśliwa, że wszystko ok.

Andriuszka - współczuję, bo teraz najmniej potrzebne wam takie rewolucje.

Co do Elizabeth Arden to moja mama to miala. Dam jej cynk - moze będzie chciala

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 13:45   #2515
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość
Współczuję przeprowadzki :/ daleko musicie się przeprowadzić? Kiedy Was to czeka?

O dzięki za info o promocji też używam tuszu Maybelline, ale tego w żółtym opakowaniu więc może pojadę dziś/jutro i sobie kupię.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Aniqa no właśnie może się okazać że za tydzień, za dwa, a może za pół roku;/ Jednak wiem, że będzie ta przeprowadzka w końcu bo tak w tej pracy jest ;/ Ehh życie, głupia byłam że się zdecydowałam na taką pracę.

Idę malować włosy, kupiłam karmelową czekoladę z Wellaton 8/74 kolor. Mam ochotę na czekoladowe włosy z refleksami, bo teraz mój średni blond mnie nudzi. Może humor mi sie poprawi, bo póki co mam parszywy nastrój

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Dobrze że KTG w porządku

A z rewolucjami to ehh, tez mnie to stresuje dodatkowo co zrobić. Już wiem, że ze przez te stresy to chyba schudnę w trybie natychmiastowym
Stary 2015-10-01, 13:56   #2516
Koritsi_a
Zadomowienie

Ogólnie maly brzuch nic nie ma do ktg tylko będziesz miała większy nadmiar gumy

Andriuszka a mąż moze odmówić przeniesienia?

Fajnie ze piszesz o tuszach bo musze kupic właśnie hehe

My mamy payback ale zeby uzbierać na coś fajnego to faktycznie trzeba duże zakupy w sklepach partnerskich robic albo polować na promocje z punktami a ja wiecznie zapominam.

Halwaya fajnie ze się unormowało

Ja dzis zaczynam 8 miesiąc
Koritsi_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 13:59   #2517
czubasek20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Coś dla malucha zamawiałaś?

Dla malego zamowilam plyny do prania, pieluchy i chusteczki.
A takto witaminy, leki, paracetamol itp. No i dla siebie na sutki maltan i majtki.
Ale sie uzbieralo.

Cytat:
A na allegro zbiera się punkty chyba tylko za zakupy przez aplikację, i tylko przez kup teraz
I tylko do 99 zl licza sie punkty, nawet jak wiecej wydasz to tylko od takiej kwoty masz punkty.

Cytat:
Ja juz po wszystkim. KTG i Doppler w normie więc teraz tylko raz w tygodniu będę musiała jeździć tzn w poniedziałek mam znow Oxford i zobaczymy co mi tam wyjdzie.

Co do Elizabeth Arden to moja mama to miala. Dam jej cynk - moze będzie chciala

Dobrze ze ktgvi doppler ok

Stary 2015-10-01, 14:01   #2518
Fionka_31
Zakorzenienie

ale mało piszecie

co za sny macie, o losie, ja to w sumie nie pamiętam swoich, a wcześniej miałam też dziwne, ale dziecko czy poród mi się nigdy nie śniło

halwaya super wieści

Fionka_31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 14:03   #2519
adka_19
Wtajemniczenie

Cytat:
Super kochana !

Jestem Ruda, projektuje cuda ! SKLEP
adka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-01, 14:07   #2520
andriuszka77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koritsi_a Pokaż wiadomość
Andriuszka a mąż moze odmówić przeniesienia?

Fajnie ze piszesz o tuszach bo musze kupic właśnie hehe

Ja dzis zaczynam 8 miesiąc
Może odmówić, ale to szansa na dużą większą kasę i awanse, więc wiem że jak odmówi to będzie nieszczęśliwy, bo on chce się rozwijać, jak każdy zresztą. Więc musimy jakoś podołać może trochę los w końcu pomoże, bo na razie tylko rzuca nam kłody pod nogi
Wierzę że w życiu są zarówno trudne momenty jak i łatwe. To się jakoś równoważy, więc trzeba to jakoś przetrwać niestety. Tylko że w moim stanie panicznie boję się radykalnych zmian i ciężko mi to przetrawić ;/

Tusze z Maybelline odkryłam już dawno i jakoś tak bardzo mi pasują Nie sklejają rzęs, są meeega wydajne. Od dawna jestem wierna więc temu niebieskiemu z wygiętą szczoteczką.
Na necie niby można kupić taniej, ale doliczając przesyłkę wychodzi przeważnie za ponad 20 zł. Więc promocja w rosmanie mnie satysfakcjonuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości