|
|
#2401 |
|
BAN stały
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część II.
|
|
|
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
o_O
Zwątpiłam i zaniemówiłam.
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
To ten z ktorym bylam w jego miescowosci z przyjciolka, i nie wiem czy chcial mnie przelecic...troche za bardzo bezposrednio napisane.
Izaluka I nie ma sie z czego smiac, bo to sa moje uczucia. To ze sie zakochalam bez wzajemnosci, to Cię tak smieszy? teraz ktos inny zakochal sie we mnie bez wzajemnosci i nie chce zeby cierpial tak jak ja ![]() A ja i tak teksnie za NIM
|
|
|
|
#2404 |
|
Rozeznanie
|
Wizażanko rozumiem, że to Twoje uczucia, ale piszesz, że tęsknisz za kimś kogo właściwie nie poznałaś - może tęsknisz po prostu za czyjąś bliskością? Brakuje Ci kogos kto by przytulił i głęboko spojrzał w oczy? I z tym zakochaniem to chyba troszkę przesadzasz. Nie obraź się, nie siedzę w Twojej głowie, ale wydaje mi się że tak od razu nie wpadasz w ten stan - może to po prostu zauroczenia i potrzeba podejść z większym dystansem do Twojego zainteresowania kimś i jak czyjegoś Tobą?
|
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
Wizażanko wybacz, ale ja jestem od Ciebie młodsza, a jak czytam Twoje wypowiedzi mam wrażenie jakby je pisała 12-latka..
![]() Przykre dla mnie jest to że 17-latka nie potrafi odróżnić zauroczenia od miłości.. ![]() Zrobię małe porównanie i postaram Ci się coś wytłumaczyć. "Mój" Wolontariusz- wydaje się być chłopakiem z marzeń. Nie znam go dobrze, ale spotkałam się z nim kilka razy, sporo o nim wiem, trochę z nim rozmawiałam. Poznałam go w bardziej sprzyjających okolicznościach niż impreza. Podoba mi się bardzo, ale z tego co pamiętam ja o miłości nawet nie wspomniałam. Cytuję moje słowa: "Chyba jeszcze nigdy w nikim się tak nie zauroczyłam." To wszytsko co powiedziałam na temat moich uczuć do niego. Twoi "wybrankowie"- Kazdy poznany na imprezie, każdemu dałaś się od razu "przelizac", żadnego z nich nie znałaś prawie w ogóle, każdy zapewne potraktował Cię jako rozrywkę. Panienkę na jedną noc. Ty każdego uważałaś za królewicza i "tego jedynego." Otwórz oczy dziewczyno!! Troche szacunku dla siebie samej. Ja NIGDY nie zrobiłabym na imprezie z dopiero co poznanym chłopakiem tego co ty robisz. A jeśli już by się miało kiedyś coś takiego wydarzyć (choć nie sądzę, ale "nigdy nie mów nigdy".. ), to zrobiłabym to tylko dla własnej zabawy, bez jakichś urojeń że z takiego czegoś może być coś więcej.Znam kilka dziewczyn które się całują z takim pierwszym lepszym na imprezach (nawet z kilkoma na jednej imprezie). Uwierz mi, kiedy ich nie ma w pobliżu nikt nie pozostawia na nich suchej nitki. Nawet faceci którzy się z nimi całowali. A potem będzie tylko gorzej. Jedna moja koleżanka (a raczej "koleżanka") z podejścia "przecież znam go już od dwóch godzin, mogę się już z nim całować.", skończyła na puszczaniu się(dosłownie) codziennie z innym (NIEZNAJOMYM!!) chłopakiem. A ma dopiero 17 lat. (nawet jeszcze nie skończone.) I nie mów, że ty taka nie jesteś i tak nie skończysz, bo ona też tak mówiła.. ![]() Nie piszę tego żeby Ci dokuczyć, więc jeśli Cię to urazi to przepraszam. Chcę tylko żebyś zdała sobie z czegoś sprawę. Może kiedyś się przekonasz co to jest prawdziwa miłość i wtedy docenisz znaczenie tych słów. Nie nadużywaj słowa "kocham", bo powinno być one zarezerwowane dla osób wyjątkowych. Nadużywane traci swą moc..
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2407 | |
|
Wtajemniczenie
|
biiibiii napisala:
Cytat:
A jak bedziemy juz stare to kupimy sobie po psie i bedziemy miec w szafie po 2 kochankow
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
A Wrózia to została oficjalnie mojom ziomalkom
![]() Uuu jeee
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i psa ![]() tylko z tymi kochankami pochowanymi po szafach i pod tym moim wielkim krolewkim lozem ktore zamierzam kupic |
|
|
|
|
#2410 |
|
BAN stały
|
A ja już w Bielsku.Padam na pyszczek ze zmęczenia
![]() Ahi,a to z Wrózią to rozwiniesz ?
|
|
|
|
#2411 |
|
Wtajemniczenie
|
biiibiii 2 w szafie i 3 pod lozkiem
Ty niewyzyta jestes ![]() Dobranoc wszystkim
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
Ło boziu.. Jaki entuzjazm
![]() A no Ahinka wyciąglęła mnie na piwko w fantastyczne miejsce Madź a co Ty w Bielsku robisz
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#2413 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
O matko bosko, a to już jest wczoraj
![]() Madzisko ![]() Wruuu
|
#2415 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajna babka z tej naszej Ahinki ![]() Ty tam nie podróżuj tylko do Poznania wracaj, bo se Zuzka z nudów nasprowadza dżentelmenów i tak jej się spodoba, że Cie jeszcze eksmituje ![]() edit: Cytat:
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||
|
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
No dzienki, ale ja tam nie poczebuje reklamy
![]() ![]() Cytat:
![]() Zaczosnkowałaś pana kierowce?
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Tak. Skromność to cecha która zdecydowanie charakteryzuje Ahi
![]() Cytat:
![]() Żegnam Moje Drogie
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Branoc Wru, Maj Ziom. :respect:
Też się wyżegnam, bo jakoś mi senno. I zimno. Czy ja już mówiłam, że nie cierpię jesieni? Brrr. Gute nacht.
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To byl moj blad... A tak przy okazji , to mimo tego ze moze wydaje ci sie szybka bo od razu lize sie z jakims kolesiem, to nigdy nie bede sie puszczac na prawo i lewo co tydzien z innym
|
|
|
|
|
#2420 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Zadomowienie
|
Zagadzam się!!!! Jesteś jeszce bardzo młoda .. może kiedys zrozumiesz , ze tak sie nie robi... Ja nigdy nawet w Twoim wieku nie pocałowałam sie po 2 godz znajmomości
Dla mnie takie dziewczyny sie nie sznauja.. a jak ty sie nie szanujesz to jak facet ma Cie szanować??????![]() A Izunia co tak wcześnie wstała??
Nasz ślub 02.06.2012r.Nasze szczęście * Oliwierek 21.IV.2013r.Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-09-23 o 16:28 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
|
|
|
#2422 |
|
BAN stały
|
Wstałam, wstałam, bo wyruszam do biblioteki
Na szczęście z kumpelami, więc mam nadzieję, że jakieś zakupy też będą ![]() Zuz strzeż się Będę w Pozku ![]() Megi miłego dnia
|
|
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłego dnia
|
|
#2424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Izaluka tez lece do biblioteki i na uczelnie dzis. Na zakupy niestety dopiero jutro PS. Swoja droga podobaja wam sie kozaki noszone do rybaczek jeansowych?
|
|
#2425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślisz że te moje "koleżanki" nie mówiły tak samo?? Tak jak ty, uważały że to nic złego, ale w końcu było im mało i chciały więcej. I cały czas myślą że są fajne z tym co robią. Z tą różnicą że one były od Ciebie dużo mądrzejsze, bo nie traktowały żadnego przygodnego kolesia jak księcia z bajki i chłopaka do końca życia. Za to plus na ich korzyść. Edit: Dla mnie jesteś łatwa. i temu nie zaprzeczysz. Jeśli Ci się taki styl życia podoba, to ok. Twoje życie, Twój wybór. Ale nie zadręczaj nas swoimi problemami typu "Przecież się z nim przespałam, dlaczego on mnie nie kocha?? O takich problemach czytałam w bravo jak miałam 10 lat. Kiedyś zrozumiesz i jak przeczytasz to co teraz pisałaś będziesz się z siebie śmiac. Albo i nie, jeśli moje słowa się potwierdzą..![]() MIłego życia.
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Rozeznanie
|
Mam doła od rana, ta osoba, która jest żonata, a tak poruszyła moje serce, prosiła o spotkanie żeby porozmawiać, pożegnac się jak ludzie itp (po mojej decyzji o zerwaniu kontaktu), odmówiłam, nie wiem czy dobrze zrobiłam?!Może jestem niedojrzała, czuje się jak tchórz, ale wynika to z tego że to było tak intensywne uczucie z obu stron,że boję się,że skutek byłby odwrotny od zamierzonego...
|
|
|
|
#2427 |
|
Zadomowienie
|
Gwen, ja myślę że bardzo dobrze zrobiłaś. Nie wiadomo co z takiego spotkania mogłoby wyniknąć.
No i gratuluję Ci, bo ja pewnie bym się na to spotkanie zgodziła. Malo asertywna jestem.
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzena i dalszej wytrwalosci ![]() Klari no niewyzyta i co zrobisz
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny, ale specjalnie silna to jakoś sie nie czuję, za to czuję wielką gulę w gardle i ogromny smutek - szkoda, że życie to nie bajka... Teraz już za późno na cokolwiek moim zdaniem. Najchętniej wróciłabym do łóżka i zasnęła żeby nie myśleć o tym wszystkim.
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.

A jeśli już by się miało kiedyś coś takiego wydarzyć (choć nie sądzę, ale "nigdy nie mów nigdy"..
), to zrobiłabym to tylko dla własnej zabawy, bez jakichś urojeń że z takiego czegoś może być coś więcej.

A jak bedziemy juz stare to kupimy sobie po psie i bedziemy miec w szafie po 2 kochankow