![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki za rzeczy dla przyszłej mamy:)
Ok, rozumiem
![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo, to cien bourjois mi sie podoba i bylabym zainteresowana jeszcze kremem YR na dzien do skory odwodnionej. Nie wiem jak wyceniasz te rzeczy i czy ich wymiana na krem do ciala, peeleng i aniolka bedzie dla Ciebie satysfakcjonujaca?
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
7. balsam soraya z drobinkami zlota, 200 ml kilka razy uzyty to byłabym chetna na wymianę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
patrzylam co jeszcze mam do wymiany, moze cos + to co w watku Cie zianteresuje?
-kilka kulek z rozswietlajacego pudru oriflame -2 gabeczki do nakladania podkladu oriflame (nie te z visions) -gabke z celulozy do mycia buzi Oriflame -9paskow do frencha oriflame (takich do chevronow-trojkatnych , nie polokraglych) -oriflame maseczke relaksujaca (fioletowe opakowanie) pozostalo gdzies 3/5 -mam cien zlotawy z rozswietlaczem manhattan w watku -mydelko kokosowe oriflame -antyperspiracyjny krem do stop JUMBO oriflame 100ml NOWY -kilka tamponow ob w roznych rozmiarach
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo, pomysle i dam Ci znac
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
hej
![]() AVENE- Cleanance K- próbka 5 ml LA ROCHE POSAY- Anthelios dermo pediatrics- miniaturka 5 ml NOWA- 3 sztuki LA ROCHE POSAY- Anthelios XL- miniaturka 5 ml NOWA LA ROCHE POSAY- Anthelios XL creme- miniaturka 5 ml NOWA
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Moja droga u ciebie intersuje mnie cien bourjois
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, ale nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Witaj, jakiś czas temu coś Cię u mnie interesowało - czy to nadal aktualne?
Jeśli tak - mogłabyś napisać konkretnie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej interesowały mnie :
11. L'Oreal Professionnel, Absolut Repair szampon 12. L'Oreal Professionnel, Serie Expert, Vitamino Color ale to juz nieaktualne ![]() Ewentualnie wypatrzyłam: 14. ORIFLAME - maseczka do włosów 20 ml - z liścmi bambusa i oliwką- do jakich to włosów? 36. ORIFLAME - żel pod prysznic kokos i mleczko ryżowe - NOWY 30. ORIFLAME - krem do rąk i paznokci (ten zielony) - NOWY 32. ORIFLAME - Aqua vibes - chłodzący żel do ciała z mentolem - w sam raz na upalne dni! NOWY, nieotwierany 41. AA - balsam do ciała mango i papaja - zużycie na fotce 42. AA - antycellulitowa emulsja do ciała - zużycie na fotce 43. ORIFLAME - Ujędrniający żel na brzuch - zużycie na fotce 46. AVON - SSS krem do rąk - raz użyty 47. AVON - foot works - spray do stóp rajska plaża 48. AVON - foot works - krem do stóp NOWY 61. ORIFLAME - pomadka pielęgnacyjna nawilżająca - hydra therapy - NOWA A czy Ty cos u mnie za to wypatrzysz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie na 100% zainteresowały mnie:
AVENE- Cleanance K- próbka 5 ml YVES ROCHER- bio specific- krem do skóry suchej na noc- miniaturka 5 ml- NOWY LA ROCHE POSAY- Anthelios XL- miniaturka 5 ml NOWA Poza tym: *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono NOWY - mogłabym prosić fotkę? ![]() Zastanawiam się nad *BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY I byłam zainteresowanaYVES ROCHER- bio- specific- krem na dzień dla cery odwodnionej- 50 ml- NOWY, ale czytałam opinie i była mowa o tym, że nie nadaje się raczej na zimę, więc chyba zrezygnuję ![]() Pozdrawiam ciepło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
czy interesowałby Cie moze krem do pielegnacjii biustu z avonu? Jest nowy, nieotwierany....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
SŁONIKU
Poniżej fotki obu cieni. Bio specific- ma ważność tylko do 10.2007, ale myślę że spokojnie zdąży się go zużyć- to tylko miniaturka 5 ml, więc na wypróbowanie idealna ![]() A jeszcze pytanko- interesuja Cię może jakieś ciuszki albo dodatki- bo w sumie wybrałam u Ciebie sporo rzeczy a preferuję większe wymianki, więc napisz mi czego ewentualnie szukasz- jaki rozmiar, to pogrzebię w czelusciach mojej szafy, bo dużo mam rzeczy, a bardzo mało wystawione na straganiku. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2007-09-17 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wstępnie byłabym zainteresowana i burżujem i yves rocher ![]() ![]() Co do ciuszków, bardzo chętnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
a czy pasowałaby Ci wymianka na
*BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Na razie ten cień rezerwuję dla słonika- jeśli ona z niego zrezygnuje to się odezwę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim gratulacje
![]() ![]() PS- pozwolę sobie na małą dygresję, szczerze polecam kosmetyki polskiej firmy Skarb Matki (niestety trudno dostępne), zdążyłam przetestować juz większość najpopularniejszych firm (Hipp, Jonson, Nivea) i jednak SM jest najlepszy
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Perfumki oddam za inne perfumki albo apteczna pielęgnację, a u Ciebie nic takiego nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka u Ciebie podoba mi sie
*BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 NOWY i ewentualnie *YVES ROCHER pur desir de rose -zużyte ok. 1/4 z 60 ml
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka przegldałam teraz dokłądnie twoje watki i zainteresowało mnie:
MK ONE- super brązowa bluzeczka z brokatem, stan bdb, rozm. ok. L ATMOSPHERE- fioletowa tunika kopertowo zakładana z boku wiązanie, stan bdb-, rozm. z metki 46, ale myslę że tak na L/XL będzie dobra (zawsze można sobie przerobić na mniejszą) BOURJOIS- sypki cień Suviez mon regard kolor 07 *YVES ROCHER- couleurs nature- sypki cień- ciemne winogrono *YVES ROCHER- Neonatura 50 ml edp
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Mucia18- odpisałam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.