- My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 ! - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-03, 11:12   #4171
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
Kurczę widzę że te nowe szumisie podrożały do 189 zł z kodem -20% i najtańsza wysyłka wychodzi 166 zł... Kupujecie tego nowego czy starego szumisia?
Raczej nowego - musze skonsultować z TŻ-tem.
Ile wcześniej kosztował?

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 11:32   #4172
india_love
Raczkowanie

Dot.: - My listopadowe mamy, brzuchy już na taczkach pchamy - część III - 2015 !

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Wrzucam fotkę na jakiś czas Wieczorem usunę, bo jakos nie lubię pokazywać zdjęć na takim ogólnym forum Tak jak mówię, mąż na szybko wybrał dwa ujęcia , jest dużo więcej naprawdę pięknych ( ), ale to dopiero dostane je za kilka dni Ale widać chociaż w jakim klimacie została zrobiona
Przepiękne zdjęcia a modelka...klas ki:
Stary 2015-10-03, 11:35   #4173
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Raczej nowego - musze skonsultować z TŻ-tem.
Ile wcześniej kosztował?
Te stare są po 120 na stronce.

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2015-10-03, 11:45   #4174
agne19s
Zadomowienie

Cytat:
Wrzucam fotkę na jakiś czas Wieczorem usunę, bo jakos nie lubię pokazywać zdjęć na takim ogólnym forum Tak jak mówię, mąż na szybko wybrał dwa ujęcia , jest dużo więcej naprawdę pięknych ( ), ale to dopiero dostane je za kilka dni Ale widać chociaż w jakim klimacie została zrobiona
Ja też weszłam na zwiady przez przeglądarkę wyglądasz przepieknie Mąż ma talent wyglądają bardzo bardzo profesjonalne no i pamiątka super
Stary 2015-10-03, 11:46   #4175
czekooczekolada
Zakorzenienie

ja nie kupuję szumisia, zbędny wydatek dla mnie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2015-10-03, 11:48   #4176
cynamon_
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny, dzisiaj wyruszamy z powrotem do Niemiec oj moja mama będzie ryczec jak bóbr, juz się nie zobaczymy do porodu ale cieszę się ze moglam spędzić tutaj czas z rodziną i przyjaciółmi
Tz zapakował juz łóżeczko do auta, i mnóstwo paczek dla małej, w ogóle nie chwalilam się jeszcze, dostalismy 2 wielkie paki ubranek po córeczce kuzyna męża, i są to same perełki ♡ nie jakieś brudne, sprane czy porozciagane...
Soul, boziu jakas Ty śliczna sesja taka romantyczna, super
Maartucha, wspolczuje szpitala
Stary 2015-10-03, 11:56   #4177
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Zamówiłam tego szumisia w starej wersji, mnie się ta nowa funkcja cry sensore nie przyda wyszedł za 111 zł już z przesyłką.

Stary 2015-10-03, 12:09   #4178
maartucha
Zadomowienie

GG do maartucha

Jak juz temat takich zabawek wyciszajacych dla dzieci to bardzo fajny jest też konik morski z fisher price. Ja mam wrażenie ze teraz jest wielki bum na tego szumisia ale czy wart swojej kasy?!

" . . D
zisaj uwierzyłam, że do szczęścia
Mi wystarczy bym przy Tobie była . . . "
(19.05.2006)

[luksjaa]104680[/luksjaa]

Edytowane przez maartucha
Czas edycji: 2015-10-03 o 12:18
maartucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 12:09   #4179
dzikasliwka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Ja też nie, choć nie wykluczam zakupu, jak mały będzie cyrki odstawiał ze spaniem Narazie łudzę się nadzieją, że będzie dobrze
dzikasliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 12:24   #4180
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Ja też tak uważam. Może ktoś z gości sprezentuje Albo uda mi się go wygrać, bo był konkurs w necie, czekam na wyniki. Ale pewnie lipa jak zwykle...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 12:26   #4181
Dzika Ropucha
Zadomowienie

GG do Dzika Ropucha

Soul Przepięknie!!! No cud, miód, malina Dobrze że zdążyłam zobaczyć i zazdroszczę.

12.03.2015 II Kreski
Dzika Ropucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 12:42   #4182
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agne19s Pokaż wiadomość
Ja też weszłam na zwiady przez przeglądarkę wyglądasz przepieknie Mąż ma talent wyglądają bardzo bardzo profesjonalne no i pamiątka super
Mąż zajmuje się zawodowo fotografią

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, naprawdę
aż mi głupio

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 12:43   #4183
tylkokasia
Moderator

Fajne są "szumiące" aplikacje na telefon. I za darmo a efekt ten sam

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 13:03   #4184
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Ja też tak uważam. Może ktoś z gości sprezentuje Albo uda mi się go wygrać, bo był konkurs w necie, czekam na wyniki. Ale pewnie lipa jak zwykle...
Właśnie ja uważam że to fajny gadżet na prezent, ale wątpię żeby u nas ktoś wpadł na taki pomysł więc wolę wziąć sprawy w swoje ręce
Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Fajne są "szumiące" aplikacje na telefon. I za darmo a efekt ten sam
Dobry pomysł ale ja bym musiała chyba małej osobny telefon kupić żeby moc jej go zostawiać w łóżeczku

Taka ładna pogoda dzisiaj u nas ze jedziemy gdzieś za miasto pooddychac świeżym powietrzem miłego dnia wam życzę

Stary 2015-10-03, 13:22   #4185
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Właśnie ja uważam że to fajny gadżet na prezent, ale wątpię żeby u nas ktoś wpadł na taki pomysł więc wolę wziąć sprawy w swoje ręce

Dobry pomysł ale ja bym musiała chyba małej osobny telefon kupić żeby moc jej go zostawiać w łóżeczku

Taka ładna pogoda dzisiaj u nas ze jedziemy gdzieś za miasto pooddychac świeżym powietrzem miłego dnia wam życzę

Ale przecież to tylko na czas usypiania się włącza A nie cały czas.

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 13:24   #4186
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Przepiękne zdjęcia ślicznie wyglądasz

Ja mam jeden rożek i więcej nie kupuję. Co do aspiratora to zastanawiam się na tym na baterie Haxe, któraś z Was go tutaj wrzucała. Tylko nie wiem czy kupować od razu czy dopiero po jakimś czasie A termometru jeszcze nie mamy wybranego.

Idę kończyć obiad, dzisiaj wzięłam się za kopytka ciekawe czy mi wyjdą bo robię pierwszy raz
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 13:32   #4187
cynamon_
Zakorzenienie

Lexie, ja mam aspirator na baterie właśnie chyba haxe... ale nawet go nie wyciagalam z pudełka, wiec nie powiem nic o nim
Stary 2015-10-03, 13:47   #4188
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Idę kończyć obiad, dzisiaj wzięłam się za kopytka ciekawe czy mi wyjdą bo robię pierwszy raz
Oo kopytka, ja kupuje mrożone Kiedyś z teściową robiłam (jak jeszcze mieszkaliśmy razem i było wszystko ok), ale mimo wszystko ja nie mam talentu do robienia tego typu rzeczy. I cierpliwości przede wszystkim
Ja mam dziś pierogi od wczoraj Oczywiście kupne, z Biedronki

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-03, 14:46   #4189
Amelia16
Zadomowienie

Przede wszystkim, miałam wysłać pw, ale uznałam, że zrobię to publicznie CORNFLOWER jesteś genialna! Szalenie Ci dziękuję za podesłany rozdział, nawet nie wiesz jak mnie to podniosło na duchu.... Jestem natchniona, wróciły mi siły i motylki w brzuchu na myśl o porodzie !!!!

Cytat:
Napisane przez maartucha Pokaż wiadomość
Poki co czekam do poniedziałku, usg zrobia i wtedy się okaże. Mam nadzieję ze te lezenie pomaga i przynajmniej na ten moment juz krotsza nie będzie niz te 2 cm i jeszcze chwilke nasz synek wytrzyma )
Swoją drogą jak sobie pomyśle ze za kilia tyg sie już poznany to jestem podjarana jak nie wiem co szczególnie jak tutaj co chwila slysze placz dzidziusiow albo widze te maciupcie zawiniatka <3
Szukałam Cię na pierwszej stronie na kiedy masz tp, a okazało się, że mamy ten sam!!! Zszokowałaś mnie... powinnam się mega cieszyć, że ja ze swoją aktywnością i przy trzeciej ciąży mogę siedzieć w domu... No jeszcze parę tygodni do donoszenia mamy niestety

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość

Amelia16 - dziękuję. Ja nie mam ani jednej bluzki ciążowej. I w ogóle z ciuchów ciążowych mam tylko jeansy a reszta to moje zwykłe ubrania. Pewnie część zniszczę bo rozciągnę na brzuchu ale trudno. Tu u mnie są tak wstrętne ciuchy dla kobiet w ciąży - jak worki.
Trafiłyśmy trochę w modę z tymi brzuszkami, bo ciuchy oversize były bardzo na topie a na brzuszek bez problemu wchodzą, hehe ja dokupiłam w lumpku parę tunik i je cioram wymiennie, do tego parę długich podkoszulek, bo stare mi ciągle podjeżdżały na brzuchu...dużo się zmieniłam w budowie i wolałam nie rozciągać starych ciuchów

Cytat:
Napisane przez fasterka90 Pokaż wiadomość

Tylko mię wiem na ile mi dziś Kajcia pozwoli, coś mnie boli w kroczu, takie kłucie w pochwie choćby od noża. Też tak macie?
Może faktycznie ostatnia aktywność dała Ci się we znaki kojarzę, że na wątku było parę dziewczyn z takimi dolegliwościami i u którejś to był objaw skracającej szyjki, u reszty na szczęście nic groźnego...

Cytat:
Wyglądasz powalająco.... Cudowna sesja

Cytat:
Dziękuję kochana, pocieszylas mnie zobaczymy co mi powie na wizycie, czy czop jeszcze siedzi. Uspokoilam się już
A kiedy Pani wizytuje?

Cytat:
Napisane przez cynamon_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, dzisiaj wyruszamy z powrotem do Niemiec oj moja mama będzie ryczec jak bóbr, juz się nie zobaczymy do porodu ale cieszę się ze moglam spędzić tutaj czas z rodziną i przyjaciółmi
Tz zapakował juz łóżeczko do auta, i mnóstwo paczek dla małej, w ogóle nie chwalilam się jeszcze, dostalismy 2 wielkie paki ubranek po córeczce kuzyna męża, i są to same perełki ♡ nie jakieś brudne, sprane czy porozciagane...
To wracacie z pełnymi rękami, fajnie, że zostaliście tak hojnie obdarowani trzymajcie się ciepło
Stary 2015-10-03, 14:52   #4190
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Napisane przez maartucha Pokaż wiadomość
W poniedziałek usg i wtedy liczę ze do domku wyjdziemy i ram będziemy lezec bo w szpitalu idzie fioła dostac a malo tegp mam taka wspolokatorke który tak chrapie że zasypianie z recznikiem na głowie nie pomaga :p
Trzymaj się tam! Mam nadzieję, że wyjdziesz w poniedziałek, bo taki pobyt w szpitalu to masakra

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Po wizycie Mały waży 2038 g i odwrócił się główką na dół Szyjka twarda i długa.
Gratuluję udanej wizyty. Mały już spory

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Dziś zasiadam do zakupów:
Jakie termometry bezdotykowe kupiłyście?
Ile rożków?
Jakie aspiratory na baterie polecacie
?
Ja mam tylko jeden rożek i liczę, że wystarczy. Aspirator mam normalny, nie na baterie, a termometr wzięłam geratherm non contact. Testowałam kilka dni i wydaje się być dokładny.

Cytat:
Świetny klimat zdjęć, no i Ty jak ślicznie wyglądasz. Te włosy

My wczoraj byliśmy na USG i z dobrych wiadomości to u małej wszystko git, przepływy ok, no i bardzo urosła bo waży już 2150 ALE... uparciuszka się nie obróciła jeszcze, a dzisiaj już 34t+3d, czyli w sumie już 35 tydzień leci! Za dwa tygodnie mam znowu USG i zobaczymy czy się jeszcze namyśli chociaż lekarz wczoraj mówił, że przy tej wielkości i wadze daje jej mniej niż 20% szans, że się jeszcze obróci i że na moim miejscu by się już na cesarkę nastawiał. Jakoś się zestresowałam tym wczoraj i mam teraz mega ciśnienie żeby szybko zacząć prać i prasować rzeczy małej i spakować w końcu torbę

Dzisiaj w ramach relaksu idziemy z Tż na Everest.

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 15:00   #4191
Amelia16
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
My wczoraj byliśmy na USG i z dobrych wiadomości to u małej wszystko git, przepływy ok, no i bardzo urosła bo waży już 2150 ALE... uparciuszka się nie obróciła jeszcze, a dzisiaj już 34t+3d, czyli w sumie już 35 tydzień leci! Za dwa tygodnie mam znowu USG i zobaczymy czy się jeszcze namyśli chociaż lekarz wczoraj mówił, że przy tej wielkości i wadze daje jej mniej niż 20% szans, że się jeszcze obróci i że na moim miejscu by się już na cesarkę nastawiał. Jakoś się zestresowałam tym wczoraj i mam teraz mega ciśnienie żeby szybko zacząć prać i prasować rzeczy małej i spakować w końcu torbę

Dzisiaj w ramach relaksu idziemy z Tż na Everest.
Gratuluję zdrowej córeczki kurczę, faktycznie już późno na obroty, a niestety z każdym dniem szanse maleją, tak jak to Ci powiedział gin... Nasłuchałam się przypadków gdzie dzieci potrafią się obrócić przed samym porodem nawet, ale to wyjątki a jak Tobie się widzi cc?
Stary 2015-10-03, 15:49   #4192
lexie42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Oo kopytka, ja kupuje mrożone Kiedyś z teściową robiłam (jak jeszcze mieszkaliśmy razem i było wszystko ok), ale mimo wszystko ja nie mam talentu do robienia tego typu rzeczy. I cierpliwości przede wszystkim
Ja mam dziś pierogi od wczoraj Oczywiście kupne, z Biedronki
Ja właśnie stwierdziłam, że to dobry czas na naukę takich rzeczy. Siedzę w domu to czemu by się nie nauczyć ogarnęłam już pierogi i pizzę przy kopytkach jest chyba najmniej roboty, ale zawsze denerwuje mnie ten syf tzn stolnica w mące, blat w mące, praska do ziemniaków ciężko się czyści itd ale raz na jakiś czas czemu nie no i powiem, że jak na pierwszy raz to bardzo smaczne mi wyszły, nie rozleciały się i są mięciutkie. Nawet mąż który jest chory i nie za bardzo czuje smaki powiedział, że z tego co czuje wydają mu się bardzo dobre
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 15:55   #4193
poznanianka1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Ja właśnie stwierdziłam, że to dobry czas na naukę takich rzeczy. Siedzę w domu to czemu by się nie nauczyć ogarnęłam już pierogi i pizzę przy kopytkach jest chyba najmniej roboty, ale zawsze denerwuje mnie ten syf tzn stolnica w mące, blat w mące, praska do ziemniaków ciężko się czyści itd ale raz na jakiś czas czemu nie no i powiem, że jak na pierwszy raz to bardzo smaczne mi wyszły, nie rozleciały się i są mięciutkie. Nawet mąż który jest chory i nie za bardzo czuje smaki powiedział, że z tego co czuje wydają mu się bardzo dobre

Ja mam pełno przepisów na fajne, ciekawe dania, których nie robiłam i właśnie teraz jak jestem w domu, mam czas i chęci to niestety nie mogę sobie na to pozwolić ze względu na nie cukrzycę

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2015-10-03, 16:20   #4194
fasterka90
Zadomowienie

My już po spacerze i pysznych lodach, teraz siedzę w kuchni i patrze jak tz udka robi :p
Jak wracaliśmy to w autobusie miejsca ustąpiła mi pani której to ja powinnam miejsca ustępować... Za pierwszym razem odmówiłam,ale się uparła to usiadłam w końcu.
Wyglądam już jak wieloryb...
fasterka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 17:19   #4195
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Hej! Ja znowu spędzam cały dzień tylko z leo wkurza mnie to ze tza ciągle nie ma. Wczoraj wrócił kolo 11 i niestety malo kiedy jest przed 21. W sumie to nigdy. Do tego leo daje popalić, nie śpi w dzień co juz mnie wybitnie dobija... za tydzień robimy mu urodziny wiec pewnie 2dni bede stała w garach z leonem u nogi.
Zeby nie bylo mi za dobrze to znów ząb mnie boli, plecy, zgaga, zapchany nos itd. Pocieszam sie ze jeszcze miesiąc został, choć jak pomyślę ze przy dwójce to bede chodzić niewyspana jak zoombie to chce mi sie wyć sorki za smęty ale mam dzis kiepski dzień zazdroszcze wam ze tak miło spędzacie czas z tzami, ja sie czuje jak samotna matka.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 17:26   #4196
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Gratuluję zdrowej córeczki kurczę, faktycznie już późno na obroty, a niestety z każdym dniem szanse maleją, tak jak to Ci powiedział gin... Nasłuchałam się przypadków gdzie dzieci potrafią się obrócić przed samym porodem nawet, ale to wyjątki a jak Tobie się widzi cc?
Hmmm jakoś nie myślałam dużo o cc, bo myślałam, że mnie to ominie. Najbardziej byłoby mi szkoda tego kangurowania 2h bezpośrednio po porodzie, tego tulenia małej od razu. Jakoś bardzo mi na tym zależało No i po naturalnym szybciej się dochodzi do siebie i na tym też mi zależało. Z drugiej strony bardziej mnie stresuje myśl o sn, bo boję się żeby z dzieckiem było wszystko ok (stresuje mnie wizja pępowiny owiniętej wokół małej, jakieś niedotlenienia i inne komplikacje) i mimo że czytam, że cc może mieć więcej powikłań jakoś wydaje mi się jakby cc było opcją bezpieczniejszą dla dziecka Nastawiam się, że będzie co będzie. Nie mam na to wpływu, więc po prostu się dostosuję i przygotuję do tej i do tej opcji

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 17:42   #4197
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Poziomkowa89 rozumiem Cie bo mam dokladnie to samo. U nas z kolwi jakis ciezki czas jesli chodzi o spanue. Jak bigdy nie bylo z tym.problemow tak teraz masakra. Moze to te zeby ale zganiam na te zeby ciagle, ile mozna? :-\

Ja kupilam jeden rozek minky bo wymyslilam ze bede kladla mala spac w koszu mojzesza na poczatku i w tym rozku. Mam tez drugi po Nince ale wtedy nie uzywalam wcale. Tyle ze lato bylo i cieplutko raczej. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Termometr mam z TT do ucha i jest super. Bezdotykowy kupilismy ale dziala jak chce a niby byl polecany i nie uzywam wcale. Nawet nie pamietam teraz nazwy ale chyba Novama?

Kurde gdyby nie wy to pewnie wcale bym sie za robote nie wziela bo ciagle i mi i tz wydaje sie ze jeszcze jest czas. Ale w koncu zaczelismy skrecanie. Kosz prawie stoi u nas w sypialni, lozeczko zaraz zostanie postawione Komoda juz pelna wypranych i wyprasowanych ciuszkow, szafa pelna kocykow i pieluszek. Tylko nie mam torby ani nic do szpitala ale moze dzis wieczorkuem podjedziemy jeszcze do sklepu I w tym tyg sprobuje to ogarnac.

Aaaaaa i najwazniejsze- wybralismy imie. Bedzie Matylda Co prawda biore pod uwage ze moze sie mi odmienic ale poki co dobrze mi z tym. Wybral tz i w sumie mi to na reke

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Soul piekna kobieta z Ciebie i cudne zdjecia!

Szumisia nie kupuje. Tez mysle ze zbedny wydatek. Nie kazdy korzysta z szumow przy usypianiu a w razie czego mozna puscic z YT albo z aplikacji na tel.

W tamtym roku poddalam sie modzie i kupilam konika z FP bo wtedy to bylo na topie wiec puszczam go juz do brzuszka i bede ewentualnie tez puszczac Matyldzie do snu. Zobaczymy jak tam to bedzie. Nic nie wiem. Boje sie
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-03, 17:44   #4198
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Matylda pięknie ja dzis znowu zaczęłam smęcić ze imię nie takie kurcze chciałabym kupic jeszcze parę rzeczy, ale szkoda mi na to kasy, jak np piękny kocyk, piękny śpiworek itd do torby wczoraj kupiłam ostatnie rzeczy wiec w przyszłym tygodniu ja spakuje

Czekamy na dzidziusia
Stary 2015-10-03, 17:48   #4199
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

JoyceSky gratuluję dobrych wieści z wizyty

Lexie, ale bym zjadła takich kopytek domowych

Amelia, we wtorek mamy wizytę

Karoseria, bardzo ładne imię wybraliście

My już jesteśmy w domku, byliśmy na spacerze w ojcowskim parku narodowym. Nie wiem dokładnie ile km przeszliśmy przez las, ale podejrzewam że ok 10 na końcówce niestety padlam i mąż podjechal po mnie autem a wieczorem idę na imprezkę z pracy.

Stary 2015-10-03, 17:50   #4200
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
JoyceSky gratuluję dobrych wieści z wizyty

Lexie, ale bym zjadła takich kopytek domowych

Amelia, we wtorek mamy wizytę

Karoseria, bardzo ładne imię wybraliście

My już jesteśmy w domku, byliśmy na spacerze w ojcowskim parku narodowym. Nie wiem dokładnie ile km przeszliśmy przez las, ale podejrzewam że ok 10 na końcówce niestety padlam i mąż podjechal po mnie autem a wieczorem idę na imprezkę z pracy.

10km?? Jesteś mistrzem

Czekamy na dzidziusia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości