|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Magda różowa jest z długim rękawem i to jest taki ładny róż, czarna wygląda jakbyś na pogrzeb zaraz miała iść, a w której czujesz się lepiej?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi mi o egzaminy, wigilie I tego typu rzeczy i nie wiem czy różowa jest odpowiednia na takie egzaminy ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Czarna super Ja też dzisiaj 25 tydzień i aplikacja mi mówi że to ostatni tydzień przed III trymestrem
|
|
|
|
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
U nas na egzaminy szłam np. Na czerwono i póki było elegancko, nikt się nie czepiał
![]() W sumie tylko na obronę miałam sukienkę czarną w białe przeszycia i perełki
|
|
#2314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego wlasnie dzisiaj zrobilam nalesniki z parowka i serem ![]() --------- I na jaki wozek sie zdecydowaliscie? Tez rozgladamy sie za jakas komoda bo poki co wszystkie rzeczy malej stoja w siatkach i kartonach
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja dzisiaj na śniadanie jadłam parówki, chleb z serkiem twarożkowym o smaku ananasa z orzechami.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2316 |
|
Rozeznanie
|
magda Różowa ładniejsza ale skoro na egzaminy to wybrałabym czarną.
czarnulax Jaki wózek wybraliście? |
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
hej właśnie ze szkoły wróciłam, padam. Ale mam już podanie o IOS jeszcze zaświadczenie i za tyczień składam papiery.
Kinga super prezenty, nasze chusteczki z hippa sie nie umywają. ale co kraj to obyczaj w Polsce chyba jeszcze długo marketing tak nie będzie wyglądał. Magda ładniejsza różowa ale na egzamin czarna chociaż jak w ciąży jesteś to raczej nikt nie powinien mieć ale o kolor
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, różowa ładna, ale bardziej mi pasuje na wesele niż na egzaminy.
Czarnula co za wózek wybraliście? Maż poszedł się pakować, ciekawa jestem jak on to zmieści. |
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody ma dzisiaj chyba dzien lenia, malo sie rusza.... Jak przyloze reke to czuje pukniecia ale szalu nie ma. Chyba dlatego, ze niezbyt specjalnie sie czuje :-/ caly dzien przelezalam. Moze jutro bedzie lepiej.
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny chyba dzis imprezuja bo jakos tu spokojnie
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Bedziecie przywiazywaly do lozeczka czy wozka czerwone wstazeczki od "zauroczenia"? Wierzycie w takie rzeczy?
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż się zapanował, nawet mu się wszystko zmieścił. Wiec albo mam mało rzeczy, albo duży bagażnik
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee,a jesli ktos z rodziny wspomni ze powinnam to zabije smiechem :-P
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wierze we wstazeczki ;-)
Kinga, jak sie tylko ogarniesz to wrzuc fotki zakupowe ![]() Od 4 nie spie :-/ zaraz chyba tv wlacze.... Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokladnie tak jak Casaa pisze jak sie ogarniesz ze wszystkim prosimy o foteczki ----- Wiecie a ja w sumie chyba troszeczke wierze w to ze niektore osoby maja takie oczy ze nawet nieswiadomie szkodza. Mamy w rodzine taka ciocie. Naprawde swietna osoba. Bardzo ja lubie. Pojechala kiedys do mojej drugiej ciotki no i wiadomo jak to baby poszla ogladac kwiatki. Wyobrazcie sobie ze nie minely 2 dnia a WSZYSTKIE kwiaty padly. Ciotka z placzem wyrzucala po kolei doniczki... Albo kuzynce urodzil sie syn i ta sama ciocia pojechala w odwiedziny. Wyszla od nich a dziecko wpadlo w szal. Plakalo z tydzien non stop. Lekarz nie pomogl nic. Dopiero przyszla babci kolezanka zamknely sie z malym w pokoju podobno zaczely jakies rytualy odprawiac i jakby dziecko podmienili. Grzeczny jak Aniolek. Takze nie wiem czy cos w tym jest czy poprostu ludzie chca wierzyc w takie rzeczy
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia wniosek z tego jeden, nie zapraszac ciotki :-P
Dzien dobry wszystkim. Cieply dzisiaj poranek Kinga dobrze, ze sie wszystko zmiescilo. Moj jeszcze nie wyjechal, wyjazd mial byc w sb, przelozyli na nd, czyli bedzie w pn, wrr... Zla jestem, chcialam sie juz z nim zobaczyc a tu ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Casa ja tak wczoraj mialam, wspolczuje. Nie spalam cala noc, dopiero nad ranem chwile i zmoglo mnie ok. 22.30. Bylam juz wykonczona, a spac mi sie nie chcialo
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę jasne ze wrzucę.
Malwi kurcze tak jest najgorzej juz się nastawilas ze się zobaczycie. Niby to jeden dzień, ale w takich przypadkach to wieczność, bo dziś juz będziesz myśleć, że juz by był, a tu go nie ma. Ale doczekasz się i Ty. Masz jeden dzień dłużej, aby przygotować coś dobrego
Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-10-04 o 08:05 |
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
No i bedzie mi marudzil caly dzien, ze spiacy jest, bo maja jechac o 10 i dojada na jutro cos w okolicach rana, a tak to myslalam, ze wyjada w sb wieczorem, w nd po poludniu bedzie i nie bede wysluchiwac jaki to on jest zmeczony. Bo zanim sie rozpakuje, cos zje, to bylby wieczor. Ech popsuli mi moje plany.
|
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ostatnio tylko was podczytywałam a to dlatego, że mam gości w domu (najmłodsza siostra i jej chłopak) i ciągle coś się dzieje. Młoda przywiozła mi kilka ciuszków od drugiej siostry (nieco tęższej) i tym sposobem mam płaszczyk zimowy na mój brzuszek i kilka koszul ![]() Wczoraj oglądaliśmy łóżeczka i inne dziecięce rzeczy. Jak zawsze wyszliśmy i ciuszkami :P Mój TŻ zabrał się za stylizację synka i sam wybiera ciuszki (oczywiście eleganckie koszulę - body i swetry mu się podobają). Nie chcę maluszka zaraz po urodzeniu i niewygodne ciuszki wciskać, więc na razie go hamuję ![]() No i chyba zostanie Jasiu, tż jest bliski tego wyboru ;-)
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
magdusia no do tej pory to rzeczy małej też stały wszystkie w siatkach i kartonach. Ale już nie było na co czekać, bo teściowa ma ponoć tego dużo dla nas przywieźć i jak bym miała kolejną wierzę z kartonów układać, to zaczęłabym chyba płakać
![]() a tej ciotki to bym nigdy nie zapraszała magda jak na egzaminy to chyba skłaniałabym się jednak przy czarnej. Wózek Amelis Delti Pro. |
|
|
|
#2331 |
|
Zadomowienie
|
Magda - ja bym wybrała sukienkę czarną, ale to ja
Byłam wczoraj na krzywej cukrowej i .... |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Można od czasu do czasu, ale musi mieć min 75 %. Czyli trzeba juz witac w naszym skromnym gronie, jakie miałaś wyniki dużo ponad normę?
|
|
|
|
#2333 |
|
Konto usunięte
|
Mi tu ktoś cały czas coś odpowiada, a to nie patrz przez dziurkę od klucza, a to to, a to tamto. ;p ale ja nie wierzę w to wszystko, jedyny zabobon w który wierzę to czarny kot i komimiarz ;D
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
po 4 h to już nie wiedziałam na którym poldupku siedzieć, masowanie pleców nie pomagało, masakra totalna! Co do tych dziwnych zabobonow.. Wstążke mam chyba przypieta do gondoli, bo dostałam tak od tamtej babki.. Nie wierzę w zabobony ale jeśli głupia wstążka ma pomóc mojej babci żeby w spokoju żyla to jej przypne. W czarnego kota też nie wierzę, a w piątek 13 zawsze dostawałam najlepsze oceny w szkole i wszystko szło po mojej myśli w kominiarzy nie wierzę bo już nie ma takich prawdziwych niby te zabobony znikąd się nie wzięły tylko przez doświadczenie pokoleń ale moim zdaniem ludzie próbowali sovie tak tłumaczyć rzeczy, które teraz są głównie przez fizykę wytłumaczalne. A co do spojrzeń ludzi - mój tata jest mechanikiem. I ma jednego klienta który jak jest obok to tacie nic nie wychodzi - a to się klucz zlamie albo wpadnie gdzieś głęboko albo śrubka się ukreci itp.. I to nie jest od tego że ktoś mu patrzy na ręce bo ludzie często z nim stoją i patrzą i nigdy się tak nie dzieje tylko przy tym jednym Haha dzika faza totalnie
|
|
|
|
#2335 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() A wierzę, bo nieraz widzę, jak np. ktoś auta zazdrości komuś, to potem to auto się psuje itp. Moja koleżanka z pracy jak usłyszała, że chcę pracować do konca listopada, to od razu zaczęła mi mówić, ze nigdy nie wiadomo, mam się nie nastawiać, bo pewnie szybciej na L4 pójdę, bla bla bla. Nie minęły dwa dni, a ja w szpitalu z tą cholestazą ![]() Z kolei dziadek ostatnio gadał, że kota to chyba trzeba uśpić (zdrowy kot!!!), bo tylko kłopot z nim. Bo dziadek na zimę idzie do mojej mamy, bierze kota, a ja muszę wziąć psa od mamy. Największy problem to jest dla nas i dla mamy, ale oczywiście to dziadek najwięcej problemów widzi, więc wymyślił, że może kota uśpijmy No to nie minęła chwila i bylibyśmy go uśpili przez to, co tu ostatnio pisałam
|
|||
|
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
NIe mam podanych norm przy wynikach. Tylko na czczo mam normy to jest niby ok
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie z serii nie doswiadczonej..... Te wkladki laktacyjne to kleja sie do biustonosza? Czy sa jakies lepsze gorsze? Ktos cos juz moze polecic? Od tygodnia zaczelo mi leciec z lewej i z dnia na dzien coraz wiecej, a dzisiaj jest juz przegiecie :-/
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli masz u siebie normy ogólne, to dieta murowana. Niby druga wartość nie dużo przekroczona, ale 3 masz jak ja. Nie jest tak źle, jak już dostaniesz glukometr znajdziesz odpowiedni chleb to dasz rade. A czytałam ze jak dziewczyny mają dobry wyniki to pozwalają sobie od czasu do czasu na coś słodkiego, później spacer albo porządki w domu żeby cukier spadł i jest ok.
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

chodzi mi o egzaminy, wigilie I tego typu rzeczy i nie wiem czy różowa jest odpowiednia na takie egzaminy

No to nie minęła chwila i bylibyśmy go uśpili przez to, co tu ostatnio pisałam