Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-05, 06:39   #4021
ossoria
Zakorzenienie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XVI

Cytat:
Napisane przez wuada Pokaż wiadomość
Dostałyście może mailowe potwierdzenie udziału w konkursach biedronkowych? Dokonywałam zgłoszenia przez formularz internetowy i nic nie mam na poczcie. Chodzi mi o mocnagrod.pl i ten konkurs na 20 urodziny Biedronki.
Z mocy nagród potwierdzenie od razu przychodzi

Mam okropnie zawalone zatoki i boli mnie gardło

Myślicie, że w testach Biedronki będą trzymać się określenia "w godzinach popołudniowych"?
Stary 2015-10-05, 07:04   #4022
MalgorzataD
Zadomowienie

A ja siedzę wkurzona od wczoraj....Mąż pojechał na wesele swojego najbliższego kuzyna,ostatnie w rodzinie.Był On świadkiem na Naszym ślubie i tak mi przykro,że ja nie pojechałam.... Cała Jego rodzina ma być,tzn.byla,bo wesele odbylo sie wczoraj,ktora bardzo lubie.Nie pojechalam bo moi rodzice mi odradzali i gadali,a tesciowie to juz w ogole na mnie wsiedli,ze gdzie z miesiecznym dzieckiem w podroz jechac....A ja chcialam sprobowac,nie chodzilo o to by jechac sie bawic tylko po prostu tam byc i chociaz patrzec,chcialam by cala rodzina zobaczyla Naszego synka.I po tym jak mi nagadali odpuscilam....a wczoraj maz dzwoni,ze jest na sali para z 2 miesiecznym dzieckiem....Mozna?Mozna! Juz nigdy wiecej nie pozwole by tesciowie mieli tak ogromny wplyw na Nasze decyzje
MalgorzataD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 07:32   #4023
wuada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość
Z mocy nagród potwierdzenie od razu przychodzi

Mam okropnie zawalone zatoki i boli mnie gardło

Myślicie, że w testach Biedronki będą trzymać się określenia "w godzinach popołudniowych"?
Kurcze, mogę zapytać z jakiego maila?

edit. Już odnalazłam, dzięki za pomoc!

Edytowane przez wuada
Czas edycji: 2015-10-05 o 07:41
wuada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:03   #4024
ekk
Zadomowienie

Właśnie dostałam maila, że moje zamówienie z BingoSPA zostało wysłane pierwszy raz będę testowała te kosmetyki

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ossoria Pokaż wiadomość

Sądzę że tak. Przy testach mydeł też było takie określenie i testy były gdzieś ok 16-17 jeżeli dobrze pamiętam. Wtedy prawie cały wątek był zaśmiecony wpisami typu czekam, jeszcze nie dali tych testów itp.

ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:14   #4025
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD Pokaż wiadomość
A ja siedzę wkurzona od wczoraj....Mąż pojechał na wesele swojego najbliższego kuzyna,ostatnie w rodzinie.Był On świadkiem na Naszym ślubie i tak mi przykro,że ja nie pojechałam.... Cała Jego rodzina ma być,tzn.byla,bo wesele odbylo sie wczoraj,ktora bardzo lubie.Nie pojechalam bo moi rodzice mi odradzali i gadali,a tesciowie to juz w ogole na mnie wsiedli,ze gdzie z miesiecznym dzieckiem w podroz jechac....A ja chcialam sprobowac,nie chodzilo o to by jechac sie bawic tylko po prostu tam byc i chociaz patrzec,chcialam by cala rodzina zobaczyla Naszego synka.I po tym jak mi nagadali odpuscilam....a wczoraj maz dzwoni,ze jest na sali para z 2 miesiecznym dzieckiem....Mozna?Mozna! Juz nigdy wiecej nie pozwole by tesciowie mieli tak ogromny wplyw na Nasze decyzje
No tak tesciowie doradzili też byłam na weselu gdzie była para z 2 miesiecznym dzieckiem, akurat siedzieli koło nas i mały sobie spał prawie cały czas, a oni bardzo dobrze się bawili, więc zdecydowanie można.

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:31   #4026
AleksandraNS
Zadomowienie

Witam witam. Ślub i wesele przeżyłam. Mi się podobało ale wkurzali mnie ci ludzie co nam zdjęcia telefonami robili. Już bez przesady. Ja jem a tu pyk i fota z telefonu. Sprawdziłam już cały internet i na szczęście nie wrzucają zdjęć. Doszły w zeszłym tygodniu próbki tabletek do zmywarki gastronomiczne próbka szamponu z everyday. Ale nie pamiętam bym szampon zamawiała. Tabletki sa fajne bo juz dwie zmywarki wstawilam. Do wina mnie kiedy chcą. Próbowałam 3 razy i nic.
AleksandraNS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:33   #4027
MalgorzataD
Zadomowienie

JudytaKas - im chodzilo o to,ze wesele 450 km dalej,ale moglismy spokojnie jechac w sobote tyle godzin ile potrzeba robiac przerwy na karmienia i przebieranie,normalnie przenocowac i w niedziele isc na to wesele,zwlaszcza,ze pokoj mielismy przy sali....Mąż się dobrze bawił,Pan Młody dla Niego jak brat...a ja z psem i z Kajtkiem w domu.Tak żałuję i tak mi przykro....Ehhhh ale już po weselu i czasu nie cofnę
Stary 2015-10-05, 08:37   #4028
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekk Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam maila, że moje zamówienie z BingoSPA zostało wysłane pierwszy raz będę testowała te kosmetyki

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Sądzę że tak. Przy testach mydeł też było takie określenie i testy były gdzieś ok 16-17 jeżeli dobrze pamiętam. Wtedy prawie cały wątek był zaśmiecony wpisami typu czekam, jeszcze nie dali tych testów itp.
Mi akurat ta godzina najmniej pasuje z calego dnia, wiec mozecie byc pewne ze wtedy beda zapisy
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:46   #4029
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

A ja jutro juz wracam na uczelnie jeszcze to do mnie nie dociera. Wakacje sa taaakie pieknee
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:49   #4030
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

Cytat:
JudytaKas - im chodzilo o to,ze wesele 450 km dalej,ale moglismy spokojnie jechac w sobote tyle godzin ile potrzeba robiac przerwy na karmienia i przebieranie,normalnie przenocowac i w niedziele isc na to wesele,zwlaszcza,ze pokoj mielismy przy sali....Mąż się dobrze bawił,Pan Młody dla Niego jak brat...a ja z psem i z Kajtkiem w domu.Tak żałuję i tak mi przykro....Ehhhh ale już po weselu i czasu nie cofnę
radzę z wlasnego doświadczenia postawić jasną granice juz od początku. Jak teraz tego nie zrobisz to bedzie coraz gorzej. nie ty pierwsza i nie ostatnia.

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 08:57   #4031
JudytaKas
Zakorzenienie

Cytat:
Tamta para z Anglii przyleciała i wy dalibyście radę, tylko tak to już jest jak wszyscy w koło lepiej wiedzą jak powinniście zająć się własnym dzieckiem.

"Spraw, aby każdy dzień miał
szansę stać się najpiękniejszym
dniem twojego życia."
JudytaKas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:04   #4032
MalgorzataD
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
radzę z wlasnego doświadczenia postawić jasną granice juz od początku. Jak teraz tego nie zrobisz to bedzie coraz gorzej. nie ty pierwsza i nie ostatnia.
No wlaśnie błąd zrobiłam,że od początku się nie ustaliłam tych granic tylko zawsze robiłam tak by ich nie urazić i by się nie obrażali na mnie.Synową idealną pewnie nie jestem,ale nie chciałam zostać znienawidzona,a tak pewnie byłoby gdybym się od samego początku stawiała.I zawsze było tak: "Twoi rodzice nie będą zadowoleni.", "Nie spodoba im się to." i wiecznie nerwy i stres....

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez JudytaKas Pokaż wiadomość
Tamta para z Anglii przyleciała i wy dalibyście radę, tylko tak to już jest jak wszyscy w koło lepiej wiedzą jak powinniście zająć się własnym dzieckiem.
A widzisz,a mi teściu wmawiał,że z małym dzieckiem latać nie wolno

Tym bardziej moja złość narasta....

Moi teściowie są dobrymi ludźmi naprawdę,zawsze pomogą,są rodzinni i możemy na nich liczyć,ale za bardzo chcą ingerować we wszystko co się da i wtrącają się na maksa,szczególnie teściu.A pytaniem "Ile to kosztowało?" to już rzygam....
Stary 2015-10-05, 09:05   #4033
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Malgosia, to wy jestescie rodzicami i sami powinniscie ocenic czy wasz brzdąc nadaje sie na takà podroz z impreza czy nie. Dzieci sa rozne i to ze synek jakiejs Basi czy Kasi spal grzecznie nie ma zadnego znaczenia w przypadku waszego Kajtka. Taka czy inna, ale decyzja powinna byc wasza. Tesciowie sa tylko dziadkami, nie rodzicami i musicie im to uswiadomic.
Natomiast jesli chodzi o pokazanie syna, na pewno bedzie inna okazja. Slub to jednak dzien panstwa mlodych.
Stary 2015-10-05, 09:10   #4034
MalgorzataD
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Malgosia, to wy jestescie rodzicami i sami powinniscie ocenic czy wasz brzdąc nadaje sie na takà podroz z impreza czy nie. Dzieci sa rozne i to ze synek jakiejs Basi czy Kasi spal grzecznie nie ma zadnego znaczenia w przypadku waszego Kajtka. Taka czy inna, ale decyzja powinna byc wasza. Tesciowie sa tylko dziadkami, nie rodzicami i musicie im to uswiadomic.
Natomiast jesli chodzi o pokazanie syna, na pewno bedzie inna okazja. Slub to jednak dzien panstwa mlodych.
Ale ja im skraść tego dnia nie chcialam Chodzilo o to,ze na slubie bedzie cala rodzina praktycznie,nawet osoby z zzagranicy,ktore nie beda mialy mozliwosci zobaczenia Kajtka nawet przez kilka lat.Po prostu to taka dodatkowa okazja by byla.Mlodzi tak samo Go jeszcze nie widzieli i zalowali,ze nie przyjechalam.

A do mojego teścia nie trafiają nigdy żadne argumenty.Nigdy nie studiowal,a doradzal jakby conajmniej dziekanem byl gdy oboje bylismy na studiach,nigdy nie zmienial pracy,nigdy jej nie szukal,czlowiek bez ani jednego kredytu,nigdy mu pieniedzy nie brakowalo a doradza jakby wszystko w zyciu przezyl.A jak ktos ma odmienne zdanie to i tak sie upiera,ze ma racje.....
Stary 2015-10-05, 09:11   #4035
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
No wlaśnie błąd zrobiłam,że od początku się nie ustaliłam tych granic tylko zawsze robiłam tak by ich nie urazić i by się nie obrażali na mnie.Synową idealną pewnie nie jestem,ale nie chciałam zostać znienawidzona,a tak pewnie byłoby gdybym się od samego początku stawiała.I zawsze było tak: "Twoi rodzice nie będą zadowoleni.", "Nie spodoba im się to." i wiecznie nerwy i stres....

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Moi teściowie są dobrymi ludźmi naprawdę,zawsze pomogą,są rodzinni i możemy na nich liczyć,ale za bardzo chcą ingerować we wszystko co się da i wtrącają się na maksa,szczególnie teściu.A pytaniem "Ile to kosztowało?" to już rzygam....
Tesciowie wyliczaja wam wydatki z waszych osobistych pieniedzy?
Stary 2015-10-05, 09:14   #4036
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalgorzataD;53000169

A widzisz,a mi teściu wmawiał,że z małym dzieckiem latać nie wolno :

Jak ja się cieszę, że moja teściowa mieszka kilkadziesiąt kilometrów od nas i się nie wtrąca dzięki temu.
Osobiście bym z tak małym dzieckiem nie pojechała na ślub i wesele. Może i by Kajtus był spokojny i przetrwał, ale jednak to skupisko ludzi, różne zarazki w powietrzu, po co ryzykować. Na pokazanie malucha światu będzie inna, lepsza okazja. Myslę, że dla Ciebie też byłby to stres, bo przeciągi, goście wychodzą na papieroska, hałas, ludzie piją wkoło, nikt zapewne nie zwracałby uwagi, że maluch śpi, na płacz to by zwrócili bo pewnie by przeszkadzało. Tak to niestety jest na takich imprezach. Spójrz na to od tej strony i zaraz przestaniesz się smucić. Dla Katka było lepiej, że w domu został
Stary 2015-10-05, 09:15   #4037
weronkaa84
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, przerabiałam to ze swoimi teściami. Też na początku znosiłam w milczeniu całe ich wtrącanie się, bo nie chciałam żadnych spin. Ale to do niczego dobrego nie prowadzi, a oni jeszcze bardziej wchodzą na głowę. W końcu doszło do tego, że mieli gdzieś, co ja myślę i czuję. Nadszedł czas, że trzeba było skończyć tą chorą sytuację im wcześniej tym lepiej. Najgorzej, że przyzwyczaić ich do naszej uległości jest łatwo, a schody zaczynają się jak próbujesz postawić na swoim. Miej w nosie, że się obrażą, przejdzie im. Ty w końcu tez masz prawo się obrazić, że ciągle wścibiają nos. I powiem Ci, że jak ja swoich teściów trochę ustawiłam, to teraz mają do mnie większy szacunek, bo widzą, że mam swoje zdanie i nie pozwalam sobie wchodzić na głowę
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:18   #4038
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Małgorzata, wiem co przeżywasz, ponieważ byłam w podobnej sytuacji, tylko przy drugim dziecku. Były Święta Wielkanocne i mieliśmy zaproszenie do moich rodziców. Nasz synek miał 1,5tyg a rodzice mieszkają niedaleko. Mąż zabrał starszą córeczkę i pojechali sami, żebym czasami Małego nie przeziębiła. Skończyło się na tym, że tak strasznie to przeżywałam, że Oni wszyscy są razem a ja w domu sama z Maleństwem, że odbiło mi się to wysoką gorączką... Non stop beczałam, bo kobieta po porodzie potrafi przechodzić z skrajności w skrajność jeżeli chodzi o uczucia. Do tej pory pamiętam jak mnie to bolało więc jestem z Tobą i mocno ściskam
Cytat:
Napisane przez AleksandraNS Pokaż wiadomość
Witam witam. Ślub i wesele przeżyłam. Mi się podobało ale wkurzali mnie ci ludzie co nam zdjęcia telefonami robili. Już bez przesady. Ja jem a tu pyk i fota z telefonu. Sprawdziłam już cały internet i na szczęście nie wrzucają zdjęć. Doszły w zeszłym tygodniu próbki tabletek do zmywarki gastronomiczne próbka szamponu z everyday. Ale nie pamiętam bym szampon zamawiała. Tabletki sa fajne bo juz dwie zmywarki wstawilam. Do wina mnie kiedy chcą. Próbowałam 3 razy i nic.
Właśnie na Fb widziłam. Dobrze, że już masz to za sobą
Cytat:
Mi akurat ta godzina najmniej pasuje z calego dnia, wiec mozecie byc pewne ze wtedy beda zapisy
Mi tak samo, przeważnie po 15 wyłączam komputer, bo mąż wraca z pracy i wolę ten czas Jemu poświęcić

ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:24   #4039
MalgorzataD
Zadomowienie

Cytat:
Tesciowie wyliczaja wam wydatki z waszych osobistych pieniedzy?
Teściu zawsze chce wiedzieć za ile co kupujemy.Zawsze Go interesuje co ile kosztowało.Czasem mam wrażenie,że właśnie chce Nas rozliczać z kasy albo uważa,ze za duzo wydajemy,w sensie JA,bo generalnie to ja jestem pewnie ta zla i przeze mnie ich syn juz nie jest taki sam jak byl.A jak odpowiadamy wymijająco na takie pytanie,to zaraz jest: "No pewnie,najlepiej nic nie mowic."
Jak kupilismy mieszkanie,na kgore tesciowie dali nam ponad polowe kasy i nie pokazalismy aktu notarialnego,bo ja nie uwazalam,ze to trzeba pokazywac i sie tym chwalic,to tak sie obrazil,ze szkoda gadac....

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

weronkaa84 - i chyba właśnie tak powinnam zrobić jak piszesz
Stary 2015-10-05, 09:32   #4040
weronkaa84
Zakorzenienie

Cytat:
Teściu zawsze chce wiedzieć za ile co kupujemy.Zawsze Go interesuje co ile kosztowało.Czasem mam wrażenie,że właśnie chce Nas rozliczać z kasy albo uważa,ze za duzo wydajemy,w sensie JA,bo generalnie to ja jestem pewnie ta zla i przeze mnie ich syn juz nie jest taki sam jak byl.A jak odpowiadamy wymijająco na takie pytanie,to zaraz jest: "No pewnie,najlepiej nic nie mowic."
Jak kupilismy mieszkanie,na kgore tesciowie dali nam ponad polowe kasy i nie pokazalismy aktu notarialnego,bo ja nie uwazalam,ze to trzeba pokazywac i sie tym chwalic,to tak sie obrazil,ze szkoda gadac....

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

weronkaa84 - i chyba właśnie tak powinnam zrobić jak piszesz
Nam teściowie też dużo pomagają, co nie znaczy, że mają prawo do sterowania nami, jak samochodzikiem na baterie. Ja swoim powiedziałam, że jesteśmy młodzi i mamy prawo do uczenia się na własnych błędach. A jeśli będziemy potrzebować rady, to się do nich po nią zwrócimy. U mnie to znowu teściowa taka,ze chciała wiedzieć, co ile nas kosztowało, dlaczego kupiliśmy takie, a nie inne, a dlaczego firanka jest taka, przecież ona nie jest w jej guście, a dlaczego skrzynka na listy w takim a nie takim kolorze. Niby pierdoły, ale to jest strasznie irytujące No przepraszam bardzo, ja do niej nie przyjeżdżam bez zapowiedzi i nie przeprowadzam kontroli w każdym kącie, i nie życzę sobie, żeby ona tak robiła u mnie w domu A najgorzej drażniące było to, że jak mieliśmy zaplanowany jakiś wyjazd, to ona zawsze celowo wymyślała, żeby ją zawieźć do koleżanki, siosty etc. bo to, co chce matka jest najważniejsze, a nasze plany są nieistotne.
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:35   #4041
90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88
Konto usunięte

Dziewczyny, jak tak czytam o Waszych teściach , to stwierdzam, że ja nie mam tak najgorzej Wprawdzie teściowa przepuściła parę ataków, ale z dumą przyznaję, że odparliśmy je mistrzowsko. Ostatnio był trudniejszy czas, gdy teściowa przeszła na emeryturę i zwyczajnie się kobiecie nudziło. Wpadła na pomysł, że założy ogródek na działce, na której się budujemy. No masakra, na działce pełno gruzu, robotnicy się kręcą, ale ona przecież potrzebuje tylko kawałeczek ziemi, więc jaki problem. Powiedziałam " Nie. To nie jest dobry pomysł." Tylko tyle, bo nie zamierzam się przed nikim (oprócz męża )tłumaczyć z moich decyzji. Teściowa mnie zna, więc nawet nie drążyła tematu, ale się obraziła. Przeszło jej po 3 miesiącach. Nigdy teściów nie obraziłam, nie zapyskowałam, zawsze grzecznie, acz stanowczo mówiłam o co mi chodzi.
Małgosia, jeśli Ci trudno powiedzieć wprost teściom ,że coś jest nie tak, to niech to zrobi Twój mąż. Niech On im wali prawdę między oczy. Wydaje mi się, że rodzicom jest łatwiej znieść pewne niewygodne dla nich sytuacje od swojego dziecka, a nie od "obcej" synowej. Wszystkie chyba znamy powiedzenie "zięć to nie rodzina"
90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:41   #4042
mimbi
Zakorzenienie

Widze, ze temat wyjazdów z małym dzieckiem... U mnie temat sam sie rozwiązał, bo właściwie wychowywałam mała sama, wiec jeździła ze mną wszędzie, bo i tak nie miałyśmy wyboru. Jakos nie widze, zeby skrzywilo jej to psychikę, a ma juz ponad 4 lata to jest zawsze sprawa indywidualna, każde dziecko jest inne, rodzice sa inni... Znam ludzi, którzy zaborczym teściom/rodzicom sie postawili, znam takich, co sie nie postawili, trzeba przemyśleć wszystkie za i przeciw... Moim zdaniem granice trzeba postawić, z tym, ze sa ludzie, którzy poczują sie tym bardzo dotknięci, wiec moze trzeba spróbować etapami?
Jak mam jakies myśli dot. podróży czy ogólnie życia z dzieckiem to zawsze wspominam jak za mojej młodości były zimy stulecia, stare autobusy, bo samochodów nikt nie miał, nie było pampersow i obiadków w sloikach, a jakos nas ci nasi rodzice wychowali bez tych luksusów

Tak przy okazji luksusów- bardzo by mi sie przydało wygrać te kapsulki, bo piore trzy razy w tygodniu i to nie we Frani
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:46   #4043
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
A ja jutro juz wracam na uczelnie jeszcze to do mnie nie dociera. Wakacje sa taaakie pieknee
Ja dopiero w poniedzialek ale jak sobie o tym pomysle to wszystkiego mi sie odechciewa... juz wolalabym caly czas siedziec w sadzie
Stary 2015-10-05, 09:55   #4044
nitramsch
Raczkowanie

My mamy taką dewizę, że ja mówię swojej rodzinie a on swojej, jak nas coś wkurza. Na szczęscie jesteśmy jednomyślni i drażni nas to samo.
To chyba Twoja sprawa czy zabierzesz gdzieś malucha czy nie, bo to Ty będziesz się nim opiekować, więc nikomu nic do tego. My naszego braliśmy od wyjścia ze szpitala wszędzie ze sobą, chociaż wiele osób nas za to krytykowało, ale jako jedyne znane mi dziecko jest zdrowy.
nitramsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 09:57   #4045
Pollinaa
Zakorzenienie

Ooo widzę że do kampani S. się ludzie nie zgłaszają, aż zaczynają spamować fora
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 10:02   #4046
Dorotxy
Zakorzenienie

witam
jak tak was czytam, cieszę się że nie mam teściów nie wiem jak to by było...

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
Kiedy maja byc wyniki konkursu luksus z biedronki?

Mowie wam dziewczyny, tak mocno chcialam depilator a teraz nie moge na niego patrzeć, podjelam probe ale bol jest straszny. Jeszcze nie probowalam pod woda ale masakra
zrób wcześniej peeling, też ciepłą kąpiel zalecają, ale mnie to nie rusza, robię tylko peeling i heja tylko że ja już długo depiluje, więc mnie nie wzrusza powodzenia
aaa można też chłodzić skórę

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 10:07   #4047
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pollinaa Pokaż wiadomość
Ooo widzę że do kampani S. się ludzie nie zgłaszają, aż zaczynają spamować fora
To samo pomyslalam xD

Wysłane z mojego GT-I8190

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 10:09   #4048
Kiciunia21
Zadomowienie

Oj jak się cieszę, że wcale nie utrzymuję kontaktów z matką TŻ-a

-15

Kiciunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 10:14   #4049
mrrrrrrrr
Przyczajenie

Nie jestem pracownikiem tej kampanii ani tego portalu więc raczej nie leży w moim interesie żeby robić im reklamę . Zresztą do kampanii miało być wybranych tylko 200 osób więc raczej szukają ludzi bardziej zainteresowanych makijażem, a nie każdego. Jestem tu nowa, zobaczyłam tytuł postu i czytałam początkowe wiadomości, ale widzę, że te z ostatnich kart są już zupełnie z innej bajki . W takim razie, w którym temacie można podzielić się z innymi darmowymi rzeczami, nagrodami i stronami o tej tematyce? Z góry dzięki za pomoc
mrrrrrrrr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-05, 10:19   #4050
90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kiciunia21 Pokaż wiadomość
Oj jak się cieszę, że wcale nie utrzymuję kontaktów z matką TŻ-a
Nie ma co się wychylać przed szereg ja poznałam teściów 3 miesiące przed ślubem, a byliśmy razem już prawie 4 lata. Mąż poznał moich rodziców 10 miesięcy przed ślubem, ale dlatego że byliśmy na weselu mojego brata

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez mrrrrrrrr Pokaż wiadomość
Nie jestem pracownikiem tej kampanii ani tego portalu więc raczej nie leży w moim interesie żeby robić im reklamę . Zresztą do kampanii miało być wybranych tylko 200 osób więc raczej szukają ludzi bardziej zainteresowanych makijażem, a nie każdego. Jestem tu nowa, zobaczyłam tytuł postu i czytałam początkowe wiadomości, ale widzę, że te z ostatnich kart są już zupełnie z innej bajki . W takim razie, w którym temacie można podzielić się z innymi darmowymi rzeczami, nagrodami i stronami o tej tematyce? Z góry dzięki za pomoc
No cóż jesteśmy również na forum plotkowym. A takie wtrącanie ni z gruchy ni z pietruchy osobistych tematów, to taka taktyka odstraszająca meteory

Edytowane przez 90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88
Czas edycji: 2015-10-05 o 10:20
90cc386d624738111e594c6ec0f7fc13c0b15966_66a57bf1e3c88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości