|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Ja mezatka za 3 tyg
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
to się witam M wrócił po 20...fajnie było Dzieci jak tatę rano zobaczyły to zadowolone jak nie wiem...Wózki się podobają Miłego dnia
|
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
M wróciłto już ją wcieło
|
||
|
|
|
#2616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zakupy to przyjemność pewnie tylko ceny powalają ![]() Cytat:
Cytat:
Wszystkiego co najlepsze Esor Cytat:
![]() rozmawiam wczoraj z Tż i mówię, że jedna koleżanka już się doczekała Tż a ja czekam wciąż chwilkę popracuję i lecę do lekarza trzymajcie kciuki
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
Kaaasi duże kciuki!!
Tusia dzisiaj nie chce iść do przedszkola. Ale ogólnie od wczoraj jest maruda, katar ma,zasnąć nie mogła i jestem pewna,że kolejna piątka wyłazi:/ ech jeszcze tylko dwie i będzie spokój na jakiś czas... pewnie przynajmniej do czerwca
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
No deko wcięło...Bo mąż to bardziej absorbujący niż dzieci
niedługo pojedzie na zakupy to będę miała chwilę dla Was Obiad mam z wczoraj...Już mam obiady na cały tydzień zaplanowane więc i listę zakupów zrobiłam co by za dużo do sklepu nie latać Prawie każdy obiad na 2 dni...co się będę wysilać ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Kasia no i kciuki ogromne trzymam
|
|
|
|
#2619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
no z rana jest lepiej po nocce, w ciagu dnia im dluzej tym gorzej z rwą ale damy rade. Wszaj wcozraj stuknelo 21 tygodni - to juz mniej niz polowa zostało![]() Kciuki za wizyte! ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Poli wlasnie wychodzi ostatnia piatka, dopiero kawaleczek, dziąsło rozpaprane. Mam nadzieje ze lepiej przejdzie niz ostatnio bo ostatnio katar i maruda co chwila. Poki co jest spokoj. |
|||
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj na fb pisałam ze znajomą i jej córka- lat 13 leży w szpitalu...ma rwę kulszową...no jakaś masakra normalnie...
|
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
Butterfly i ja
piątki to nic!!! Mojej córce od roku starają sie wyjsc szóstki !!! Co dwa trzy miesiące jest tydzien gdzie ma katar bez powodu gorączka i nic niechce jesc! Na szczęście jest juz duża i wie co ja boli to mówi ze boli ząb ! A tu co zaglądam podpuchnięte jak banie! I do tej pory jak narazie przebiło sie moze 2milimetrowa dziurka! A to jeszcze nie koniec.a trwa juz wieki. Dałoby w końcu dziecku spokuj.---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Aaaa a tak wogole witam siebie i was wszystkie w 20 tyg juuupiiii. Jutro połówkowe CAN'T WAIT |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Miniaczek gratulacje połówki 😊 u mnie dzisiaj 19t0 😊
Mi ósemki szly chyba z 2 lata...bolalo nieraz okropnie. M na zakupach 😊 |
|
|
|
#2623 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
Witam po weekendzie ![]() Cytat:
Jeszcze teraz to afrykarium, to rewelacja!Widzę, że pisałyście o monitorach oddechu. Ja zastanawiałam się przy chłopakach i ostatecznie nie kupiłam, ale teraz też rozważę. Choć większy dylemat mam z bankiem krwi pępowinowej. Przy pierwszym, to było mega drogie, przy drugim zastanawialiśmy się i odpuściliśmy, ale teraz chyba się zdecydujemy. Podobno duże szanse są na wykorzystanie tej krwi dla rodzeństwa, a teraz to już raczej ostatnia szansa na jej pobranie Muszę jeszcze poczytać.Trzymam kciuki za wizyty i gratuluję naszej młodej mężatce!!! |
|
|
|
|
#2624 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2625 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Będzie Mała Anulka, moja mama ma tak na imię i mama moje mamy również, więc imię córka dostanie po babci i prababci. Przednie z nich Kobietki .Cytat:
.---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- No i 21tc leci . Byłam z samego rana na pobraniu krwi, morfologia, glukoza, hormony tarczycy, siusiu, przy okazji zrobiłam sobie ferrytynę (przed ciążą miałam niedokrwistość) i wapń. Ciekawa jestem co to będzie. Wyniki do odbioru jutro. A w czwartek wizyta u ginekolog. Mała ruchliwa jest, więc się nie martwię.
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-10-05 o 10:29 |
|||
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko w ciazy sie z tym spieram, poza ciążą to raptem kilka napadow mialam. Na szczescie nie jest tak zle ze nie moge funkcjonowac a ponoc i tak moze byc.
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Większość Anek które znam jest ok...ale mam jedną poj*baną kuzynkę i dlatego to imię źle mi się kojarzy...
W liceum w klasie rok starszej od nas na tym samym kierunku była Anna i miała na nazwisko tak jak ja...i gość od biologii nieraz do mnie Anna mówił...no jak mnie to wkur*iało... |
|
|
|
#2628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za jutrzejsze polowkowe! ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
mam nadzieje, ze nigdy nie bedzie potrzeby uzyc tej krwi, ale jesli moge sobie pozwolic na taki wydatek to na pewno skorzystam---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teściowa jak miała rwę to ledwo żyła...Na łóżku nie leżała tylko wisiała, do wc trzeba było ją prowadzić...płakała z bólu...raz wezwali pogotowie to jej dali głupiego jasia a lekarz do teścia powiedział, że żona powinna się uspokoić bo to jest na tle nerwowym...
A teraz niedawno na wakacjach jeszcze miała rwę barkową...pierwszy raz o czymś takim słyszałam... |
|
|
|
#2630 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Żona - 20.09.2014 r. II kreski - 16.06.2015 r. Mama - 18.02.2016 r. Edytowane przez Hermi1989 Czas edycji: 2015-10-05 o 11:00 |
||
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Hermi właśnie to był lekarz...On stwierdził że to nie rwa tylko że jakiś ból na tle nerwowym....a teściowa doskonale już wiedziała że to rwa bo już wcześniej miała...jak teść to teściowej powiedział to taka zła była że szok...
|
|
|
|
#2632 |
|
Rozeznanie
|
Mnie kiedyś dopadły nerwobóle pleców i klatki piersiowej od przewiania, to była jazda. 2 tyg. na zastrzykach po 2xdziennie. Jakby mi ktoś powiedział, że to z nerwów, to bym od góry do dołu opierd****. Ani to się ruszyć, ani kichnąć, ni się zaśmiać. A tu diagnoza już była tak naprawdę i lekarz takie stwierdzenia. Nieprofesjonalne to było.
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego czasu spedzonego z M :-* Trzymam kciuki!! Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- A rwy kulszowe i mnie meczs.. Pewnie nie tak jak was ale jak za duzo pochodze sie narobie to od razu sie odzywa i masakra..
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Marciar lepiej mów jak Twoje przygotowania do ślubu ;-)
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
ja całe szczęście tfu tfu nie mam problemów ani z kręgosłupem, ani z rwą...tylko okropna żyła wylazła mi na łydce...jeszcze na samym początku ciąży...
|
|
|
|
#2636 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Rwa kulszowa, to paskudztwo. Miałam ostatnio, teraz jeszcze póki co mnie nie łapie. Od wczoraj za to pojawiła się mega zgaga
|
||
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie a mogłaby któraś z Was w skrócie napisać jak ten bank krwi się załatwia itd?
tez myślałam o tym tylko zielona w temacie jestem
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się
Dawno się nie udzielałam, ale miałam armagedon w pracy z przekazaniem obowiązków, teraz od 1.10 już na zwolnieniu jestem ![]() Cytat:
![]() W czwartek byłam na wizycie i powiem Wam, że nie jestem zadowolona, co prawda super, bo z dzieckiem wszystko ok, potwierdziła, że chłopak, ale w sumie nic więcej nie powiedziała, oprócz tego, że mam mieć dietę bez żadnych wskazówek, no dobrze wygooglam sobie... ale o dziecku praktycznie nic, ani ile waży ani nic. Dopiero po wyjściu zorientowaliśmy się, że nawet się nie zapytaliśmy, ale w domu przeanalizowałam te dane co są na wydruku z usg i wyszło, że jak była różnica w terminie OM i USG 1 tydzień to teraz nie ma już jej praktycznie, mały ma 300g, tak widnieje na wydruku, ale wg wszystkich kalkulatorów powinien miec ok 200g nie jestem zadowolona z tej wizyty
|
|
|
|
|
#2639 |
|
perfumoholiczka
|
Dziewczyny, od wczoraj mam taki dziwne jakby wibrowanie w pochwie, kilkusekundowe co kilka sekund. Nie jest to jakieś nieprzyjemne, ale nie wiem czy nie groźne. Wiecie co to może być? Do lekarza mam w czwartek i chyba umrę do tego czasu...
|
|
#2640 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się po weekendzie
Całe dnie byliśmy poza domem a wizaż na telefonie mi nie działa, ale byłyście łaskawe więc nadrobiłam bez problemów ![]() Esor gratulacje i szczęścia na nowej drodze Czarnooka ciuszki prześliczne na szczęście okazało się że z małych ciuszków nie mam zbyt wiele więc mam pole do popisu Rudziutka bez paniki- wibrowania nie miałam, ale takie nieprzyjemne kłucia co kilka sekund owszem i to nic groźnego. Organizm się zmienia i przystosowuje... Agaczilla ciesz się mężem ile wlezie ![]() Ja współczuję ci z tą rwą. Mnie ostatnio zdarzają się takie promieniujące do lewej nogi bóle kręgosłupa i ledwo jestem w stanie chodzić- najchętniej bym tylko leżała i się nie ruszała ![]() Zaczyna mnie coś łamać- boli mnie gardło i mam okropny katar. Młody też przeziębiony więc siedzimy w domku i się kurujemy. A pojutrze wstajemy z rana bo trzeba jechać na wizytę Jestem strasznie ciekawa, bo jak z Michałem od samego początku miałam pewność że chłopak tak teraz nie mam totalnie żadnych przeczuć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

Dzieci jak tatę rano zobaczyły to zadowolone jak nie wiem...Wózki się podobają
W pierwszej ciazy dopadlo mnie to dopiero po 30tym tyg a teraz juz
jutro wracamy do domciu Pozdrawiamy
Wszystkiego co najlepsze Esor 

nie jestem zadowolona z tej wizyty