|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Hej
![]() Celestynku, piękny ten kolor na ustach ![]() Wypadła mi wczoraj plomba z zęba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Nasz standardowy obiad, który dość często jemy tak wygląda. Zmieniamy tylko surówki. Przeważnie jest ryż albo makaron bezglutenowy. Tak 3 razy w tygodniu to jemy, bo najszybciej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
Co ciekawe po zmianie diety nie mam migren, ostatni raz miałam może pół roku temu, kiedyś miałam bardzo często. Czasami boli mnie głowa, ale taki ból to pikuś przy migrenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Raczkowanie
|
Natalka kupujecie AGD bo lubicie czy wymieniacie po prostu wszystko na nowe? Co do wydatków - warto je zapisywać, przynajmniej wtedy wiadomo, gdzie się te wszystkie fundusze podziewają.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 |
Zakorzenienie
|
Polecam hand wallet do planowania i kontrolowania finansów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;53002667]Hej ![]() Celestynku, piękny ten kolor na ustach ![]() Wypadła mi wczoraj plomba z zęba ![]() ![]() Ciężko nim się pomalować, przynajmniej ja taka lewa jeszcze jestem w malowaniu ust na czerwono ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
hej, przyszłam się tylko pochwalić, że byłam pierwszy raz w Lublinie. Piękne miasto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierś z kurczaka ![]() Chyba wykrakałam, bo od rana pękał mi łeb, tak mocno że aż wymiotowałam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sobotę zamówiłam zestaw Semilac do paznokci, dzisiaj odebrałam i już mam pierwsze samodzielnie zrobione hybrydy. ![]() ![]()
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Jakie masz kolory? Ja czekam też właśnie na nową bazę i 138 :Love:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Znalazłam pracę. Od tygodnia pracuje jako asysta prac biurowych ![]() W weekend zrobiłam sobie hybrydę. Pierwszy raz od dawien dawna. Zobaczcie DSCN2714.jpg |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 |
Zakorzenienie
|
Jaki piękny!
![]() Wzięłam 028 classic wine, 032 biscuit i 034 mardi gras ![]() ![]()
#4757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ooo to juz nie wrocisz do zwyklych lakierow ![]() ![]() A po podrozy siedze na l4 z zapaleniem pluc... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam 005 i 029:Love:
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Ja poki co mam wiekszosc takich wakacyjnych kolorow. Ale czas postawic na jesienne. Belli juz mi sie podobaja Twoje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Piękny ten 005.
![]() Jest tyle fajnych kolorów, że ciężko mi się było zdecydować na trzy. Wybrałam jeden jasny, w miarę neutralny, jeden klasyczny czerwony (chociaż to chyba bardziej bordo) i jeden bardziej szalony. ![]()
#4761 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jesteśmy głównie roślinożerni. Chyba najdroższe co kupuję to jakieś wymyślne, spleśniałe sery. Ale to od czasu do czasu, bo tego nie da się jeść codziennie. Cytat:
Ja z kolei miałam ból głowy może kilka razy w życiu, a teraz mam już za sobą 3 migreny w ciągu kilku miesięcy. Nie wiem od czego. Cytat:
![]() Tylko tak sobie porównuje ze znajomymi i naprawdę nie wiem na co można tyle kasy co niektórzy wydawać. No ale koleżanka wypija na przykład 4 puszki koli w pracy, do tego ze 2 paczki ciastek, czipsy. Prawie codziennie kupuje lunch w kafejce. A jak robi zakupy do domu to tez kupuje gotowiznę lub pół-gotowiznę, no bo jak to można usmażyć frytki z surowego ziemniaka. Także ja płacę mniej za 10 kg ziemniaków niż ona za paczkę mrożonych frytek. Albo postanowiła się zdrowo odżywiać to kupiła zapas zup w puszkach ![]() Cytat:
Teraz poluję na telewizor. A że gadżety to nie mój świat to jest to dla mnie droga przez mękę. Ale jak mam już wydać pieniądze to chce to zrobić mądrze i kupić to co jest najlepsze w moim budżecie. Najśmieszniejsze jest to, że ja nie chcę w telewizorze rzeczy, które teraz są praktycznie standardem. Np. 3D. Po cholerę mi to? Albo jak ja to ładnie nazywam - sku*wione czyli curved ![]() ![]() Niby upatrzyłam sobie jednego Samsunga, ale nie ma go na raty 0% ![]() Może macie jakieś sugestie? No widzisz. A ja jestem taka zacofana, że nie pomyślałam o czymś takim i już miałam robić arkusz w excelu ![]() Ja też uwielbiam Lublin. Ma duszę.
![]() |
#4762 |
Zakorzenienie
|
Długo miałam arkusz w Excelu, Ale to wygodniejsze. Lubię tak samo mocno jak My Fitness Pal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zakorzenienie
|
Bell a który dokładnie masz? Bo patrze właśnie i jest tego kilka opcji.
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawda ma dusze ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Bell dalej cwiczysz;>> Mnie moja mama motywuje. Od ok. 3 miesiecy regularnie cwiczy i juz zrzucila sporo brzuszka. Dzis pierwszy raz poszla biegac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze tak
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Kocur, https://play.google.com/store/apps/d...ion.handwallet Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-10-06 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj,ja jak nie robiłam kanapek do pracy tylko na przerwie szłam do sklepu to codziennie koło 8 zł wydawałam - coś do picia + jedzenie i duuużo wydawałam na to a bezsensu bo nie dość że jadłam jakieś gotowe pizzerki, bułki to jeszcze tyle kasy na to szło w przeliczeniu że np. pracuje tam 9 miesięcy i ile to kasy poszło bezsensu ![]() ![]() My mamy TV którego nie używamy ![]() Swoją drogą to dzisiaj własnie dostałam moją nową kartę kredytową ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4767 |
Zakorzenienie
|
Fakt, w upały było paskudnie, albo wstawalam bardzo wcześnie rano,albo pooooznym wieczorem. Mamy tak halasliwych sąsiadów seksualnie i klotliwie i chyba są tego świadomi, bo nigdy nikt nie skarżył się na skoki rano. Niby nie cisza nocna, ale.
![]() ![]() Chciałabym się zapisać na cross fit. Cena odstrasza trochę, no i dojazd mam koszmarny, a grafik tak napiety, że najlepsze byłyby treningi o 6, ale wtedy musiałabym i tak o 5:30 być pod salą więc bez sensu... z drugiej strony strasznie mnie kusi taki mega wycisk. Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2015-10-06 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale koleżanka jest samotną matką, wiecznie płaczącą, że nie ma pieniędzy. I ciągle mnie pyta co ja robię, że tak mało wydaję. A i od grudnia przytyła na tej diecie 10 kg. Cytat:
![]() |
#4769 |
Zakorzenienie
|
Bardzo Cie podziwiam
![]() ![]() Mam okno od wschodu i juz o 7 rano budzilam sie cala mokra ![]() A ten problem z reka i noga to cos ze stawami;>> Sprawdzilam co to ten cross fit i ... masakra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Z noga to miesien naciagnelam -.-, z.własnej.winy pewnie trochę, stara a głupia :p. A z ręką to podobno miałam zespół ciesni nadgarstka
![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- A znasz fitness blender i fitappy? Bardzo lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.