|
|
#3991 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
![]() Po ciąży wróciło...? |
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
po ciąży to ogólnie masakra, bo włosy lecą, o skórę nie ma czasu zadbać, prawie niczego nie wolno. no ale to się stabilizuje z czasem.
może u Ciebie zadziała na nfz dobieranie na podstawie badań hormo nie istnieje. ale skoro nie miałam cudownego ozdrowienia po dianie, to przestałam wierzyć, że tabsy mnie uleczą. zresztą po odstawieniu miałam mega wysyp i pół roku dochodzenia do siebie. u mnie więcej robią pielęgnacja + czystek
|
#3993 | ||
|
Panaroja
|
snad jesiennej szarości
Cytat:
Cytat:
![]() mnie zaczęło teraz sypać dole paszczy nie wiem dlaczego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. u mnie zaczęło się azs ![]() suche swędzące placki. nawet najdelikatniejsza bielizna przeszkadza (wcześniej mogłam spać w staniku )nigdy nie miałam takich problemów
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby się przekonac, to trzeba zbadac hormony, oczywiście już po ciąży Choć ja z moimi zaburzeniami zawsze miałam spoko cerę, teraz co prawda biore ciągle tabsy, ale jako nastolatka nie brałam i nigdy nie miałam pryszczy, co najwyżej jakies pojedyncze wypryski od czasu do czasu
|
|
#3996 | |
|
Nindżopesz
|
Spróbuję pewnie i tego, oczywiście po.
Ale liczyłam, że skoro teraz jest super, to wystarczy później zapodać odpowiednie pigułeczki hormonalne a nie kombinować z kwasami, antybiotykami, pielęgnacją, peelingami etc, wzdech Cytat:
Drogeryjną machnęłam w międzyczasie to porażka że ino hej, zupełnie co innego niż na opakowaniu.2. kurde, loty w kosmos, cuda wianki a syfów nie da rady się pozbyć ![]() Maja, no właśnie już nie wiem... Może teraz nic mi nie wyskakuje bo nie grzebię przy twarzy (bo nie mam po co grzebać)? Wszak oprócz brzydkiej cery nie miałam żadnych innych objawów. Porąbane to... |
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ta metoda zawiodła gdybym nie potrzebowała z innych powodów, to nie pakowałabym się w tabsy z powodu paru pryszczy u mnie z wiekiem skutki uboczne są coraz bardziej upierdliwe
|
|
#3998 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nigdy nie brałam, nie wiem jak byłoby u mnie. W każdym razie odczuwam niesamowitą ulgę i komfort, że nie muszę się tynkować i poprawiać. Samopoczucie i pewność siebie +100. ...Chociaż jeśli miałabym po pigułkach utyć to wolę być pryszczata
|
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak nie masz innych objawów, to pewnie problem leży gdzieś indziej i tabletki tylko antykoncepcyjnie zadziałają no właśnie ja się męczę z 8 nadprogramowymi kilogramami ![]() nic ich nie chciało ruszyć do końca roku zostanę na tych co mam, a później pomyślę o zmianie
|
|
#4000 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.a przeciwalergiczne cuś bierzesz ? mnie też azs zaczął wyłazić ze dwa lata temu , od tego czasu jestem stale na antyhistaminikach ![]() Cytat:
2. o masz , czyżby Polly miała zamiar się farbić na rudo jak Ty ?3.no niestety najlepsze jest to , że na dobrą sprawę d tej pory nie wiadomo , skąd i dlaczego one są , że jedni mają inni nie mają , wiadomo , że hormo ale nie tylko , nie wiadomo czemu teraz coraz więcej dorosłych ma trąda , i nie wiadomo co z tym zrobić bo nie wiadomo dlaczego ![]() Mnie się trąd z wiekiem nasilił , w okresie dojrzewania praktycznie nic nie miałam , jakieś pojedyncze ale bardzo rzadko a teraz non stop kolor
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4001 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Robiłam zakupy w jednej hurtowni, mieli wystawioną "moją" farbę ale okazało się, że ni ma, kazali wybrać inną markę - wybrałam, też ni ma, wybrałam trzecią - ni ma, czwartą już sami zaproponowali - wzięłam ale teraz czytam, że słaba i niszczy włosy. Zasiadłam więc i czytam wątek o rudłach, znalazłam jakąś jeszcze inną niby super - nim się rzuciłam kupować doczytałam, że również wycofana, no doprawdy... Ale nie zapeszajmy, znalazłam odpowiednik tej ostatniej być może dostępny -_- 2. taa... |
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś muszę się spakować nie myśląc o włosach ![]() 2. brałam deslodynę, ale przez 3 tygodnie niewielka poprawa, za to maści od Neski ale wtedy miałam 1 placek na ramieniu, a teraz się rozniosło ![]() deslodynę odstawiłam, bo chodziłam śnięta i znęcałam się nad chuopem (na psyche mi źle działała)
|
|
#4003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesionią wzrasta pono poziom testo, i u wielu się to tym objawia. Są też wybrańcy wolni od takiej amsakry. żuchwowy bolał mnie maaaaaaaaaaasaaaakrycznie Cytat:
Marność co nie? Że się cytatem z Ciebie posłużę, bo adekwatny. Cytat:
Tabsy to jednak nie to samo co nasze własne hormo Ale wiele kobiet próbuje i są zadowolone, to zawsze własne ryzyko.Najgorsze jest właśnie to, żę trąd jest wciąż nieuchwytny dla medycyny. To miks hormo, diety zapewne, wieelu, wieluuu czynników. Wieku - dlatego, że z wiekiem chemia naszego organizmu sie zmienia, tylko nikt w nim nie siedzi i trądu nie potrafi zapowiedzieć jak pogody. Jesteśmy z tym trochę sami sobie pozostawieni, próbujemy celować z różnych armat i patrzamy co pomaga.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-06 o 11:42 |
|||
|
|
|
#4004 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a serio to widać miałam dobrze dobrane ![]() Chociaż... ja generalnie jestem wyjątkiem, bo o ile jestem w stanie uwierzyć i nawet empatycznie współczuć, to nie rozumiem i nigdy nie odczułam na własnej skórze, co to jest PMS, jakieś apetyty przed @, bóle w trakcie @ i inne takie.... przeszkadza mi to tylko i nie mogę się doczekać, kiedy przestanę.
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozazdrościć zatem.
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, słuchajcie, proszę o poradę modową - szukam czegoś, co mnie zainspiruje - ciekawych nie wiem, blogów, projektantów, artykułów, programów
Mniej więcej wiem, czego chcę : stylu nie do końca serio - z elementami industrial (metaliczne, nowoczesna biżuteria - np. ze śrub, silikonu), może coś a la Star Trek, koniecznie w kolorze i raczej nie minimalizm - raczej nieoczekiwane łączenia, lecz bez śmieszności. I żeby bylo jakby to rzec, odpowiednie dla osoby która wyrosła dawno z młodzieży ![]() Czyli coś nowoczesnego, z fantazją, jakiś taki fiużyn - i żeby było we wzory, bo gładkie rzeczy mnie nudzo i BEZ CZERNI I w ogóle - co ew. oglądać / czytać, żeby inspirowało?
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-06 o 12:06 |
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jazdy cyklowe mam z tych najgorszych
|
|
#4008 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() McQueen mi się trochę skojarzył, ma te swoje wyczesane wzory na prostych krojach. EDIT: Gareth Pugh jest mocno startrekowy ale monohromatyczny i nienoszalny. Obczaić można. EDIT 2: ad śrubek wpadł mi ostatnio w oko naszyjnik: http://dekoeko.com/product/asymetria/ niestety już sprzedany ale sprzedawca ma jeszcze inne śrubo-naszyjniki (nie w moim kolorze), wyświetlają się pod spodem. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-10-06 o 12:35 |
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno - jestem przekonana, że Red i Mić nie zawiodą w temacie
|
|
|
|
#4010 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
Miłego dnia wszystkim
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() 40 nakrętek + stary t-shirt
|
|
#4012 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
jak będę w żelaznym, to na wagę wezmę
![]() na moje oko trzeba po 10 w 4 rozmiarach taki od M6 do M10 ważyłby 210g + sznurek... ![]() http://www.softdis.pl/index.php?opti...szyn&Itemid=51
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-06 o 13:45 |
|
|
|
#4014 |
|
Nindżopesz
|
Hehe
Ale tak serio - jak to ogarnąć? Bo myślałam żeby zrobić ale jakoś nie widzę żeby mi wyszło równo.
|
|
|
|
#4015 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4016 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naszyjnik ze sznurem, i to z warkoczykiem To musi być sztuczne ![]() Cytat:
Chyba w sumie - albo Star Trek i minimalizm albo rozhulanie we wzorach Myślę, że materiały, albo raczej substancje z których wykonana BĘDZIE moja garderoba powinny być raczej nienaturalne
|
|
#4017 |
|
Nindżopesz
|
Ale ta asymetria ma jakiś sens a nie takie ło poplątanie (wyobraźmy sobie że to śrubki są tak ponawlekane bez związku): http://s3.flog.pl/media/foto/2784267...naszyjnik-.jpg
Jakbym sama robiła to pewnie część śrubek byłaby na froncie, część z tyłu, część niżej, część wyżej... |
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie mnie opuszki bolą po zakręcaniu drutów ![]() a serio, to poszukaj śrubek i sznurka lub potnij koszulkę i spróbuj
|
|
#4019 |
|
Nindżopesz
|
Ale to nie jest warkocz, nie? Tych sznurków wygląda na co najmniej z 5 i jakaś skomplikowana plecionka... Nigdy plecionek na rękę nie robiłam więc może dlatego dla mnie to wyższa szkoła jazdy
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wrócę to rozpracuję, bo z powietrza czy tego zdjęcia nie narysuję, muszę mieć w rękach ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- klasyka gatunku - wyjeżdżam o 7. a dopiero piorę niezbędne rzeczy nie mam pojęcia jakie buty zabrać. na pewno czółna na słupku i miałam jechać w bikerach, ale właśnie wyszłam na zakupy i wszyscy chodzą w lekkich butach... ![]() ma być 16-20st, a w nocy najmniej 8, zwykle 11st ![]() i nawet bez opadów ![]() chyba dziwnie będę wyglądać w butach za kostkę
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-06 o 16:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.

Jesionią wzrasta pono poziom testo, i u wielu się to tym objawia. Są też wybrańcy wolni od takiej amsakry. żuchwowy bolał mnie maaaaaaaaaaasaaaakrycznie