|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
no ja z 70D przeszłam na 80F a im dalej mało. najgorzej że niesamowicie bolą masakracja :P
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle dziewczyny chcialam was spytac o ochraniacz do lozeczka. Czh warto kupować jesli nie jest w konpkecie?to ladnie wyglada a ze u mnie grosz kazdy sie liczy to tak rozkminiam czy nie bedzie potwm wiecej prania niz to warte..
|
|
#2795 |
|
Zadomowienie
|
Moje piersi nieco się powiększyły ale bez przesady
chętnie trochę od was przyjmę
|
#2796 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
:p rosi:Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i mleko cieknie jak kichne No i ja dzisiaj po wizycie, wyniki beda w czwartek, wiec prosze o kciuki zeby było ok z cukrem u mnie ![]() ![]() ![]() Moja kluska jest zdrowa, ułożyła sie główką w dól, serduszko bije jak trzeba. I miałam brzuch podłączony do jakiejs maszynki co kresliła potem jakieś fale tak jak przy EKG smieszne to było ![]() ![]() ale było takie zamieszanie w przychodni, tyle pacjentek itp ze nawet nie zapytałam ile ma cm i ile waży moja kluska nastepna wizyta za miesiac
|
|
#2797 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ona i lekarze walczyli do końca, ostatni miesiąc o ile pamiętam przeleżała w szpitalu. Na na finiszu rozwinęło się zatrucie ciążowe i jedna dziewczynka musiała być pod tlenem, więc widzisz czasem nie warto tak walczyć do końca... Cytat:
znalezienie wygodnej pozycji graniczy z cudem a dodatkowo drętwieją mi dłonie ![]() Co do ochraniacza to ponoć przydatny jest ciut później jak dziecko już sie przemieszcza w łóżeczku żeby nie obijało się o szczebelki.
|
|
#2798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok trzymam za słowo przynajmniej problem imienia macie z głowy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Wiem jak to jest bo ja w tygodniu tez ide na łatwiznę bo jednak praca zabiera duzo czasu. Ale na wolnym sobie odbije ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Na początku wg mnie w ogóle nie potrzebny a nawet mówią ze nie wskazany ze względu na nagła smierć łóżeczkowa. Mi sie przydał jak pola zaczęła sie czołgać o raczkować nawet przez sen to robiła ;D Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
|
|
#2799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hermi za Twój mocz kciuki zaciskam aby się poprawił Motyl i ja córy mają zapewne syndrom białego kitla wyrosną Paula za glukozę trzymam kciuki Mami brzunio no w końcu jedzie Tż myślałam że to będzie trwało ale wyruszył będzie w nocy także proszę usprawiedliwienie mi napisać wrócę nadrobię wszystko słowo ![]() Justynka może podusia pomoże w spaniu ? ja bardzo sobie chwalę
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-06 o 19:15 |
||
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ze wizyta udana! ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Ja wracam z jogi. Ide pieszo 3 kilosy ale fajna pogoda ![]() Zajęcia super prowadziła babka która ma 6 dzieci ;D Jeśli któraś ma możliwość to polecam niby wolne ruchy ale dają w kosc ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupuj ochraniacza, przyda się (o ile wogole) jak dziecko będzie starsze i zacznie się obijać o szczebelki. Cytat:
jak sobie przypomnę że ostatnio przy nawale miałam piersi większe niż główka małej to mi się słabo robi... Cytat:
|
|||
|
|
|
#2803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja dostałam siatke jabłeg od właściciela domu to chyba zrobie szarlotke i mu zaniose kawałek ![]()
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u teściów nie byliśmy bo teściowa zajęta porządkami na cmentarzu...Mamy jechać jutro więc 2 dni rozwalone...już zaczęłam ogarniać obiad na jutro i niedługo będę M uświadamiać że jutro środa więc ja chcę na szmatki
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Agata zawsze możesz nad tą kwestią w ostateczności popracować w nocy :p
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Figa seks to będzie tak o bo i tak miał być
Ja siedzę sama po 3 tyg z dziećmi więc też mi się coś od życia należy...
|
|
|
|
#2807 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Raczkowanie
|
No to dzis juz po badaniu wszystko w jak najlepszym porządku. I bedzie CHŁOPAK co raczej było dla nas zaskoczenie bo myśleliśmy bardziej ze dziewczynka u mnie w rodzinie same dziewuchy a tu taka niespodzianka haha. M dumny jak paw wszystkim sie chwali. Niestety jeszcze bezimienny
|
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki dziewczyny za porady, w takim razie daruję sobie ten ochraniacz ![]() jeju w czw mam tłumaczenia ustne a niestety z hiszpana nie jestem prymusem a babka wymaga od nas C1.. chyba bedzie problem
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2811 | |
|
MamaKarolci28
|
Cytat:
czyli tak jak i u nas miała byc córa ,imię było juz wybrane a tu nagle synuś bedzie. ...jaka zmiana, chciałam druga córę ale jak sie dowiedziałam o synku zaczęłam sie bardziej cieszyć , powiem ze mamy większy dylemat z wybraniem imienia dla chłopca zastanawiamy sie nad Wiktorem
|
|
|
|
|
#2812 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nooo u nas z wyborem imienia dla chłopca jest problem mam 4 typy Alan, Nathan,Hubert, a ostatnio i to moj duży typ to Markus . M niepowiedzial stanowczego NIE ale ciagle jeszcze myśli co mnie denerwuje |
|
|
|
|
#2814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe na które się zdecydujecie
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Miniaczek gratulacje
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Siasia szczęśliwej podróży Wracaj cała i zdrowa tzn wracajcie
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Trzymam kciuki ![]() Ja w czwartek musze rano zadzwonić do rejestracji i zapytać jak moje wyniki z glukozy wyszły. I nie mam pojęcia jak ja się dogadam po niemiecku Moja szarlotka juz siedzi w piekarniku
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz sobie wszystko na kartce :-D
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2819 |
|
MamaKarolci28
|
Znajomi maja syna Markusa,mieszkają w Dani i tam to imię jest popularne.
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

chętnie trochę od was przyjmę 

:p rosi:
Nie wiem jak wy dziewczyny dajecie rade na zwolnieniu, mi kompletnie nic nie idzie 

dla Twojej kuzynki, jestem w szoku. Mi lekarz przebąkiwał ,że czekamy na 36tc i modlę się aby dziewczyny miały choć po 2kg, oby miały więcej
Ślub 

przynajmniej problem imienia macie z głowy