|
|
#2371 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
ja sobie kupiłam czarna i czerwoną taką http://allegro.pl/trapezowa-rozklosz...142761069.html jak się sprawdzą to kupie jeszcze szarą i beżową
|
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj spotkałam znajomą w lumpku i zapytała się mnie dla kogo buszuje w dziecięcych ciuszkach, a ja na to, że dla siebie. Zapytała w którym tygodniu jestem, to powiedziałam, że w piątek zacznę 18 tydzień. Ona wielkie oczy i mnie zaczęła po brzuchu macać. I, że w tym tygodniu to powinnam mieć dużo większy brzuch i gdzie to dziecko mi się tam mieści. Najbardziej mnie zabolało jak się zapytała czy w takim razie wszystko w porządku z dzieckiem. Myślałam, że przypieprzę jej tym koszykiem w łeb. Powiedziałam, ze jak najbardziej i się ulotniłam.
|
|
#2373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze drugie tyle ciąży na to, żeby brzuch wyskoczył i jeszcze będziemy chciały mieć mniejszy a takie gadanie to drugim uchem wypuszczaj Mi też wszyscy, nawet mama i TŻ mówią, że nic jeszcze nie widać, a juz 16 tydzień. |
|
|
|
|
#2374 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly, też ręka by mi zadrżała, żeby przypieprzyć. Ludzie są różni,a może nawet się nie zastanowiła, co powiedziała.
Mi wieczorem brzuch wyskakuje, ale wiem, że wtedy to jest po prostu jedzenie po całym dniu. Chciałabym rano się budzić z brzuszkiem ;-) Co do balsamów to ja mam Palmersa, ale zapach jest zbyt intensywny, więc smaruję się na zmianę oliwką dziecięcą. Myślę, że jak mają mnie dopaść rozstępy to tak dopadną bez względu na używanie kosmetyków. Używam, żeby później nie gadać, że nic nie robiłam. Poza tym mam suchą skórę, bardziej niż zwykle. Mimo, że jestem szczupła na udach i pośladkach wyskoczył mi cellulit, mam widoczne żyły i pajączki mimo, że wcześniej nie miałam. Dziewczyny! Kusicie tymi sukienkami aż się boję odpalać kompa z obawy przed złożeniem zamówienia hi hi
Edytowane przez milenujdka Czas edycji: 2015-10-07 o 12:07 |
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
następna smaka robi
![]() Cytat:
|
|
#2376 |
|
Zadomowienie
|
trzydziescidwa na pewno nie zaszkodziłaś sobie basenem jeśli nie masz p/wskazań. Basen jest nawet polecany kobietom w ciąży bo to odciąża chyba kręgosłup
ten miodowy sweterek śliczny i sukienka bombowa fajne te sweterki może też coś wybiorę ![]() Bonku no właśnie w Smyku drogie te cebuszki dlatego się nie zdecydowałam, a szłam już zdeterminowana kupić po 3 nieprzespanych nocach. Nie słyszałam o tych wypełnionych kulkami, muszę doczytać. ![]() Dzisiaj muszę zrobić jakiś obiad, ostatnio się opuściłam w gotowaniu bo przywiozłam wałówkę z domu i taki zleciało parę dni
|
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i ja się skuszę, póki co mam dżinsową spódnicę z panelem i tyle ze strojenia.A właśnie kurier przyniósł mi zamówione 2 swetry i bluzę z allegro Cytat:
kurde nie puszcza mnie ten nieszczęsny ból do końca mimo nospy tryb leżący dzisiaj załączony....
Edytowane przez trzydziescidwa Czas edycji: 2015-10-07 o 12:15 |
||
|
|
|
#2378 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly nie przejmuj się takim gadaniem każdy sobie kobietę w ciąży wyobraża z brzuchem duzym ja sama w 19jestem a dalej wygląda jak bym przytyla
wolałabym zeby stopniowo rósł bo jak nagle wystrzeli to rozstępy murowane!Wkleję zdj jak tylko przyjdą, zawsze robię zakupy na allegro bo nie lubię po galeriach chodzic ![]() Wlasnie jem kanapeczki z serkiem ziarnistym szynka i musztarda
|
|
|
|
#2379 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie czas się ruszyć w końcu do przychodni i na zakupy. Kupię sobie produkty na jutrzejszą ogórkową- Wasza sprawka i zrobię jutro pizzę na wieczór, bo przychodzą do nas znajomki na mecz ;-)
|
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Po czasie żałuję, że jej się nie odgryzłam.
Ale najlepsze riposty przychodzą mi do głowy po czasie.![]() trzydziescidwa zarzuć linkiem do sprzedawcy. ![]() Ja dzisiaj się wybieram z TŻ do jego siostry, jechała rano po towar, to mam nadzieję, że pogrzebie sobie w ciuchach trochę.
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/show_user.php?uid=17943203
trzeba czytać wymiary, bo rozmiar rozmiarowi nierówny
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki.
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
ale superowe Dziewczyny wrzucacie te rzeczy, aż mam ochotę złożyć zamówienie
_polly_ nie przejmuj się głupią znajomą, pewnie żal jej tyłek ściska i tyle. Dobrze, że jej nic nie odpowiedziałaś, nie ma co się zniżać do jej poziomu pogrzeb sobie w ciuszkach to Ci się na pewno humorek poprawi A ja wczoraj kupiłam takie oto dresiki w Pepco. Kaftanik 10zł, dresiki z gwiazdkami 10zł, dresiki z napisem 8zł. chciałam kupić więcej kaftaników, ale nie było już na zapięcie tylko na tasiemki, więc muszę kaftaniki w necie wyszukać. dresy.jpg
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny.
Fasolka, fajne ciuszki.
|
|
#2386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w piątek zaczynam 20-ty tydzień i prawie mi nie widać brzucha. A ta koleżanką pewnie zazdrosna, bo może sama w ciąży przytyla 30 kg.
Edytowane przez kallina_2014 Czas edycji: 2015-10-07 o 12:51 |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
jak przyszłam z badan sie polozylam i leze do tej pory
![]() jakis kiepski dzien mam cos, jak zawsze zreszta po pobieraniu krwi
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tesciowie maja stary piec, bez zadnego podajnika. Rozmpala sie go pol godz i trzeba łopata mul wrzucac do niego. W piwnicy jest ciemno i smierdzi szczurem.. w tej piwnicy bylam 3 razy w zyciu.
nie umiem pieca rozpalic bo cale zycie w bloku mieszkalam, pozatym nie bede lopata w ciazy machac TZ by mnie zabil. Tylko maz i tesciu chodza tam palic a smierdza potem jak szlag od razu kapiel. |
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
https://mamotoja.pl/lapy-przy-sobie-...8320,r1p1.html
zobaczcie filmik
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2391 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ja nadal czekam na ten nieszczesny antybiotyk, jakas PARODIA po prostu! juz nie mam sil wczoraj na pogotowiu wysiedzielismy sie 2,5godz (do 2 w nocy! kolejny raz) i nie doczekalam sie na glupia recepte! po prostu juz nie dawalam rady siedziec na krzesle, do tego bol brzucha a w recepcji wciaz powtarzali, ze sa osoby bardziej chore niz ja i sa przyjmowane pierwsze a dodam, ze ciagle ktos bardziej chory niz ja dochodzil i byl przyjmowany z miejca i tak pewnie czekalabym do rana... poszlismy zapytac ile jeszcze, o 2 w nocy mowila ze wciaz 3 osoby przede mna i mooooze jeszcze godzina, dajcie spokoj!! chcialam tylko recepte, to jest 2 minuty na wypisanie wcale nie bylo widac, zeby byl mlyn na tym IP. wyobrazacie sobie to?! jeszcze w recepcji powiedzieli, ze oni nie moga stwierdzic czy moja dolegliwosc jest pilna i czy mnie dzis lekarz przyjmnie na JUZ.. no cyrk jakis!!!!!!!poszlam dzis do ogolnego, mila lekarka zbadala brzuch, mocz i stwierdzila infekcje i mam czekac na telefon po recepte, gdyz moga podac mi tylko 3 rodzaje antybiotyku w ciazy na pecherz, z czego jestem na jeden uczulona, po drugim mialam kolatania serca i ten trzeci musza sprawdzic czy bedzie odpowiadal, wiec dalej czekam w bolu juz 3 dzien.... od wczoraj nic praktycznie nie jem, jestem glodna a na widok jedzenia mam odruch wymiotny nie wiem czy to sie kiedys skonczy? porazka..
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2393 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam,
A używki mają jeszcze przyjemniejsze ceny ja swoj kupiłam chyba za 500 zł i czysty wyprany i gotowy do jazdy. Troszkę rama obtarta ale za tą cenę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a innym razem spaw od drzwiczek puścił i troszkę odpadły , nie mowiąc o gotowaniu wody ale wszystkiego da się nauczyc. Ewentualnie kup sobie halogen do grzania chociaż w łazience.
|
|||
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale od dalekiej znajomej, takie mocne ściśnięcie.... NIE PODOBAŁO MI SIĘ! Bliscy - przyjaciółka, siostra, babcia - ok, chociaż grzecznie można zawsze zapytać, czy ktoś sobie życzy dotykania!
|
|
#2395 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() że brzuszka jesc ze nie widać to normalne, ale żeby pytać się czy z dzieckiem wszystko w porządku nawet gdyby nie było to chyba nie temat na rozmowę ze znajomą ![]() o to to Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem dlaczego
|
||||
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Moi tesciowie w nic nie inwestuja bo maja w dupie wszystko. A my nie bedziemy inwestowac bo dom nie jest nasz, nigdy nie bedzie, a do 5 lat sie stamtad wyprowadzimy wiec szkoda mi ladowac kase w czyjas wygode
W lazience mam podlogowke, ona dlugo trzyma wiec jak TZ napali wieczorem to do wieczora jest cieplo . Ale wczoraj mial tesc napalic i chyba to olal. Jak TZ go goni to wtedy idzie, przy dziecku obiecali ze beda chodzic tesc i tesciowa
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2015-10-07 o 13:22 |
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
eeyesblue, bardzo jest mi przykro... to jak Cię traktują jest warte nagany. Lekarze zachowują się, jakby byli całkowicie niekompetentni.. Bez antybiotyku przecież raczej lepiej nie jest! Może zadzwoń do gina?
|
#2398 |
|
Zakorzenienie
|
eeyesblue biedna
![]() Mam nadzieję, że w końcu dostaniesz lek jakiś i Ci ulży.
|
#2399 |
|
Zadomowienie
|
;/ jak ja nie lubie zamawiac czegos na alegro kurierem jak niedostaje linka czym zostala wyslane i niemam podgladu gdzie juz jest paczka siedze uwiazana w domu;/ a nie chce zeby mi kurier zostawil pake u sasiadow wiec czekam juz bym dawno wrocila z zakupow ;/ albo najlepiej wybierac paczkomaty tylko nie zawsze jest taka opcja u sprzedawcy
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

Jeszcze drugie tyle ciąży na to, żeby brzuch wyskoczył i jeszcze będziemy chciały mieć mniejszy
a takie gadanie to drugim uchem wypuszczaj
aż się boję odpalać kompa z obawy przed złożeniem zamówienia hi hi

tryb leżący dzisiaj załączony....

wcale nie bylo widac, zeby byl mlyn na tym IP. wyobrazacie sobie to?! jeszcze w recepcji powiedzieli, ze oni nie moga stwierdzic czy moja dolegliwosc jest pilna i czy mnie dzis lekarz przyjmnie na JUZ.. no cyrk jakis!!!!!!!
ja mam dziś 18t5d