|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część III
Ale pospałam
![]() Trzymam kciuki za wizyty No i zbieram się powoli, bo dzisiaj drugie nauki na 18.00 ![]() Nie cierpię zamawiać czegokolwiek kurierem, mam same złe doświadczenia. To już wolę na na pocztę zamówić, bo mam na swojej ulicy i mogę podejść kiedy mi pasuje, a nie kurierowi. Nadia, na kiedy masz termin?
|
|
|
|
#2432 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny! Powodzenia na wizytach
|
|
|
|
#2433 | ||
|
Zadomowienie
|
trzymam kciuki za wizyty!!
wieczorem poprosze męża żeby sobie usiadł i poczytał ile Wy ubrań kupujecie może w końcu mi da spokój Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
USG 3D konieczne? Pierwsze słyszę.
|
|
|
|
#2436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2437 |
|
Zadomowienie
|
marta1986222, misia880, Kiwi18 trzymam kciuki za wizyty
![]() u mnie dzisiaj na obiad się robi zupka na udku z kurczaka i warzywa-mieszanka wiosenna, dodam potem kaszy jaglanej może trochę do niej. na drugie mięsko- mielonka wołowo-wieprzowa, z sosem meksykańskim i ryż. Nie poszalałam ale nie mam siły nic tworzyć dzisiaj. Jutro się bardziej postaram. ![]() Słonko wyszło nawet, ale na polu zimno.
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
No i byłaś? Bo chyba dzisiaj miałaś mieć wizytę? Czy ja już coś pomyliłam..
|
|
|
|
#2439 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
heheto było drugie "Nie" czyli , jeśli ma się skłonności do alergii pokarmowej, zwłaszcza jest się uczulonym na pyłki roślin (kwiatów, traw, drzew i t.d.) w takim przypadku miodu nie powinno się spożywać |
|
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądam sobie ciuszki na różnych stronkach internetowych. I nagle TŻ do mnie żebym się nie rozpędzała, bo dużo ciuszków pewnie dostaniemy, bla, bla, bla. Wkurzył mnie.
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie mam głowy do pisania tutaj chwilowo. Problemy się pojawiły, więc pewnie z doskoku będę przez parę dni.
|
#2442 |
|
Konto usunięte
|
marta1986222, misia880, Kiwi18 również trzymam kciuki aby wizyty bez niespodzianek niemiłych
a u mnie na obiad była tortilla z serkiem, słonecznikiem + mixem sałat(produkty the best- sieć biedronka ) podsmażyłam na suchej patelni, to znaczy podpiekłam, mniamm dla męża jakieś mięsidło jak zwykle a wiecie że ja bez lodówki już tydzień żyje, myślałam że po 3 dniach mnie szlag trafi, wszystko się psuło...kuźwa, w końcu przestałam kupować na zapas tylko to co na śniadanie, obiad danego dnia no i tak zyję ( popsuła się, a pech taki że pochodzi z mastercook, a ta firma padła i części ciężko dokupić.. służyła raptem 3 lata )a dziś mnie znów szlag trafia bo moja zapasowa kremówka zepsuła się z dnia wczorajszego |
|
|
|
#2443 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2444 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystko nadrobione
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Ale nam się robi kolorowo na pierwszej stronie ![]() Moja wizyta już za tydzień może też dzidzia pozwoli sobie spojrzeć między nóżki Powiedzcie mi pobolewają was też biodra i w pachwinie? Ja mam uczucie takiego kłucia i ciągnięcia ![]()
|
|
|
|
#2445 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam się dopiero teraz
![]() byłam u siebie w pracy zanieść L4 i koleżanki zmacały mnie po brzuchu, ale nie mam im tego za złe bo zapytały czy mogą i miały mega frajdę z tego niby brzuszek pojawił się niewielki ale już było co macnąć ![]() my z TŻem marzyliśmy o córeczce w sumie to nie wiem dlaczego, nigdy się nad tym nie zastanawiałam ale oboje mieliśmy takie same pragnienia co do płci dziecka. Ja chyba zawsze chciałam mieć córeczkę żeby ją stroić w sukieneczki, warkoczyki, spineczki. U szwagierki jest dwóch synów i może też już z oparzenia się na chłopaków chcieliśmy dziewczynkę ale prawdopodobnie będzie chłopczyk i trzeba przestawić się na tą myśl, aby był zdrowy i też będziemy przeszczęśliwi ![]() Cytat:
|
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej siedze w poczekalni.
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uważam, że nie jest konieczne..
Cytat:
u mnie dziś dla męża wczorajszy obiad, a sobie zrobiłam warzywa na patelnię z ryżem.To oczywiste, ja jednak przystaję przy swoim i nie spożywam "surowego" miodu w ciąży..
|
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie wszystkie marcowe Mamusie! Po kilkudniowym przewertowaniu wszystkich trzech wątków, przepadłam totalnie w Wasze ploteczki i... postanowiłam założyć konto na Wizazu! haha
niezwłocznie wyszukałam Was i tadam! oto jestem! ![]() Z góry przepraszam jeśli moje posty nie będą godne forumowego mistrza, nie mam jeszcze rozeznania jak się tu to wszystko obsługuje Jeśli chodzi o mnie to na imię mi Monika, mam 23 lata, jest to moja pierwsza ciąża, termin porodu na 12 marca według OM Z moim Mężulem jesteśmy po ślubie troszkę ponad rok a razem jako para 4 lata, na codzień pracuję a w weekendy studiuję zaocznie (ostatni rok inżynierki) Cieszę się ogromnie, że w końcu zdecydowałam się ujawnić w Waszym gronie przynajmniej wiem, że nie jestem jedyną marcową Panikarą
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
No Monika, to witamy
|
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wolałam syna od zawsze marzyłam maz tak samo moze dlatego ze ani ja ani on nie mieliśmy brata tylko same siostry on aż 6 ja 3 same baby.. Dziewczyny w wieku dojrzewania masakra
siostry od zawsze wszystko mi zabierają niszczą nie oddają wrrr faceci rządzą! i stanowczdo wole ubierać w koszule niz w różowe sukienki bo na dziale dziewczęcym ten kolor króluje a ja nie znoszę koloru różowego ![]() Tymczasem dostałam 4wory ciuchów od siostry |
|
|
|
#2451 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika witamy! I zachęcamy kazda podczytującą marcówkę do ujawnienia sie
|
|
|
|
#2452 |
|
Rozeznanie
|
Wykalacka dziękuję już mnie pocieszyłaś
bo pierwszy raz usłyszałam taką wiadomość od lekarza a już miałam tych wizyt z usg...Fasolka piękne ciuszki!!! Ja też się muszę pochwalić dziś zrobiłam pierwsze zakupy w sh wyszłam z 3 torbami 20 zl za kg! Mialam czekać do 6 miesiąca ale nie wytrzymałam starałąm się nie kupować wszystkiego w różu bo jak to się mówi do samego końca nie można mieć pewności nawet mojej już prawie 2letniej chrześnicy kupiłam pełno ciuszków ![]() no to się zaczęło teraz już ciężko będzie zaprzestaćNadia mi płeć była obojętna zawsze są plusy synka i plusy córeczki ale jak się dowiedziałam że to córa to aż się popłakałam i nie mogłam przestać bylam w takim szoku (może dlatego że mam 2siostry które kocham nad życie) Moja chrześnica to istna chłopaciara nienawidzi gumeczek spineczek i opaseczek woli chodzić w spodniach spodniczki zaraz ściąga ma to chyba po mnie Także różnie bywa z tym strojeniem moja siostra oczywiście zrozpaczona Eeyesblue kochana trzymaj się tam będzie dobrze wkońcu musisz znaleźć jakiś lek |
|
|
|
#2453 |
|
Zadomowienie
|
Bonku myślę, że gdyby ujawniły się wszystkie podczytujące z ukrycia to stałe bywalczynie mogłyby tego nie udźwignąć
Zapomniałam pochwalić się, że u mnie na usg doktor wypatrzył siusiaka Ucieszyłam się przeogromnie, ale dalej nie mogę uwierzyć że jednak udało nam się stworzyć chłopczyka to jednak nie powstrzymało mnie przed typowo chłopięcymi zakupami, wszystko w błękicie.Jeśli siurdak pozostanie na swoim miejscu, będzie prawdopodobnie Marcelek |
|
|
|
#2454 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kciuki zaciśniętw!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Skąd jesteś, znasz płeć, co studiujesz?
|
||
|
|
|
#2455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ciepło, kolejna baba do plotek i siania paniki haha
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Monika.
Gratuluję wymarzonego siusiaka.
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny, czesc Monika, witaj wsrod nas
i gratulacje za chlopaczka!Ciezki dzien dzisiaj za mna, ale moge w koncu rozsiasc sie na kanapie uff. Nogi mi do d..wchodza a niestety kolejne dni nie zapowiadaja sie lepiej. W weekend tez zero odpoczynku bo mamy gosci z niemiec ktorzy przyjezdzaja na szybkie zwiedzanie. Jednym slowem padne chyba na dziob. Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Gosza ja tez bylam taka jak twoja chrzesnica..zero spodnic zero kokardek itp a kolor rozowy polubilam po 20stce
![]() Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk |
|
|
|
#2460 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj otrzymałam zamówienie z zalando pakiecik z cartersa😊 kolekcja ciuchów się powiększa.
Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

No i zbieram się powoli, bo dzisiaj drugie nauki na 18.00 

wczoraj na pogotowiu wysiedzielismy sie 2,5godz (do 2 w nocy! kolejny raz) i nie doczekalam sie na glupia recepte! po prostu juz nie dawalam rady siedziec na krzesle, do tego bol brzucha

) podsmażyłam na suchej patelni, to znaczy podpiekłam, mniamm 

wcale nie bylo widac, zeby byl mlyn na tym IP. wyobrazacie sobie to?! jeszcze w recepcji powiedzieli, ze oni nie moga stwierdzic czy moja dolegliwosc jest pilna i czy mnie dzis lekarz przyjmnie na JUZ.. no cyrk jakis!!!!!!!