Mamy marzec 2016. Część III - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-08, 08:45   #2581
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016. Część III

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
Trzeba bardzo uważać co się kupuje bo jakość jest słaba. Ciuszki z pepco to najgorsze jakościowo ubranka jakie mam. Po praniu tracą kształt, mechacą się... jedynie 100% bawełny jest ok, ale mało tam takich rzeczy, większość ma domieszki syntetyków w składzie. A nie lubię sztucznych ubranek dla niemowlakow, tym bardziej noworodków
A ja ostatnio przelotem widziałam kombinezony na podwórko za 50zł., zastanawiam się czy takie rzeczy też są tam słabej jakości w końcu kombinezonu się nie pierze co chwila. W wolnej chwili podjadę obmacam

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
Lecę spać. Rano mam wizytę, wiec musze wstać i się ogarnąć.. Dobranoc
Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi proszę, gdzie kupujecie ciuchy ciążowe, macie jakieś sklepy internetowe ??
Ja spodnie kupiłam w c&a. Ale więcej ciekawych ciuchów niż ta 1 para nie widziałam w h&m chyba tylko jeansy znośne bo góry jak dla mnie brzydkie.

Sama nie wiem, próbowałam mierzyć rozmiar większe np.:swetry i co z tego, że fajnie na brzuchu leżą jak w ramionach odstają no jak w worku. Tak samo zwykłe spodnie, nie kupię rozmiar większych bo automatycznie w nogawkach i w dupie są szersze. Zresztą ciążowe spodnie są mega wygodne i jak grzeją w nery
Na razie nakupowałam rozmiar większych bokserek i koszulek, na to narzucam sweter/coś rozpinanego, luźniejsze koszule. Ale jak brzuch będzie większy to wszystko będzie się robić za krótkie chyba tylko oversizowe góry zostają, dopasowane na górze a luźne w brzuchu bo też nie chcę kupować ciażowych bluzek, koszul i swetrów. Albo grube rajstopy i tuniki/sukienki.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 08:54   #2582
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Witam się w ten mroźny poranek
Rano u nas było -2.5 Ale już kominek rozpalony w garnku bulgocze ogórkowa, a ja zasiadłam przed kompem z herbatą z miodem. Uwielbiam jak mam wolne
zazdroszczę kominka
Zawsze chciałam mieć i chyba kiedyś zrobimy sobie w naszym domku
chociaż ciągle się zastanawiamy.. ale mamy jeszcze kupę czasu na rozmyślania, wiec zobaczymy co to wyjdzie

Cytat:
A ja ostatnio przelotem widziałam kombinezony na podwórko za 50zł., zastanawiam się czy takie rzeczy też są tam słabej jakości w końcu kombinezonu się nie pierze co chwila. W wolnej chwili podjadę obmacam

Trzymam kciuki!

Ja spodnie kupiłam w c&a. Ale więcej ciekawych ciuchów niż ta 1 para nie widziałam w h&m chyba tylko jeansy znośne bo góry jak dla mnie brzydkie.

Sama nie wiem, próbowałam mierzyć rozmiar większe np.:swetry i co z tego, że fajnie na brzuchu leżą jak w ramionach odstają no jak w worku. Tak samo zwykłe spodnie, nie kupię rozmiar większych bo automatycznie w nogawkach i w dupie są szersze. Zresztą ciążowe spodnie są mega wygodne i jak grzeją w nery
Na razie nakupowałam rozmiar większych bokserek i koszulek, na to narzucam sweter/coś rozpinanego, luźniejsze koszule. Ale jak brzuch będzie większy to wszystko będzie się robić za krótkie chyba tylko oversizowe góry zostają, dopasowane na górze a luźne w brzuchu bo też nie chcę kupować ciażowych bluzek, koszul i swetrów. Albo grube rajstopy i tuniki/sukienki.
Właśnie tak myślałam o tunikach jakichś później albo oversizowych ubraniach, żebym mogła i później w nich chodzić Szkoda mi kupować typowo ciążowe ubrania, bo wiem, że one tylko na teraz, a potem pójdą w kąt
Stary 2015-10-08, 08:56   #2583
darolka
Rozeznanie

Hej.
Niestety udało mi sie was tylko pobieżnie nadrobić. Wczoraj myślałam że się trafię do wariatkowa :'( dopad mnie znów ból głowy ale najgorszy jaki w życiu mnie spotkał. Wyciągnęłam męża zn pracy po 16 bo już nie mogłam wytrzymać. Mieliśmy po 18 jechać na IP. Koniec końców nie pojechaliśmy bo nie mieliśmy co z NatAlka zrobić. Trzeba było lekcje skończyć spać położyć i w ogóle...zanim D się ogarnął zasnelam więc już mnie nie budził. Ale dzwonił do znajomego który pracuje ratownictwie medycznym i mówił żeby lepiej nie jechać.powiedział że dadzą silne leki ale na ciążę patrzeć nie będą.:-[ dzisiaj jest o niebo lepiej chociaż jeszcze ćmi...mam nadzieję że taki ból nie wróci więcej bo przy nim ból po cc to Pikuś.
Stary 2015-10-08, 08:56   #2584
Bonku
Wtajemniczenie

Nadia zima z brzuchem idealnie😄 bo w upaly sobie nie wyobrażam tym bardziej teraz jak sa takie afrykańskie lata a tak do wakacji to juz dojdziemy do siebie i spacerki z dzidziusiami
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 08:58   #2585
marta1986222
Zakorzenienie

Hej kochane u nas po wizycie super,dzidzia rozwija się prawidłowo, wszystko dobrze,jest dziewczynka ,bardzo się ciesze,mam dowód w postaci zdjęcia.

Emma jakbys mogła dopisać na pierwszej stronie imię Hania bo już się nie zmieni.

Lece poscierac kurze,nastawić krupnik.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:04   #2586
monikmi
Zadomowienie

Zgadzam się z Bonku zimę przekoczujemy w domu a latem wyjdziemy z płaskimi brzuszkami jakby nigdy nic wszystkie babcie i ciocie mówią mi że marzec to dobry czas na rodzenie siostra rodzi w grudniu i jak pomyślę że już o 15 będzie miała ciemno na dworze to o deprechę nie trudno

m_moni Gabrysia to piękne imię u mnie nr 1 był Gabriel dla chłopca i Marcelina dla dziewczynki, jednak mąż na Gabriela się nie zgodził bo kojarzy mu się więc z Marcelinki zrobiliśmy Marcela
Hania też ślicznie, to takie wdzięczne imię dla słodkiej małej kobietki
monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:05   #2587
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
zazdroszczę kominka
Zawsze chciałam mieć i chyba kiedyś zrobimy sobie w naszym domku
chociaż ciągle się zastanawiamy.. ale mamy jeszcze kupę czasu na rozmyślania, wiec zobaczymy co to wyjdzie

Właśnie tak myślałam o tunikach jakichś później albo oversizowych ubraniach, żebym mogła i później w nich chodzić Szkoda mi kupować typowo ciążowe ubrania, bo wiem, że one tylko na teraz, a potem pójdą w kąt
Nam każdy mówił, że koza/kominek to tylko dekoracja i szkoda kasy. A to już będzie nasz drugi kominkowy sezon i doczekać się nie mogłam aż będzie zimno i będziemy mogli rozpalić Zimą praktycznie codziennie rozpalamy, tym bardziej że mamy swoje drewno także jeśli sie zastanawiacie to ja Wam mówię, ze warto

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Hej.
Niestety udało mi sie was tylko pobieżnie nadrobić. Wczoraj myślałam że się trafię do wariatkowa :'( dopad mnie znów ból głowy ale najgorszy jaki w życiu mnie spotkał. Wyciągnęłam męża zn pracy po 16 bo już nie mogłam wytrzymać. Mieliśmy po 18 jechać na IP. Koniec końców nie pojechaliśmy bo nie mieliśmy co z NatAlka zrobić. Trzeba było lekcje skończyć spać położyć i w ogóle...zanim D się ogarnął zasnelam więc już mnie nie budził. Ale dzwonił do znajomego który pracuje ratownictwie medycznym i mówił żeby lepiej nie jechać.powiedział że dadzą silne leki ale na ciążę patrzeć nie będą.:-[ dzisiaj jest o niebo lepiej chociaż jeszcze ćmi...mam nadzieję że taki ból nie wróci więcej bo przy nim ból po cc to Pikuś.
A brałaś w domu jakieś leki? zimny żelowy kompres na głowę?

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Hej kochane u nas po wizycie super,dzidzia rozwija się prawidłowo, wszystko dobrze,jest dziewczynka ,bardzo się ciesze,mam dowód w postaci zdjęcia.

Emma jakbys mogła dopisać na pierwszej stronie imię Hania bo już się nie zmieni.

Gratuluję córki, super
Stary 2015-10-08, 09:11   #2588
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Hej.
biedna migrena to zło, a w ciąży to juz w ogóle I niestety wiem coś o tym...

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

super, że po wizycie wszystko ok i gratuluję dziewczynki

Dziewczyny, jak przesłać na youtube filmik, ale żeby był prywatny i tylko osoby z linkiem mogły go obejrzeć?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
m_moni Gabrysia to piękne imię u mnie nr 1 był Gabriel dla chłopca i Marcelina dla dziewczynki, jednak mąż na Gabriela się nie zgodził bo kojarzy mu się więc z Marcelinki zrobiliśmy Marcela
Hania też ślicznie, to takie wdzięczne imię dla słodkiej małej kobietki
z czym mu się kojarzy?
Cytat:
Nam każdy mówił, że koza/kominek to tylko dekoracja i szkoda kasy. A to już będzie nasz drugi kominkowy sezon i doczekać się nie mogłam aż będzie zimno i będziemy mogli rozpalić Zimą praktycznie codziennie rozpalamy, tym bardziej że mamy swoje drewno także jeśli sie zastanawiacie to ja Wam mówię, ze warto
no właśnie rozważamy wszystkie za i przeciw. Drewno też byśmy mieli swoje Od kilku osób usłyszałam, że kominek to zło, bo tylko popiół wszędzie itp. Ale jak sobie wyobrażam siebie przed kominkiem w fotelu z książką i kubkiem herbaty to aż się rozpływam
Stary 2015-10-08, 09:20   #2589
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Badzcie razem ze mna w myslach bo sie stresuje
Powodzenia w tym idealnym dniu!!!!
Cytat:
Napisane przez magda16262 Pokaż wiadomość
Dzis 3d 4d o 17. Czekam niecierpliwie

Cytat:
Napisane przez NADIA29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny niema śmiechu mój mały wyczyniał to samo, serio, miałam formy gór skalistych, i erupcje wulkanu w brzuchu

Cytat:
Napisane przez Gosia02061980 Pokaż wiadomość
Witam się z rana dziewczynki życzę miłego dnia i udanych wizyt Ja coś dzisiaj w nocy spać nie mogłam, może dlatego że mój maluszek to tak delikatnie mamusie smyra ale nie daje kopniaków i się martwię.
Nie myśl, że moja mała nie wiadomo jak mocno kopieciesz się, że czujesz smyranie bo przynajmniej nie musisz się martwić czy żyje.. na razie maluchy mają dużo miejsca i nie odczuwamy aż tak mocno ich ruchów, a dodatkowo sprawę utrudniają przodujące łożyska.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Miałam dziś sny erotyczne i musiałam obudzić nad ranem męża
Zjadłam śniadanko, wzięłam prysznic, pranko wstawione i zaraz zabieram się za okno balkonowe bo woła o pomstę do nieba..
Stary 2015-10-08, 09:24   #2590
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
z czym mu się kojarzy?
z moim byłym partnerem więc nie mam argumentów za, bo zaraz wychodzę na tą złą co tęskni za byłym a szkoda, bo imię zawsze mi się podobało i pasuje do naszego nazwiska, chociaż juz mówię do brzuszka Marcelek i dziwnie byłoby mi zmienić

Mi też zawsze marzył się kominek niestety póki co czeka na mnie wielki piec węglowy i tylko ja jestem wytypowana do tego spotkania haha a potem jadę do lasu -niestety nie na grzyby -do pracy
Stary 2015-10-08, 09:30   #2591
_emma
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też zawsze marzył się kominek niestety póki co czeka na mnie wielki piec węglowy i tylko ja jestem wytypowana do tego spotkania haha a potem jadę do lasu -niestety nie na grzyby -do pracy
Mam nadzieję, że nie jedziesz na wycinkę drzew?
Stary 2015-10-08, 09:34   #2592
Darkanddark
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
Kobieta-drwal haha :-D
Darkanddark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:44   #2593
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
z moim byłym partnerem więc nie mam argumentów za, bo zaraz wychodzę na tą złą co tęskni za byłym a szkoda, bo imię zawsze mi się podobało i pasuje do naszego nazwiska, chociaż juz mówię do brzuszka Marcelek i dziwnie byłoby mi zmienić

a to zrozumiałe, jak mu się tak kojarzy

czym się zajmujesz?
Stary 2015-10-08, 09:46   #2594
moooniaaaa
Zakorzenienie

Teraz chyba sezon na wycinkę drzew z tego co widzę na trasach też jestem ciekawa co to za praca w lesie

Malinka
Dla mnie popiół czy okruchy od drewna to słaby argument przeciw bo to się sprząta w minutę :P albo brudna szyba, jak się nie pali syfem to szyba jest czysta i wystarczy 1x w m-cu przetrzeć szmatką nasączoną specjalnym płynem. Trzeba być na prawdę leniem, żeby popiół przeszkadzał
My dodatkowo kominkiem jesteśmy w stanie ogrzać mieszkanie. Mamy też normalne miejskie ogrzewanie, ale mamy jakąś droższą strefę i staramy się zimą odkręcać grzejnik tylko w łazience na noc.

Lecę się umalować i jadę do sh i do mamy mam nadzieję przywieźć tonę różowych ciuchów
Stary 2015-10-08, 09:46   #2595
milenujdka
Wtajemniczenie

Cześć,u mnie niestety zupa jeszcze nie bulgocze, ale niedługo będzie- ogórkowa narobiłyście mi ochoty. Na wieczór pizza, tylko wczoraj mąki zapomniałam kupić i będę musiała zrobić sobie spacer do sklepu. Dziś miałam ciężką noc, śniły mi się dziwne rzeczy i kilka razy musiałam do toalety chodzić.
W kwestii fryzury kiwi uważam, że upięcia są wskazane-włosy nie zlewają się z sukienką. Kok jest ok tylko musisz mieć kwiata najlepiej żywego.
milenujdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:47   #2596
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _emma Pokaż wiadomość
no właśnie jadę zajmuję się kontrolą norm i wytycznych przy ścince i składowaniu drewna

moooniaaa tak, teraz jest sezon na wycinkę, drewno w niskiej temperaturze sie nie psuje więc może dluzej polezeć

Ale w terenie pracuje niewiele -głównie biuro, zazwyczaj zajmuję sie tym mąż ale teraz jest na zwolnieniu bo ma nogę w gipsie, więc teraz ja go zastępuje w jego obowiązkach a on ogarnia sprawy papierkowe w domu

Edytowane przez monikmi
Czas edycji: 2015-10-08 o 10:04
Stary 2015-10-08, 09:51   #2597
kallina_2014
Wtajemniczenie

Gosiaczek , powodzenia i wszystkiego najlepszego!!!!!!:r oza:
Stary 2015-10-08, 09:51   #2598
fasolka1987
Zadomowienie

Dzień Dobry wszystkim

Gosiaczek2507 wszystkiego Najlepszego i 3mam kciuki

Powodzenia na dzisiejszych wizytach- Darkanddark

monicca1989 to miałaś pobudkę z rana

mira81 gratuluję kuzyna dla dzidziusia będzie się miał z kim bawić.

m_moni mi też właśnie się podoba imię dla chłopca Bruno u Nas w rodzinie okazało się jest już jeden kilkulatek Bruno więc u mnie chyba odpada ale bardzo podoba mi się to imię A dla dziewczynki nie zdradzę mojego dopóki nie zobaczę pipki na USG

moooniaaaaa u mnie też już zimno, na szczęście kaloryfery grzeją.
Stary 2015-10-08, 10:01   #2599
Bonku
Wtajemniczenie

Fasolka jak tam? Idziesz dzisiaj? Bo ja juz w dresach

Dostałam sms ze w paczkomacie czeka cebuszka ale express! Wczoraj zamawialam
Stary 2015-10-08, 10:10   #2600
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Wrocilam! Jestem! Zyje!
Moje dziecie ma 11.5 cm wazy 229 g i na 4d jak zwykle pokazalo dupe hahahaha nic buzi a probowalismy chyba z 20 min plci tez nie dal rady potwierdzic bo dupa,dupa, i lokcie haha
Ale wszystko ok, szyjka dobra itp
Na nastepna wizyte mam zrobic krzywa cukrowa
To gratulacje!

krzywa też mnie niedługo czeka :/

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Dziewuszki, mojemu dzidkowi wlasnie urodzil sie kuzyn!! Moj brat ma synusia, chlop jak dab! 59 cm i 3750 wagi! A Dopiero wczoraj rozmawialam z bratowa i mowila ze malemu sie nie spieszy, a ona juz sie ledwo turla. I prosze. Niespodzianka!

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
Faktycznie kawał chłopa 😊

Mi podobało się imię Marcel, ale TZ ma głupie skojarzenia, za to Marcelina mu się podoba 😊

Narazie jest Janek ☺
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:18   #2601
Bonku
Wtajemniczenie

Mi tez sie podobal Marcel ale jest u nas na podkarpaciu siec busów Marcel i kojarzy mi sie tylko z tym.. Marcel sie spoznil, czekalem na Marcela, Marcel mnie nie wziął ale byl tlok w marcelu
Stary 2015-10-08, 10:22   #2602
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość

Wyjeżdżam
Stary 2015-10-08, 10:24   #2603
marta1986222
Zakorzenienie

Wypilam kawę Ide powiesic pranie.

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:24   #2604
milenujdka
Wtajemniczenie

Pytanie do dziewczyn, które tak jak ja są na l4, samotnie czekają w domu aż mąż skończy pracę,rodzina daleko, brak znajomych w miejscu zamieszkania, co robicie, jak Wasz dzień wygląda?
Ja sprzątam, piorę, prasuję, gotuję, jednak czuje, że dzień wymyka mi się spod kontroli i czasu mi nie starcza na nic innego. Jak organizujecie swój czas?
Stary 2015-10-08, 10:26   #2605
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi tez sie podobal Marcel ale jest u nas na podkarpaciu siec busów Marcel i kojarzy mi sie tylko z tym.. Marcel sie spoznil, czekalem na Marcela, Marcel mnie nie wziął ale byl tlok w marcelu

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:28   #2606
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Pytanie do dziewczyn, które tak jak ja są na l4, samotnie czekają w domu aż mąż skończy pracę,rodzina daleko, brak znajomych w miejscu zamieszkania, co robicie, jak Wasz dzień wygląda?
Ja sprzątam, piorę, prasuję, gotuję, jednak czuje, że dzień wymyka mi się spod kontroli i czasu mi nie starcza na nic innego. Jak organizujecie swój czas?
Ja spie haha
Nie no zwlekam sie o 10 z lozka, kawa sniadanie. Czasem sprzatam, ogladam tv, czytam ksiazki, jade na zakupy, gotuje i 16 TZ wraca

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:39   #2607
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz chyba sezon na wycinkę drzew z tego co widzę na trasach też jestem ciekawa co to za praca w lesie

Malinka
Dla mnie popiół czy okruchy od drewna to słaby argument przeciw bo to się sprząta w minutę :P albo brudna szyba, jak się nie pali syfem to szyba jest czysta i wystarczy 1x w m-cu przetrzeć szmatką nasączoną specjalnym płynem. Trzeba być na prawdę leniem, żeby popiół przeszkadzał
My dodatkowo kominkiem jesteśmy w stanie ogrzać mieszkanie. Mamy też normalne miejskie ogrzewanie, ale mamy jakąś droższą strefę i staramy się zimą odkręcać grzejnik tylko w łazience na noc.

Lecę się umalować i jadę do sh i do mamy mam nadzieję przywieźć tonę różowych ciuchów
coraz bardziej przekonuję siedo kominka

Ale jak mówiłam, jeszcze parę lat nas czeka zanim padnie dezycja. Najpierw trzeba się wybudować

Cytat:

ale szybko

Cytat:
nawet nie skojarzyłam tego, a faktycznie teraz zzawsze już będę miała busy przed oczami na imię Marcel

Cytat:
Napisane przez milenujdka Pokaż wiadomość
Sprzątanie, gotowanie, zakupy, prasownie, pranie, tv, komputer, robię na drutach i usiłuję się uczyć języka No i leniuchuję się Męża nie ma w domu obecnie około 11 godzin, więc czasu mam aż nadto, chociaż czasem mi go braknie na coś
Stary 2015-10-08, 10:40   #2608
milenujdka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja spie haha
Nie no zwlekam sie o 10 z lozka, kawa sniadanie. Czasem sprzatam, ogladam tv, czytam ksiazki, jade na zakupy, gotuje i 16 TZ wraca
No właśnie ja zauważyłam, że leżę coraz dłużej w łóżku,tv jest włączony, książka leży, ale trudno jest mi się ruszyć np.Na spacer, na basen-tylko raz albo dwa razy byłam. Mam wyrzuty sumienia i trudno jest mi się zorganizować. Myślałam, że macie jakieś swoje sposoby na efektywne spędzenie czasu
Stary 2015-10-08, 10:42   #2609
misia880
Zakorzenienie

Blizej swiat bede pewnie robic bombki ze wstazek i kulek styropianowych

U nas juz Igor zostanie, mezowi sie podoba, juz kazdy podlapal
A Gabriel bedzie mial na drugie, bo maz jest zakochany w tym imieniu i sie uparl wiec niech tak bedzie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:48   #2610
malinka9191
Zakorzenienie

Zostawiłam w klubie małą niespodziankę
Ale tylko na chwilę wrzuciłam, bo to prywatny film i potem usunę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości