Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-08, 08:25   #2221
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 8

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
pierwsza ! ;P

dzień dobry, my nie śpimy od 6, córa jakoś się przed obudziła teraz zjadła i wybiera się na drzemkę, a ja już na nogach.

kurcze, 22,5st w pokoju, ona w samym pajacu pod kocykiem i się zimna obudziła a zwykle ciepła..hmmm
podkręciłam kaloryfer i mamy 23,5 st teraz.
Chyba czas kupić kołderkę albo śpiworek, a niby najlepsza temperatura dla niemowlaków to 19-21 st

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

trzymaj się z ćwiczeniami, dasz radę

chyba na gardło też

dla mnie kąpiel to priorytet nie wiem czemu ale uważam to za klucz naszych przespanych nocek codziennie Alicja jest kąpana i bałabym się w obcym miejscu jej nie wykąpać, nie dość, że inne środowisko to jeszcze brak stałego punktu. Moze się mylę, w sumie jak bylismy na weselu z nią to wystarczyło obmycie wacikiem i pospała też ale wtedy miała 2 m to się budziła ze dwa razy.
Oj biedny Twój mąż hehe a na jakim treningu był?

hehe dobrze powiedziałaś teściowej, mine miała pewnie niezlą
co do osłonki to ja gdzieś swoją schowałam i nie wime gdzie ale wczoraj kocyk dał rade, sprawdzałam nóżki w czasie spaceru to cieplutkie miała w ogole rączki-grzejniczki miała a na wierzchu, za to ja lodowate brrr

super, że wózek jest! jaki kolor w końcu? i kciuki za wyniki

oo to konkretnie bez smażonego i masła nie dam rady na dłuższą metę, ale brązowy makaron i ryż to dobry pomyslł
no i te cwiczenia..a co ćwiczyłaś?
kurcze, poszłam wczoraj do eko sklepu i kupiłam zdrowy swojski chleb razowy to dorwałam na wieczór kajzerki jasne zamiast jego zjeść:/ fajnie by było się przestawić na pełnoziarniste ciemne pieczywo ale co zrobić jak to jasne, neizdrowe jest takie smaczne

radio rzaaaaadko bardzo

i ja
No tak apropo jem swieze buly pszenne z maselkiem prawdziwym i serem. Do tego czarna herbata. Jestem w raju 😉 a mialam jesc ciemne pieczywo wlasnie 😉
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 08:34   #2222
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No tak apropo jem swieze buly pszenne z maselkiem prawdziwym i serem. Do tego czarna herbata. Jestem w raju 😉 a mialam jesc ciemne pieczywo wlasnie 😉
O niedobra kobieto!

Ja dziś mam tego ortopede w końcu. Ciekawa jestem co mi powie

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 08:40   #2223
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53032919]Gratuluje, Filipek zębulitek teraz usmiech nabierze drabieznego wyrazu 🐯 😝

a coz za earzywka tak pięknie zuzia je? Wszystkie? Sloiczkowe ? Jutro na pewno Cie natchnie na dobra kreacje, a moze pogoda zaskoczy? 😉
Ja to mysle,ze teraz to na cebulke i rozpinane cosie ubierac.

Kaczuchy są de best, też mi sie przy nich fajnie tanczy i pokazuje rękami dziś w aucie odpalilam jak zaczęła pobekiwac, tyle ze w 2minuty usunęła ok 19:30. Aż ją musialam w domu obudzic na kąpiel i spanie nocne.

Puszczacie dzieciom nie dzieciwe piosenki? Albo radio wam gra?[/QUOTE]

Ona je chętnie słoiczki gerbera, bobovity i mniej chętnie babydream. Za to Hipp totalnie odpada - ma odruch wymiotny, ale to chyba kwestia konsystencji i zapachu - dynia z ziemniakami po prostu śmierdzi. Ostatnio przywiozłam ze wsi warzywa i gotowałam jej marchew, pietruszkę i ziemniaka i do tego kilka łyżek nowości np groszku i taka zupka wychodziła. Jeszcze mieszałam to z olejem lnianym. Za to jak spróbowałam dodać kleiku to też nie chciała jeść.

U mnie narazie jest 0 stopni... chyba jednak pójdzie w ruch ten kombinezon. mam coś takiego http://allegro.pl/baby-wiosenny-ciep...698105985.html bo kurtkę mam dosyć grubą, chyba, ze body, cienka bluzka i kutrtka... hmm.... idę suszyć głowę i może mnie natchnie

Mój pterodaktyl leży i krzyczy na macie hehe, jaka ona śmieszna jest czasem I już mówi "bababa" albo "gaga" albo aaa śpiewa hehe, jak śmiesznie

W ogóle dziś dopioero 8, myślałam, ze wczoraj, i dziś moja Zuza kończy 5 miesięcy. Ależ szybko!

Co do piosenek to u mnie leci właśnie radio ale też dosyć często puszczam 25 minut na kawę, kaczuchy są hitem
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:03   #2224
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
GOCZEK czosnek zmienia smak mleka ponoc wiec nie bede testowac
jak w ciazy jadlas to dzidzia jiz an ten smak ja jem duzo rzeczy z czosnkiem, nie zauwazylam zeby Jaskowi przeszkadzal

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:06   #2225
Hanka20
Zakorzenienie

PAVLINECKA Twój pterodaktyl zdolny jest - tak sobie juz ładnie gada

Stary 2015-10-08, 09:08   #2226
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! Karmimy się porannie. Pobudek ze 3 mieliśmy i o 6 już sie lalce niechcialo spac, ale jakoś przed 7 usnęła w huśtawie i niedawno wstała. Na 11 mam do ginekologa w Białym. Jedzie z nami siostra cioteczna, to mi jej przypilnuje i jeszcze ma mi pokazać jeden sklep z ciuchami, może cos sobie wykupie ona stamtąd fajne takie zwykle bluzki często ma.
Madzixx mój Tż ćwiczy hmm ciezko to nazwać, troche ćwiczą ćwiczeń pompek itd a potem walka samoobrona, coś takiego, to dopiero pierwszy raz, zobaczymy na ile czasu zapał będzie miał

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Rano patrzyłam to -6 stopni było brr
O matko a mnie +2 przeraziło
jak przed chwilą spojrzałam na termometr

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
O niedobra kobieto!

Ja dziś mam tego ortopede w końcu. Ciekawa jestem co mi powie

Powodzenia!

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ona je chętnie słoiczki gerbera, bobovity i mniej chętnie babydream. Za to Hipp totalnie odpada - ma odruch wymiotny, ale to chyba kwestia konsystencji i zapachu - dynia z ziemniakami po prostu śmierdzi. Ostatnio przywiozłam ze wsi warzywa i gotowałam jej marchew, pietruszkę i ziemniaka i do tego kilka łyżek nowości np groszku i taka zupka wychodziła. Jeszcze mieszałam to z olejem lnianym. Za to jak spróbowałam dodać kleiku to też nie chciała jeść.

U mnie narazie jest 0 stopni... chyba jednak pójdzie w ruch ten kombinezon. mam coś takiego http://allegro.pl/baby-wiosenny-ciep...698105985.html bo kurtkę mam dosyć grubą, chyba, ze body, cienka bluzka i kutrtka... hmm.... idę suszyć głowę i może mnie natchnie

Mój pterodaktyl leży i krzyczy na macie hehe, jaka ona śmieszna jest czasem I już mówi "bababa" albo "gaga" albo aaa śpiewa hehe, jak śmiesznie

W ogóle dziś dopioero 8, myślałam, ze wczoraj, i dziś moja Zuza kończy 5 miesięcy. Ależ szybko!

Co do piosenek to u mnie leci właśnie radio ale też dosyć często puszczam 25 minut na kawę, kaczuchy są hitem
A nie za cienki ten kombinezon? Wcziraj bylo b.zimno a dzis ma byc jeszcze zimniej

Dostałam zaproszenie na... cytologie. Wypadałoby zrobić

Wcinam owsianke ale juz mi sie przejadła. Pranie wstawilam.
Ciekawe czy nasz kombinezon dojdzue do mrozów i będzie w ogole dobry
Stary 2015-10-08, 09:23   #2227
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
K

MADZIXX to gratki zebolka! U nas też się dziś wyrznal Mamy zabka chlip chlip
gratulacje!

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Szymek ma jutro szczepienie, dziś już cały dzień się tym martwie...
bedzie dobrze ;*

JAŚ

Stary 2015-10-08, 09:27   #2228
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
pierwsza ! ;P

dzień dobry, my nie śpimy od 6, córa jakoś się przed obudziła teraz zjadła i wybiera się na drzemkę, a ja już na nogach.

kurcze, 22,5st w pokoju, ona w samym pajacu pod kocykiem i się zimna obudziła a zwykle ciepła..hmmm
podkręciłam kaloryfer i mamy 23,5 st teraz.
Chyba czas kupić kołderkę albo śpiworek, a niby najlepsza temperatura dla niemowlaków to 19-21 st

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

trzymaj się z ćwiczeniami, dasz radę

chyba na gardło też

dla mnie kąpiel to priorytet nie wiem czemu ale uważam to za klucz naszych przespanych nocek codziennie Alicja jest kąpana i bałabym się w obcym miejscu jej nie wykąpać, nie dość, że inne środowisko to jeszcze brak stałego punktu. Moze się mylę, w sumie jak bylismy na weselu z nią to wystarczyło obmycie wacikiem i pospała też ale wtedy miała 2 m to się budziła ze dwa razy.
Oj biedny Twój mąż hehe a na jakim treningu był?

hehe dobrze powiedziałaś teściowej, mine miała pewnie niezlą
co do osłonki to ja gdzieś swoją schowałam i nie wime gdzie ale wczoraj kocyk dał rade, sprawdzałam nóżki w czasie spaceru to cieplutkie miała w ogole rączki-grzejniczki miała a na wierzchu, za to ja lodowate brrr

super, że wózek jest! jaki kolor w końcu? i kciuki za wyniki

oo to konkretnie bez smażonego i masła nie dam rady na dłuższą metę, ale brązowy makaron i ryż to dobry pomyslł
no i te cwiczenia..a co ćwiczyłaś?
kurcze, poszłam wczoraj do eko sklepu i kupiłam zdrowy swojski chleb razowy to dorwałam na wieczór kajzerki jasne zamiast jego zjeść:/ fajnie by było się przestawić na pełnoziarniste ciemne pieczywo ale co zrobić jak to jasne, neizdrowe jest takie smaczne

radio rzaaaaadko bardzo

i ja
ja kocham ciemne pieczywo, mogłabym jeść tylko takie. Jasne nawet bułeczki nie robią na mnie większego wrażenia, za to ciemne -
Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej! Karmimy się porannie. Pobudek ze 3 mieliśmy i o 6 już sie lalce niechcialo spac, ale jakoś przed 7 usnęła w huśtawie i niedawno wstała. Na 11 mam do ginekologa w Białym. Jedzie z nami siostra cioteczna, to mi jej przypilnuje i jeszcze ma mi pokazać jeden sklep z ciuchami, może cos sobie wykupie ona stamtąd fajne takie zwykle bluzki często ma.
Madzixx mój Tż ćwiczy hmm ciezko to nazwać, troche ćwiczą ćwiczeń pompek itd a potem walka samoobrona, coś takiego, to dopiero pierwszy raz, zobaczymy na ile czasu zapał będzie miał

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Rano patrzyłam to -6 stopni było brr
u mnie rano -1 w nocy 0. Zamiast jesieni zima przyszła:/
Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
CASHMERE - nasivin mi lekarka przepisala

U nas 2 karmienia nocne i pobudka o 6:30. Tzn moja, bo mam wrazenie, ze Hania chyba godzinę juz gadala Spaac! Czekam aż Mala zaśnie i chyba sama się położę.

U mnie parę razy poszedł tekst "jak raz nie wykapiecie to nic się nie stanie", ale zobaczyli, że nic z tego i skonczylo się gadanie hehe. Tzn jeszcze zrozumialabym jakas impreze rodzinna czy coś, ale tak bez powodu nie lubie zaburzac rytmu Małej.
W domu to też bym nie pozwoliłą nie kąpać. Czasem jak się M nie chce to biorę i sama kąpie Małą. A jak gdzieś jedziemy to biorę taki mały ręczniczek i maczam w ciepłej wodzie i ją caałą myję. Dziecko się ślini, tarza po ziemi i nie wyobrażam sobie jej nie umyć. Rytułał to jedna rzecz, ale po prostu jest brudna
Cytat:
a ja właśnie pochłonęłam naleśniki przenno-żytnie z mąki pełnoziarnistej ze szpinakiem i z konfiturą truskawkową własnej roboty i jedną kromeczkę ciemengo chleba z masłem (a jakże) z nasionami chia
Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
jak w ciazy jadlas to dzidzia jiz an ten smak ja jem duzo rzeczy z czosnkiem, nie zauwazylam zeby Jaskowi przeszkadzal
mam tak samo. Mogę główkę zjeść i Ali to nie rusza, to samo z cebula.

Matko synek wczoraj zaprosił koleżanke z przedszkola do domu i już połowę chałupy posprzątałam, zaraz zabieram się dalej

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

Pavlinecka taki wczoraj ubrałam. dzis planuje tez taki ale plus kocyk ciepły.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Hanka - gratulacje!!

Cash- będzie dobrze. lepiej szczepić niż potem miałby się męczyć-głowa do góry
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:33   #2229
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
O matko a mnie +2 przeraziło
jak przed chwilą spojrzałam na termometr

Powodzenia!

A nie za cienki ten kombinezon? Wcziraj bylo b.zimno a dzis ma byc jeszcze zimniej

Dostałam zaproszenie na... cytologie. Wypadałoby zrobić

Wcinam owsianke ale juz mi sie przejadła. Pranie wstawilam.
Ciekawe czy nasz kombinezon dojdzue do mrozów i będzie w ogole dobry
Ja się zastanawiałam, czy nie za grubo :P Bo np body długi, bluza + kombiak, a przecież i tak czapka i kocyk idzie. Hmm... mam jeszcze chwile

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Majka - rzeczywiście, 8 stopni max w białym pokazuje, może jednak kurtkę jej ubiorę. Dziżas, hehe, co za dylematy
Stary 2015-10-08, 09:38   #2230
kana158
Zakorzenienie

Pobudka o 6:20 i właśnie rozpoczelysmy pierwszą drzemke. Przed zaśnięciem płacz, aż w końcu położyłam do naszego łóżka, utulilam i Zosiątko słodko zasnęło. Nocka minęła nam spokojnie, jedno karmienie i później bez wybudzen. Przed snem posmarowalam dziaselka maścią, może to to pomogło?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Pavlinecka, dla mnie ten kombiak to za lekki jak na ranek. Ja ubralbym bluzę, body z długim i kurtkę. A jak się zrobi cieplej po rehabilitacji to zawsze możesz albo nie ubierać jej już bluzy albo zamienić na bluzeczke.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:39   #2231
gossip_girl21
Zakorzenienie

Ale pospałysmy cud! 😁
Kolo 7 sie obudzila alenic nie gadalam do niej i usnela dalej 😁

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:40   #2232
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Ale pospałysmy cud! 😁
Jak ja nic nie gadam, to mnie po twarzy leje.
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 09:51   #2233
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
A jak te dziecko ubrać ? Jutro 8 stopni, jade pociągiem, body, bluza kurtka? Czy moze body krotki bluza kurtka? Czy body długi, gruby swetr, gruby bezrękawnik? Cholera wie ...
Ja juz sama tez nie wiem jak mloda ubierac
Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Brawo Filip! 😀

To kto teraz jeszcze jest bezzebny? Grono zębatkow ciągle się poszerza! 😀
My bezzebni
Cytat:
Napisane przez katt Pokaż wiadomość
U nas to samo z wieczorami, niestety. Czasem więcej niż godzina

Fajne te śpiworki do wózków. A jak wtedy dziecia ubrać?

HANKA - gratki zęba

Moja Mała nadal bezzębna
Rzuccie linkiem do spiworkow bo przegapilam
Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
HANIA, MADZIX gratki ząbków
Mnie już ugryzl mały dwa razy wiec uważajcie
Haha gryzon

Cytat:
Uff jaka ulga co? Mnie ostatnio coś brzuszek się zaokraglil. Może też zrobię test?

Ja wczoraj robilam bo brzuch mnie nadole dziwnie ostatnio pobolewal.

Gratki zabka

Dzięki dziewczyny! Szybko poszło, wczoraj zauważyłam kreseczke a już dziś czuje ostry ząbek. Achhh kończy się pewien etap, zaczyna następny

Black - no dokładnie widzisz jaki ten los nie sprawiedliwy

Siempre - ja się boję bardzo tego ugryzienia ani nie mów. ..

Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:03   #2234
madzixx88
Zakorzenienie

kto je śniadanie-nie czytac!

Alcia zrobiłą taką marchewkową kupke normalnej konstystencji ale miała takie dwa hmm jak to ująć-bobki z plasteliny co to znaczy?
wczoraj zjadła 3/4 słoiczka zupki jarzynowej gerbera.
Leżała na brzuchu i kupa poszła, nawet się nie zorientowałam kiedy także nie sprawiło jej to żadnej trudności
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:04   #2235
gossip_girl21
Zakorzenienie

Kana mnie tez 😂 ale odsunęłam sie na tyle 😁
Madzix moja codziennie plasteline robi, mysle ze mozesz myc spokojna 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:08   #2236
Hanka20
Zakorzenienie

MAJKA

SYLWIA, KOPERCO dzięki

moje dziecko dziś ma mega turbo turbo drzemki. Na pierwszej zdążyłam skorzystać z WC, na drugiej ( całe 12 min) wzięłam prysznic. Cudownie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
kto je śniadanie-nie czytac!

Alcia zrobiłą taką marchewkową kupke normalnej konstystencji ale miała takie dwa hmm jak to ująć-bobki z plasteliny co to znaczy?
wczoraj zjadła 3/4 słoiczka zupki jarzynowej gerbera.
Leżała na brzuchu i kupa poszła, nawet się nie zorientowałam kiedy także nie sprawiło jej to żadnej trudności
Ja myślę że wszystko w normie. Po warzywkach juz kupy nie będą takie jednorodne

Stary 2015-10-08, 10:10   #2237
blackberry89
Zakorzenienie

Ile razy dziennie moge synkowi robic inhalacje z soli fizjologicznej?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-08, 10:13   #2238
cashmere
Zakorzenienie

My po szczepieniu. Ryk był straszny Nawet lekarka powiedziała że załosnie płacze. I ciągle mówił "bu, bu, bu". Moje serce było miękkie... Teraz bidulek śpi. Mam nadzieję że dobrze się będzie czuł

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:15   #2239
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Pobudka o 6:20 i właśnie rozpoczelysmy pierwszą drzemke. Przed zaśnięciem płacz, aż w końcu położyłam do naszego łóżka, utulilam i Zosiątko słodko zasnęło. Nocka minęła nam spokojnie, jedno karmienie i później bez wybudzen. Przed snem posmarowalam dziaselka maścią, może to to pomogło?

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Pavlinecka, dla mnie ten kombiak to za lekki jak na ranek. Ja ubralbym bluzę, body z długim i kurtkę. A jak się zrobi cieplej po rehabilitacji to zawsze możesz albo nie ubierać jej już bluzy albo zamienić na bluzeczke.
a Zosia ma już jakiegoś ząbka, bo się zaplątałam w tych naszych zębolach wątkowych ? coś mi się kojarzy, że kiedyś pisałaś, że lekarka mówiła, że Zosi idą ząbki..hmm?

Cytat:
Ale pospałysmy cud! 😁
wow niezle
Cytat:
Kana mnie tez 😂 ale odsunęłam sie na tyle 😁
Madzix moja codziennie plasteline robi, mysle ze mozesz myc spokojna 😉
ale samą plastelinę czy w sosie?

Cytat:
MAJKA

SYLWIA, KOPERCO dzięki

moje dziecko dziś ma mega turbo turbo drzemki. Na pierwszej zdążyłam skorzystać z WC, na drugiej ( całe 12 min) wzięłam prysznic. Cudownie

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Ja myślę że wszystko w normie. Po warzywkach juz kupy nie będą takie jednorodne
hehe uśmiałam się z tych drzemek, fajnie napisałaś
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:15   #2240
boleczka93
Zakorzenienie

HANKA MADZIX gratuluje zebow

Ja umieram...

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-08, 10:19   #2241
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
My po szczepieniu. Ryk był straszny Nawet lekarka powiedziała że załosnie płacze. I ciągle mówił "bu, bu, bu". Moje serce było miękkie... Teraz bidulek śpi. Mam nadzieję że dobrze się będzie czuł
Oj biedny Szymus :/ kciuki żeby było ok! Teraz miał jedno wklucie?

Cytat:
a Zosia ma już jakiegoś ząbka, bo się zaplątałam w tych naszych zębolach wątkowych ? coś mi się kojarzy, że kiedyś pisałaś, że lekarka mówiła, że Zosi idą ząbki..hmm?

wow niezle

ale samą plastelinę czy w sosie?

hehe uśmiałam się z tych drzemek, fajnie napisałaś
No cóż trzeba to brać z humorem co mam zrobić

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość

Ja umieram...
Dzięki kochana! Co się dzieje?

Stary 2015-10-08, 10:20   #2242
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ubrałam w body, cieńsza bluzę, spodenki, skarpety, kombiak i koc. Starczy. W ogóle chciałam zapytac - jak Zuza ma 5 miesięcy i dalej szare oczy, to jeszcze mogą stać sie piwne?
Stary 2015-10-08, 10:21   #2243
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość

Ja umieram...
Zdrowka! Lacze sie w chorobie

Cytat:

Dzieki! Miał mieć trzy, ale rozdzielilismy i dostał dwa.

jestem mamą
Stary 2015-10-08, 10:23   #2244
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Ubrałam w body, cieńsza bluzę, spodenki, skarpety, kombiak i koc. Starczy. W ogóle chciałam zapytac - jak Zuza ma 5 miesięcy i dalej szare oczy, to jeszcze mogą stać sie piwne?
Ponoc do 2 r.z. jest szansa na zmiane koloru.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-10-08, 10:29   #2245
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Szymek tez i ciagle zyje nadzieja ze bedzie miec piwne po mnie 😉

Cytat:
Ponoc do 2 r.z. jest szansa na zmiane koloru.
O a myslalam że do roku.

jestem mamą
Stary 2015-10-08, 10:29   #2246
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

A to Wy dopiero trzecia dawka?

Stary 2015-10-08, 10:32   #2247
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mnie gh wku.... 😠
W plecaku nosi jedzenie do pracy na caly dzień, no i ma takie pudelko duze tam wrzuca kanapki cps do tego itd. No i dzis sobie zapakowal na jutro i wiecie co? Pie.rdol.nął ten plecak pod nogami na wejsciu do kuchni, swiatła pogaszone ja ide małej butle robic i co? Wyje.bałam sie na nim, mało ręki zębów nie połamałam, wpadłam na futryne drzwi rękami, ręka czerwona spuchnieta, pudełko połamałam bo stanęłam na nie, a ten do mnie ze jak jak ja to szłam...
Dobrze że poszedł spać bo ma ochotę mu je.bnac
przepraszam, ale usmialam sie.
biedna ty. a tym plecakiem to bym tzta trzaskala :P

JAŚ

Stary 2015-10-08, 10:33   #2248
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A to Wy dopiero trzecia dawka?
Tak. Za dwa tyg.te trzecie klucie i WZW i spokój. Potem dopiero MMR, ale to będę na pewno odraczac, nie chce tym szczepić w rok.

jestem mamą
Stary 2015-10-08, 10:35   #2249
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Jakby nie przyszedl z corka na rękach to by pewnie dostał 😉
Teraz moja mruczy przed usypianiem i mu nie daje spac 😁😁😁😁😁
A w ogole to on mysli ze z kims "pisze" na necie... Dopiero zaglada i widzi wizaz... Omg gh√2
zazdrosnik

JAŚ

Stary 2015-10-08, 10:36   #2250
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:

Rozchorowalam sie strasznie

Cytat:

Dziekuje, a Ty tez chora?

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości