|
|
#4081 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
Pociesz się, ze Ty to tylko czytasz
![]() Kiedyś, nieświadome sytuacji, zrobiłyśmy sobie nawzajem z koleżanką z innego działu awanturę - i przez chwilę byłyśmy na siebie nawzajem dość mocno obrażone, ze jedna drugą śmiała podejrzewać o takie zachowania....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-10-08 o 11:50 |
|
|
|
#4082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam właśnie duży dystans do facetów z klubów warszaffki, dlatego w przeciwieństwie do kolezanki nie jeżdżę na podryw, tylko sobie potańczyć ![]() bo mam wrażenie, że większośc towarzystwa to własnie tacy cwaniacy z kasą i wypicowane laski w dodatku w wielu bramkarze wpuszczaja tylko osoby w okreslonych ubraniach i o określonej aparycji, więc na sali same klony bleeee Cytat:
ładne jest szczupłe i zgrabne, ale nie chude ![]() Z tego, co kojarze, to chyba dzisiaj spotykamy się o 17.30 w centrum pod Q, ale nie wiem dokładnie kto będzie
|
|
#4083 |
|
Piers do przodu
|
![]() Ja też nic nie wiedziałam o spotkaniu warszawskim będę musiała z tym żyć
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
mi info migneło na fejsie, organizowany tak samo, jak to katowickie
I tez otwarte dla wszystkich ![]() (ale mam nadzieję, ze tutaj nikt aparatu mieć nie będzie, źle wygladam niedospana i zarobiona
|
#4085 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tjaaa... miałam jechać z książkami do biblioteki...chyba, że wpadnę do Was na pół godzinki a z książkami podjadę na samo zamknięcie
|
#4086 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Się przypominam machajaco, zem istnieje - nowa robota pochłania, ze nic mi sie juz nie chce za bardzo po powrocie, tak się nerwuje, ze przed chwila zdazylam wylac mleko i kawe
|
#4087 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4088 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nerwuje, bo nowa robota, nowa branza i tworze baze danych i cala papierkologie od podstaw
|
#4089 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nerwy związane z nową robotą całkowicie rozumiem i mogę tylko współczuć. Jak mi ktoś wspomni, ze nie ma dla młodych pracy na rynku to strzelę kolejna panienka umówiona na rozmowę, potwierdzona telefonicznie i mailowo, sobie raczyła rozkosznie nie przyjść i nikogo nie poinformować
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez w tym tygodniu pochłania ale już wychodze na prostą
|
|
#4091 |
|
Panaroja
|
machneu przelotnie znad rozwijającej się infekcji
![]() i znikneu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4092 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() Nieee, zdazylam odskoczyć o oby przypadkach Ale zafajtałam kuchnię
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4094 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie, na razie zwykły excel
|
#4095 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
).Cytat:
Pisałaś, że drugi certyfikat, a jaki był pierwszy? Przeoczyłam? Rzadko tu ostatnio zaglądam i szybko przelatuję ![]() Znad kaszlu ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- ![]() Cytat:
Jeśli się nic poważnego nie stało i nie miała jak poinformować to nie rozumiem
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4096 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() IMG_6300 (Medium).JPG IMG_6301 (Medium).JPG Cytat:
Rozterko, kocham Cię po prostu ![]() Cytat:
Cytat:
Dzi znowu mnie dobiły okoliczności, aż ciężko o pędzlu myśleć Ale w sumie potem się okazało, że najadłam się strachu na zapas - już po prostu nerwowo reaguję
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
OMG Iris Apfel
Ale ma jeden wspólny element - okulary, i świetnie! Ja nie mam takiego łącznika... Zaczęłam się zastanawiać, czy nie iść wg klucz takiego : zostawić sobie te rzeczy, do których by pasowała "niebezpieczna" czyt. awangardowa biżuteria (silikon, śruby, itp), albo buty, albo ta nieszczęsna torba o bag - a resztę zmodyfikować / wymienić się ze znajomą /sprzedać - brak mi "klucza" do mojej garderoby, rozpaczliwie brak
|
#4098 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dlatego irytuje mnie to narzekanie, ze nie ma pracy dla młodych ludzi - jest, tylko ją lekceważą. Cytat:
tylko I jeśli to czarne w zielone mazaje to jest ta kieca w róże wielkości kapusty od Dorothy Perkins, to ja bym ja śmiało nosiła Znad przymrozku rano było 0 stopni. Dobrze, ze w domku cieplutko i w biurze też I wiecie co, pierwszy raz w życiu spotykam się z sytuacją, ze sąsiad mnie sam z siebie pyta, czy wszystko w porządku. Szok pozytywny w 200%.
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesieni złota polska, gdzieżes Ty małpo jedna? Ledwo 2 tygodnie temu wyciagnełam przejściowe botki i kurtkę, a tu już dzisiaj rano przymrozek i szron, no czas na zimowe puchówki i kozaki no
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-09 o 09:08 |
|
|
|
|
#4100 | ||
|
Panaroja
|
snad krtani i bezgłosu
![]() Cytat:
![]() 2.no to za poprawę , magnez bierz na nerwy .Cytat:
![]() u mnie było -3 rano
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie oddaję się eliminacji ![]() W. powiedział, że 3/4 tych strojów Kozidrak by nosiła bez wahania , przyznam, że nie widziałam tego w ten sposóbPodzieliłam ubrania na kupy - co MUSI zostac, bo kocham i co może sobie iść do ludzi - dobry sposób - ilość zmniejszyła się o ponad 50 % ![]() A czemu ten sąsiad o to pytał? Myślał, że coś nie teges? Czy tak sobie ot zaczepił? Cytat:
Oj ![]() Magnez - żelazo powinnam brać, żeby być człowiekiem z żelaza W przyszlym tyg ma być ciepło
|
|
#4102 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
tylko ogólnie "jak się mieszka, czy wszystko działa, wszystko w porządku czy jakieś pytania/zastrzeżenia". Ale dla mnie to miłe, ze kogoś to obchodzi, nie tylko "dawaj kasę i siedź cicho" ![]() Podobno ma jeszcze być ciepło, w biurze kolega też coś podobnego mówił. Oby.
|
|
#4103 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4104 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale skoro jej jest tak wygodniej... a dla mnie to komfort móc bez obaw poprosić sąsiada np.o pożyczenie drabiny.
|
|
#4105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rany jakja kocham Angela na mojej Mam i jej mieszkanie nim pachnące!!!! Czemuż ach czemuż na mnie to zepsuty wyrób czekoladopodobny
A może to i lepiej bo drogi Ale normalnie oddycham teraz Angelowym powietrzem. Mamusia sobie nie żałuje ![]() Cytat:
Koniecznie zostaw te żółte plamki - tzn zrobisz jak Ci intuicja podpowie, ale są świetne. Ta wężowa bluzka pod panterkową, taka w różowy szlaczek (skóry węża? ) zostaje! Oranżowa bluzka też! Zaiste Dorothy Perkins ma róże takie prawdziwe, nie tandeta, jak to sobie wizualizowałam Widać że to je konkretny zamysł, Coś przez duże C. Nie banał. Kurtki - dresowa ziuta i w kwiatki - zostają! To mi sie rzuciło w oczy. Cytat:
Nieraz jest 15 i taki ziąb przeszywa. Chyba kwestia suchości i słoneczka Dobra lete dalej bo pogoda piękna i chcę załatwić jak najwiecej na mieście przed @. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-09 o 10:59 |
||
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
niuchał ktos Bentley For Men Absolu?
Ponoć nieodżałowanym Guci PH zalatuje ![]() http://www.fragrantica.com/perfume/B...ute-25694.html
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale sie wczoraj pogubilam, ponad 10km przeszlam ale znalazlam kurki i carpaccio z buraka ze szpinakiem, rukola, feta i orzechami do tego ![]() a w lidlu tydzien polski
|
#4108 |
|
niecnotliwa dziewica
|
He, he - w naszym francuski - same sery
|
#4109 |
|
Piers do przodu
|
Betty - to się nakupujesz
![]() Miłego dnia Baru Margota - jak wczorajszy zlocik?
|
#4110 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Spytaj kogoś, kto był
Ja poleciałam po książki (kolejna Puzyńska ) i na pociąg - nawet na Płocka zdążyłam
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

zero kultury 

kolejna panienka umówiona na rozmowę, potwierdzona telefonicznie i mailowo, sobie raczyła rozkosznie nie przyjść i nikogo nie poinformować

trudne jak diabli i co drugiego słówka nie rozumiałam ale jakoś przepchnelam do przodu
Pisałaś, że drugi certyfikat, a jaki był pierwszy? Przeoczyłam?
Rzadko tu ostatnio zaglądam i szybko przelatuję 

rano było 0 stopni. Dobrze, ze w domku cieplutko i w biurze też
za poprawę , magnez bierz na nerwy .
) i na pociąg - nawet na Płocka zdążyłam