|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
) On jest dobry żeby załatwić bardzo ważne sprawy, ale nie żeby pokazać, kim jesteś. Masz bardzo młodą aparycję, a on dodaje powagi od szyi w dół, no gryzie się z Twoją naturą. Mogę się mylić. To tylko moje obserwacje. Nie oddawaj go jednak. Załatwi Ci niejedną rzecz. To ciuch, w którym ktoś się chowa, jest pokorny wobec odbiorcy - czyli petent. Na takie spotkania go noś. Lub gdzie nie należy się wyłaniać, wyrażać swej osobowości strojem. Dlatego byłam w szoku, że Cię w czymś takim spotkałam na dziewczyńskim spotkaniu, poważnie rozglądałąm się za kolorową Ju.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-06 o 23:57 |
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz - dziękuję Ci za Brodkę! Im dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba - wspaniałe rzeczy tam są i lączenia i w ogóle, rewelacja.
Nie wiedziałam, że aż tak mi się to spodoba to np bez skarpet brodka2.jpeg
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu nawet ona nie wygląda dobrze |
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
albo to
brodka3.jpeg
|
#4055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cię widzę w takich "farbkowych" kolorach. Jak one się nazywają, te kolory co kiedyś były w farbkach na plastykę w podstawówce - takie nasycone ale nie jaskrawe? Nie za bardzo występują w naturze. Mocno sztuczne. Barwnikowe? ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Tak Cię widzę! o tych kolorach mówiłam cały czas i o zestawie góra dół. Plus geometryczna biżu. Bomba! Teraz tylko gdzie to znaleźć ![]() Jeszcze taka sztuczna zieleń, znów z plastyki i do tego makowe dodatki ach i och. Ale widzisz, to nie są wzory. Ja nie umiem wzorów. Ja tylko jednolitość, w tym jestem niezła, to siedziałam cicho bo chciałaś wzory. Skomponować gładkie zestawy żadna sztuka, wzory są wyzwaniem, i się nawet nie piszę na nie. Te cygarety w romby też nie wiem czy trafione. Ot zwróciły moją uwagę ale czy na człowieku będą się dobrze naszać? Nie mam pewności. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-06 o 23:56 |
|||
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
albo to (Rejcz, ale masz czuja! Super, znowu zaczynam myśleć, jak trzeba, kombinować)
brodka4.jpg
|
#4057 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no tak!
Cytat:
Cytat:
Mam sukienkę z materiału typu "nie zbliżać się z ogniem" (jak mówi W.), na czarnym tle róże wielkości kapusty zielono - białe - nie mogłam się powstrzymać u Dorothy Perkins kosztowała 30 zl (bo pewnie nikt jej nie chciał - a ja tak, ale nie mam odwagi jej nosić)Cytat:
jednak, tym bardziej z butami a la lady GagaCytat:
A te kolory moja przyjaciółka, też malarka, nazywa "cywilizacyjnymi" ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Red - Rejcz - strasznie mnie ucieszyłyście, a to dziś było wybitnie trudną sztuką
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-07 o 00:07 |
||||
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety padam na wszystko i już muszę się pożegnać, dobranoc Odnośnie sukienki od DP - opisywałaś mi ją, i już wtedy powiedziałam, że nie jestem w stanie sobie jej wyobrazić. Jakbyś kiedyś chciałą ulżyć mej wyobraźni - wrzuć fotkę. Ale uprzedzam, zareaguję szczerze ![]() Mnie samej się lepeij robi od patrzenia na Brodkę i jej zestawy. Także radocha obupólna ![]() Papapapa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-07 o 00:12 |
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy, Rejcz
Co do wzorów / kolorów - ja nie posuwam się tak dalek, jak bym chciała, z powodu wieku - tzn Ty mówisz, że pasuje, że mam młody wygląd czy jakoś tak, a ja myślę o kontraście twarzy pani w średnim wieku z fikumikami i wyhamowuję
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak zimno jest I jakie chmury dziś
|
#4061 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ju, nie hamuj, dobrze Ci w takich będzie!
Jaka ciekawa dyskusja mnie ominęła ale poszłam spać zaraz po 21.00, jak mi ciepło to i usypiam ![]() Za to rano zmarzłam jak wszyscy diabli piękne słoneczko (i oby tak jak najdłużej!) ale ziąb! Nawet kawa mnie nie rozgrzała i zaczynam mieć katar a se pożałowałam tych paru groszy i zamiast Otrivinu kupiłam Acatar, który się nadaje do
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale, że czopki na katar kupilas? ![]() ![]() Ja zawsze Sudafed lub Modafen na katar do pracy bralam
|
|
#4063 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nigdy nie stosowałam preparatów antykatarowych wewnętrznie - a u mnie nie chodzi o to, ze cieknie, tylko, że się duszę i nie mogę oddychać przez nos. Na dłuższą metę pomogły mi krople sterydowe - nie pamiętam w tej chwili nazwy, a doraźnie chciałam Otrivin, ale to drugie było w promocji
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja tez się na modzie nie znam, nie czytam, tv nie mam Wczoraj była impreza integracyjna z robo, o 12 do domu wróciłam, spaaaaaćććc.... ![]() Ale impreza była fajna ![]() Zwłaszcza jak po pijaku sie z jednym długowłosym kolegą zaczeliśmy przegadywać cytatami z Metalocalypse a potem szłam z innym kolegą na autobus, bo wracał tym samym i pomylił drogę, więc błądziliśmy kilka minut, a na końcu był szalony bieg w poszukiwaniu przystanku. Jeszcze dałam radę wysapac, że go uduszę, jak się przez niego na ostatni pociag spóźnię. Na szczeście udało się, jak zobaczyłam, że nasz autobus mnie wyprzedza, to dostałam takiego motorka w tyłku, że wysportowanego kumpla zostawiłam daleko w tyle i dopadłam do przystanku i przez resztę drogi siedziałam cicho, żeby nie puścic bełta po tym, jak biegałam z brzuchem pełnym pizzy i piwska a w nocy miałam "momentowe" sny z kolega w roli głównej a fuuuu... quo vadis podchmielony mózgu??? ![]() A dziś jak zwykle po imprezie w pracy pustki z rana ![]() jak wychodziłam koło 23 to jeszcze ostro chłopaki polewali, imprezy w it, gdzie prawei sami faceci, to zawsze są ciekawe ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-07 o 13:40 |
|
|
|
#4065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szkoda bo tez nie mam prawie w ogóle syfów teraz, jest mi z tym bardzo dobrze. Mogę tylko korektor pod oczy i na naczynka na policzkach położyć, pudrem przyprószyć i wychodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() widzę ze jednak się temat rozkręcił, to dobrze ![]() Ja na modzie sie nie znam nic a nic, noszę tylko "bezpieczne" klasyczne rzeczy. Mega mi się niektóre rzeczy podobają na innych ludziach, jak gdzieś trafie w necie to obiecuję sobie ze poszukam w sklepie a jak znajdę to nawet nie mierzę bo wiem że czułabym się dziwnie Cytat:
|
||||
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justyno a teraz uwaga, coś co dla mnie, nie jest śmieszne. Uważam, że kobieta naprawdę dobrze to robi co robi ze stylem. Jest genialna, chyba 100 lat starsza ale mnie powala, nie kpię sobie. Nic a nic. Nie mówię, żeby kopiować po całości, bo to nie industrial, ale jest kilka ciekawych wzorów, połączeń kolorów etc. Ma nawet jeden naszyjnik wspólny z Brodką (tudzież Brodka z nią ) https://www.google.pl/search?q=iris+...w=1366&bih=659 Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-10-07 o 11:44 |
|
|
|
|
#4067 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4068 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A tak z ciekawości - widział to ktoś gdzieś już stacjonarnie...?
http://allegro.pl/bielenda-skin-clin...689848107.html
|
#4069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie co prawda , aż tak dużo nie brakuje ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
|
#4070 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale i w młodszym nieco wieku niz jej fajnie byłoby mieć taka klasę
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Zyjecie? ![]() Nie wiem jak to możliwe, że wcześniej nie pilam piwa Iron Maiden
|
#4072 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ale co to za życie...
Ziąb, mało łba nie oberwie a ja pomykam w balerinach do grubych rajstop. bo kozaki ni podflekowane.....
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
4 lekcja na basenie za mną, cwiczę już pojedyncze machanie łapami z przytrzymywaniem deską druga ręką. ogólnie to masakra, myślałam, że po kilku lekchjach dojdę do jakiejś wprawy, tymczasem wciąż mam problemy z przepłynięciem basenu na brzuchu bo albo sił mi brak albo się wody nachapię
![]() A jak potem ide do szatni i widzę te wszystkie wysokie, chude nastolatki z długimi jędrnymi nogami... a weźcie mi nic nie mówcie o wieku, już dawno z koleżankę pocieszałam jak nieco przytyła, że w naszym wieku, to tylko na intelekt i osobowość można ciekawego faceta zainteresowac, bo ani my już młode ani wysokie ani przesadnie piękne i się tynk niedługo zacznie sypać i że jak przytyła kilka kilo to niech nie płacze, że teraz to już sobie na pewno zadnego faceta nie znajdzie bo koles, co leci tylko na chudy wyglad zawsze sobie znajdzie młodszą i chudszą ![]() ot, taka mała dygresja o wieku mi się wdarła A dzisiaj to spotkanie perfumowe w Wawie? ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-08 o 09:31 |
|
|
|
#4074 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
na fejsie była cos mowa o spotkaniu zapachowym, ale zerkałam przelotem, bo roboty w ciul, nawet nie wiem kto będzie dokładnie
No chyba dzisiaj?... ![]()
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. boszsz... w samolocie siedzialo za mna dwoch takich jelopow o podobnych pogladach. darli sie, klneli co 2 slowo, w godzine zrobili flaszke wodki z promo z bezclowki (chociaz obsluga zwracala uwage, zeby wniesionego nie spozywac, to polewali pod siedzeniem). obsmarowali wszystkich znajomych, zwlaszcza ich zwiazki i laski... jeden stwierdzil, ze dla niego najlepsze sa malolaty, max. 22 i niezbyt bystre, zeby nie wnikaly w jego melanz na wyspach ![]() pozniej zaczeli zaczepiac wspolpasazera, anglo-wlocha chyba, weszli na jakies zydowskie krzywe fazy... zero kultury na koniec jeden chyba wpadl w panike jak uszy na dluzej zatkalo, najpierw zaczal agresywnie sie odnosic to tego kolesia, chyba chcial sie zaprzyjaznic, zeby moc mu na ziemi wp...c, a pozniej mnie zlapal za ramie przez szpare miedzy fotelami a to mial byc najfajniejszy lot, bo mialam chyba najlepsze miejsce w zyciu ![]() jak ich widzialam stojac w kolejce, to w zyciu bym nie pomyslala ze takie bydlo. jeden podyplomowke na najlepszej uczelni z prawa podatkowego robi, aparycja ok, na pewno wrazenie na imprezach robia. a mi uszy uwiedly ![]() w kazdym razie na chude modelki to zwykle leca faceci majacy kompleksy, problemy ze soba i wlasna seksualnoscia...
|
|
#4077 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A, to do tego źródełka to ja nie mam dostępu, to i niedoinformowana jestem....
|
#4078 |
|
Nindżopesz
|
Jak ja byłam piękna, młoda i modelkowo chuda to faceci kazali mi przytyć, pff
|
|
|
|
#4079 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Co pisze osoba, której szefowa zostawia po sobie niespuszczoną wodę w kiblu po pozostawieniu w nim grubszej potrzeby, tenże sedes pozostawia upiep.rzony na czerwono wiadomymi pozostałościami a drze się tak, ze pracownicy z sąsiedniej firmy zza ściany przychodzili ze skargą.
|
|
#4080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() znam osobę której absolutnie zazdroszczę chudości i urody a mój TŻ uważa ja za aseksualną Cytat:
jak czytam o Twojej szefowej to aż mnie mdli
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

i co jej pasuje, na mnie może wydać się śmieszne - ty, niemniej jako inspiracja może być strzałem w sam sedes - dziękuję, trochę się ożywiłam, szczególnie, że namalowałam nogę i włosy 
) On jest dobry żeby załatwić bardzo ważne sprawy, ale nie żeby pokazać, kim jesteś. Masz bardzo młodą aparycję, a on dodaje powagi od szyi w dół, no gryzie się z Twoją naturą. Mogę się mylić. To tylko moje obserwacje. Nie oddawaj go jednak. Załatwi Ci niejedną rzecz. To ciuch, w którym ktoś się chowa, jest pokorny wobec odbiorcy - czyli petent. Na takie spotkania go noś. Lub gdzie nie należy się wyłaniać, wyrażać swej osobowości strojem. Dlatego byłam w szoku, że Cię w czymś takim spotkałam na dziewczyńskim spotkaniu, poważnie rozglądałąm się za kolorową Ju.

Skomponować gładkie zestawy żadna sztuka, wzory są wyzwaniem, i się nawet nie piszę na nie. 

i wyhamowuję

piękne słoneczko (i oby tak jak najdłużej!) ale ziąb! Nawet kawa mnie nie rozgrzała i zaczynam mieć katar