Mamusie październikowe 2015, część 9 :) ! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-10-11, 11:22   #421
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 9 :) !

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Lece z Tz na grzyby moze nie urodze w lesie jak Natalka haaha
Tez bym pojechala na grzyby ale Tz spi
Zajedz po mnie hehe daleko nie masz pojdziemy razem i razem bedziemy rodzic w lesie
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:29   #422
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Tośka, ja tez na Ciebie czekam . Nie martw sie, sama nie zostaniesz . Tak mi sie w ogóle fajnie w szpitalu siedzi, ze chyba tu zostane i poczekam na Was wszystkie.

To co? Następne dziecko rodzisz na polu ?

Ale bym chciała, żeby dali mi cos nasennego... To czekanie na wywoływanie jest koszmarne .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mi jakoś ten czas w szpitalu mija. W weekend to zatrudnij TŻ żeby Cię zabawiał. My dziś będziemy uskuteczniać gre w karty ))
O której masz to wywołanie ?

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Hehe
Tak sobie myślę, że jak już jutro przebrnę przez ten śnieg i wiatr do szpitala na ktg to mogą mnie zostawić w szpitalu z informacją że mam rozwarcie na kilka cm. Nie pogniewam się.
I wtedy Ty, ja i Niud urodzimy w poniedziałek
Jest jakiś plus tego, że leżę w szpitalu bo bym totalnie nie miała się w co ubrać w minusowe temperatury

BTW - pytanie do tych które urodziły. Opuchlizna ze stóp Wam zaszła?
Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
OLI a no troche sie pomeczylam bo od 5.30 sie zaczelo przeciez na przyjeciu ok 14 sie skocznczylo a zaraz po badaniu przed 3 ruszyla szyjke i sie zaczely skurcze ktore zakonczylo zzo przed cesarka. Najgorsze bylo zakladanie cewnika przed cc jak mialam akurat skurcz:/ OMG malo nie oszalalam ale nie mieli czasu dzialac miedzy moimi skurczami bo trzeba bylo szybko na stol. No ale bylo, minelo i juz mam corunie.
Bardzo dobrze, że się pomeczyłaś bo Gabi się powciakała i pomasowała.
Cytat:
Lece z Tz na grzyby moze nie urodze w lesie jak Natalka haaha
Grzybów to chyba nie ma skoro w nocy są przymrozki. Już drugi rok grzybów nie zbierałam - w zeszłym roku nie było ;(

Edytowane przez niud
Czas edycji: 2015-10-11 o 11:32
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:38   #423
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Kurde mdli mnie strasznie , mdlosci w 40tygodniu ciazy ?
Stary 2015-10-11, 11:45   #424
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Mi jakoś ten czas w szpitalu mija. W weekend to zatrudnij TŻ żeby Cię zabawiał. My dziś będziemy uskuteczniać gre w karty ))
O której masz to wywołanie ?

Jest jakiś plus tego, że leżę w szpitalu bo bym totalnie nie miała się w co ubrać w minusowe temperatury

BTW - pytanie do tych które urodziły. Opuchlizna ze stóp Wam zaszła?

Bardzo dobrze, że się pomeczyłaś bo Gabi się powciakała i pomasowała.

Grzybów to chyba nie ma skoro w nocy są przymrozki. Już drugi rok grzybów nie zbierałam - w zeszłym roku nie było ;(

Akurat tż dzisiaj w pracy. Ale jakoś zabijam czas na Wizażu, czy rozwiązując krzyżówki.
Jakoś rano, ale nie nie wiem dokładnie o której. Albo po 7 albo przed 9. Najgorsze to bycie na czczo. Szczególnie, ze budzę sie tu często tak głodna, ze od razu muszę cos zjeść.

Stary 2015-10-11, 11:49   #425
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
A mnie lekarz wczoraj powedzial, ze czop tylko raz odchodzi ale moze sie pojawic taki sluz galaretowaty jak szyjka puszcza.
Boze wstalam i tak mnie cos na dole zlapalo, jakby Maly juz chcial sie wydostac....
A ja w sumie nie wiem co z moim czopem. Bo wody mi polecialy ale czopa nie zauwazylam. Moj maluszek nadal na obserwcji. Antybiotyk juz dostal. Jakos malo chce cycać. Ale w wiekszosci karmie go swoim pokarmem odciagnietym
rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:49   #426
izabela596
Raczkowanie

u mnie dalej skurcze ale nie regularne, czasami co 8 minut,czasami 20 ;/
Stary 2015-10-11, 11:49   #427
niud
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
Akurat tż dzisiaj w pracy. Ale jakoś zabijam czas na Wizażu, czy rozwiązując krzyżówki.
Jakoś rano, ale nie nie wiem dokładnie o której. Albo po 7 albo przed 9. Najgorsze to bycie na czczo. Szczególnie, ze budzę sie tu często tak głodna, ze od razu muszę cos zjeść.

Ano. Wczoraj po tym wywolywaniu rzuciłam się na obiad i 2 slodkie bułki a po niecałych 2h na kolację ))
Ja zamówiłam sobie dziś dodatkowe jedzenie - zjem o 22. Plus jak będzie rano o 6 pubudka to zjem coś lekkiego. TŻ wiezie mi musiki owocowe Jak by to wywołanie poszło to nie wiem skąd mam mieć siły na poród...
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:50   #428
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
i Daisy
Cytat:
Napisane przez mijode Pokaż wiadomość
i ja i ja ja też po terminie.. i jutro mam się już stawić w szpitalu.
No to jutro idziemy na wątkowy rekord porodów
A pewnie koniec końców się okaże że Wy wszystkie urodzicie a mnie odeślą

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Kurde mdli mnie strasznie , mdlosci w 40tygodniu ciazy ?
No mnie dziś taka zgaga złapała, że wyć się chciało
Coraz ciekawsze mamy te objawy.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 11:58   #429
gosiek0388
Zadomowienie

HEJ laseczki witamy się z Lenką w domu już , pierwsza noc za nami , mała jest aniołem nad aniołami gdy ma tylko suchą pieluszkę i pełny i odbity brzuszek po mm. niestety nie udało nam się karmić piersią. Mimo prób przystawiania młoda miała problemy ze złapaniem sutka były z tego powodu straszne ataki histerii z jej strony , plus moje poranione suty
=porażka z kp, ale nie czuje się z tym wcale źle dam jej butle, wiem że jak wypije 30 czy 40 ml jest pojedzona idzie spać i obie jesteśmy szczęśliwe.
Rana po CC boli jak cholera , bardzo źle zniosłam CC. Jak patrzyłam jak inne laski po CC śmigają na drugi dzień to chciało mnie z zazdrości zeżreć, a ja dobe po cc myślałam że umre z bólu rany, bólu krzyża i , niewyobrażalnym bólem przy obkurczaniu się macicy przy kp, chciałam umrzeć.
A to moja kruszynka
2620 gram i 50cm najcudowniejszego szczęścia
PA110475.jpg
Stary 2015-10-11, 11:59   #430
88maggie88
Wtajemniczenie

Izabela trzymam kciuki za Ciebie !

U mnie narazie trochę przycichlo po ponad 7h wiec się ciesze ze nie pojechałam do szpitala bo bym pewnie tak została
A z drugiej jest mi trochę smutno. Bo fajnie jakby mały juz wyszedł i może miałby w tym samym dniu urodziny co jego mamusia )
Stary 2015-10-11, 12:00   #431
rita_k
Zadomowienie

Oo Apomnialam juz o zgadze. I taki lekki brzuch
Stary 2015-10-11, 12:03   #432
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Ale mam lenia strasznego Tz spi , Inga spi i nie wiem co robic ... moze umyje wlosy ale mi sie nie chce , moze zmyje paznokcie ale mi sie nie chce i tak siedze i mysle :P spiacy dzis dzien
Stary 2015-10-11, 12:08   #433
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Załącznik 6068786
Bosz jaka cudna kruszyneczka
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:08   #434
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izabela596 Pokaż wiadomość
u mnie dalej skurcze ale nie regularne, czasami co 8 minut,czasami 20 ;/
No to obserwuj, a my potrzymamy

Cytat:
HEJ laseczki witamy się z Lenką w domu już , pierwsza noc za nami , mała jest aniołem nad aniołami gdy ma tylko suchą pieluszkę i pełny i odbity brzuszek po mm. niestety nie udało nam się karmić piersią. Mimo prób przystawiania młoda miała problemy ze złapaniem sutka były z tego powodu straszne ataki histerii z jej strony , plus moje poranione suty
=porażka z kp, ale nie czuje się z tym wcale źle dam jej butle, wiem że jak wypije 30 czy 40 ml jest pojedzona idzie spać i obie jesteśmy szczęśliwe.
Rana po CC boli jak cholera , bardzo źle zniosłam CC. Jak patrzyłam jak inne laski po CC śmigają na drugi dzień to chciało mnie z zazdrości zeżreć, a ja dobe po cc myślałam że umre z bólu rany, bólu krzyża i , niewyobrażalnym bólem przy obkurczaniu się macicy przy kp, chciałam umrzeć.
A to moja kruszynka
Załącznik 6068786
Cześć
faktycznie malutka kruszynka
Co do reszty, to jak widać nie przewidzi się kto jak zniesie jaki poród. Z dnia na dzień będziesz na pewno lepiej się czuła.

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Oo Apomnialam juz o zgadze. I taki lekki brzuch
Złośliwiec
Stary 2015-10-11, 12:09   #435
olibar
Raczkowanie

Cytat:
Hehe
Tak sobie myślę, że jak już jutro przebrnę przez ten śnieg i wiatr do szpitala na ktg to mogą mnie zostawić w szpitalu z informacją że mam rozwarcie na kilka cm. Nie pogniewam się.
Snieg?!!? Omg w ktorej czesci Polszy mieszkasz?
(jesli masz przy avatarze nais to sorki ale korzystam z aplikacji a tu tych info ni ma).
Najgorszy to wiatr jest brrrrr. Trzymaj sie

Cytat:
Zajedz po mnie hehe daleko nie masz pojdziemy razem i razem bedziemy rodzic w lesie
W lesie super matka natura haha ;-)
Tez bym na grzyby pojechala ale.. 1) nie ma lasow w okolo 2) zbieranie grzybow jest zakazane.. :/

Ja dzis 5 razy w ciagu 6h wstawalam do toalety. Myslalam ze mnie jasna cholewa strzeli. I nie po kropelce ale normalnie za kazdym razem duza ilosc a w nocy nie pije wody.

Maggie, skurcze to jak ci sie brzuch stawia w taki stozek i nie boli ciagle tylko w momencie stawiania. Ja tak to pamietam ;-)
olibar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:10   #436
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
Izabela trzymam kciuki za Ciebie !

U mnie narazie trochę przycichlo po ponad 7h wiec się ciesze ze nie pojechałam do szpitala bo bym pewnie tak została
A z drugiej jest mi trochę smutno. Bo fajnie jakby mały juz wyszedł i może miałby w tym samym dniu urodziny co jego mamusia )
Ooooooooooooo Maggie masz urodzinki dziś?
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:13   #437
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
Ale mam lenia strasznego Tz spi , Inga spi i nie wiem co robic ... moze umyje wlosy ale mi sie nie chce , moze zmyje paznokcie ale mi sie nie chce i tak siedze i mysle :P spiacy dzis dzien
To moze zacznij rodzic ale dolacz do drzemaczy najpierw
Stary 2015-10-11, 12:14   #438
olibar
Raczkowanie

Nie widze zadnych zalacznikow ta aplikacja wizazowa jest lipna :/
Stary 2015-10-11, 12:20   #439
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Bosz jaka cudna kruszyneczka
Jak Pan Sówka
mamy taki sam problem jak Ty Oliath , najmniejsza sklepowa rozmiarówka 52 jest ogromna , we wszystkim tonie

Gratuluje wszystkim rozpakowanym mamuśkom , podczytywałam was w szpitalu ....

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-10-11 o 12:22
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:22   #440
amelia177
Rozeznanie

Toska tak dzisiaj mam wizytę, jeśli można to nazwać wizytą. Mój gin ma dzisiaj dyżur i kazał mi się pokazać i iść na KTG, nie wiem czy poza looknięciem na KTG zrobi mi jakieś badanie, czy USG, spróbuję go naciągnąć chociaż na sprawdzenie szyjki, bo od dłuższego czasu nie wiem co tam się u niej dzieje Aha... no i ma mi powiedzieć co dalej, czyli kiedy szpital jak nic nie pójdzie :/ Chociaż się śmiał, że urodzę właśnie dzisiaj jak ma dyżur...no jeszcze parę godzin mam, idę po południu, fajnie było by iść i urodzić Wczoraj w ogóle siedziałam do 12 w nocy i taka byłam żwawa mogłabym rodzić wczoraj jak nic i miałabym siły, a dzisiaj znowu jakaś senna jestem i zmęczona, mimo, że pierwszy raz od dawna w miarę się wyspałam i chyba tylko z 3 razy byłam na siku.

Cytat:
Napisane przez izabela596 Pokaż wiadomość
witam
Mnie też nad ranem obudziły skurcze, teraz są rzadsze niż wcześniej :/
no i krzyż boli. Widze, że jak rodzić to parami, nie Maggie?
No jestem ciekawa, czy dzisiaj któraś urodzi ale widząc tendencję noc z niedzieli na poniedziałek jest bardzo oblegana

Cytat:
A u mnie dziwnie bylo ze skurczami bo juz mialam tak bolesne co 4 min a na ktg sie pisaly jakies lipne. Na ostatnim badaniu co juz poszlo najwiecej krwi i w ciagu pol godz nie cale bylam na stole to mialam rozwarcie na 6 cm. Jakby nie ta krew to jeszcze troche i bym rodzila naturalnie bo szybko szlo ale to ze tak szybko szlo to tez kur.wsko bolalo.
DORRISKA rozumiem Twoja ulge jak podaja znieczulenie do cc. Nawet nie straszne bylo to wklucie w kregoslup bo tak mnie napierniczalo wszystko ze nawet nie czulam a zaraz taka ulga bole krzyzowe sa straszne a te porodowe to juz w ogole ale wsio do zniesienia. Ja bym wolala jednak urodzic sn i sie cieszylam z tych skurczy ze regularne i postepuje porod ale coz...
No to też przeżyłaś swoje, ale teraz może być już tylko lepiej. Fajnie, że masz Gabulka przy sobie. Wracaj szybko do pełnej sprawności

Cytat:
Hehe
A ja? A ja?

Cytat:
A to moja kruszynka
Załącznik 6068786
Śliczna córeczka

Maggie STO LAT no i szybkiego porodziku!

Słysząc Wasze problemy z KP zaczęłam czytać książkę, którą dostałam na SR i muszę przyznać, że jest super, jak coś to polecam "Warto karmić piersią" Magdalena Nehring-Gugulska.

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:23   #441
olibar
Raczkowanie

Kurde dziewczyny jakby to szybko zorganizowac to tu sa ubtanka dla wczesniakow w sklepach takie mikro male i nawet rozmiar jest micro. Wogoke tu tak dziwnie jest bo jest rozmiar micro,tiny,new baby,newborn a potem 0-3
Stary 2015-10-11, 12:25   #442
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Gosiek cudna Lenka juz nie mogę się doczekać swoejej jak widać nie każdej jest pisane kp, ale nie ma co się tym przejmować najważniejsze, że mała q porzadku co do cc to fakt na pewmo każda inaczej to przechodzi:/ ale teraz już powinno być lepiej

Śnieg? Gdzie ma być tak zle? Ja właśnie powyciagalam ciuchy jesienno zimowe wiec powiedzmy, że mam w czym chodzić jeśli chodzi o swetry. Na to skóra i jakoś damy rade ale nie ukrywam, że ze względu na pogodę tez mogła bym już rodzic, bo im zimniej tym gorzej...
Stary 2015-10-11, 12:30   #443
Amelie04
Zakorzenienie

Cytat:

AMELIE, ja teraz na Twój poród najbardziej czekam, już bym chciała przeczytać jak szybko i lekko Ci poszło tym razem
juz niedlugo

Cytat:
ł
Dalej nie wiadomo co to bylo bo troche duzo tej krwi jak na szyjke ale mozliwe ze jakis zylaczek kolo szyjki. Jednak nie mozna bylo ryzykowac ze przy parciu sie nie wykrwiawie jak mi tak chlustalo na badaniach:/
A byla pediatra i Gabrysiulek ma rumien noworodkowy i skorke problematyczna wiec troche bedzie zachodu z nia. Mam kupic oilatum do kapieli, balsam tez taki w aptece specjalny. Kurde biedulka mala:/ teraz jej posmarowala takim pudrem w kremie

Alicja tez miala rumien noworodkowy ale zadnych zalecen nie mialam. Nie stosowalismy zadnych specjalnych pielegnacji, to normalne i mija z czasem

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Witam się i ja jak rano weszłam to myślałam, że któraś Urodziła bo sporo postów było ale jednak coś się może Dzieje? Jak tam maggie? ja juz tez bym chciała powoli i mój Tz nawet się wczoraj śmiał żeby wychodziła malutka bo matka szaleje jestem ciągle głodna, bóli mnie jak nie brzuch to spojenie, kręgosłup, biodra nogi chyba im bliżej terminu to większe ciśnienie żeby mieć za sobą

Mała a jak ty się czujesz? Faktycznie z malutką będzie trochę zachodu z ta skóra ale dacie rade
Amelie uważaj w tym lesie bo wiesz różnie może być..ost rekord to 9cm rozwarcia przy dotarciu do szpitala.. Obyś nie była lepsza
Nie wiem czy jeszcze chciałam coś komuś, bo przez tela to kiepsko
Ale Ty mi zyczysz

Cytat:

Haaha

Cytat:
A to moja kruszynka
Załącznik 6068786
Gosiek wlasnie myslalam co u Was, sliczna malutka
A o karmienie sie nie martw, ja tez sobie pewnie po kilku nieudanych probach dam spokoj, dla mnie karmienie MM o wielee wygodniejsze jest
A jakie mleko dajesz ?

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Melduje ze grzybow nie ma... Ale spacerek zaliczony
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:33   #444
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
To idź spać z nimi, a nie się zastanawiasz

Cytat:
Napisane przez olibar Pokaż wiadomość
(jesli masz przy avatarze nais to sorki ale korzystam z aplikacji a tu tych info ni ma).
W Krakowie.
Nawet Tż dostał sms z ostrzeżeniem o dużych opadach śniegu od dzisiejszej do jutrzejszej nocy

A wizaż przeglądaj normalnie przez przeglądarkę, wtedy widać i zdjęcia i podpisy

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Toska tak dzisiaj mam wizytę, jeśli można to nazwać wizytą. Mój gin ma dzisiaj dyżur i kazał mi się pokazać i iść na KTG, nie wiem czy poza looknięciem na KTG zrobi mi jakieś badanie, czy USG, spróbuję go naciągnąć chociaż na sprawdzenie szyjki, bo od dłuższego czasu nie wiem co tam się u niej dzieje Aha... no i ma mi powiedzieć co dalej, czyli kiedy szpital jak nic nie pójdzie :/ Chociaż się śmiał, że urodzę właśnie dzisiaj jak ma dyżur...no jeszcze parę godzin mam, idę po południu, fajnie było by iść i urodzić Wczoraj w ogóle siedziałam do 12 w nocy i taka byłam żwawa mogłabym rodzić wczoraj jak nic i miałabym siły, a dzisiaj znowu jakaś senna jestem i zmęczona, mimo, że pierwszy raz od dawna w miarę się wyspałam i chyba tylko z 3 razy byłam na siku.

A ja? A ja?
No to powodzenia na spotkaniu z doktorem. Może jak Ci szyjkę skutecznie zbada to już dzisiaj wieczorem/w nocy ruszy
Stary 2015-10-11, 12:34   #445
ada32
Wtajemniczenie

RITKA musze jeszcze raz pogratulować Tobie porodu SILAMI NATURY ..szacun kobieto 😚 prawie 4300g cudu wypchnąć to nie lada wyczyn😚 chyle czoła..GRATULUJĘ!!!

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-10-11, 12:35   #446
Amelie04
Zakorzenienie

Ciekawe co u Natalii i jej coreczki ?? Mam nadzieje, ze wszystko ok
Stary 2015-10-11, 12:38   #447
olibar
Raczkowanie

Cytat:
To idź spać z nimi, a nie się zastanawiasz

W Krakowie.
Nawet Tż dostał sms z ostrzeżeniem o dużych opadach śniegu od dzisiejszej do jutrzejszej nocy

A wizaż przeglądaj normalnie przez przeglądarkę, wtedy widać i zdjęcia i podpisy

No to powodzenia na spotkaniu z doktorem. Może jak Ci szyjkę skutecznie zbada to już dzisiaj wieczorem/w nocy ruszy
Uhh sniezny Krakow :/
Wlasnie przez przegladarke mi nie idzie tak gladko przegladanie. Probowalam przez zwykla Ie, potem Chrome i Firefox ale tez problemy byly. Poten puffin ale zacina i zdecydowalam na aplikacje. Powinni to udoskonalic.. dzieki za rade

Mam takie pytanie do was. Bo termin mam na 22 i sie zastanawiam czy lozko rozlozyc i posciel juz tozlozyc itp itd.. myslicie ze za wczesnie?
Stary 2015-10-11, 12:41   #448
gosiek0388
Zadomowienie

karmię małą Bebilonem , 1 kolkę zaliczyliśmy wczoraj od 22.30 do 2 w nocy gdyby nie pomoc teściowej to bym siadła i płakała razem z Lenką ale już wiemy w czym problem tkwił : mała nie odbiła porządnie i brzuszek ją bolał
Moja mała ma też ten rumień ale że on schodzi tak mi pediatra mówiła to jest nic alergicznego tylko pod względem zmiany otoczenia , kontakt z ciuszkami itp. Mała ma też niewielkiego naczyniaka na powiece i uścisk bociana na karczku cholerstwo jedne
Stary 2015-10-11, 12:48   #449
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:

W lesie super matka natura haha ;-)
Tez bym na grzyby pojechala ale.. 1) nie ma lasow w okolo 2) zbieranie grzybow jest zakazane.. :/

Ja dzis 5 razy w ciagu 6h wstawalam do toalety. Myslalam ze mnie jasna cholewa strzeli. I nie po kropelce ale normalnie za kazdym razem duza ilosc a w nocy nie pije wody.

Maggie, skurcze to jak ci sie brzuch stawia w taki stozek i nie boli ciagle tylko w momencie stawiania. Ja tak to pamietam ;-)
Czemu zakazane?

Cytat:
Nie widze zadnych zalacznikow ta aplikacja wizazowa jest lipna :/

no lipa straszna za to mozna czytac na bierzaco
Chociaz ja czasami widze i nie mam pojecia od czego to zalezy ...

Cytat:
Uhh sniezny Krakow :/
Wlasnie przez przegladarke mi nie idzie tak gladko przegladanie. Probowalam przez zwykla Ie, potem Chrome i Firefox ale tez problemy byly. Poten puffin ale zacina i zdecydowalam na aplikacje. Powinni to udoskonalic.. dzieki za rade

Mam takie pytanie do was. Bo termin mam na 22 i sie zastanawiam czy lozko rozlozyc i posciel juz tozlozyc itp itd.. myslicie ze za wczesnie?
Ja rozkladalam wczesniej bo nie wiedzialam czy Tz bedzie w domu i polozylam przescieradlo aby materacyk sie nie brudzil i przykrylam kocykiem a jak bede w szpitalu to Tz zalozy swiezutkie
Rozłóż moze szybciej wyjdzie jak bedzie gotowe
Stary 2015-10-11, 12:48   #450
Amelie04
Zakorzenienie

Co to jest uścisk bociana??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości